Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/06/2012 : 11:14:32
|
gledao prvo poluvrijeme i otišao u zemlju snova miamia je išlo nenormalno, ulazilo je sve što su bacili, stvarno su super igrali, a s druge strane je okc igrao najlošije što sam ih gledao a opet se heat nije odlijepio na 20 razlike pomislio sam, njih ce stat, oklahoma ce proigrat i to bi trebalo biti dovoljno |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 13/06/2012 : 13:36:24
|
Ako Miami nije jucer dobio s onako raspoloženim Chalmersom i Battierom teško može ubuduce uzeti više od dvije utakmice. Sefolosha ce cijelo vrijeme umarati Wadea,disat ce mu za vratom a Dwayne onda još mora i u obrani cuvati razigranog i ludog Westbrooka. Miamiju ce faliti 25+ poena Wadea....treba dodati da ce se i Harden sigurno probuditi,kad pocne ubacivati lude trice Oklahoma je prakticki nezaustavljiva.
Durant je posebna prica,tek su mu 23 a vec je na nivou Jamesa što se tice ofenzivnog dijela igre....ako cak nije i bolji,posjeduje bogatiji arsenal "oružja",James je istina bolji u obrani ali to mu je došlo s godinama.
Smatram da ce OKC osvojit naslov,imaju raspoloženiju klupu,odmorniji su a i bolja su klapa. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 13/06/2012 : 13:51:37
|
ako bude 2:0, ja sam siguran da ce okc slaviti naslov u miamiu
a duranta i jamesa ja ne bih usporedivao james je igrac koji ima svoj limit, ima tonu mišica koje nece moci održavati dulje od još 2-3 godine a durant - on je po meni, vec sam to rekao, buduci velikan za sva vremena - u nizu s oscarom robertsonom, wiltom, jabbarom, dr j-om, magicom, birdom i jordanom - samo da se ne povrijedi nešto gadno da li u taj rang upada još netko iz post jordanovske ere, nisam siguran, možda kobe |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 13/06/2012 : 18:20:09
|
quote: Originally posted by Leonid
Ako Miami nije jucer dobio s onako raspoloženim Chalmersom i Battierom teško može ubuduce uzeti više od dvije utakmice. Sefolosha ce cijelo vrijeme umarati Wadea,disat ce mu za vratom a Dwayne onda još mora i u obrani cuvati razigranog i ludog Westbrooka. Miamiju ce faliti 25+ poena Wadea....treba dodati da ce se i Harden sigurno probuditi,kad pocne ubacivati lude trice Oklahoma je prakticki nezaustavljiva.
Durant je posebna prica,tek su mu 23 a vec je na nivou Jamesa što se tice ofenzivnog dijela igre....ako cak nije i bolji,posjeduje bogatiji arsenal "oružja",James je istina bolji u obrani ali to mu je došlo s godinama.
Smatram da ce OKC osvojit naslov,imaju raspoloženiju klupu,odmorniji su a i bolja su klapa.
Istina. A istina je da je i najveci problem Miamija - trener Spoelstra. Zašto je u cetvrtoj cetvrtini Duranta cuvao Wade koji je od njega niži 15 centimetara? Naravno da je to sjajni igrac kao Durant iskoristio i sam odveo OKC do kljucne prednosti. Kada se Durant razigrao, zaustaviti ga nije mogao niti Battier. Wade, osim što se umarao (neuspješno) u obrani, davio je loptu u napadu i bio je najslabiji igrac Heata bez obzira na 19 poena (šut 7-19). Najugodnije iznenadenje bio je - Nick Collison. Zabio osam koševa, imao 10 skokova i zatvorio reket sjajno pomagavši Sefoloshi u cuvanju Jamesa u završnici. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 15/06/2012 : 07:25:33
|
Miami izjednacio, dominirao cijelu tekmu, a na kraju mogao sve prosuti u zadnjih 45 sekundi, kako su tada uspjeli prokockati veliko vodstvo i OKC je imala napad za produžetak/pobjedu. Bit ce to ocekivano zanimljiva serija! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Posted - 15/06/2012 : 17:41:30
|
Pocetak utakmice: u 7. minuti 18:2 za Miami, OKC krenuo u tekmu šutem iz igre 1-12. Stecenu prednost Miami uspješno czuvao do pred kraj, a onda je Durant opet "poludio", zabio 16 od svojih 32 koševa u cetvrtoj cetvtrini, 11 u zadnje tri i pol minute, ali nije bilo dovoljno. U zadnjem napadu Thundera 10 sekundi prije kraja kod rezultata 98:96 za Heat James je malo laktom odgurnuo Duranta koji je zato promašio šut za izjednacenje, ali suci nisu vidjeli kontakt. James je poslije uzeo skok i pogodio oba bacanja hza konacnih 100:96. James zabio 32, Wade dodao 24 za Miami, a sjajni su bili Battier sa 17 koševa (trica 5-7) i Bosh sa 16 poena i 15 skokova. Kod Oklahome Durant 32, Westbrook 27 i Harden 21. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 20/06/2012 : 10:32:16
|
quote: Originally posted by acestroke
Sa's vidit Miami bude vodio 3:1 u gejmovima, pa izgube seriju 4:3. Takav baksuzluk mozes ocekivat samo od njih, zato me ovo uopste ne bi iznenadilo.
Pa ako Lebron Džejms ne bude spreman poslije ove povrede, to je vrlo lako moguce |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 20/06/2012 : 11:08:41
|
Sa's vidit Miami bude vodio 3:1 u gejmovima, pa izgube seriju 4:3. Takav baksuzluk mozes ocekivat samo od njih, zato me ovo uopste ne bi iznenadilo.
Nitko nikad nije ispustio 3:1 pa nece ni Miami. OKC se malo pogubio. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 20/06/2012 : 12:07:55
|
miami me je jako iznenadio, mislio sam da ce ih okc lako dobiti vratio se bosh, proigrali i neki drugi igraci, a s druge strane malo lošija igra i eto sada maimia u poziciji koju ne bi smio prokockati vidjet cemo, vrati li se serija u oklahomu, možda bude svega |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Posted - 20/06/2012 : 19:57:25
|
quote: Originally posted by delboj
Pa ako Lebron Džejms ne bude spreman poslije ove povrede, to je vrlo lako moguce
Radi se samo o grcevima. |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Posted - 20/06/2012 : 20:13:28
|
A što se tice cetvrte utakmice: OKC u prvoj cetvrtini imao 17 razlike (33:16) uz 4 asista Westbrooka. U nastavku Miami je uspio stici i prestici OKC, a Westbrook je imao još samo jedan asist. Jest zabio 43 koša, ali je i najveci krivac za poraz jer nije razigrao ostatak momcadi. U završnici se umorio i poceo promašivati, a promašivali su i ostali (Durant, Harden...) jer vecim dijelom utakmice nisu dobijali loptu. S druge strane, James je svaki put kada je bio udvojen vracao loptu igracu samom na šutu i samo su ga grcevi u završnici udaljili od triple-doublea (26 koševa, 12 asista, 9 skokova). Na kraju se "ukazao" Mario Chalmers s kljucnim ulazom i zabijenim slobodnim bacanjima. Najvece razocaranje finala - James Harden. Decko je rapidno pao u formi u odnosu na finale Zapada protv San Antonija. U šest tekmi protiv San Antonija imao je prosjek 18.5, a u cetiri finalne dobro je odigrao samo drugu kada je zabio 21. U prvoj 5, u trecoj 9, u cetvrtoj 8 poena. Premalo. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Posted - 22/06/2012 : 10:13:28
|
Totalno su razvalili OKC....jeste vidjeli koliko je James sretan,baš ga je bilo lijepo vidjeti. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/06/2012 : 12:08:51
|
Vrijeme je i bilo da Džejms uzme titulu nakon gomile individualnih nagrada svih ovih godina. Milije bi mi bilo da je Oklahoma uzela, ali oni posle ovoga mogu da budu samo jaci. Vrijeme radi za njih i mogli bi možda vec sledece godine uzeti prsten. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 22/06/2012 : 12:23:50
|
Majami zasluženo, nema šta. Ovo sinoc se nije moglo dobiti s obzirom na to kako su komplementarni igraci, a pre svega Majk Miler, šutirali. OKC je svoje šanse propustila pre svega u 4. utakmici. Džejms je pokazao da je druga dimenzija u odnosu na sve ostale igrace u ligi. Nacin na koji je nosio ekipu je impresivan i zaslužio je da ta igra bude ovencana titulom. Ne znam koliko još OKC može da zadrži i Hardena i Ibaku, ali ako se ne varam, nakon sledece sezone ce postati slobodni agenti i sigurno ce biti ekipa koje ce imati prostora da ponude više nego OKC, pa ce OKC morati da se zadovolji potpisivanjem samo jednog od njih. Zato se nadam da je sledeca sezona njihova. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Posted - 23/06/2012 : 16:10:45
|
Vece iskustvo igraca Miamija došlo je do izražaja u finalu. Ipak su Durant i ekipa ove godine bili još "zeleni" za naslov, ali dogodine ce biti jaci za iskustvo igranja u finalu i bit ce ih vrlo teško zaustaviti. |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts