Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/12/2011 : 10:36:41
|
Nova godina se bliži, tako da je vec krajnji cas za odluciti gdje ce se proslaviti taj zadnji i prvi dan godine? Hocete li docekati Novu uz comp i flašu Žuje i forum.stripovi.com ili gibate za Reykjavik na party stoljeca? Vodite li svoju bolju polovicu na velicanstveni docek na slapovima Nijagare ili cete svoju malenkost pocastiti odlaskom na Torture garden New year ball u New Yorku, najveci fetish bal u kojem ce se moci razvrgnuti svaka moralna odluka u Novoj godini (privatne sobice, plesacice, domine)...
Evo par spektakularnih primjera: http://www.globalgrasshopper.com/travel/travel-ideas/top-10-places-to-party-on-new-years-eve/
A sad da se spustimo na zemlju; evo ja cu kao si svake godine provesti novogodišnji privatni party s frendovima, klasika. Ljudi koje poznaješ, cuge i klope koliko želiš i party do jutarnjih sati! Što ceš bolje?
A vi?
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 10:40:42
|
Doma, zena, dete, rostilj na drvo, ladno pivo. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 10:42:47
|
Meni zena u petom mesecu trudnoce pa cemo zajedno da lezimo i da mazimo bebu... Muzika, jelkica, lampice.. Nema tog Edinburga, Rejkjavika ili Tajms Skvera da to zameni.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 11:36:07
|
Klasika, društvo starih prijatelja kod onih koji imaju najveci stan, puno klope i pica u zajednickom aranžmanu, pretresanje stare i planovi za novu godinu, pa jedva i primjetiš da se dovukla ponoc i da treba cestitati. A kako stvari stoje najbolje želje ce nam svima itekako trebati. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 11:53:24
|
quote: Originally posted by sawitch
Meni zena u petom mesecu trudnoce pa cemo zajedno da lezimo i da mazimo bebu... Muzika, jelkica, lampice.. Nema tog Edinburga, Rejkjavika ili Tajms Skvera da to zameni..
ocete zvati i tatu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/12/2011 : 11:55:40
|
quote: Originally posted by supermark
Meni zena u petom mesecu trudnoce pa cemo zajedno da lezimo i da mazimo bebu... Muzika, jelkica, lampice.. Nema tog Edinburga, Rejkjavika ili Tajms Skvera da to zameni..
ocete zvati i tatu
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/12/2011 : 11:56:36
|
ma boli me k. za NG. odavno mi to ne znaci ništa posebno.ka i vecina drugih praznika |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 11:56:38
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by supermark
ocete zvati i tatu
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 11:57:58
|
quote: Originally posted by lwood
ma boli me k. za NG. odavno mi to ne znaci ništa posebno.ka i vecina drugih praznika
tako i ja..meni svaki dan isti..u stvari to mi je vec pocelo ic na zivce..uvik isto komercijalno sranje.. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:04:42
|
Kakve veze ima komercijalni aspekt kad je u pitanju još jedan od odlicnih partyja, posljednji u godini, gdje se i oni najdrveniji/najdrvenije opuste? To ste malo zamijenili s Božicem, nemojte mi sad prodavati spike ak ne znate prepoznati priliku za party... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:07:03
|
quote: Originally posted by DeeCay
Kakve veze ima komercijalni aspekt kad je u pitanju još jedan od odlicnih partyja, posljednji u godini, gdje se i oni najdrveniji/najdrvenije opuste? To ste malo zamijenili s Božicem, nemojte mi sad prodavati spike ak ne znate prepoznati priliku za party...
pa ne triba mi NG da bi dobro zapartija..pa moze se povuc paralela sa Bozicem jer je slicna rutina..masa ljudi odborjavanje, ispijanje sampanjca bla bla.. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:09:28
|
Meni je u sedmom pa cemo party ipak organizirati, bit ce i previše takvih momenata ubuduce... Tako da sad treba iskoristiti priliku. I još ce se frendu sad koji dan roditi dijete, tako da ce ovih dana biti ludo... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:10:47
|
Meni je u sedmom pa cemo party ipak organizirati, bit ce i previše takvih momenata ubuduce... Tako da sad treba iskoristiti priliku. I još ce se frendu sad koji dan roditi dijete, tako da ce ovih dana biti ludo...
dobro ti samo trazis izgovore da bi moga partijati i dobro se naliti..to i nije losa filozofija..respect.. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 12:27:28
|
Meni je u sedmom
Postat ceš znaci i ti tatica... ajde cestitam! Ja cu kao i zadnjih 2-3 godine, doma naravno, uz ženu i djecicu i možda koji prijatelj navrati. Djeca ce vjerojatno brzo zaspati, žena takoder na dvosjedu, ja cu je probuditi u ponoc i tako to... |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 21/12/2011 : 12:28:52
|
Istina! Prošao sam kroz to! Ove godine još nisam odlucio- spavaca ili dnevna soba. Ne namjeravamo ici nigdje, spremimo klince na spavanje, pa od snage koja ce nam ostati, nešto fino cemo pojesti, popiti... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:32:29
|
quote: Originally posted by brni dobro ti samo trazis izgovore da bi moga partijati i dobro se naliti..to i nije losa filozofija..respect..
Ma ne, to su moji posljednji trzaji kao muškarca prije roditeljstva... A i ekipa se zna skupiti tek na ovim vecim praznicima kad se svi vrate doma, kao što je rodenje djeteta, Božic i Nova Godina. U nekim normalnim okolnostima teško je okupiti kompletnu ekipu. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:35:37
|
quote: Originally posted by brni dobro ti samo trazis izgovore da bi moga partijati i dobro se naliti..to i nije losa filozofija..respect..
Ma ne, to su moji posljednji trzaji kao muškarca prije roditeljstva... A i ekipa se zna skupiti tek na ovim vecim praznicima kad se svi vrate doma, kao što je rodenje djeteta, Božic i Nova Godina. U nekim normalnim okolnostima teško je okupiti kompletnu ekipu.
da imas pravo..ja neke ljude nisam vidia dosta dugo tako da je to prednost ovih praznika..ponovno vidit drage ljude.. i cestitke na buducoj prinovi, da bude zdravo i sretno..cestitke i sawitchu sa istim zeljama.. |
Edited by - brni on 21/12/2011 12:38:57 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 21/12/2011 : 12:43:30
|
@savitch @deecay Nastavljam niz....5, 7, ? Moja žena je u devetom...treba rodit za 2 tjedna,pa cemo eto Novu, možda docekati u bolnici... E da...ja sam tata! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:44:50
|
quote: Originally posted by Oki
@savitch @deecay Nastavljam niz....5, 7, ? Moja žena je u devetom...treba rodit za 2 tjedna,pa cemo eto Novu, možda docekati u bolnici... E da...ja sam tata!
tribalo bi otvoriti topic pod nazivom "Baby boom"..
cestitke majstore.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/12/2011 : 12:50:49
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Meni je u sedmom
žena takoder na dvosjedu, ja cu je probuditi u ponoc i tako to...
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 13:03:57
|
Stripovi.com - KACMO RASNI |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 13:24:16
|
Kuci pa u 12 napolje da bacim jedno 5-6 petardi i na spavanje.A posle pricam kako sam se fonomenalno proveo:D |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 13:52:55
|
Zadnja dva puta sam bio s prijateljima, toliko sam se uništio alkoholom da se i ne sjecam proslava, mislim da cu ovu provesti kao savim obicnu noc. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 21/12/2011 : 14:41:33
|
quote: Originally posted by Zlotvor
A možda se i obisin za NY...
Nemoj tako, pa mozda i ne prezivis danasnje druzenje. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Topic |
|