Author |
Topic |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/10/2011 : 22:03:48
|
Unajmili maloljetnu kickboxericu da brutalno pretuce ucenicu u Splitu!
Napadnuta djevojcica ima lakše ozljede, nagnjecenje lica i nosa te hematome po cijelom tijelu. Cetrnaestogodišnja ucenica osmog razreda Osnovne škole Gripe u utorak je brutalno premlacena tijekom velikog odmora kada ju je prvo verbalno, a potom i fizicki, napadala ucenica druge splitske osnovne škole , priopcila je danas Policijska uprava Splitsko - Dalmatinska .
Napad se dogodio pred OŠ Gripe oko 16,30 sati. Pretpostavlja se kako je napadacica ucenica obližne Osnovne škole Pojišan. Lijecnici su napadnutoj djevojcici ustanovili lakše tjelesne ozljede, nagnjecenje lica i nosa te hematome po cijelom tijelu.
Šokantno otkrice javlja Dalmacija News. Naime, napadacicu je 'angažirala' druga ucenica, koja s ozlijedenom 14-godišnjakinjom ide u isti razred, a šticenica je Doma Maestral!
Povod napada je taj što je moja kcer fino i kulturno odgojeno dijete koja je htjela toj šinjorini, koja se bahati i maltretira djecu, na satu se reže šestarom, puši travu oko škole i tako dalje, stati na kraj. Valjda je krivo pogledala ili što li vec i ova je odlucila angažirati tu 'razbijacicu' iz škole Pojišan. Nje se svi boje jer trenira kickboxing, inace jako 'ženstvena' djevojka i koliko sam shvatila nju 'unajmljuju' kad žele nekog pretuci - ispricala je vidno potresena majka 14-godišnjakinje koja istice kako ce zbog napada ici i na sud.
Napadnuta djevojcica krenula je tijekom velikog odmora kupiti marendu kada su je pred ducanom docekale napadacica i 'naruciteljica'. Djevojcica je rekla da ne želi nikakve probleme i sve pokušala diplomatski riješiti. Kada je bila uvjerena da su se stvari smirile okrenula od njih, no tada su je napadacica primila za kosu i povukla k sebi te udarila koljenom u oko.
U cijeloj prici još je brutalnije i cinjenica kako je 'cipa' (baš tim rijecima!) bila najavljena i na Facebooku.
- Pisalo je na profilu te djevojke da tko želi gledat cipu neka se javi na inbox, pisala je kako ce cipa biti za tri sata a sve svoje prijatelje ce nakon tog obavijestiti o rezultatima. Kasnije se na statusu hvalila kako je sve prošlo dobro - zakljucila je majka napadnute dodajuci kako je citava obitelj probdjela noc, uzrujani su i ogorceni.
Slucaj u Splitu nastavak je vala maloljetnickog nasilja u kojem sudjeluju djevojcice, i koje su u zadnjih nekoliko tjedana pune stranice crne kronike. Prije desetak dana u Metkovicu su tri ucenice sedmog razreda brutalno pretukle tri djevojcice, medu kojima je bila i kcer proslavljenog hrvatskog rukometaša Nikše Kaleba.
Motiv te tucnjave još uvijek nije poznat.
Ljubomora je medutim motiv nasilja medu djevojcicama koje se sredinom rujna dogodilo u Zagrebu . Maloljetnu P. G. pred školom je docekala skupina od sedam djevojaka i brutalno je pretukla. Premlacivanje 16-godišnjakinje narucila je njezina dojucerašnja najbolja prijateljica, a nakon što je P. G. prohodala s njezinim bivšim deckom.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 12/10/2011 22:04:55
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 12/10/2011 : 22:50:40
|
To je buducnost. Mislim žalosno je kada ja kao jedan 18godišnjak koji je prije 4 godine pohadao osnovnu školu kažem da toga u moje vrijeme nije bilo. Ne kažem da nije bilo tucnjave, toga ce uvijek biti, ali sad baš takav "profesionalizam" kao unajmljivanje... Pogotovo nije bilo slucaja u topicu koji je globinjo otvorio.
Nevjerovatno u svakom slucaju. |
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 12/10/2011 22:51:20 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4537 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 12/10/2011 : 23:08:25
|
quote: Originally posted by makikatalinic
To je buducnost. Mislim žalosno je kada ja kao jedan 18godišnjak koji je prije 4 godine pohadao osnovnu školu kažem da toga u moje vrijeme nije bilo. Ne kažem da nije bilo tucnjave, toga ce uvijek biti, ali sad baš takav "profesionalizam" kao unajmljivanje... Pogotovo nije bilo slucaja u topicu koji je globinjo otvorio.
Nevjerovatno u svakom slucaju.
Druze jesmo isto godiste 93? Ovoga kod mene u osnovnoj nije bilo, a sad u srednjoj ima svasta |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 13/10/2011 : 03:00:36
|
Mnogi su se cudili scenama u brojnim americkim filmovima gdje se djeca krvavo obracunavaju i dolaze naoružani u školu. A eto toga i kod nas, samo što nije. Nece proci dugo prije nego krenu i ubojstva medu maloljetnicima. Pa brojni su primjeri na Youtube gdje se objavljuju snimke tucnjava medu maloljetnicima, gdje klinke zaista vrlo cesto svojim divljaštvom nadmaše i muške vršnjake. Ako je ova fighterica ili naruciteljica od nekog glavonje to ce se zataškati samo tako. Bitno da je glupi sustav u školama zaštitio djecu od nastavnika, ali ne i samu djecu jedne od drugih, od njihove vlastite obijesti (koja obicno dolazi od kuce). Tko još danas prica o Luki Ritzu? A toga ce biti sve više. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17808 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 13/10/2011 : 10:31:02
|
Buduce uzorne supruge i majke... a inace su zene takve kad im se pusti na volju, budu gore od bilo kojeg muskarca. Ovakvi slucajevi se ne shvataju ozbiljno jer su curice u pitanju sve dok ne padne mrtva glava. |
|
|
|
Topic |
|