kažu da postoji jedna slicnost izmedu sarajlija i njujorcana najme i jedni i drugi misle da su centar svijeta
Cekaj, ja slusao coveka na TV-u koji se bavio tim, i nailazio na istrazivanja jos drugih ljudi i sada su oni budale a vi sa smajlijima ste pametni... Boze me sacuvaj.. Dobro je sto nisam k'o vi...
Cekaj, ja slusao coveka na TV-u koji se bavio tim, i nailazio na istrazivanja jos drugih ljudi i sada su oni budale a vi sa smajlijima ste pametni... Boze me sacuvaj.. Dobro je sto nisam k'o vi...
Urnebesno smiješan lik, da ne znam reko bi da imaš 16 godina vekovima najhrabriji i najjaci ljudi, veliki ratnici
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ne nego je vojni komentator sa ko zna koliko ratista po svetu... I to nije budaletina vec stvarno cudan covek...
onda mi je sve jasno
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.