forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 RIMINI, SAN MARINO
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2011 : 18:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Vjerovatno cu ici na kraci izlet (silvestrovanje) za 3 ili 4 dana u Rimini, a ide se i u posjet u SAN MARINO (ovo je i prevagnulo u mojoj odluki, jer SAN MARINO odnekada želim posjetiti), pa me zanima jel netko vec bio u San Marinu?
Koliko sam video po internetu imaju puuuuuno trgovinica, lokala i sve bez carine znaci -20 posto jeftinije (woooo hooooooooooo) i to je to!!!!
Sada zanima me (vi koji ste vec bili tamo) šta ima dobro da se isplati kupovati tamo???
Dobro znam za marke (filatelija) i novac (numizmatika) ali šta još???
Video sam da imaju nekakve samurajske maceve (!!????) koliko to košta?
Popularni su i po parfemima, cigaretama,picu,...ali mene više interesiraju ovakve stvari kao što su macevi npr....jel ima još neko drugo oružje? Kakve su cjene?

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/12/2011 : 18:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ja sam cuo da prodaju one maceve iz Star Warsa... Originalne.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/12/2011 : 19:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
u Riminiju imas strip festivale!:)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2011 : 20:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

ali ja sam video slike na internetu gdje prodavaju samurajske maceve pa mi je to bilo malo cudno ali eto, prodavaju ih....vjerovatno prodavaju i druge zanimljive stvari, pitanje je samo koliko košta,...ako je sve bez poreza moglo bi biti ugodno ili se varam?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2011 : 20:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

u Riminiju imas strip festivale!:)

pa ja nisam nikada ozbiljno shvacao taj Rimini ali sada sam cuo da su poznati po festivalima,koncertima,...recimo na tom nekakvom Felinijevom trgu svake godine dodu najveca imena Italijanske (a možda i šire) glasbene scene, koja tamo održavaju koncerte. Ovogodišnji koncert iz Riminija ce prenosit RAI po tv....tako da eto izgleda bit ce tamo ludnica....možda sretnem Buratinija i Ferrija tamo haha
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/12/2011 : 21:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

ali ja sam video slike na internetu gdje prodavaju samurajske maceve pa mi je to bilo malo cudno ali eto, prodavaju ih....vjerovatno prodavaju i druge zanimljive stvari, pitanje je samo koliko košta,...ako je sve bez poreza moglo bi biti ugodno ili se varam?

to su ti sve replike
i zovu se katane
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/12/2011 : 21:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Prodaju replike srednjovjekovnog i vatrenog oružja iz razlicitih perioda. Ima dva ili tri ducana takva, plus one fantasy oštrice i slicno. Cijena se ne sjecam, ali nisu strašne.

mcn
- kupio mornaricki kolt

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2011 : 21:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Prodaju replike srednjovjekovnog i vatrenog oružja iz razlicitih perioda. Ima dva ili tri ducana takva, plus one fantasy oštrice i slicno. Cijena se ne sjecam, ali nisu strašne.

mcn
- kupio mornaricki kolt

tooooooooooo!
Ovo se zove dobra vijest!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2011 : 21:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

to su ti sve replike
i zovu se katane

pa znam da su replike, jer pravi samurajski mac (katana) košta puuuuuuuno novca jer je iz nekog ludo kvalitetnog celika, i puno sati i truda i kaljenja i št aja znam svega ne uloženo u to.....i ti originali koštaju puno novca ali eto i neka replika može poslužit, iako ako imaju i druge vrste oružje to bi me više moglo interesirati
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000