Author |
Topic |
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 12:57:59
|
Hoce li biti smaka svijeta ? Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ? Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ? Hoce li se Afrika nahraniti napokon ?
Sta mislite?
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 13:03:33
|
4x ne. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 13:04:31
|
quote: Originally posted by emirem
Hoce li biti smaka svijeta ?
najkasnije slijedece godine u ovo doba pojavice se novi datum za smak svijeta
Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ?
isti kao i sada
Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ?
vjerovatno ce biti nesto malo gore nego sada
Hoce li se Afrika nahraniti napokon ?
jok |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/12/2011 : 13:28:29
|
quote: Originally posted by alen
Možda padne kakav sex pa na kraju ispadne OK dan.
hehe..
Emirem, nemoj da sekiraš, bit ce svijeta i druge godine, ja bih rekao, s neznatnim promjenama. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 13:42:05
|
za godinu dana u ovo vrijeme cemo odbojavati zadnje minute, magnetsko polje zemlje ce se urušiti. Suncevo zracenje ce nas spržiti u tren oka. nemojte se bojati spore smrti u mukama, jer je nece biti. to novca šta imate, potrošite u ovih godinu dana. nemojte štediti za crne dane, jer nece biti vremena za njih. ugovorite kredite s rokom odplate iza 21.12. uživajte u to malo šta vam je preostalo. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/12/2011 : 13:43:24
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by alen
Možda padne kakav sex pa na kraju ispadne OK dan.
hehe..
Emirem, nemoj da sekiraš, bit ce svijeta i druge godine, ja bih rekao, s neznatnim promjenama.
a i da ga ne bude nikome ništa |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 13:50:38
|
Hoce li biti smaka svijeta ? Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ? Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ? Hoce li se Afrika nahraniti napokon ?
Sta mislite?
A kad smo bili? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 13:52:31
|
sex je precijenjen. ja cu ovu godinu iskoristit za ponovno citanje zagovorih pustolovina od samih pocetaka. Zadnju epizodu cu procitati za godinu dana. kako sam poceo ovaj život, tako cu ga i završiti. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 14:02:11
|
Ha-ha ! Ne sekiram se ja ionako neka prorocanstva kazu da treba doci posljednji glasnik,Kalki,Kalifa,Pahana koji ce pobijediti zlo i onda ce on vladati 7 godina i nakon toga bi trebalo da krene jedan stup vatre sa juga koji ce usisavati sve sa povrsine (cini mi kao onaj krak crne rupe iz jednog dokumentarca kad je usisavao planete i sunce) A kak veli Adriano,mozda bas procita zadnjeg Zagora do tog datuma kad on bude u juznoj Americi u Amazoniji i razbije mu zube sjekirom jer je prorekao smak prije nego je pobijedio Mortimera i Hellingena i prije nego sto se Chico najeo.... Kako god ja osobno ne vjerujem jer se tada ulazi u novo doba aquariusa,doba duhovne obnove... Peace! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 14:44:33
|
Smaka sveta tesko ali mi mirise na neki zajebani rat |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 21/12/2011 : 15:22:54
|
Sta mislite?
1. Nadam se 2. I dalje cemo biti nenormalni 3. Hoce. Samoubojstvom 4. Nadam se
Mislim na šarana sa špekom i krumpirima |
Bok, kako si.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 15:29:37
|
Hoce li biti smaka svijeta ? Nece, to su mediska naklapanja. To su izmišljotine sjevernokorejske kontraobavještajne službe. Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ? Ako je ovo normalno onda da Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ? Ne, u drugim krajevima europe da, ali ovde ako te ne oglodu do kosti banke ništa nisu napravile. Hoce li se Afrika nahraniti napokon ? Nažalost nikad , možda za nekoliko stotina godina kad se klima promjeni i bude pogodna za obradu zemlje da se ljudi mogu prehraniti. A i mora se promjenit politicka situacija u Africi. Taklo da dogodine to nije moguce
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/12/2011 : 16:12:10
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by manhunter
"Ne" na svako tvoje pitanje.
Ne mislis?
Ne, vec odavno. Bolje je tako. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 21:47:36
|
Ne. Što smo bili normalni Ne. Ne. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/12/2011 : 22:44:22
|
Hoce li biti smaka svijeta ? Da, ali ne kada mi to zaželimo. Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ? Nema ih ni sada. Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ? Da, ali ne za našeg života. Hoce li se Afrika nahraniti napokon ? Da, ali ne za našeg života. Sta mislite?
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 26/12/2011 : 01:14:33
|
Hoce li biti smaka svijeta ? Zar nije vec bio i proso kad su ovdje u USA izabrali George W. Busha kao predsjednika? Hocemo li i dalje biti normalnih ljudi ? Ako smo ikad bili, moguce je... ali koga mi to varamo... Hoce li biti izlaza iz globalne financijske krize,zaposljavanja i dizanja stambenih kredita po povoljnim kamatama ? Nece ove decenije, to je sigurno. Pitaj me ponovo kroz osam godina. Hoce li se Afrika nahraniti napokon ? Ne vjerujem
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 26/12/2011 : 20:59:33
|
Sta mislite?
1. Nece ali ce biti nekih katastrofa. 2. Naravno.Ja sebe smatram za normalnim i nadam se da cu ostati:) 3. Moji a i ja sa njima kao klinac su preziveli onakve sankcije pa mogu i ja jednu krizicu:) 4.Nazalost mislim da nece:( |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
|
Topic |
|