Author |
Topic |
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 10/12/2011 : 10:00:49
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Pa ako nakon ovog nijedan Dinamovac forumaš ne progleda, onda neka svi zabiju nos u Mamicevu guzicu.
Ja sam progledao davno prije. Svaki pravi BBB i Dinamovac zna da je mamic smece. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/12/2011 : 10:49:06
|
"Takoder neslužbeno, doznali smo da je Maleš vjerojatno iskoristio svoje privatne veze s ljudima iz USKOK-a i pristao na pionirsku akciju u kojoj je primopredaja novca snimljena audio i video nacinom, a odredeno vrijeme zacijelo su se prisluškivali i telefoni Širica i Djedovica. Ovisno o dužini pracenja, tko zna tko sve može biti umocen, s obzirom na to da je prvenstvo prošli vikend gotovo i prava borba za o(p)stanak svim sredstvima u našoj ligi koja se sa 16 smanjuje na 12 ili 10 prvoligaša predstoji tek krajem veljace." |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29438 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/12/2011 : 11:07:13
|
Nije mi se svida, mislio sam da je samo glumac i blefer, nedorastao za poziciju predsjednika, još ona ustaška kapa... ali s ovim potezom ... Nemam rijeci, svaka cast, ima muda. |
Trouble will find me |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 10/12/2011 : 12:06:04
|
moram priznat da su mi prilicno debilne izjave poput one da se maleš pravio bedast i k'o da je pao s kruške da bi se vrh "hobotnice" opustio i poceo mu vjerovati. pretpostavljam da je i ono sa kapom od prije 10 godina sve bilo dio plana.
a neka si hajdukovci ne umišljaju previše. ako mamic ne padne, a nece, onda ce surova stvarnost postat samo gora za hajduk. možda mu se sada malo i tresu gace da ga netko ne cinka, ali u isto vrijeme se frajer nasladuje sudbinama palog dvojca koji, iako su mu pomagali godinama, ipak su se odlucili okoristiti i od "druge" strane te nisu više bili pouzdani. a znamo da su mamicu svi potrošna roba osim samog sebe i svog brace. a kad bura prode i kad u hladovini završe samo tamo-neki? tada ce svi vidjeti da je sa mamicem najsigurnije poslovati, sa konkurencijom najrizicnije, i ova cijela prica ce mamicu u konacnici samo olakšati daljnji biznis.
naravno ovo je sve pod uvjetom da maminjo ima prste u mutnom. što znaš, možda je nedužan poput jutarnje rose |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/12/2011 : 12:31:51
|
quote: Originally posted by dr strangelove
a kad bura prode i kad u hladovini završe samo tamo-neki?
tebi su Željko Širic (dopredsjednik HNS-a) i Stjepan Djedovic (predsjednik sudacke komisije) tamo neki..svasta.. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 10/12/2011 : 12:58:46
|
quote: Originally posted by brni
a kad bura prode i kad u hladovini završe samo tamo-neki?
tebi su Željko Širic (dopredsjednik HNS-a) i Stjepan Djedovic (predsjednik sudacke komisije) tamo neki..svasta..
mamicu potrošna roba takvih može sto pasti i ništa se nece promjeniti |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/12/2011 : 13:04:00
|
quote: Originally posted by Rico
hm, ne bih rekao da je bas tako. Ako niste znali uvijek se uhvate dvojica. zasto? zato sto ce ih pritisnit u odvojenim sobama, a samo JEDAN moze biti svjedok POKAJNIK. Valjda dalje ne trebam pisati...
ukra si mi rijeci iz usta.. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/12/2011 : 13:32:36
|
quote: Originally posted by velka031
Napokon, još malo i najveci lopovi ce pasti, ima nade za ovu državu...
da bi napravili mjesta za jos vece lopove:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/12/2011 : 13:38:54
|
"Svi smo u šoku. Vlada opca konsternacija. Bili su ovdje ljudi iz USKOK-a i rekli nam da zbog istrage ne smijemo ništa komentirati – kazao je vidno uzbudeni Zdravko Mamic."
oni su u soku.. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 10/12/2011 : 13:58:34
|
hm, ne bih rekao da je bas tako. Ako niste znali uvijek se uhvate dvojica. zasto? zato sto ce ih pritisnit u odvojenim sobama, a samo JEDAN moze biti svjedok POKAJNIK. Valjda dalje ne trebam pisati...
ukra si mi rijeci iz usta..
znaci vi ste uvjereni da ce se na kraju zakotrljati markoviceva ili mamiceva glava?
moram priznat da mi to zvuci jaako optimisticno. ali živi bili pa vidjeli. |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/12/2011 : 14:01:37
|
Svaki normalan navijac bilo kojeg kluba moze samo zapljeskati Malesu i nadati se da ce se ici do kraja i da to sto je napravio nece biti uzalud. Mada, ako ode Markovic ni Stimac nije bolji. Mozda se onda steknu uvjeti pa dode Boban, mislim da nitko ne bi imao nista protiv njega. Inace, Markovic je rodom iz BiH, Siric je iz BiH, Djedovic je iz BiH a ni Mamic nije sa sjevera, tako da purgeri nisu krivi sto su ovi dojdeki okupirali HNS. Mislim da svi zelimo postenu ligu a dok je gore navedenih ljudi (dodao bi i Sinovcica i Stimca a ima ih jos...) to je nemoguce. |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/12/2011 : 14:03:58
|
Štimac i Sinovcic su samo mlade verzije Markovica i Srebrica..triba to sve pocistit..ali glava ove hobotnice je Zdravko Mamic..definitivno najopasniji lik u toj prici.. |
Edited by - brni on 10/12/2011 14:05:01 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/12/2011 : 14:40:26
|
Uhicenje dvojice ljudi iz samog vrha HNS-a i sudacke organizacije šokiralo je kako hrvatsku tako i svjetsku javnost, a vijest su prenijeli mediji od Australije i Indije do Južne Amerike.
Naravno, zbog utakmice Dinama i Lyona, najaktualniji su Nizozemci i Francuzi koji pozorno prate situaciju u Hrvatskoj dok su njemacki mediji dobro upoznati sa stanjem u našem nogometu zahvaljujuci skandalima s namještanjem utakmica koji su potresali Europu posljednjih godina i doveli do tzv. Bochumskog procesa i sudenja "kralju kladionica" Anti Šapini.
"Uhiceni su potpredsjednik nogometnog saveza Željko Širic i celni covjek sudacke komisije Stjepan Djedovic zbog namještanja najmanje jedne utakmice. Širic je smatran jednim od najboljih hrvatskih sudaca i cesto su mu dodjeljivani najveci derbiji izmedu Dinama i Hajduka", piše njemacki "Zeit" i podsjeca kako je i prošle godine u akciji Offside uhiceno 20-ak osoba "zbog manipuliranja nogometnim utakmicama".
"Uhicenja su znakovita jer se dogadaju u vrijeme kada Francuzi istražuju utakmicu Lyona i Dinama"
"Uefa je potvrdila kako zna za uhicenja u Hrvatskoj te kako ce pomno pratiti slucaj", piše ugledni portal Goal.com i nastavlja:
"Ova posljednja uhicenja samo su nastavak akcije koja je uzela maha u Europi, Africi i Aziji dok policija i nogometne organizacije pojacavaju svoje akcije protiv korupcije u sportu".
Situaciju je komentirao i celni covjek Fifine službe za sigurnost Chris Eaton: "Fifa pozdravlja svaku akciju koja ce pomoci iskorijeniti namještanje utakmica iz nogometa".
AFP podsjeca kako je akcija protiv kriminala u nogometu pocela 2009. godine nakon informacija koje su stigle iz njemackog tužiteljstva.
Norveški "Aftenposten" piše kako su uhicenja "posebno znakovita jer se dogadaju u vrijeme kada Francuzi istražuju utakmicu Lyona i Dinama".
Vijest o uhicenjima prenio je i Eurosport, ali i brojni turski mediji koji se ovih dana i sami obracunavaju sa nogometnom mafijom zbog koje su neki klubovi vec izbaceni iz Europe i domaceg prvenstva, a njihovi su celnici vec neko vrijeme u pritvoru. |
Edited by - brni on 10/12/2011 14:43:28 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 10/12/2011 : 15:03:00
|
ukra si mi rijeci iz usta..
znaci vi ste uvjereni da ce se na kraju zakotrljati markoviceva ili mamiceva glava? moram priznat da mi to zvuci jaako optimisticno. ali živi bili pa vidjeli.
riba smrdi od glave...mamic je gospodar života i smrti u hr nogometu...markovica ionako boli kurac za hnl,osim za reprezentaciju...past ce i oni,kad-tad...novi ministar uprave,ministar obrane,prvi covjek policije,premijer,predsjednik hr...sve su to hajdukovci...pametnom dosta...naravno,i njima jebat mater ako hajduk zapocne ono šta dinamo prakticira desetljecima-lopovluk...vratit rijeci prvenstvo...ok...onda hajduku bar 5 prvenstava...nakon cistke u dinamovim redovima,lrenut na hajdukove uhljebe...a njih ima ka govana... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17035 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/12/2011 : 15:16:06
|
Prljavština, kaljuža, septicka jama zvana HNS... Nadajmo se da ce i najvece ribe napokon ostati na suhom, možda i to doživimo... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17035 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/12/2011 : 15:18:13
|
Ma ja bi u slucaju ova dva notorna kriminalca "zaboravio" na tu mogucnost, nek se koprcaju u cuzi po 15 godina po komadu... |
|
|
Topic |
|