Author |
Topic |
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 11/12/2011 : 15:22:20
|
Polaako. Vidit cemo kad progovore Djed i Širkan, što se može lipoga cuta. A i bez toga njihovi nasljednici u HNSu razume da danas drž. institucije ipak rade svoj posao, da su teška vremena za lovu ispod stola. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/12/2011 : 15:25:10
|
da, kakve veze imaju ove odluke HNS-a..pa nisam ni ocekiva nista drugo..je najbolje bi bilo da kazu evo krivi smo, stavite nam lisice na ruke.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/12/2011 : 17:51:27
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by Kruger
mislis da ja volim mamica zar mislis da je hajduk cist
Sorry stari moj, ali ja nigdi ne tvrdin da ti voliš Mamica niti da je Hajduk cist. Ali stojin iza globinja i brnija kad kažu da je pocelo vrime "velike cistke" dolaskom Torcide u NO. To je fakt i ne može se poreci. Znaš i radiš - tu si. Ne znaš, ne radiš i kradeš - adio. Što da ti još kažen?
ma mos mislit kako ce se nesto promjeniti dublje je to nego sto ti mislis ja bi volio da mamic ode, ali |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 17:52:37
|
quote: Originally posted by globinjo
ma zanimljivo, hajduk je posten, zar vi mislite da to tako ide samo je dinamo taj koji mulja?
ne,moj caca mulja i drma hns-om vec dvadeset godina
ma jel, kupuje poraze, drma dvadeset godina, a hajduk jadan nevinasce zbog takva dva kuba ostali se mogu samo pogledavati |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 17:58:26
|
quote: Originally posted by brni
Krugeru, ne citaj izmedu redova
Ode se ne radi o gfk-u, vec o njegovom milom šefu i Velikom vodi - El Zdravku de la Mamicu. A koliko ja citam i vidim, pravi navijaci tvrde da "Mamic nije Dinamo"
Maybe I'm wrong... Ali sumnjan...
pa kakve ovo veze ima sa hajdukom..naravno da su hajduk i dinamo dva kluba koja imaju kako bi vi gori rekli najvise putra na glavi..medutim ode se radi o postenju i uopce odrzivosti hrv. nogometa..a sad druga je stvar sta je na celu HNS-a Mamic(indirektno jer su Markovic i Srebric samo lutke na koncu kojima on barata) koji je ujedno i predsjednik dinama..pa zato se i borite protiv njega..upravo zbog ovakvih stvari..ne kuzim sta ti nije jasno..
nije ovo postenje radi postenja, vec borba za poziciju, trebalo bi puno vise napraviti za ciscenje od korupcije mamic drma, to je jsno, ali nije nista kriv za lose stanje i igru u hajduku, nece se ovim nista promjeniti, jedino ako sami nesto ne napravite, a plakanje vasih bosova kako je dinamo kriv je zavaravanje javnosti |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 18:00:33
|
quote: Originally posted by dnevni boravak
Polaako. Vidit cemo kad progovore Djed i Širkan, što se može lipoga cuta. A i bez toga njihovi nasljednici u HNSu razume da danas drž. institucije ipak rade svoj posao, da su teška vremena za lovu ispod stola.
mislis nista se ne dogadja slucajno, narod se veseli mrvicama, a onim gore to tako vjerojatno odgovara trebat ce puno toga napraviti da bi se sprijecavao tok love ispod stola |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/12/2011 : 18:16:19
|
Ode se ne radi o gfk-u, vec o njegovom milom šefu i Velikom vodi - El Zdravku de la Mamicu. A koliko ja citam i vidim, pravi navijaci tvrde da "Mamic nije Dinamo"
pa kakve ovo veze ima sa hajdukom..naravno da su hajduk i dinamo dva kluba koja imaju kako bi vi gori rekli najvise putra na glavi..medutim ode se radi o postenju i uopce odrzivosti hrv. nogometa..a sad druga je stvar sta je na celu HNS-a Mamic(indirektno jer su Markovic i Srebric samo lutke na koncu kojima on barata) koji je ujedno i predsjednik dinama..pa zato se i borite protiv njega..upravo zbog ovakvih stvari..ne kuzim sta ti nije jasno..
nije ovo postenje radi postenja, vec borba za poziciju, trebalo bi puno vise napraviti za ciscenje od korupcije mamic drma, to je jsno, ali nije nista kriv za lose stanje i igru u hajduku, nece se ovim nista promjeniti, jedino ako sami nesto ne napravite, a plakanje vasih bosova kako je dinamo kriv je zavaravanje javnosti
kakvih bosova..i kakav dinamo..ja vidim da su suci korumpirani..ko uopce spominje dinamo..aha Mamic je dinamo..da zaboravia sam da si ti jedan od jednokunasa.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 11/12/2011 : 18:28:17
|
quote: Originally posted by Kruger mamic drma, to je jsno, ali nije nista kriv za lose stanje i igru u hajduku, nece se ovim nista promjeniti, jedino ako sami nesto ne napravite, a plakanje vasih bosova kako je dinamo kriv je zavaravanje javnosti
Evo ovih koji sad pokušavaju zamutit vodu Normalno da nije Mamic potkupljiva suce pa da Hajduk onda mora placat za "pošteno"sudenje. Nije Mamic upravljao/upravlja vrhom HNS za kojeg nema "nikih"problema u ligi. Nije Mamic prijetio dobivanjem po "piksi" hajdukovim celnicima. Normalno da je Mamic/Dinamo kriv za velik dio problema u Hajduka,ne sav i to niko ni ne govori.Sa našom gubom cemo se obracunat sami ali triba stvorit poštene okvire natjecanja(ubuduce a staro kaznit i poništit kad/ako se dokažu prevare) i onda ko bude bolji. Ako se dokažu Dinamove/Mamiceve muljaže onda se on mora kaznit i izbacivanjem/oduzimanjem bodova i financijski jer je eventualnim kradama stijecao financijsku dobit(prvo mjesto,igranjem u Europi i privlacenjem boljih igraca u klub).Sve je to dio kriminalne organizacije i to treba dokazat. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/12/2011 : 18:32:14
|
quote: Originally posted by globinjo hajduk nije bio prvak 7 godina...pametnom dosta...
kakve to veze ima s namještanjem utakmica?
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/12/2011 : 18:41:47
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by globinjo hajduk nije bio prvak 7 godina...pametnom dosta...
pa da nema najmeštanja ne bi bio prvak ni tada kako ne razumiješ, paro |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/12/2011 : 18:48:30
|
quote: Originally posted by supermark
pa da nema najmeštanja ne bi bio prvak ni tada kako ne razumiješ, paro
aj vrati se svrsavanju na Barcine pingvine i ostavi se corava posla.. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 11/12/2011 : 19:07:20
|
quote: Originally posted by supermark
pa da nema najmeštanja ne bi bio prvak ni tada kako ne razumiješ, paro
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 11/12/2011 : 20:21:27
|
Mamic dobio božicni poklon od navijaca: "Za ugodan boravak u zatvoru"
Nadamo se da ce im ispadati iza rešetaka barem jednaki broj puta, kao što je ispadao navijacima Dinama svih ovih godina njihove vladavine i diktature u našoj udruzi gradana", stoji u poruci navijaca poslanoj našoj redakciji.
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:43:24
|
nije ovo postenje radi postenja, vec borba za poziciju, trebalo bi puno vise napraviti za ciscenje od korupcije mamic drma, to je jsno, ali nije nista kriv za lose stanje i igru u hajduku, nece se ovim nista promjeniti, jedino ako sami nesto ne napravite, a plakanje vasih bosova kako je dinamo kriv je zavaravanje javnosti
kakvih bosova..i kakav dinamo..ja vidim da su suci korumpirani..ko uopce spominje dinamo..aha Mamic je dinamo..da zaboravia sam da si ti jedan od jednokunasa..
jedino sto je ovdje istinito je to da dinamo ima jednog bosa, mamica, a hajduk ih ima vise al ni jedni ni drugi nisu bas pimjer postenje
al da ipak razjasnimo, da li si toliko naivna osoba koja vjeruje da hajdukovi bosovi ne placaju sudcima " posteno sudjenje "
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:46:19
|
quote: Originally posted by globinjo
nema nikakve,ma kakvi aj malo ukljuci mozak,pa sam zakljuci...
i za to su krivi sudci i mamic
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
mozda su krivi hajdukovi bosovi koji ne nalaze dobre igrace jer se tuku koji ce njihov zaigrat |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:48:42
|
@Kruger
pa covjece jeli ti citas ista sta napisem ili se samo pravis glup..nema bosova u Hajduka..Nadzorni odbor izabire predsjednika kluba i ostale duznosnike..nema bosova nikakvih..a nadzorni odbor biraju navijaci..bija ti je projekt "Nas Hajduk" di se je upisalo 8000 clanova koji izabiru NO..Kerum je prije neki dan reka da dize ruke od Hajduka..normalno kad je skuzia ko sad kolo vodi..kakvi bosovi covjece.. |
Edited by - brni on 11/12/2011 22:49:00 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:49:50
|
kakvih bosova..i kakav dinamo..ja vidim da su suci korumpirani..ko uopce spominje dinamo..aha Mamic je dinamo..da zaboravia sam da si ti jedan od jednokunasa..
ja osobno mislim da bi za dinamo bilo dobro da se mamic makne od dinama e sad, sto ponekad moram braniti mamica tj. dinamo ne znaci da ga volim ( mislim mamica, dinamo svakako volim ) |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:54:06
|
@Kruger
pa covjece jeli ti citas ista sta napisem ili se samo pravis glup..nema bosova u Hajduka..Nadzorni odbor izabire predsjednika kluba i ostale duznosnike..nema bosova nikakvih..a nadzorni odbor biraju navijaci..bija ti je projekt "Nas Hajduk" di se je upisalo 8000 clanova koji izabiru NO..Kerum je prije neki dan reka da dize ruke od Hajduka..normalno kad je skuzia ko sad kolo vodi..kakvi bosovi covjece..
jao, prosvjetlio si me, tisuce i tisuce navijace hajduka je u mogucnosti izraziti svoj stav, kako sam glup da u to ne povjerujem stvarno sam malo glup, moram priznati da nekoliko bosova nije u mogucnosti manipulirati masama, to stvarno nitko ne moze, zar je to moguce pomisliti, trebalo biti glup pa vjerovati u taj stav
|
Edited by - Kruger on 11/12/2011 22:55:22 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/12/2011 : 22:55:54
|
@Kruger
pa covjece jeli ti citas ista sta napisem ili se samo pravis glup..nema bosova u Hajduka..Nadzorni odbor izabire predsjednika kluba i ostale duznosnike..nema bosova nikakvih..a nadzorni odbor biraju navijaci..bija ti je projekt "Nas Hajduk" di se je upisalo 8000 clanova koji izabiru NO..Kerum je prije neki dan reka da dize ruke od Hajduka..normalno kad je skuzia ko sad kolo vodi..kakvi bosovi covjece..
jao, prosvjetlio si me, tisuce i tisuce navijace hajduka je u mogucnosti izraziti svoj stav, kako sam glup da u to ne povjerujem stvarno sam malo glup, moram priznati da nekoliko bosova nije u mogucnosti manipulirati masama, to stvarno nitko ne moze, zar je to moguce pomisliti, treabs biti glup pa vjerovati u taj stav
bravo..napokon si prizna da si glup..cestitam ti..imas muda ko Hrvoje Maleš.. |
|
|
Topic |
|