forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kakav ste bili ucenik?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 23/12/2011 : 19:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:
Originally posted by zorglub

Heh, izgleda da smo ista generacija GRF-a. :)

Ja sam upisao faks 2004, na smeru putevi i zeleznice, na kom si ti smeru? Nemoj da brigas za nas, uvek ce negde u svetu biti potrebe za nama, a, hvala bogu, ne treba nam nostrifikacija diplome. Ja bih se obesio posle mesec dana da me neko stavi u kancelariju od 9 do 5, izmedju ostalog sam i zbog toga upisao gradjevinu, malo na teren, svadjanje sa majstorima, kafana, nabavka materijala, kafana, pregovori oko posla( naravno u kafani), opet malo na teren... Gde ces bolje
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 23/12/2011 : 22:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
@sumohrvat

na sljedecem Mafestu cemo sjesti pa popiti nesto i poceti sa nabrajanjem sranja koje smo uradili posto mi se cini da bi to moglo biti zanimljivo
kome prvom nestane materijala za pricu platit'ce ceh
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 24/12/2011 : 12:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

quote:
Originally posted by zorglub

Heh, izgleda da smo ista generacija GRF-a. :)

Ja sam upisao faks 2004, na smeru putevi i zeleznice, na kom si ti smeru? Nemoj da brigas za nas, uvek ce negde u svetu biti potrebe za nama, a, hvala bogu, ne treba nam nostrifikacija diplome. Ja bih se obesio posle mesec dana da me neko stavi u kancelariju od 9 do 5, izmedju ostalog sam i zbog toga upisao gradjevinu, malo na teren, svadjanje sa majstorima, kafana, nabavka materijala, kafana, pregovori oko posla( naravno u kafani), opet malo na teren... Gde ces bolje

I ja sam upisao 2004, samo sam na konstrukcijama. Možda se i znamo. :)
Inace skoro pricaju kolege da se i u Brazilu dosta gradi, Olimpijada im stiže, tamo bi se vec bilo dobro ubaciti na nekoliko godina.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/12/2011 : 22:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Odlican ucenik, sportaš s viškom energije, tako da su i sranja bila neizbježna... Na faksu je bilo bitno proci, prosjek tako i nije loš (3,4)...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/12/2011 : 11:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

@sumohrvat

na sljedecem Mafestu cemo sjesti pa popiti nesto i poceti sa nabrajanjem sranja koje smo uradili posto mi se cini da bi to moglo biti zanimljivo
kome prvom nestane materijala za pricu platit'ce ceh

Dogovoreno !!!!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/12/2011 : 11:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Odlican ucenik koji je radio previše sranja.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/12/2011 : 12:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja
Jel tako Ponki?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 27/12/2011 : 12:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja
Jel tako Ponki?

pojedini misle da je dovoljno sto su nekad isarali tablu,pogodili nekod frenda u razredu kredom ili markirali nekad jedan cas iz skole da bi stigli kuci pogledati Smogovce i da se to racuna pod pravljenjem sranja
sranje je neko sinoc napravio
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/izgorjela-osnovna-skola-u-ceralijama.html
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/12/2011 : 13:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message
kakav sam ja bio mangup,cak me jednom nastavnik opomenuo jer sam preglasno pricao....E,a jednom sam žvakao nasred sata i nisam zadacu napisao :P
Jednom smo prijatelj i ja sjeckali papirice cijeli školski sat,ono rastavili bilježnicu na proste faktore,do najsitnijeg dijela.I onda sve to nagurali u nekakvu vunenu kapu i tu kapu nabili na bistu druga Vladimira Bakarica po kojem je škola nosila ime.I prva profesorica koja je naišla,zgrožena tim cinom je brže bolje pohitala ukloniti strani objekat na Vladimirovoj glavi....i opla.Papira posvuda :P
Nije radikalno poput dizanja pola razreda u zrak detonatorom,ali meni je ovaj dogadaj ostao u sjecanju.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6149 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 27/12/2011 : 18:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Odlican kroz cijelu osnovnu i gimnaziju, ali sam zato 5 godina gradevine završio za samo 7 godina :)

Na kraju je još i dobro ispalo, uvijek ima posla za gradevince...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/12/2011 : 19:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

Zajebavao profesore, ali na fini nacin u rukavicama tako da mi nisu ništa mogli.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/01/2012 : 03:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zajebavao profesore, ali na fini nacin u rukavicama tako da mi nisu ništa mogli.

Brisao tablu i kad nisi redar?
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 19:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Prvi osnovne ocjena 4(valjda dok se nisam uhodao),jer prije skole nisam nista znao.
Dalje sve sam odlicnim zavrsio(do osmog).Puno pohvala dobio,nagradnih ekskurzija itd.
Sjecam se jedne koju sam imao u 8 razredu.Islo se na Tjentiste,Sutjeska.Po jedan ,naravno najbolji ucenik iz osmog razreda,i to iz svih 8 razreda u tadasnjoj Bosni iHercegovini.Sjecam se bilo nas je stvarno puno,imali smo hotele na raspolaganju,pansione,cak i disko smo imali u tom kompleksu.Sa doruckom,ruckom,vecerom i svim pratecim.Lijepa vremena,nikad to zaboraviti necu.Jedno od najljepsih mi dana u zivotu.Svi smo tad bili zajedno,jarani,jaranice,drugovi i drugarice i ostali.
Ostalo mi u sjecanju da je jedan moj jaran,sadasnji premijer Unsko-Sanskog kantona-Hamdija Lipovaca,bio u sobi pored moje,miran i tih djecak,kojeg nije zanimalo disko i curice,vec nesto drugo.Eto,on je danas jedan od celnih politicara u SDP BiH,a ja ko ja,obicni radnik koji se bori da prezivi
Nekad smo bili isti,mozda sam cak ja bio i bolji,dok je danas situacija sasvim drugacija
Ali ,ne zalim se,svako gradi svoju srecu.
Da nastavim,uvijek sam bio predsjednik razreda,imao svoju fudbalsku ekipu,jednom rijecju,glava u razredu.
Na Titovim stazama revolucije sam uvijek ucestvovao,ali bez nekih bajnih uspjeha.
Poslije 8 razreda me srce povuce i upisem ti ja Medicinsku skolu u Bihacu.Prosjek 4,9 u osnovnoj,predzadnji na spisku od nekoliko stotina koji su se prijavili.Sve ciste petice i prosjek 5,0.
Uh,mislim se ja,pojesce me ziva,necu na kraj ovdje.Krene,ide:Anatomija,Antropologija,Histologija i svi ostali predmeti.Skolska 91/92.Poceo cure ganjati,pocelo se zakuhavati po bivsim republikama,ide se u skolu,ali sve nekako na guranje.O svemu se vise razmislja,nego li o ocjenama.Zavrsi prvi,ocjena 4,ipak.Cudim se samog sebi.
Diplomu dobijem SFRJ.Podjem u drugi i preusmjerim se u Laboratorijskog tehnicara,kontam,lakse mi epruvetama i transfuzijom krvi se bociti,nego sa bolesnim i nesposobnim ljudima po nasim bolnicama,koje na sve osim na bolnice lice.Mozda nije svugdje,ali ima ih dosta losih.
U tom dodje rat i u Bosnu.Nije potrebno dalje da pisem,kako mi je skola u opkoljenom Bihacu izgledala.
Ali necu o tome.Ipak sam isao,zavrsio je,2,3 i 4 razred diploma RBiH,ocjena 3.
Prodje rat,ja ostadoh ziv!Kontam,haj dalje cu se skolovati,ali u Bihacu,pa upisem(kontam daj sta das),visu Drveno-preradjivacku,pa kad je zavrsim,polozicu razliku predmeta u nekoj Medicinskoj i bice to to,ali sticajem okolnosti nisam nikad ni jednu ni drugu zavrsio.Sad sam tu gdje sam,i nemam nikakve veze ni sa medicinom ni sa onim sto sam u skoli ucio
Zivim i radim na neki novi nacin,koji do dolaska ovdje nisam poznavao

Edited by - bihac-una on 06/01/2012 21:29:07
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2012 : 19:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Prvih 5 razreda odlican 4.50 ,,do 8 razreda 4.42 ,,,Srednja 4.00 ,,Visa skola 2/3 ispita sam dao kroz kolokvijume ,pola sam naucio a pola platio !!!!!!!! Pogotovo Anatomiju ,,taj ispit sam morao da platim..

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 06/01/2012 19:39:42
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/01/2012 : 19:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
uvek sam mrzeo skolu.i dan danas,mrzim je.
ja sam to sto jesam.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/01/2012 : 21:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Tada me više zanimao pun kontejner papira(i naravno i stripova) pred školom, nego sat koji sam pohadjao :)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2012 : 09:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
da nije bilo stripova bio bi odlican, ovako vrlo dobar...
al sam zato iz Bonellija magistrirao.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 07/01/2012 : 14:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message
Petog septembra sam vec dobio ukor direktora. U drugom srednje bacio klupu kroz prozor. Iznerviraše me dušmani. Pravo je cudo kako sam završio Gimnaziju!!!!

Najkracim putem do pobede po svaku cenu!
Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 07/01/2012 : 15:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

ja sam to sto jesam.

Od kompletne škole najviše sam voleo ucenice i veliki odmor!!!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2012 : 15:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by Ciko Strašni

quote:

ja sam to sto jesam.

a vrijeme dorucka, marende i rucka?
ako si i to mrzio, vrati taj nick jer ga ne zaslužuješ!
opravdaj svoj renome!ako ga ne ti si Cika kojeg poznam.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 07/01/2012 : 19:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Ciko Strašni

quote:

ja sam to sto jesam.

a vrijeme dorucka, marende i rucka?
ako si i to mrzio, vrati taj nick jer ga ne zaslužuješ!
opravdaj svoj renome!ako ga ne ti si Cika kojeg poznam.

Svakako da se vreme za klopu podrazumeva,jer ja sam Ciko Flipe Kaetano Lopez Martinez i Gonzales. Karamba i Karambita!

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000