Poll Question:
U pecini Vlakno blizu mjesta Savar na Dugom otoku zadarski su arheolozi naišli na senzacionalno otkrice – pronašli su kostur star oko 11.000 godina. Do sada su u ovoj pecini pronadeni fragmenti kostiju, a sada su otkriveni cjeloviti ostaci, figurativno receno, najstarijeg Dalmatinca!
- Gotovo cjelovit kostur jednog od stanovnika pecine bio je položen u blizini vatrišta, ležao je u ispruženom položaju, a clanovi zajednice su ga zasuli tek s malo zemlje i nešto kamenja, da ga poštede od divljih životinja. Dobiveni datum pokazuje da je rijec o razdoblju prije 11.000 godina, objasnili su svoje nalaze arheolozi Dario Vujevic i Mate Parica.
Sad, nije bitno kako ce orignalna anketa na kraju proci ali ajmo vidit kako ce proci na stripovi.com-u.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
mislim da je svima jasno kako ovdje nije rijec o ostacima Dalmoša iliti Hrvata... Naziva se Dalmatincem samo zato jer je naden u današnjoj Dalmaciji..
Kako god okrenete neki današnji Dalmatinci imaju njegove gene.
cije? globinjove? pa naravno, da imaju
o,pa vidim ja da se paro skroz razbahatio a bjelolasica žaba vidila paru konja da se potkiva,pa htio i on samo dajte,djeco draga,znate vi šta se barba globinju ne smije dirati...iako je i ovo svetogrde,sprdat se sa dalmacijom bando ajte,pa zar je ovo sva vaša mašta
Kao i na sajtu Slobodne Dalmacije glasovao sam za Šimu, a to ime vodi i tamo i ovdje, s tim što je tamo prednost pred najvecim konkurentom Šjorom citavih 12 %.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...