Author |
Topic |
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 24/12/2011 : 11:53:00
|
Najava na Sportklubu za sutra navece:
18:00 NBA: New York – Boston DIREKTNO 20:30 NBA: Dallas – Miami DIREKTNO 23:00 NBA: LA Lakers – Chicago DIREKTNO
Prava poslastica! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 24/12/2011 : 19:58:08
|
quote: Originally posted by tutto maxim
18:00 NBA: New York – Boston DIREKTNO 20:30 NBA: Dallas – Miami DIREKTNO 23:00 NBA: LA Lakers – Chicago DIREKTNO
Prava poslastica!
Bravo za Sportklub, tri derbija odma |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 20:02:55
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Prava poslastica!
Bravo za Sportklub, tri derbija odma
Ma bravo za tutto maxim-a Da nije njegovog posta ja ne bih znao da ce biti prenosa
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/12/2011 : 20:16:57
|
krecem u trazenje strema za Dallas-Heat..nema boljeg provoda od gledanja NBA utakmica za Bozic.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 24/12/2011 20:17:22 |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 24/12/2011 : 22:48:03
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Prava poslastica!
Bravo za Sportklub, tri derbija odma
Ma bravo za tutto maxim-a Da nije njegovog posta ja ne bih znao da ce biti prenosa
Drago mi je da sam pomogao. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/12/2011 : 12:57:31
|
Bit ce zanimljivo vidjeti Clipperse ove sezone? Bit ce ovo zanimljiva sezona! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/12/2011 : 12:58:58
|
Kako ce Lakersi socno da se raspadnu, pogotovo sada kada je Kobeu pred ocima oprostaj od polovine njegovog imetka. Vec prosle sezone su demonstrirali da su zreli za remont, sad bi im bilo pametnije da rasprodaju robu dok je vruca. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 25/12/2011 : 14:13:31
|
Mene zanima mogu li Niksi ove sezone da naprave nesto zapazeno,sa Stodemajerom i Karmelom,a vidim da su doveli i Tajsona Cendlera iz Dalasa. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/12/2011 : 20:04:29
|
Rondo ce sam dobiti Knickse, vec 29 poena, 2 minute do kraja 3/4, kakva treca cetvrtina Celticsa! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/12/2011 : 21:56:09
|
Miami ubija Dallas..nisam u zivotu vidia ovoliko atleta u jednoj momcadi ka u Miamiu.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/12/2011 : 22:09:23
|
a o tranziciji da ne govorim..i kako zatvaraju reket..cita sam negdi da Lebrone nije dva miseca ozbiljno trenira.. |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 26/12/2011 : 10:59:09
|
quote: Originally posted by brni
Miami ubija Dallas..nisam u zivotu vidia ovoliko atleta u jednoj momcadi ka u Miamiu..
Dalas je dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Posle odlaska Chendlera,ostali su samo s Hejvudom i Mahinmijem na poziciji centra,a bez jakog centra tisko se bilo koji tim moze ukljuciti u ozbiljnu trku za naslov.
Majami je s druge strane trojici superstarova pridodao Sejna Batijea,pravog specijalistu za odbranu,tako da izgledaju jaci u odnosu na proslu sezonu. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 26/12/2011 : 12:59:56
|
Ma više je Dallas jucer igrao slabo,nego što su ovi toliko rasturali. Odlaskom J.J.Baree izgubili su tricaša koji bi mogao raširiti Miamijevu obranu,jucer je samo Terry uspijevao to ciniti.Carter je dobar ali slab je u zadnje vrijeme. No pravi gubitak je onaj Chandlera,ne bi se Heat lako ušetavao u reket da je Tyson ostao.Mislim da ce se Dallas poboljšati.
Oklahoma je ona koju treba gledati,uz Heat su glavni favoriti za naslov.Durant je nezaustavljiv,Ibaka napreduje,Perkins je jucer ukrotio Howarda,Westbrook mi se cini zrelijim.Vidim ih kao pobjednike zapada. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 26/12/2011 : 13:20:00
|
quote: Originally posted by Leonid
Ma više je Dallas jucer igrao slabo,nego što su ovi toliko rasturali. Odlaskom J.J.Baree izgubili su tricaša koji bi mogao raširiti Miamijevu obranu,jucer je samo Terry uspijevao to ciniti.Carter je dobar ali slab je u zadnje vrijeme. No pravi gubitak je onaj Chandlera,ne bi se Heat lako ušetavao u reket da je Tyson ostao.Mislim da ce se Dallas poboljšati.
Oklahoma je ona koju treba gledati,uz Heat su glavni favoriti za naslov.Durant je nezaustavljiv,Ibaka napreduje,Perkins je jucer ukrotio Howarda,Westbrook mi se cini zrelijim.Vidim ih kao pobjednike zapada.
Ne treba zaboraviti LA Kliperse. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/12/2011 : 13:40:24
|
Oklahoma je ona koju treba gledati,uz Heat su glavni favoriti za naslov.Durant je nezaustavljiv,Ibaka napreduje,Perkins je jucer ukrotio Howarda,Westbrook mi se cini zrelijim.Vidim ih kao pobjednike zapada.
Ne treba zaboraviti LA Kliperse.
Clippersi imaju fenomenalnu petorku ali tribat ce tu vrimena da se stvari posloze i to sidne na svoje misto..slazem se da Oklahoma ima najvece izglede na zapadu.. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 26/12/2011 : 17:07:26
|
Na osnovu sinoc vidjenog mogu odmah da potpisem,Majami ce biti novi sampion.Le Bron razbija.Dalas zaista izgleda oslabljen.Dosta su izgubili pod kosem odlaskom Tajsona Cendlera.Lamar je dobar i sigurno ce biti bolji kako sezona bude odmicala.Ali to nije dovoljno... New York dobio Boston...gledao sam samo poslednju cetvrtinu,ali sve mi je licilo na Holivudsku produkciju,tim gubi citavu utakmicu i na kraju veliki preokret.Mislim da je Boston ipak bolji.Cikago ocekivano dobio Lejkerse...Lejkersi,sve se svodi na Kobijevo soliranje,cak i poslednji napad gde svi u dvorani,od prodavca kokica,do kamermana znaju da Brajant ima poslednji sut...nista akcija nista tim Jedva cekam da ih Clipersi preslisaju ove godine.Cikago nista narocito nije odigrao,Rouz odlicno sutirao i na kraju sa dva vrhunska poteza resio utakmicu. |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 26/12/2011 : 17:20:31
|
Zapravo je Njujork vodio od samog pocetka, a Boston je prepoznatljivom serijom na pocetku 3. cetvrtine maltene prvi put presao u vodjstvo. U poslednjoj cetvrtini je Entoni Niksima doneo pobedu.
A Lejkersi su izgubili ono sto ne bi pod Filom. Cikago je svoj nedostatak napadackog talenta pokazao tek u 2. poluvremenu, kad su ih Lejkersi prvo sustigli a onda presli u dvocifreno vodjstvo. A do tog vodjstva su stigli na pocetku poslednje cetvrtine sa Brajantom na klupi. Pri egal rezultatu, teske suteve su pogodili Godlok, Marfi i Blejk, a potom i Ron-Ron A.K.A. Metta World Peace. Cikago je u prvih 9 minuta poslednje cetvrtine ubacio svega dva poena. A onda je krenula serija koju je na oba kraja terena predvodio ipak Luol Deng, dok je D-Rouz bio pratilac. Kod Lejkersa su upravo Kobi i Gasol najvise doprineli tome (s tim u vezi, ne secam se kad je Gasol promasio onoliko vezanih bacanja na jednoj tekmi). Na kraju je Kobi silovao protiv viseg igraca, specijaliste za odbranu "1 na 1" i ocekivano nije uspeo. Jos je kao pocetnik krenuo u prodor umesto da to resava sutem sa distance. Sve u svemu, Cikago zasluzeno. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 26/12/2011 : 17:28:36
|
quote: Originally posted by johnhartson
Zapravo je Njujork vodio od samog pocetka, a Boston je prepoznatljivom serijom na pocetku 3. cetvrtine maltene prvi put presao u vodjstvo. U poslednjoj cetvrtini je Entoni Niksima doneo pobedu.
A Lejkersi su izgubili ono sto ne bi pod Filom. Cikago je svoj nedostatak napadackog talenta pokazao tek u 2. poluvremenu, kad su ih Lejkersi prvo sustigli a onda presli u dvocifreno vodjstvo. A do tog vodjstva su stigli na pocetku poslednje cetvrtine sa Brajantom na klupi. Pri egal rezultatu, teske suteve su pogodili Godlok, Marfi i Blejk, a potom i Ron-Ron A.K.A. Metta World Peace. Cikago je u prvih 9 minuta poslednje cetvrtine ubacio svega dva poena. A onda je krenula serija koju je na oba kraja terena predvodio ipak Luol Deng, dok je D-Rouz bio pratilac. Kod Lejkersa su upravo Kobi i Gasol najvise doprineli tome (s tim u vezi, ne secam se kad je Gasol promasio onoliko vezanih bacanja na jednoj tekmi). Na kraju je Kobi silovao protiv viseg igraca, specijaliste za odbranu "1 na 1" i ocekivano nije uspeo. Jos je kao pocetnik krenuo u prodor umesto da to resava sutem sa distance. Sve u svemu, Cikago zasluzeno.
Nemam pojma,ovakvi preokreti su bili ono zbog cega se nocu ustaje i gleda NBA...sad mi je sve licilo na farsu...ali kazem,nisam gledao celu tekmu.Ipak mislim da je Boston bolja ekipa. A kad sam video da je Ron Artest postao Metta World Peace plakao sam od smeha bas kao i komentatori na Sportklubu Majami je za mene broj 1 |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 26/12/2011 : 21:19:19
|
quote: Originally posted by brni
Ne treba zaboraviti LA Kliperse.
Clippersi imaju fenomenalnu petorku ali tribat ce tu vrimena da se stvari posloze i to sidne na svoje misto..slazem se da Oklahoma ima najvece izglede na zapadu..
Na Zapadu bi prve 4 pozicije trebali zauzeti Lejkersi,Klipersi,Oklahoma i San Antonio,ne nuzno tim redosledom. Svako od njih moze do prve pozicije pred plej-of. Dalas tesko moze pomrsiti racune ovoj cetvorki,ali Novickog i drustvo nikad ne treba otpisati... Prizeljkujem finale Zapada Lejkersi-Klipersi,to bi bio spektakl!
Na Istoku,Majami je u maloj prednosti,ali za petama su Cikago,Boston i Njujork. Orlando,samo s Hauardom,tesko moze vise od petog mesta,ali i to je upitno. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 30/12/2011 : 15:59:45
|
Ne znam je l' znate, ali NBA league pass je free do 9. januara, a nenormalno je dobra stvar.
ilp.nba.com pa se registrujte i aktivirajte. Sve utakmice u svakom trenutku sa vrhunskim kvalitetom.
A Durantula je car. Njegovoj trojci je prethodila trojka Vinsa Kartera za prednost. Cela tekma je bila odlicna, pa toplo preporucujem |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Topic |
|