Iskarikiran je u Tintinovom albumu "Slomljeno uvo". Erže je tu, cini mi se, lijepo uhvatio suštinu tog dogadaja - još jedan od sukoba u Južnoj Americi koji su podstakle velike sile, zarad sopstvenih interesa, samo što nije narocito "popularno" pricati o tome, niti im se pridaje narocita pažnja, jer su podstrekaci - isti oni koji i danas haraju.
bezveze topik, daj neki drugi rat jbte, niko se ne loži na ovo, pa više se politike uspio dotaknut KRAS u topiku o vicevima, nego vi ovdje..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
bezveze topik, daj neki drugi rat jbte, niko se ne loži na ovo, pa više se politike uspio dotaknut KRAS u topiku o vicevima, nego vi ovdje..
pa evo mhejl je spomenuo velike sile sto je mene podsjetilo na irak i libiju tj. vodjenje ratova od velikih sila za iskoristavanje malih i relativno bogatih zemljica.
Originally posted by mamlaz pa evo mhejl je spomenuo velike sile sto je mene podsjetilo na irak i libiju tj. vodjenje ratova od velikih sila za iskoristavanje malih i relativno bogatih zemljica.
Kolko ja vidim Mhejl je prije svega spomenuo strip - Tintin
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Originally posted by mamlaz pa evo mhejl je spomenuo velike sile sto je mene podsjetilo na irak i libiju tj. vodjenje ratova od velikih sila za iskoristavanje malih i relativno bogatih zemljica.
Kolko ja vidim Mhejl je prije svega spomenuo strip - Tintin
ok. da onda malo zacinim temu. za koga ste navijali u ta dva rata? za sadama, za gadafija ili za ove okupatore od engleza, amera ... itd:) da vidimo sada koliko mozemo razgovarati bez lokiranja topika:)
Originally posted by mamlaz ok. da onda malo zacinim temu. za koga ste navijali u ta dva rata? za sadama, za gadafija ili za ove okupatore od engleza, amera ... itd:) da vidimo sada koliko mozemo razgovarati bez lokiranja topika:)
khmm, kolko ja vidim tema topika je bolivijsko-paragvajski rat...srljaš u žestoki offtopik na na vlastitom topiku. wtf?
ja još cekan da da kratki uvod u topic ka šta je obicaj.
covjek ne može izazvat svadu na forumu krcatom hrvatima, srbima i slovencima....stvarno je mamlaz
na ovom topiku cu ja biti provokator kao sto ih ima na svim slicnim topicima, a lwood ce me moderirati bez da me izbaci:)
Okej, ajde kreni, šta te muci vezano za bolivijsko-paragvajski rat?
lwood ajd probaj ti nesto kopipejstat o ovom ratu. meni je malo teze jer nisam za kompom.
Pobogu mamlaze, pa moderatori ti se negdje smiju. Vec vidim mladu, ultrasa i kw-a kako brišu suze
lwood ajd probaj ti nesto kopipejstat o ovom ratu. meni je malo teze jer nisam za kompom.
Pobogu mamlaze, pa moderatori ti se negdje smiju. Vec vidim mladu, ultrasa i kw-a kako brišu suze
ne ide mi bas nesto ovo provociranje:) ifem malo procitati o tome ratu pa se vracam nazad:) koliko sam skuzio to je bio neki rat oko podrucja bogatog energentima, bar se nadam da sam dobro skuzio:)
Originally posted by mamlaz ne ide mi bas nesto ovo provociranje:) ifem malo procitati o tome ratu pa se vracam nazad:) koliko sam skuzio to je bio neki rat oko podrucja bogatog energentima, bar se nadam da sam dobro skuzio:)
nemoj više molim te....umrijet cu neka ga neko banira zbog pokušaja ubojstva smijehom
Ehh, do ceg je došlo, da forumaš s pivom u ruci ne zna isprovocirat svadu...ccc teška vremena, ovo je još jedna stavka za Kercev topik ?Otišli smo svi u tri pm- definitivno?