Zadnja 3-4 menagera nisam baš igra...al one prije, od cm97 do fm 2008...do koske. Eto, vidim da se supermark fali da je igra do 2058. E pa sad pazi ovo i ne govori to svoje više okolo ...tip koji je s menom radija na poslu, znaci covik od 55 god, i to s verzijom menagera 2003...igra je do 2117. S Hajdukom naravno, osvojia 62 lige prvaka... Tip je igra isti sejv 2 god...ej...2 god...o cemu ode pricamo... Još nešto Supermarce...ja ne cjenim ovo gori jel je igra s Hajdukom, a on je za MOJE poimanje menagera prejak (bar u HNL-u) lako se obogatiš i kreneš u evropu. Zato te moram pitat, koji ti je guš igrat s Barcom, mislim, to nema smisla? To je ka da uzmeš ferarija i ideš se trkat s ladama, mislim, di ti je gušt? Ja npr. uzea jednu sezonu iz zajebancije inter (ne tvoj, nego oni pravi ) da vidim u cemu je baza...paf...prve sezone odma osvojia sve, liga prvaka...odma sam da otkaz, koji ce mi to K'di je gušt? I nikad nisam loda igru, nikad ,ako na to misliš... 99% vrimena u 10 godina igranja (i miljun sati potrošenih...PREKRASNO!) sam igra s Mosorom, TŠk TOPOLOVCEM, iVANCICOM, lUCH vLADIVOSTOKOM, Energie Cottbusom I sAN mARINOM (SERIJA C2b ej) Uzmi Mosor i osvoji ligu prvaka...onda dodi ode i reci to. Kad na Pricvic dode tvoja Barca pa Messi dobije po piksi od Gudelja-Velage...ej...3000 ljudi na livadi u transu......to je bit menagera...ostvarit nemoguce...a barca inter i takvi i tako osvajaju u stvarnosti...
Apsolutno si u pravu.. :) U suprotnom si kao Gvardiola.. Dali mu najbolji tim na svetu i on osvojio sve i sada je trener :))
Dakako, recimo igra sam jedanput s Bilbaom, on mi je zanimljiv jel jedino baske mos dovoit, igra par sezona, osvojia 2 lp, i to mi nije bilo to, jel i on je prejak. Draže mi je s Ivancicom iz Ivanic grada, na stadionu od 1000 ljudi bilo osvojit HR KUP i probit se u kup uefa nego te lp osvojene s mega momcadima. Gušt je i uzet engleskog niželigaša i dovest ga i6 lige u premieršip. E to je fm, to je gušt.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Upravo tako,to je draž menadžera.Ja obicno krenem nezaposlen i cekam ponude niželigaša. Na desetki sam od Vojvodine napravio stalnog ucesnika LŠ nokaut faze.Medojevic,Mrda i Aleksic mašine. Najjaci klub koji sam vodio je Inter,u dvije sezone osvojio sve i smorilo me.
Kada neko bude imao link za download crackovanog managera 2012 neka okaci ovde.. Pa cemo krenuti...
A bre covece, moras da naucis neke stvari, npr. sta je torrent, pa lepo skines igricu, update i crackfix jer prvi nije valjao. I onda igras
A ne, ti bi linkove na tacnu, pa nema. Kazni Culfisa ovo kolo JSL gubitkom bodova zbog nekih nepravilnosti (sekretar si, smisli nesto), onda mozemo da pricamo
Tekse, daj link za download a ne forum.. Mrzi me da se registrujem..
Hoces da ti skinem igricu, narezem, posaljem paketic s mašnicom i da posle par dana bezuspesnog pokusavanja da ga instaliras dodjem u Zitiste da ga iskrekujem?