Author |
Topic |
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 23/12/2011 : 19:09:08
|
quote: Originally posted by zorglub
Heh, izgleda da smo ista generacija GRF-a. :)
Ja sam upisao faks 2004, na smeru putevi i zeleznice, na kom si ti smeru? Nemoj da brigas za nas, uvek ce negde u svetu biti potrebe za nama, a, hvala bogu, ne treba nam nostrifikacija diplome. Ja bih se obesio posle mesec dana da me neko stavi u kancelariju od 9 do 5, izmedju ostalog sam i zbog toga upisao gradjevinu, malo na teren, svadjanje sa majstorima, kafana, nabavka materijala, kafana, pregovori oko posla( naravno u kafani), opet malo na teren... Gde ces bolje |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 23/12/2011 : 22:09:28
|
@sumohrvat
na sljedecem Mafestu cemo sjesti pa popiti nesto i poceti sa nabrajanjem sranja koje smo uradili posto mi se cini da bi to moglo biti zanimljivo kome prvom nestane materijala za pricu platit'ce ceh |
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 12:17:00
|
quote: Originally posted by mavra
quote: Originally posted by zorglub
Heh, izgleda da smo ista generacija GRF-a. :)
Ja sam upisao faks 2004, na smeru putevi i zeleznice, na kom si ti smeru? Nemoj da brigas za nas, uvek ce negde u svetu biti potrebe za nama, a, hvala bogu, ne treba nam nostrifikacija diplome. Ja bih se obesio posle mesec dana da me neko stavi u kancelariju od 9 do 5, izmedju ostalog sam i zbog toga upisao gradjevinu, malo na teren, svadjanje sa majstorima, kafana, nabavka materijala, kafana, pregovori oko posla( naravno u kafani), opet malo na teren... Gde ces bolje
I ja sam upisao 2004, samo sam na konstrukcijama. Možda se i znamo. :) Inace skoro pricaju kolege da se i u Brazilu dosta gradi, Olimpijada im stiže, tamo bi se vec bilo dobro ubaciti na nekoliko godina. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/12/2011 : 22:29:55
|
Odlican ucenik, sportaš s viškom energije, tako da su i sranja bila neizbježna... Na faksu je bilo bitno proci, prosjek tako i nije loš (3,4)... |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4033 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 27/12/2011 : 11:33:30
|
quote: Originally posted by ponki
@sumohrvat
na sljedecem Mafestu cemo sjesti pa popiti nesto i poceti sa nabrajanjem sranja koje smo uradili posto mi se cini da bi to moglo biti zanimljivo kome prvom nestane materijala za pricu platit'ce ceh
Dogovoreno !!!! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4033 Posts
Posted - 27/12/2011 : 12:18:02
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Odlican ucenik koji je radio previše sranja.
Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja Jel tako Ponki? |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 27/12/2011 : 12:45:11
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja Jel tako Ponki?
pojedini misle da je dovoljno sto su nekad isarali tablu,pogodili nekod frenda u razredu kredom ili markirali nekad jedan cas iz skole da bi stigli kuci pogledati Smogovce i da se to racuna pod pravljenjem sranja sranje je neko sinoc napravio http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/izgorjela-osnovna-skola-u-ceralijama.html
|
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4033 Posts
Posted - 27/12/2011 : 13:35:19
|
kakav sam ja bio mangup,cak me jednom nastavnik opomenuo jer sam preglasno pricao....E,a jednom sam žvakao nasred sata i nisam zadacu napisao :P Jednom smo prijatelj i ja sjeckali papirice cijeli školski sat,ono rastavili bilježnicu na proste faktore,do najsitnijeg dijela.I onda sve to nagurali u nekakvu vunenu kapu i tu kapu nabili na bistu druga Vladimira Bakarica po kojem je škola nosila ime.I prva profesorica koja je naišla,zgrožena tim cinom je brže bolje pohitala ukloniti strani objekat na Vladimirovoj glavi....i opla.Papira posvuda :P Nije radikalno poput dizanja pola razreda u zrak detonatorom,ali meni je ovaj dogadaj ostao u sjecanju.
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6149 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 27/12/2011 : 19:01:22
|
Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja
Zajebavao profesore, ali na fini nacin u rukavicama tako da mi nisu ništa mogli. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/01/2012 : 03:05:52
|
Ako nisi dignuo školu u zrak ili barem pola razreda,onda se to ne racuna pod sranja
Zajebavao profesore, ali na fini nacin u rukavicama tako da mi nisu ništa mogli.
Brisao tablu i kad nisi redar? |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 06/01/2012 : 19:20:17
|
Prvi osnovne ocjena 4(valjda dok se nisam uhodao),jer prije skole nisam nista znao. Dalje sve sam odlicnim zavrsio(do osmog).Puno pohvala dobio,nagradnih ekskurzija itd. Sjecam se jedne koju sam imao u 8 razredu.Islo se na Tjentiste,Sutjeska.Po jedan ,naravno najbolji ucenik iz osmog razreda,i to iz svih 8 razreda u tadasnjoj Bosni iHercegovini.Sjecam se bilo nas je stvarno puno,imali smo hotele na raspolaganju,pansione,cak i disko smo imali u tom kompleksu.Sa doruckom,ruckom,vecerom i svim pratecim.Lijepa vremena,nikad to zaboraviti necu.Jedno od najljepsih mi dana u zivotu.Svi smo tad bili zajedno,jarani,jaranice,drugovi i drugarice i ostali. Ostalo mi u sjecanju da je jedan moj jaran,sadasnji premijer Unsko-Sanskog kantona-Hamdija Lipovaca,bio u sobi pored moje,miran i tih djecak,kojeg nije zanimalo disko i curice,vec nesto drugo.Eto,on je danas jedan od celnih politicara u SDP BiH,a ja ko ja,obicni radnik koji se bori da prezivi Nekad smo bili isti,mozda sam cak ja bio i bolji,dok je danas situacija sasvim drugacija Ali ,ne zalim se,svako gradi svoju srecu. Da nastavim,uvijek sam bio predsjednik razreda,imao svoju fudbalsku ekipu,jednom rijecju,glava u razredu. Na Titovim stazama revolucije sam uvijek ucestvovao,ali bez nekih bajnih uspjeha. Poslije 8 razreda me srce povuce i upisem ti ja Medicinsku skolu u Bihacu.Prosjek 4,9 u osnovnoj,predzadnji na spisku od nekoliko stotina koji su se prijavili.Sve ciste petice i prosjek 5,0. Uh,mislim se ja,pojesce me ziva,necu na kraj ovdje.Krene,ide:Anatomija,Antropologija,Histologija i svi ostali predmeti.Skolska 91/92.Poceo cure ganjati,pocelo se zakuhavati po bivsim republikama,ide se u skolu,ali sve nekako na guranje.O svemu se vise razmislja,nego li o ocjenama.Zavrsi prvi,ocjena 4,ipak.Cudim se samog sebi. Diplomu dobijem SFRJ.Podjem u drugi i preusmjerim se u Laboratorijskog tehnicara,kontam,lakse mi epruvetama i transfuzijom krvi se bociti,nego sa bolesnim i nesposobnim ljudima po nasim bolnicama,koje na sve osim na bolnice lice.Mozda nije svugdje,ali ima ih dosta losih. U tom dodje rat i u Bosnu.Nije potrebno dalje da pisem,kako mi je skola u opkoljenom Bihacu izgledala. Ali necu o tome.Ipak sam isao,zavrsio je,2,3 i 4 razred diploma RBiH,ocjena 3. Prodje rat,ja ostadoh ziv!Kontam,haj dalje cu se skolovati,ali u Bihacu,pa upisem(kontam daj sta das),visu Drveno-preradjivacku,pa kad je zavrsim,polozicu razliku predmeta u nekoj Medicinskoj i bice to to,ali sticajem okolnosti nisam nikad ni jednu ni drugu zavrsio.Sad sam tu gdje sam,i nemam nikakve veze ni sa medicinom ni sa onim sto sam u skoli ucio Zivim i radim na neki novi nacin,koji do dolaska ovdje nisam poznavao |
Edited by - bihac-una on 06/01/2012 21:29:07 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 06/01/2012 : 19:38:52
|
Prvih 5 razreda odlican 4.50 ,,do 8 razreda 4.42 ,,,Srednja 4.00 ,,Visa skola 2/3 ispita sam dao kroz kolokvijume ,pola sam naucio a pola platio !!!!!!!! Pogotovo Anatomiju ,,taj ispit sam morao da platim.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 06/01/2012 19:39:42 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 06/01/2012 : 21:32:39
|
Tada me više zanimao pun kontejner papira(i naravno i stripova) pred školom, nego sat koji sam pohadjao :) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 09:34:20
|
da nije bilo stripova bio bi odlican, ovako vrlo dobar... al sam zato iz Bonellija magistrirao. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Ciko Strašni
New Member
Argentina
144 Posts
Member since 01/05/2011 |
Posted - 07/01/2012 : 14:58:39
|
Petog septembra sam vec dobio ukor direktora. U drugom srednje bacio klupu kroz prozor. Iznerviraše me dušmani. Pravo je cudo kako sam završio Gimnaziju!!!! |
Najkracim putem do pobede po svaku cenu! |
|
|
Ciko Strašni
New Member
Argentina
144 Posts
Posted - 07/01/2012 : 15:00:37
|
quote: Originally posted by cronos six
uvek sam mrzeo skolu.i dan danas,mrzim je. ja sam to sto jesam.
Od kompletne škole najviše sam voleo ucenice i veliki odmor!!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 15:15:27
|
quote: Originally posted by Ciko Strašni
Od kompletne škole najviše sam voleo ucenice i veliki odmor!!!
a vrijeme dorucka, marende i rucka? ako si i to mrzio, vrati taj nick jer ga ne zaslužuješ! opravdaj svoj renome!ako ga ne ti si Cika kojeg poznam. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Ciko Strašni
New Member
Argentina
144 Posts
Posted - 07/01/2012 : 19:00:41
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Ciko Strašni
Od kompletne škole najviše sam voleo ucenice i veliki odmor!!!
a vrijeme dorucka, marende i rucka? ako si i to mrzio, vrati taj nick jer ga ne zaslužuješ! opravdaj svoj renome!ako ga ne ti si Cika kojeg poznam.
Svakako da se vreme za klopu podrazumeva,jer ja sam Ciko Flipe Kaetano Lopez Martinez i Gonzales. Karamba i Karambita! |
|
|
Topic |
|
|
|