Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30956 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/11/2012 : 23:02:23
|
zasluženo Vettel! Mogao bi porušiti mnoge rekorde! Sumnjam kako ce se nešto bitno promijeniti i iduce sezone! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12491 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/11/2012 : 13:23:41
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by Beren
Radije bih da Fetel uzme titulu kad vec ne može Raikonen, ne volim nešto Ferari. Što se Alonsa tice, mislim da je on najbolji vozac u Formuli 1 vec neko vrijeme i da svi imaju identicna kola on bi uzimao titule.
Da svi imaju identicne bolide prvak bi bio Hamilton.....on je najbrži vozac današnjice,Alonso je dobar ali ne toliko brz,medutim sve to nadoknaduje savršenom taktikom i konstantno dobrom vožnjom. Hamilton,Kimi,Alonso i Vettel.....cetiri genijalna vozaca a svaki ima svoje prednosti i mane.
Danas kvalifikacije,sutra utrka......to se ne propušta,ovako uzbudljivo nije bilo još od sezona 2007. i 2008.
Možda i jeste najbrži, ali samo brzina nije dovoljna. Pogledaj kako se Alonso držao ove godine, a auto mu je pogotovo u drugom dijelu sezone bio mnogo gori od Fetelovog pa i od Hamiltonovog. Da je on vozio Red Bula mislim da ne bi bilo neizvjestosti oko prvaka. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12491 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30956 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30956 Posts
Posted - 19/12/2012 : 07:53:58
|
Cetvrti Britanac u Formuli 1: Marussia objavila Glockovog partnera
Marussia je objavila vozacku postavu za sljedecu sezonu Formule 1, a uz Tima Glocka vozit ce debitant Max Chilton, još jedan Britanac u odabranom društvu...
Osim Jensona Buttona, Lewisa Hamiltona i Paula di Reste, Max Chilton ce biti još jedan Britanac koji ce nastupati u bolidu Formule 1 u sljedecoj sezoni. Chilton je debitant u ovom društvu, a dobio je povjerenje Marussije gdje ce nastupati uz bok vec iskusnom Timu Glocku koji je takoder potvrden za sljedecu sezonu. Chilton je dosad bilježio odlicne nastupe u seriji GP2 te britanskoj Formuli 3, a u rujnu ove godine promoviran je u rezervnog vozaca u Marussijinoj momcadi. "Puno smo vremena proveli usporedujuci Markove nastupe u prošloj sezoni, pratili smo njegov napredak kroz cijelu godinu, a posebno otkako je sjeo u naš bolid. Otkako je postao rezervni vozac, pokazao je strahovit napredak u svim aspektima i jako vjerujemo u njegov potencijal", rekao je prvi covjek Marussije John Booth.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Topic |
|