Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 16:43:00
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by kosmajac
Mislimo, dakle veli Sveti apostol Pavle da ce se covek opravdati verom bez dela zakona (Rim. 3,28). Pravda Božija (se javila) kroz veru u Isusa Hrista za sve i na sve koji veruju, jer nema razlike. Jer svi sagrešiše i lišeni su slave Božije. A opravdavaju se darom, blagodacu Njegovom, kroz iskupljenje koje je u Hristu Isusu (Rim. 3,22 24). Vi cete prigovoriti: "Sveti apostol Jakov zahteva neizostavno dobra dela; on uci da je vera bez dela - mrtva". Razmotrite šta zahteva sveti apostol Jakov. Videcete da on zahteva, kao i svi bogonadahnuti pisci Svetog Pisma, dela vere, a ne dobra dela naše pale prirode! On zahteva živu veru, koja se utvrduje delima novog coveka, a ne dobrim delima pale prirode, protivnim veri. On navodi postupak patrijarha Avraama, delo u kome se projavila vera pravednika: to delo sastojalo ce u prinošenju na žrtvu Bogu svoga sina jedinca. Zaklati svoga sina za žrtvu - to nikako nije dobro delo prema shvatanju ljudske prirode: ono je dobro delo kao ispunjavanje zapovesti Božije, kao delo vere. Pogledajte Novi Zavet i uopšte citavo Sveto Pismo: naci cete da ono zahteva ispunjavanje zapovesti Božijih, da se to ispunjavanje naziva delima, da od tog ispunjavanja zapovesti Božijih vera u Boga postaje živa i delatna; bez njih, ona je mrtva i kao da je lišena svakog pokreta. Naprotiv, naci cete da su dobra dela pale prirode, koja poticu od cula, od krvi, od poriva i nežnih osecanja srca - zabranjena i odbacena! A upravo se ta dobra dela nalaze uglavnom kod neznabozaca!
Zasto si ovo napisao velikim i crvenim slovima? Vidi, salu na stranu, ali ovakve stvari su zabrinjavajuce! Nadam se da ti slicne gluposti nece nikad pasti na pamet, ni tebi niti bilo kojem drugom vjerniku. Ne zbog vas, vec zbog neduznih ljudi koji nastradaju zbog necijeg ludila i fanatizma.
Mislim da je ovde aluzija na biblijku pricu.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/10/2012 : 16:44:16
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by tinton
e sad ce neki opet izvlaciti iz konteksta i reci da sam isam gay, a nisam jer da jesam rekao bih to ovdje javno, jer nemam se cega sramiti pogotovo ne zbog huligana iza tastature koji bi me stavio na ignore
Ja huligan? A znas samo nesto, ja sto napisem ovde isto cu ti to i reci u lice.. U tome je razlika izmedju mene i velikog broja ljudi ovde.. Tako da to "iza tastature" ne pije vode..
nisam te spomenuo sam si se pronašao |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/10/2012 : 16:45:29
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by wele
ken2,slazem se sa ovim o izbacivanju,da je srece tako bi se postupalo,ne bi morali da citamo ove manijacke postove pomahnitalog krstasa i ljubitelja popova-lopova i pedofila.
sta je se tebi desilo da ima takve probleme sa popovima il crkvom. stalno dajes uvrjedljive izjave o tome. ako nemas sa tim nista,ok,dobro je za tebe.
Licno?Nista.Samo se uzasavam ljudi koji slijepo vjeruju i podrzavaju sve sto crkva i njeni zaposleni propagiraju sto su u vecini slucajeva govori mrznje,rasizam,sovinizam i ostali -izmi. Bogate se itekako-i trebaju,tezak je to posao,kazu njihove ovcice.
ja sam jedan od tih! vjerujem i podrzajem!!! ti dajes one standardne izjave,zaboravio si inkviziciju da spomenes. u njemackoj caritas sa 507000 radnih mjesta je najveci privatnik sa najvise zaposlenih. caritas,jel odmaze il pomaze? koje tamo gdje najveca bijeda zivi,pravi bolnice,skole i.t.d. . nikad necu reci svi u crkvi su "andjeli",ima i vrlo losih osoba sto su se ugnjezdili pod krov crkve.ali radi tih,manjina,da osudjujem kompletno sve? mozda ti smetaju neka pravila,radi-homoseksualnost. tu se svaka osoba mora aranzirati sam sa sobom.
gle, ja sam prvi koji ce reci da su paušalna upiranja prstom u "pokvarene jabuke" kretenizam žešce vrste. Crkva ima dobrih ljudi u sebi, a ima i govana - ko i svugdje.
Al slijepo vjerovati Crkvi? Zašto? Jel slijepo vjeruješ Vladi države u kojoj živiš?
ima stari i novi zavjet. to je fundamenat vjere. ako fratar o tome prica u cemu bi me slagao? ako fratar poziva na mrznju il jos nesto gore,pogledaj u 10 BZ i znas da je u krivu,pa makar to i papa bio.jel tako? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 16:47:26
|
quote: Originally posted by globinjo
je li itko od vas bio u napasti...jeste li imali kakve bliske kontakte...poljubili se s muškarcem...ajde,ne budite picke...pa ako i jeste,nije to grijeh...grijeh je ne priznati
2005-e, cini mi se, sa fakultetom sam bio na sportskim igrama fakulteta poznatijim pod raznim ijadama, i tamo me je napao jedan agresivni, iz Makedonije, malo je falilo da ga zubima rastrgam.. Imao je srece u moje drugare koji su me izgrebali i iscepali dok nije pobegao.. Jeziv osecaj.. Nikad vise ni jednog nisam video a da znam da je peder.. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 16:47:28
|
quote: Originally posted by swamp thing Vidi, ja o tebi kao forumašu imam jako dobro mišljenje i nemoj misliti da te napadam.
Znam, naravno. Ovo nije bilo ništa ni na tvoj racun, znaš i sam, vec samo da pokažem koliko sam ovdje izvrijedan, na najnižem nivou, i nisam htio da budem strpan u isti koš sa nekima.
Ali vidi... onda je "netolerantan" i politicar koji kritikuje suparnicku stranku, jer, zaista, "vrijeda" njene pristalice. "Netolerantan" je onaj koji kritikuje državu, jer, zaboga, time vrijeda pripadnike administracije...
Ukratko, mislim da crkva nije izuzetak, i da je, kao i svaka druga institucija, podložna kritici. Plašt njene "svetosti" se vec stotinama godina koristi za pokrivanje svakojakih svinjarija, u mnogim slucajevima - a u prvim redovima su "vatreni vjernici", spremni ne za argumentovanu odbranu svojih pozicija, vec za verbalno ili, daleko bilo, fizicko uništavanje protivnika najbanalnijim sredstvima.
(Uostalom, toliko kriticara crkve... zar bi onda sve njih trebalo osuditi za "netoleranciju"? Možda bi trebalo zabraniti Garta Enisa, zato što kroz svoje stripove napada organizovanu religiju i vrijeda fundamentalisticke citaoce?) |
Edited by - Mhejl on 05/10/2012 16:51:16 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 05/10/2012 : 16:49:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by kosmajac
Mislimo, dakle veli Sveti apostol Pavle da ce se covek opravdati verom bez dela zakona (Rim. 3,28). Pravda Božija (se javila) kroz veru u Isusa Hrista za sve i na sve koji veruju, jer nema razlike. Jer svi sagrešiše i lišeni su slave Božije. A opravdavaju se darom, blagodacu Njegovom, kroz iskupljenje koje je u Hristu Isusu (Rim. 3,22 24). Vi cete prigovoriti: "Sveti apostol Jakov zahteva neizostavno dobra dela; on uci da je vera bez dela - mrtva". Razmotrite šta zahteva sveti apostol Jakov. Videcete da on zahteva, kao i svi bogonadahnuti pisci Svetog Pisma, dela vere, a ne dobra dela naše pale prirode! On zahteva živu veru, koja se utvrduje delima novog coveka, a ne dobrim delima pale prirode, protivnim veri. On navodi postupak patrijarha Avraama, delo u kome se projavila vera pravednika: to delo sastojalo ce u prinošenju na žrtvu Bogu svoga sina jedinca. Zaklati svoga sina za žrtvu - to nikako nije dobro delo prema shvatanju ljudske prirode: ono je dobro delo kao ispunjavanje zapovesti Božije, kao delo vere. Pogledajte Novi Zavet i uopšte citavo Sveto Pismo: naci cete da ono zahteva ispunjavanje zapovesti Božijih, da se to ispunjavanje naziva delima, da od tog ispunjavanja zapovesti Božijih vera u Boga postaje živa i delatna; bez njih, ona je mrtva i kao da je lišena svakog pokreta. Naprotiv, naci cete da su dobra dela pale prirode, koja poticu od cula, od krvi, od poriva i nežnih osecanja srca - zabranjena i odbacena! A upravo se ta dobra dela nalaze uglavnom kod neznabozaca!
Zasto si ovo napisao velikim i crvenim slovima? Vidi, salu na stranu, ali ovakve stvari su zabrinjavajuce! Nadam se da ti slicne gluposti nece nikad pasti na pamet, ni tebi niti bilo kojem drugom vjerniku. Ne zbog vas, vec zbog neduznih ljudi koji nastradaju zbog necijeg ludila i fanatizma.
Mislim da je ovde aluzija na biblijku pricu..
...koja govori o osobi koju slavite, a ubila bi svoga sina jer se bojala boga
|
|
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 05/10/2012 : 16:50:32
|
ima stari i novi zavjet. to je fundamenat vjere. ako fratar o tome prica u cemu bi me slagao? ako fratar poziva na mrznju il jos nesto gore,pogledaj u 10 BZ i znas da je u krivu,pa makar to i papa bio.jel tako? [/quote]
heh, pa ti onda nisi katolik
dozvoljavaš si vlastitu interpretaciju svetih spisa, a to je big no no
zajebavam se malo, s takvim poimanjem Crkve nemam nikakvih problema al mislim da je vecina hejta prema Crkvi usmjerena prema njenim fundamentalisticki nastrojenim clanovima (a ima ih tu, da ne upirem sad prstom )....koji ponekad nisu ništa bolji od njihovih ateistickih kontraša (em retorikom, em spoznajnim sljepilom)
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 16:51:48
|
quote: Originally posted by ken2 šta je sad ovo ja postavljam normalnu mogucnost da i tvoje i moje dijete bude gej a ti se nešto prijetiš ili te nisam dobro shvatio daj, objasni mi
Tvoje dete ne bih vezao uz bilo koju mogucnost, dao mu/joj Bog zdravlja i lepog i duhog zivota.. Isto to od tebe trazim i za moje dete.. Meni mozes jebati mater, i ja se mogu naljutiti ili ne.. Zavisi za kakvog te coveka smatram, kakva je situacija ili kakav mi je dan, ali dete preskoci.. Ok? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 16:54:42
|
quote: Originally posted by tinton nisam te spomenuo sam si se pronašao
Jel' ima jos jedan koji je geja stavio na ignore? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/10/2012 : 16:54:59
|
dobro, necemo konkretno ni o tvom ni o mom ni o nicijem drugom djetetu ali sam si otvorio temu o pederima a glavni problem te populacije su roditelji i rodbina nakon toga su šikaniranja na poslu i oko zaposlenja pa malo i država s nepostojanjem zakona prilagodenih i njima tek onda idu ovi idioti s bejzbol palicama |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 16:55:32
|
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by swamp thing Vidi, ja o tebi kao forumašu imam jako dobro mišljenje i nemoj misliti da te napadam.
Znam, naravno. Ovo nije bilo ništa ni na tvoj racun, znaš i sam, vec samo da pokažem koliko sam ovdje izvrijedan, na najnižem nivou, i nisam htio da budem strpan u isti koš sa nekima.
Ali vidi... onda je "netolerantan" i politicar koji kritikuje suparnicku stranku, jer, zaista, "vrijeda" njene pristalice. "Netolerantan" je onaj koji kritikuje državu, jer, zaboga, time vrijeda pripadnike administracije...
Ukratko, mislim da crkva nije izuzetak, i da je, kao i svaka druga institucija, podložna kritici. Plašt njene "svetosti" se vec stotinama godina koristi za pokrivanje svakojakih svinjarija, u mnogim slucajevima - a u prvim redovima su "vatreni vjernici", spremni ne za argumentovanu odbranu svojih pozicija, vec za verbalno ili, daleko bilo, fizicko uništavanje protivnika najbanalnijim sredstvima.
Sve je to ok, ali ne treba generalizovati, zar ne? Što se mene tice, mene rijetko koja tema može izbaciti iz takta, i onda kada sam se 'svadao' na ovom forumu to je više bilo zato što sam ustao na lijevu nogu pa odreagovao, u 99% slicnih situacija bih bio 'ladan. Tako da sam ja za raspravu o svemu, i malo šta shvatam licno, ali nismo svi isti. Zato i kažem da imaju pravo biti uvrijedeni i forumaši-vjernici koje ujeda tvoje generalizovanje oko crkve, vjere, popova,... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 16:58:29
|
quote: Originally posted by tinton ...koja govori o osobi koju slavite, a ubila bi svoga sina jer se bojala boga
A da ne govori o veri u Boga? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/10/2012 : 16:59:42
|
quote: Originally posted by Tutta takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.
da,ni ja se ne sjecam kad sam se zadnji put ispovidija...mom kumu umro stari prije dvije godine...necak pokojnoga je pop i to u jeruzalemu...u biti,mislim da se sad prebacio u istru...neki pametnjakovici su mu se poceli štekat...na karminama pokojnoga...a tamo se i jede i pije...ja sam malo više popio...i poceli su se javljat filozofi kakvih ima i na ovom topicu...e crkva,e Isus,e Bog,e ovo e ono...a ja mucim,a u meni kuva ka u loncu...pita me netko:ideš li u crkvu?ja odgovorih:za ljubit Boga i bližnjeg svoga,ja ne trebam u ici u crkvu,Bog je svuda oko nas...svi su blenili,pop isto...ali mi je dao za pravo... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:02:02
|
@swampy Previše burno, citaj iskreno, reaguju ("uvrijedene stranke").
Ih, na "Darkwoodu" sam još oštrije pisao, pa mi niko nije prijetio. (niti ja kome!)
U suštini, kao što rekoh, može se kulturno raspravljati i o najosjetljivijim temama sa pravim osobama.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:03:13
|
Jel' ima jos jedan koji je geja stavio na ignore?
i još se diciš tim |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:05:07
|
Mhejl izjednacava zito i kukolj i zato je svima stao na zulj.. Njegov ateizam je njegova licna stvar sa kojom niko nema problema ali pricati da je crkva kriminalisticka organizacija u kojoj su sve lopovi, pedofili i fanatici je najblaze receno bezobrazluk.. Ja se ne slazem sa dosta stvari sa islamom ali nikad u zivotu ne bih napisao to iz postovanja prema prijateljima islamske veroispovesti.. Isto tako i prema kolegama forumasima.. A bio sam u dzamiji, slusao sam interpretaciju njihovih svestenika i upoznat sam sa svim a ne kao Mhejl koji verovatno nije bio ni u jednom manastiru ili porazgovarao ni sa jednim produhovljenim ili obrazovanim svestenikom, tvrfim nesto zato sto je to neko u nekoj knjizi zapisao.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:07:38
|
i još se diciš tim
Kad sam te uhvatio u lazi menjas temu.. Ides i ti na ignore.. Kredibilitet nemas i nemam sta vise citati tvoje postove.. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:08:08
|
Nikada ja nisam napisao da su svi sveštenici "lopovi, pedofili i fanatici".
Uostalom, otkuda ti znaš gdje sam bio i šta sam citao? Ne boj se ti, trudim se ja da pokrijem sva polja; treba prouciti i retoriku suprotne strane. Ali se trudim i da kriticki sagledam procitano/saslušano; tako postupam pri susretu sa svime, za razliku od kojekakvih dogmata i fanatika.
Kao što rekoh, vi biste da lincujete nekoga zbog kritike crkve, na koju imam svako pravo. Takode, Savic vrijeda i (verbalno?) lincuje one koje smatra "nenormalnima", u ovom slucaju, pedere.
Savic koristi vrlo vulgaran rijecnik i obracanje, vrijeda mene licno, te se propisno obrukao na ovoj temi svojim bisernim izjavama.
Molio bih nekog od moderatora da me banuje na jedno nedelju dana, kako bih bio sprijecen da odgovaram na banalne replike Savica, anta, Kosmajca i kompanije, koji ne poštuju sagovornika kao licnost i pokazuju manjak kulture i baš tog "hrišcanskog" vaspitanja.
P.S. Ja sam napisao da su crkve profitne, a ne kriminalne organizacije... dakle, posjeduju, zaraduju, uzimaju novac od naroda... što mi se baš ne uklapa u Novi zavjet... ali šta zna jedan ateista... |
Edited by - Mhejl on 05/10/2012 17:15:02 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:12:02
|
i još se diciš tim
Kad sam te uhvatio u lazi menjas temu.. Ides i ti na ignore.. Kredibilitet nemas i nemam sta vise citati tvoje postove..
uhvatio me u laži? |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 17:15:53
|
Molio bih nekog od moderatora da me banuje na jedno nedelju dana, kako bih bio sprijecen da odgovaram na banalne replike Savica, anta, Kosmajca i kompanije, koji ne poštuju sagovornika kao licnost i pokazuju manjak kulture i baš tog "hrišcanskog" vaspitanja.
I sam valjda znas pravila, nema bana dog nekog licno ne uvrijedis, svakakve gadosti se ovdje do iznemoglosti mogu pisat, ali cim nekog nazoves 'idiotom', to prevrsava svaku mjeru.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:18:05
|
ima stari i novi zavjet. to je fundamenat vjere. ako fratar o tome prica u cemu bi me slagao? ako fratar poziva na mrznju il jos nesto gore,pogledaj u 10 BZ i znas da je u krivu,pa makar to i papa bio.jel tako?
zajebavam se malo, s takvim poimanjem Crkve nemam nikakvih problema al mislim da je vecina hejta prema Crkvi usmjerena prema njenim fundamentalisticki nastrojenim clanovima (a ima ih tu, da ne upirem sad prstom )....koji ponekad nisu ništa bolji od njihovih ateistickih kontraša (em retorikom, em spoznajnim sljepilom)
[/quote]potpis! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 17:18:49
|
quote: Originally posted by acestroke
I sam valjda znas pravila, nema bana dog nekog licno ne uvrijedis, svakakve gadosti se ovdje do iznemoglosti mogu pisat, ali cim nekog nazoves 'idiotom', to prevrsava svaku mjeru.
Ko je rekao Manhunter? |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 05/10/2012 : 17:23:03
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tutta takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.
da,ni ja se ne sjecam kad sam se zadnji put ispovidija...mom kumu umro stari prije dvije godine...necak pokojnoga je pop i to u jeruzalemu...u biti,mislim da se sad prebacio u istru...neki pametnjakovici su mu se poceli štekat...na karminama pokojnoga...a tamo se i jede i pije...ja sam malo više popio...i poceli su se javljat filozofi kakvih ima i na ovom topicu...e crkva,e Isus,e Bog,e ovo e ono...a ja mucim,a u meni kuva ka u loncu...pita me netko:ideš li u crkvu?ja odgovorih:za ljubit Boga i bližnjeg svoga,ja ne trebam u ici u crkvu,Bog je svuda oko nas...svi su blenili,pop isto...ali mi je dao za pravo...
moje rici! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/10/2012 : 17:23:21
|
ken2,slazem se sa ovim o izbacivanju,da je srece tako bi se postupalo,ne bi morali da citamo ove manijacke postove pomahnitalog krstasa i ljubitelja popova-lopova i pedofila.
sta je se tebi desilo da ima takve probleme sa popovima il crkvom. stalno dajes uvrjedljive izjave o tome. ako nemas sa tim nista,ok,dobro je za tebe.
Licno?Nista.Samo se uzasavam ljudi koji slijepo vjeruju i podrzavaju sve sto crkva i njeni zaposleni propagiraju sto su u vecini slucajeva govori mrznje,rasizam,sovinizam i ostali -izmi. Bogate se itekako-i trebaju,tezak je to posao,kazu njihove ovcice.
ja sam jedan od tih! vjerujem i podrzajem!!! ti dajes one standardne izjave,zaboravio si inkviziciju da spomenes. u njemackoj caritas sa 507000 radnih mjesta je najveci privatnik sa najvise zaposlenih. caritas,jel odmaze il pomaze? koje tamo gdje najveca bijeda zivi,pravi bolnice,skole i.t.d. . nikad necu reci svi u crkvi su "andjeli",ima i vrlo losih osoba sto su se ugnjezdili pod krov crkve.ali radi tih,manjina,da osudjujem kompletno sve? mozda ti smetaju neka pravila,radi-homoseksualnost. tu se svaka osoba mora aranzirati sam sa sobom.
gle, ja sam prvi koji ce reci da su paušalna upiranja prstom u "pokvarene jabuke" kretenizam žešce vrste. Crkva ima dobrih ljudi u sebi, a ima i govana - ko i svugdje.
Al slijepo vjerovati Crkvi? Zašto? Jel slijepo vjeruješ Vladi države u kojoj živiš?
ima stari i novi zavjet. to je fundamenat vjere. ako fratar o tome prica u cemu bi me slagao? ako fratar poziva na mrznju il jos nesto gore,pogledaj u 10 BZ i znas da je u krivu,pa makar to i papa bio.jel tako?
al zanimljivo je to kod osobito katolika da in je toliki problem citat ili bar procitat Bibliju. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/10/2012 : 17:25:23
|
[/quote]
ma da. a onda placu da in vjernici biže,stvarno cudno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|
|
|