forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Baterije i punjaci
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 25/08/2011 : 13:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
pozz.treba mi mala pomoc,jer nekužim nešto. naime kupio sam neki digitalni privjesak koji vrti slike. i ne kužim dio oko punjenja i baterija.
evo što mi je navedeno kao karakteristika : "-built in 3.7V rechargeable lithium battery, and intellectualized lithium charger."
pa ako ko kuži sta ovo znaci,hvala puno.

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/08/2011 : 13:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Mozes li da stavis sliku tog privjeska ovdje? Moguce je da ima istu uticnicu kao USB 2.0 flash drive, pogotovo ako je tako mali... ako ne, onda saznaj koja je marka, i koji mu je unit number, pa mozemo to pokusat da skuzimo preko google-a

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 25/08/2011 : 13:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
http://www.ebay.com/itm/1-5-Key-Chain-Digital-Photo-Picture-Frame-Album-White-/170494671649?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b2463b21
evo,tu sam ga narucio.pa baci pogled.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/08/2011 : 13:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Sad vidim. Pa imas li taj crni kabal koji je na jednoj od slika?

Jedan kraj ide u taj privjesak, a drugi ide u USB port (kompjuter), i tako napunis bateriju.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/08/2011 : 14:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ako nemas kabal, mozes da ga kupis u bilo kom kompjuterskom sopu, samo obavezno ponesi i uredjaj posto postoji razni standardi tih usb utikaca pa da se ne zajebes. Cini mi se da je to USB A mini ali ne mogu se zakuneti.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/08/2011 : 14:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Danas se vecina tih prijenosnih gadgeta puni preko USB porta, bilo putem posebnog kabela ili izravnim umetanjem uredaja u USB port (ako je takva izvedba). Prema konektoru koji se vidi na onoj fotografiji jasno je da si uz taj uredaj trebao dobiti i kabel (a koji se takoder lijepo vidi na onoj fotografiji gdje je i ona kopca za privjesak), koji osim punjenja baterije služi i za prijenos fotografija sa i na PC.
Ovaj tvoj uredaj po meni ima manu što je ogranicen samo na JPEG format, znaci BMP, GIF, TIFF ili bilo koji drugi format moraš prethodno konvertirati u JPEG da bi to bilo vidljivo na ovom uredaju. S druge strane JPEG kao komprimirani format omogucuje puno više fotografija po jedinici kapaciteta nego BMP ili TIFF (non-compressed, naravno).
U svakom slucaju, ako imaš onaj kabel to ti je ujedno i punjac.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/08/2011 : 17:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Da, izgleda ko mini usb port... Ako imaš doma kameru, digitalni fotic ili blackberry, vjerojatno imaš doma taj kabel. Možde s druge strane biti ili punjaca za struju ili za usb kakvog imaš na compu.
Vidim što je kupovina preko e-baya, jeftino, ali moraš onda dodatno kupovati opremu...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 25/08/2011 : 17:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
da imam taj kabel...znaci tako se puni baterija. kad spojim uredaj na kompjuter. ja nebi nikad došao do ovog zakljucka,jer nije mi logican nekako,hehehe. a studiram elektrotehniku,koji sam ja biser.lol
hvala ekipa...od velike ste pomoci bili.
LP
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 25/08/2011 : 17:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Da, izgleda ko mini usb port... Ako imaš doma kameru, digitalni fotic ili blackberry, vjerojatno imaš doma taj kabel. Možde s druge strane biti ili punjaca za struju ili za usb kakvog imaš na compu.
Vidim što je kupovina preko e-baya, jeftino, ali moraš onda dodatno kupovati opremu...

hahaha,slazem se...srecom ja sam prošao sa svim djelovima.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 25/08/2011 : 17:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Sad vidim. Pa imas li taj crni kabal koji je na jednoj od slika?

Jedan kraj ide u taj privjesak, a drugi ide u USB port (kompjuter), i tako napunis bateriju.

nezz.jeli moglo bit jednostavnije.haha.
hvala puno.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000