Author |
Topic |
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/05/2012 : 11:25:38
|
Majami izjednacio a San Antonio opet pomeo protivnika. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
Edited by - Beren on 21/05/2012 11:28:01 |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 21/05/2012 : 11:51:15
|
Moze li iko zaustaviti Spurse? Igraju prelepo i zastrasujuce su ucinkoviti, a uz to imaju najduzu rotaciju. Pre neki dan ih je Simmons u kolumni uporedio sa Lakersima iz 2001. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 21/05/2012 : 12:22:30
|
Treba vidjeti, iduci suparnici Spursa ce biti teži, pa cemo vidjeti! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/05/2012 : 12:58:33
|
ne znam, ali što više gladam tog duranta, sve više sam uvjeren da ce se za desetak godina u izborima najvecih svih vremena spominjati uz jordana, magica, birda, chamerlaina, jabbara, dr j-a... lakoca kojom on igra je nevjerojatna i mislim da je vec došlo vrijeme za prsten iako, spursi nisu ovako mocni bili ni u doba twinsa... bit ce zanimljivo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7121 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 22/05/2012 : 01:10:27
|
quote: Originally posted by acestroke
Koliko ja mogu da vidim, ne, niko nece zaustaviti Spurse. Mozda im Oklahoma uzme jednu ili dvije utakmice, ali bice skoro nemoguce da iko pobjedi 4 igre protiv njih.
Slazem se! A ionako su mi najdrazi tim vec gotovo 15 godina! The real big three: Duncan, Parker, Ginobili! |
www.epicentercomics.com |
|
|
J.Stickman
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
377 Posts
Member since 28/10/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 22/05/2012 : 11:46:46
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by acestroke
Koliko ja mogu da vidim, ne, niko nece zaustaviti Spurse. Mozda im Oklahoma uzme jednu ili dvije utakmice, ali bice skoro nemoguce da iko pobjedi 4 igre protiv njih.
Slazem se! A ionako su mi najdrazi tim vec gotovo 15 godina! The real big three: Duncan, Parker, Ginobili!
i meni je ovaj san antonio draga ekipa; tony parker je cudo od igraca, jedan od najboljih evropljana svih vremena, uživam u njegovim driblinzima i kako lomi obranu, a ginobili je još uvijek faca, jedan od najinteligentnijih igraca sada imaju i par mladih koji su dodali nove momente u igri i stvarno su prvi favorit za naslov
ipak, navijat cu za oklahomu, koja je u play offu pokazala i više od spursa - ipak su imali puno jace protivnike i isprašili ih uz samo jedan poraz |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7121 Posts
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 22/05/2012 : 19:52:13
|
Duncan,Parker i Ginobili su Hall of fameri ali po meni najveca zasluga ide treneru Popovichu,bit cu prost ali on od govna pravi pitu. Mislim,uzme jednog Greena koji je u Clevelandu nosio rucnike i onda od njega napravi odlicnog igraca,da ne govorim za Leonarda to je još veci misterij,Diaw isto. Napravio je od Spursa fantastican tim,lopta im kruži nevidenom brzinom a kolicina ubacenih trica je nevjerojatna.
Protiv OKC-a kljuc za njih ce biti kolicina turnovera jer Thundersi imaju munjevitu kontru i jako puno koševa daju u tranziciji. Uz to Spursi nisu obrambena momcad,ne više,sad su napadacka momcad a Thundersi ce moci pratiti taj ritam. OKC ce morati naci nacin kako zaustaviti pick n roll Parkera i Ginobilija,zasada to nikome nije pošlo za rukom. Spursi ce morati moliti Boga da trojac Durant,Westbrook i Harden ne ude u neku ludu šutersku vecer kad im sve ulazi,tada su nepobjedivi. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 23/05/2012 : 01:27:18
|
Mene Oklahoma podseca na onu ekipu Sakramenta sa Veberom Bibijem, Pedjom, Divcem, Kristijem i ostalima. Igraju lepo, atraktivno, odlicna je atmosfera u ekipi, bikvalno se zabavljaju na terenu, kao basket da pikaju. Najgotivnija su mi ekipa. Bice odlicna serija sa Sparsima, mozda jedna od najzaniljivijih u poslednjih 10-ak godina. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 23/05/2012 : 01:44:07
|
Zapravo Spursi najvise podsecaju na Sacramento Protok lopte, kretnje bez lopte, igra za pas vise, itd. OKC zapravo igra sa mnogo manje dodavanja nego sto se ljudima cini. Harden je tu gazda ali on je tek treci igrac ekipe. Vestbruk i Durantula su vrlo prosecni dodavaci (Durant u karijeri nije imao dvocifren broj asistencija na jednoj utakmici). Lepota njihove igre je u eksplozivnosti i tome sto se, kao sto kazes, zabavljaju na terenu. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 23/05/2012 : 02:09:58
|
quote: Originally posted by johnhartson
Zapravo Spursi najvise podsecaju na Sacramento Protok lopte, kretnje bez lopte, igra za pas vise, itd. OKC zapravo igra sa mnogo manje dodavanja nego sto se ljudima cini. Harden je tu gazda ali on je tek treci igrac ekipe. Vestbruk i Durantula su vrlo prosecni dodavaci (Durant u karijeri nije imao dvocifren broj asistencija na jednoj utakmici). Lepota njihove igre je u eksplozivnosti i tome sto se, kao sto kazes, zabavljaju na terenu.
U pravu si. A Sparsi su previse ozbiljna ekipa, u pozitivnom smislu, pravi sampionski tim. Oklahoma mi je ciruzantska ekipa, naravno, opet u pozitivnom smislu. Zabavljaju se na terenu, igraju isto i kada vode i kada gube, nekako odudaraju od ostalih, po duhu, uopsteno po celoj atmosferi koju stvaraju i koja ih prati. Barem meni tako deluje. Mladi, jos uvek neiskusni, ali imaju to nesto sto ih izdvaja. Zato sam ih i uporedio sa Kingsima. I oni su bili "zabavljaci", ali nikad nisu uspeli da osvoje tu titulu, sto se kaze, za dlaku im je promakla. Nadam se da ce Oklahoma to uraditi, iako je San Antonio favorit. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 23/05/2012 02:11:17 |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 28/05/2012 : 10:18:35
|
cinilo se da ih oklahoma ima, u zadnju cetvrtinu su ušli s 9 koševa razlike ali onda je na scenu stupila sportska inteligencija, što popa, što igraca, pogotovo manu ginobilija zakocili su duranta u primanju lopte, a westbrook i harden su pokazali brzopletost i manjak inteligencije i to je bilo to |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/05/2012 : 16:33:07
|
quote: Originally posted by ken2
cinilo se da ih oklahoma ima, u zadnju cetvrtinu su ušli s 9 koševa razlike ali onda je na scenu stupila sportska inteligencija, što popa, što igraca, pogotovo manu ginobilija zakocili su duranta u primanju lopte, a westbrook i harden su pokazali brzopletost i manjak inteligencije i to je bilo to
Samo iz ovoga razloga i ne volin OKC. Igraju previše "na divlje", a u tome prednjaci Westbrook. Razigravac(Bar bi to nominalno triba bit) koji precesto ima šut oko 35% uz 20-30 ispucanih lopti od kojih je pola ispucano u trecoj sekundi napada, i koji najcešce ima veci broj turnovera od asistencija je meni bezvezan igrac. Durant je zato bog i batina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7121 Posts
Posted - 29/05/2012 : 22:31:55
|
Slazem se za Westbrooka! Sjecam se kad je prosle godine johnhartson ovdje rekao da bi im bilo bolje da ga se rijese, a oni mu dali novi veliki ugovor! Mislim, decko je fizicki nevjerovatan, ali u kljucnim trenutcima donosi katastrofalne odluke. Ako OKC dobije SA dvije utakmice mogu biti sretni. SA su iskusni vukovi. Milina ih je gledati. |
www.epicentercomics.com |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 29/05/2012 : 23:18:28
|
quote: Originally posted by dosada
nocas u 3 druga tekma!
Dobija Oklahoma. Vreme je da San Antonio igubi posle neverovatnog niza pobeda,mada u ovom dvoboju navijam za njih.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 30/05/2012 : 06:22:10
|
120:111 za Spurse. Parker 34 (šut 16-21), Spursi jurnjavom razbili Thunder!!!! S obzirom na godine glavnih igraca, trebalo bi biti obrnuto. Spursi imali 80:58 prije nego što im je Thunder namjernim faulovima na Splitteru razbio ritam. Cak je 5:40 prije kraja bilo samo 99:93, ali u završnici su Spursi ponovno bili savršeno precizni. Parker 34, Ginobili 20, Leonard 18 za Spurse, Durant 31, Harden 30, Westbrook 27 za Thunder. Sjajna tekma. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 01/06/2012 : 12:51:31
|
konacno je netko dobio spurse ako OKC dobije i drugu doma, eto nam veselja, možda i u 7 utakmica |
|
|
Topic |
|