forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Djecji obracuni
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2011 : 22:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Unajmili maloljetnu kickboxericu da brutalno pretuce ucenicu u Splitu!

Napadnuta djevojcica ima lakše ozljede, nagnjecenje lica i nosa te hematome po cijelom tijelu.
Cetrnaestogodišnja ucenica osmog razreda Osnovne škole Gripe u utorak je brutalno premlacena tijekom velikog odmora kada ju je prvo verbalno, a potom i fizicki, napadala ucenica druge splitske osnovne škole , priopcila je danas Policijska uprava Splitsko - Dalmatinska .

Napad se dogodio pred OŠ Gripe oko 16,30 sati. Pretpostavlja se kako je napadacica ucenica obližne Osnovne škole Pojišan. Lijecnici su napadnutoj djevojcici ustanovili lakše tjelesne ozljede, nagnjecenje lica i nosa te hematome po cijelom tijelu.

Šokantno otkrice javlja Dalmacija News. Naime, napadacicu je 'angažirala' druga ucenica, koja s ozlijedenom 14-godišnjakinjom ide u isti razred, a šticenica je Doma Maestral!

Povod napada je taj što je moja kcer fino i kulturno odgojeno dijete koja je htjela toj šinjorini, koja se bahati i maltretira djecu, na satu se reže šestarom, puši travu oko škole i tako dalje, stati na kraj. Valjda je krivo pogledala ili što li vec i ova je odlucila angažirati tu 'razbijacicu' iz škole Pojišan. Nje se svi boje jer trenira kickboxing, inace jako 'ženstvena' djevojka i koliko sam shvatila nju 'unajmljuju' kad žele nekog pretuci - ispricala je vidno potresena majka 14-godišnjakinje koja istice kako ce zbog napada ici i na sud.

Napadnuta djevojcica krenula je tijekom velikog odmora kupiti marendu kada su je pred ducanom docekale napadacica i 'naruciteljica'. Djevojcica je rekla da ne želi nikakve probleme i sve pokušala diplomatski riješiti. Kada je bila uvjerena da su se stvari smirile okrenula od njih, no tada su je napadacica primila za kosu i povukla k sebi te udarila koljenom u oko.

U cijeloj prici još je brutalnije i cinjenica kako je 'cipa' (baš tim rijecima!) bila najavljena i na Facebooku.

- Pisalo je na profilu te djevojke da tko želi gledat cipu neka se javi na inbox, pisala je kako ce cipa biti za tri sata a sve svoje prijatelje ce nakon tog obavijestiti o rezultatima. Kasnije se na statusu hvalila kako je sve prošlo dobro - zakljucila je majka napadnute dodajuci kako je citava obitelj probdjela noc, uzrujani su i ogorceni.

Slucaj u Splitu nastavak je vala maloljetnickog nasilja u kojem sudjeluju djevojcice, i koje su u zadnjih nekoliko tjedana pune stranice crne kronike. Prije desetak dana u Metkovicu su tri ucenice sedmog razreda brutalno pretukle tri djevojcice, medu kojima je bila i kcer proslavljenog hrvatskog rukometaša Nikše Kaleba.

Motiv te tucnjave još uvijek nije poznat.

Ljubomora je medutim motiv nasilja medu djevojcicama koje se sredinom rujna dogodilo u Zagrebu . Maloljetnu P. G. pred školom je docekala skupina od sedam djevojaka i brutalno je pretukla. Premlacivanje 16-godišnjakinje narucila je njezina dojucerašnja najbolja prijateljica, a nakon što je P. G. prohodala s njezinim bivšim deckom.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 12/10/2011 22:04:55

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 22:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebote, da ne verujes.. Mafija u osnovnoj skoli...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/10/2011 : 22:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
To je buducnost. Mislim žalosno je kada ja kao jedan 18godišnjak koji je prije 4 godine pohadao osnovnu školu kažem da toga u moje vrijeme nije bilo. Ne kažem da nije bilo tucnjave, toga ce uvijek biti, ali sad baš takav "profesionalizam" kao unajmljivanje... Pogotovo nije bilo slucaja u topicu koji je globinjo otvorio.

Nevjerovatno u svakom slucaju.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 12/10/2011 22:51:20
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 12/10/2011 : 23:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
pa' mi na pa'
Class of 1999
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 12/10/2011 : 23:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

To je buducnost. Mislim žalosno je kada ja kao jedan 18godišnjak koji je prije 4 godine pohadao osnovnu školu kažem da toga u moje vrijeme nije bilo. Ne kažem da nije bilo tucnjave, toga ce uvijek biti, ali sad baš takav "profesionalizam" kao unajmljivanje... Pogotovo nije bilo slucaja u topicu koji je globinjo otvorio.

Nevjerovatno u svakom slucaju.

Druze jesmo isto godiste 93?
Ovoga kod mene u osnovnoj nije bilo, a sad u srednjoj ima svasta

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 13/10/2011 : 03:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Mnogi su se cudili scenama u brojnim americkim filmovima gdje se djeca krvavo obracunavaju i dolaze naoružani u školu. A eto toga i kod nas, samo što nije. Nece proci dugo prije nego krenu i ubojstva medu maloljetnicima. Pa brojni su primjeri na Youtube gdje se objavljuju snimke tucnjava medu maloljetnicima, gdje klinke zaista vrlo cesto svojim divljaštvom nadmaše i muške vršnjake.
Ako je ova fighterica ili naruciteljica od nekog glavonje to ce se zataškati samo tako. Bitno da je glupi sustav u školama zaštitio djecu od nastavnika, ali ne i samu djecu jedne od drugih, od njihove vlastite obijesti (koja obicno dolazi od kuce). Tko još danas prica o Luki Ritzu? A toga ce biti sve više.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/10/2011 : 09:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
danas curice imam osjecaj prednjace u odronima
proporcionalno gledajuci

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

357 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 13/10/2011 : 10:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message
Buduce uzorne supruge i majke... a inace su zene takve kad im se pusti na volju, budu gore od bilo kojeg muskarca. Ovakvi slucajevi se ne shvataju ozbiljno jer su curice u pitanju sve dok ne padne mrtva glava.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000