forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Sretna Nova godina! - ali gdje?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2011 : 10:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nova godina se bliži, tako da je vec krajnji cas za odluciti gdje ce se proslaviti taj zadnji i prvi dan godine? Hocete li docekati Novu uz comp i flašu Žuje i forum.stripovi.com ili gibate za Reykjavik na party stoljeca? Vodite li svoju bolju polovicu na velicanstveni docek na slapovima Nijagare ili cete svoju malenkost pocastiti odlaskom na Torture garden New year ball u New Yorku, najveci fetish bal u kojem ce se moci razvrgnuti svaka moralna odluka u Novoj godini (privatne sobice, plesacice, domine)...

Evo par spektakularnih primjera:
http://www.globalgrasshopper.com/travel/travel-ideas/top-10-places-to-party-on-new-years-eve/

A sad da se spustimo na zemlju; evo ja cu kao si svake godine provesti novogodišnji privatni party s frendovima, klasika. Ljudi koje poznaješ, cuge i klope koliko želiš i party do jutarnjih sati! Što ceš bolje?

A vi?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/12/2011 : 10:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Doma, zena, dete, rostilj na drvo, ladno pivo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/12/2011 : 10:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Meni zena u petom mesecu trudnoce pa cemo zajedno da lezimo i da mazimo bebu... Muzika, jelkica, lampice.. Nema tog Edinburga, Rejkjavika ili Tajms Skvera da to zameni..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/12/2011 : 10:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ja u subotu idem na KST prednovogodisnji maksenbal, ne treba mi nova godina posle :P
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/12/2011 : 11:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Klasika, društvo starih prijatelja kod onih koji imaju najveci stan, puno klope i pica u zajednickom aranžmanu, pretresanje stare i planovi za novu godinu, pa jedva i primjetiš da se dovukla ponoc i da treba cestitati. A kako stvari stoje najbolje želje ce nam svima itekako trebati.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/12/2011 : 11:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Meni zena u petom mesecu trudnoce pa cemo zajedno da lezimo i da mazimo bebu... Muzika, jelkica, lampice.. Nema tog Edinburga, Rejkjavika ili Tajms Skvera da to zameni..

ocete zvati i tatu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2011 : 11:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ocete zvati i tatu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2011 : 11:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma boli me k. za NG. odavno mi to ne znaci ništa posebno.ka i vecina drugih praznika

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 11:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by supermark

quote:

ocete zvati i tatu

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 11:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ma boli me k. za NG. odavno mi to ne znaci ništa posebno.ka i vecina drugih praznika

tako i ja..meni svaki dan isti..u stvari to mi je vec pocelo ic na zivce..uvik isto komercijalno sranje..

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2011 : 12:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Kakve veze ima komercijalni aspekt kad je u pitanju još jedan od odlicnih partyja, posljednji u godini, gdje se i oni najdrveniji/najdrvenije opuste? To ste malo zamijenili s Božicem, nemojte mi sad prodavati spike ak ne znate prepoznati priliku za party...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Kakve veze ima komercijalni aspekt kad je u pitanju još jedan od odlicnih partyja, posljednji u godini, gdje se i oni najdrveniji/najdrvenije opuste? To ste malo zamijenili s Božicem, nemojte mi sad prodavati spike ak ne znate prepoznati priliku za party...

pa ne triba mi NG da bi dobro zapartija..pa moze se povuc paralela sa Bozicem jer je slicna rutina..masa ljudi odborjavanje, ispijanje sampanjca bla bla..

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2011 : 12:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Meni je u sedmom pa cemo party ipak organizirati, bit ce i previše takvih momenata ubuduce... Tako da sad treba iskoristiti priliku. I još ce se frendu sad koji dan roditi dijete, tako da ce ovih dana biti ludo...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Meni je u sedmom pa cemo party ipak organizirati, bit ce i previše takvih momenata ubuduce... Tako da sad treba iskoristiti priliku. I još ce se frendu sad koji dan roditi dijete, tako da ce ovih dana biti ludo...

dobro ti samo trazis izgovore da bi moga partijati i dobro se naliti..to i nije losa filozofija..respect..

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:

Meni je u sedmom

Postat ceš znaci i ti tatica... ajde cestitam!
Ja cu kao i zadnjih 2-3 godine, doma naravno, uz ženu i djecicu i možda koji prijatelj navrati. Djeca ce vjerojatno brzo zaspati, žena takoder na dvosjedu, ja cu je probuditi u ponoc i tako to...
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/12/2011 : 12:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:

Istina! Prošao sam kroz to!
Ove godine još nisam odlucio- spavaca ili dnevna soba. Ne namjeravamo ici nigdje, spremimo klince na spavanje, pa od snage koja ce nam ostati, nešto fino cemo pojesti, popiti...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2011 : 12:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by brni
dobro ti samo trazis izgovore da bi moga partijati i dobro se naliti..to i nije losa filozofija..respect..

Ma ne, to su moji posljednji trzaji kao muškarca prije roditeljstva... A i ekipa se zna skupiti tek na ovim vecim praznicima kad se svi vrate doma, kao što je rodenje djeteta, Božic i Nova Godina. U nekim normalnim okolnostima teško je okupiti kompletnu ekipu.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by brni

Ma ne, to su moji posljednji trzaji kao muškarca prije roditeljstva... A i ekipa se zna skupiti tek na ovim vecim praznicima kad se svi vrate doma, kao što je rodenje djeteta, Božic i Nova Godina. U nekim normalnim okolnostima teško je okupiti kompletnu ekipu.

da imas pravo..ja neke ljude nisam vidia dosta dugo tako da je to prednost ovih praznika..ponovno vidit drage ljude..
i cestitke na buducoj prinovi, da bude zdravo i sretno..cestitke i sawitchu sa istim zeljama..

Edited by - brni on 21/12/2011 12:38:57
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 21/12/2011 : 12:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
@savitch
@deecay
Nastavljam niz....5, 7, ?
Moja žena je u devetom...treba rodit za 2 tjedna,pa cemo eto Novu, možda docekati u bolnici...
E da...ja sam tata!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

@savitch
@deecay
Nastavljam niz....5, 7, ?
Moja žena je u devetom...treba rodit za 2 tjedna,pa cemo eto Novu, možda docekati u bolnici...
E da...ja sam tata!

tribalo bi otvoriti topic pod nazivom "Baby boom"..

cestitke majstore..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Meni je u sedmom

žena takoder na dvosjedu, ja cu je probuditi u ponoc i tako to...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/12/2011 : 13:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Stripovi.com - KACMO RASNI

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 21/12/2011 : 13:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Kuci pa u 12 napolje da bacim jedno 5-6 petardi i na spavanje.A posle pricam kako sam se fonomenalno proveo:D

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/12/2011 : 13:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Zadnja dva puta sam bio s prijateljima, toliko sam se uništio alkoholom da se i ne sjecam proslava, mislim da cu ovu provesti kao savim obicnu noc.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/12/2011 : 13:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
A možda se i obisin za NY...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/12/2011 : 14:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

A možda se i obisin za NY...

Nemoj tako, pa mozda i ne prezivis danasnje druzenje.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000