Evo pogledao kako je završilo glasovanje tocno 24h i nešto sitnoga kasnije, sad kad sam se malo oporavio od jucerašnjog partyja...
Cestitke pobjedniku, mr. bushidu, ne može se reci da nije doprinio razvitku ovog foruma, štovište svakodnevno ga obogacuje! Istinaibog da nisam najaktivniji na forumu, ja sam više usredotocen na izvannastavne aktivnosti, no ukoliko ce mi to skorašnje obveze dopustiti, možda postanem još aktivniji! Zapravo sam se i iznenadio ovako dobrim rezultatom.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by DeeCay Istinaibog da nisam najaktivniji na forumu, ja sam više usredotocen na izvannastavne aktivnosti, no ukoliko ce mi to skorašnje obveze dopustiti, možda postanem još aktivniji!
Je, naravno, kad dobiješ klinca/klinku, naravno da ceš imat vremena za sajt i recke...ovo ti je bila posljednja prilika za titulu Danijele...daj se rade pomiri sa situacijom i konacno baci rucnik u ring Na kraju krajeva, kad prestaneš pisat recke, barem ceš moc glasat za iste...buuuuaahahahhahaha
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Originally posted by paro Je, naravno, kad dobiješ klinca/klinku, naravno da ceš imat vremena za sajt i recke...ovo ti je bila posljednja prilika za titulu Danijele...daj se rade pomiri sa situacijom i konacno baci rucnik u ring
Vidjet cemo... (da, znam da su i slijepci to rekli, ali ipak!!)
Dobro, sad kad je osvojio bushido ce morati konacno i proslaviti titulu, pa možda pozove i decke s foruma...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by paro Je, naravno, kad dobiješ klinca/klinku, naravno da ceš imat vremena za sajt i recke...ovo ti je bila posljednja prilika za titulu Danijele...daj se rade pomiri sa situacijom i konacno baci rucnik u ring
Dobro, sad kad je osvojio bushido ce morati konacno i proslaviti titulu, pa možda pozove i decke s foruma...
DeeCay je ko Hajduk, vjecito drugi Uhvati se DeeCay sad citanja i tipkovnice, a kasnije kad dobiješ bebu samo postavljaj recenzije.
A dobro, sa svojih 57 recenzija i bogzna kolko tekstova, imaš šanse za recenzenta godine
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Da, kupove osvaja, al prvenstva nikada.. ove godine je imao šansu odnjet svo troje- forumaš godine, recenzent i recenzija...prilika samo takva