docA
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 28/06/2011 : 23:25:20
|
quote: docA, ako si hteo da ti bude suspendovano pisanje na neko vreme mogao si reci nekom da te upiše tamo u Punisheru i sredena stvar, a ne da otvaraš ponovo topik koji sam zatvorio.
Otvaranje ovakvih topika bez nekog smisla, mogu protumaciti samo kao nepoštovanje sajta, administratora i moderacije.
A cemu to ? Nešto si ljut na nekoga od nas ? Pošalji mu PM rešite stvar i gotovo.
Ne znam o cemu ti pricas, sticem utisak da si se opasno zavozio. Meni neces da demonstriras nikakvu "silu". Kod mene nece proci. Izblamiraces se ti na kraju. Mene vredjate vi, moderatori, i debilno mi je da uopste komentarisem, zalazim u raspravu o "potrebnim", "nepotrebnim", i kako ti nazva "besmislenim" temama. Ko si bre ti da procenjujes da li je ono bio besmislen topik? O cemu bre pricas, Ultrase? Si ti normalan?? Ne diraj mi topik! Sledi sad novi - ime ce mu biti "Birtija kod bocE i Patosa"
Topik nije nepotreban i besmislen.
Ne kacim se ja sa tobom, vec ti sa mnom.
Ajde, da vidimo sta ces dalje?
|
Edited by - docA on 28/06/2011 23:28:25
|
|