forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kakav ste bili ucenik?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/12/2011 : 16:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ja sam isto nikakav sportaš, osim košarke, skoka u vis i dalj te golmanstva u nogometu.

A ja imam sluha, ali zato imam odbojan glas. Cesto mi puca zbog mutiranja, a postaje dubok i bojim se da cu svojoj djeci zvucati kao babaroga.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/12/2011 : 16:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Sa 4 godine sam znao da citam i pišem cirilicu (štampano i pisano) i latinicu (samo štampano); da sabiram i oduzimam.

Prva 4 razreda 5,00. Od 5. pa na dalje je bilo sve manje "vremena" za ucenje pa je i uspeh bio lošiji. U osmom, kad su mi pricali "sad zapni, treba ti prosek da bi upisao neku srednju školu" ja prodem dobar (3).
U gimnaziji sam uglavnom prolazio vrlo dobar, osim na kraju (sad zapni, treba ti prosek da bi upisao fakultet) na polugodištu 4. godine kada sam bio nedovoljan.

Al' sam zato faks razvalio.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47314 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2011 : 16:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bitanga i lenština . u biti više drugo nego prvo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 21/12/2011 : 17:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
Osnovna skola vrlodobar i odlican, a da i odlicni ucenici znaju praviti i sranja ja i jedan kolega smo na polugodistu u osmom razredu pali iz matematike... Malo se zamjerili nastavnici i ebiga... A bili smo u grupi od 10 najboljih ucenika u skoli. Srednja skola sam bio odlican, dobijao sam zahvalnice, priznanja, diplome, knjige, zlatni nakit i td, kao jedan od najboljih ucenika u Tehnickoj skoli koja je imala oko 1850 ucenika u to doba, ucenik generacije saobracajne struke dve godine uzastopno... Na faks nisam isao iz finansijskih razloga, poceo sam odmah poslije skole raditi na autopraonici, a danas sam direktor he he :-)

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 21/12/2011 : 18:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by Ramath

Osnovna skola vrlodobar i odlican, a da i odlicni ucenici znaju praviti i sranja ja i jedan kolega smo na polugodistu u osmom razredu pali iz matematike... Malo se zamjerili nastavnici i ebiga... A bili smo u grupi od 10 najboljih ucenika u skoli. Srednja skola sam bio odlican, dobijao sam zahvalnice, priznanja, diplome, knjige, zlatni nakit i td, kao jedan od najboljih ucenika u Tehnickoj skoli koja je imala oko 1850 ucenika u to doba, ucenik generacije saobracajne struke dve godine uzastopno... Na faks nisam isao iz finansijskih razloga, poceo sam odmah poslije skole raditi na autopraonici, a danas sam direktor he he :-)

Koliko ono imas zaposlenih
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/12/2011 : 18:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
On je kao moj brat.. Upravnik poste a ima samo jednog postara.. U prevodu gospodin covek!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21268 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/12/2011 : 18:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Opcija 2
uz poneko sranje; poneko više u stvari, ali sve korektna sranja, ništa preterano!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/12/2011 : 18:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Samo što sam ranije naucio da citam i pišem Sa 5 sam znao cirilicu, sa 6 latinicu. I citao sam pre škole stripove i slicne zajebancije. Mogao sam da preskocim prvi razred, ali sam ipak izabrao da ostanem sa društvom iz vrtica.

Mada, nije ni to neka garancija za uspjeh u skoli. Kada sam posao u skolu znao sam tek abecedu(manje-vise), za jednog komsiju su pricali da igra sah i cita novine. Taj je jedva zavrsio osnovnu.
Go to Top of Page

asmojver
New Member

Croatia
101 Posts

Member since 31/08/2002

Posted - 21/12/2011 : 19:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send asmojver a Private Message
procitah prvih par postova i slatko se nasmijah... pa zašto...

osnovna škola, po meni odlicno (sedmi razred, dva popravna, kemiju i povijest)... LOL :)... i ucio sam, išao sam u Teslu u Rijeci, govorilo se da smo bili eksperimentalna škola, možda, jer to se vidjelo po predznanju u srednjoj... a prosjecno je padalo po godini 20-30 ljudi iz generacije (bilo nas 32 u petom, a 18 u osmom)

i onda se trebalo upisati u srednju... prestrasno... nekako sam upao u tehnicku (cuda se dešavaju), i iz nekog razloga mi išlo (prosjeci 3,4 pa 3,7 pa 4,2 pa 4,8)... i onda upisah tehnicki fakultet i završih ga, bez nekog prevelikog stresa...

onda se zaposlih, i onako usput, završim menagment...

Danas kada sretnem ljude iz osnovne i kad im kažem da sam završio strojarstvo uglavno misle da s...m, ali... uglavnom, prema profesorima iz osnovne bio sam osuden na propast, a sada sam daleko ispred svih njih po mnogocemu... netko je napisao da je rekao necu, ja sam to radio svakodnevno...

ja nisam jos direktor kao "ramath" ali imam svojih ljudi u škotskoj, njemackoj... sad kako to imaš svoje ljude a nemaš firmu... KAKO JE NAMA LJUDI DOBRO...

pozdrav

p.s. ali još uvijek skupljam slicice... PRESTRAŠNO...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25547 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/12/2011 : 19:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by manhunter

Samo što sam ranije naucio da citam i pišem Sa 5 sam znao cirilicu, sa 6 latinicu. I citao sam pre škole stripove i slicne zajebancije. Mogao sam da preskocim prvi razred, ali sam ipak izabrao da ostanem sa društvom iz vrtica.

Mada, nije ni to neka garancija za uspjeh u skoli. Kada sam posao u skolu znao sam tek abecedu(manje-vise), za jednog komsiju su pricali da igra sah i cita novine. Taj je jedva zavrsio osnovnu.

Ne, ne nije garancija, ja sam se više nadovezao na tvoje citanje stripova, pa rekoh da se pohvalim da sam ih citao i pre škole.

Ove godine, trideset godina citackog staža.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/12/2011 : 20:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja sam citao latinicu sa 4 godine, i natucao italijanski. Ziveo godinu-dve u kotoru i gledao Rai svaki dan preko antene. Cirilicu tek u skoli.

U osnovnoj skoli bio odlican ali koga boli qrac za to. U gimnaziji, odlican, pa 3x vrlodobar. Fakultet ostavio posle 3 meseca, nisu mogli da me nauce tamo ono sto me je zanimalo. U sustini, ovo me progoni ceo zivot, ja jako volim da ucim i sticem znanje, ali iskljucivo ono sto me zanima. Zato sam u gimnaziji briljirao iz matematike, fizike i ostalih njima slicnih predmeta (prolazio sa dvojkama mahom), dok sam imao petice iz istorije, psihologije, filozofije itd. I dan danas, jedini ispit sto sam ikada polozio je vozacki. Otac i majka su mi socijalisticki kadar intelektualca iz SFRJ - "sine, fakultet ti je sve". Toliko sam to slusao da sam se zakleo da ako ikad dobijem i zelju da studiram, da cu to da uradim dobrano posto ih oboje zakopam, jer tu satisfakciju moje diplome nece dobiti za zivota. Fakultetski neobrazovan i ponosan na to !

Sad radim pomalo, krpim se. I tako, neki veliki drmr.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/12/2011 : 20:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dao Bog meni da se krpim k'o i ti...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/12/2011 : 20:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja sam završio katolicku gimnaziju
2 razreda odlicnim a 2 vrlodobrim
najgori predmeti matematika i fizika...
sve ostalo je moglo da se nagura na 5

redovno sam uvijek ispunjavao svoje zadatke i zadace
i nisam radio neke probleme
u osnovnoj sam prije 1992 bio pravo problematican
dovoljno je reci da sam u prvom osnovne prošao dvicom na polugodištu a tricom na kraju :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 21/12/2011 : 20:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message

Iz postova se vidi zal za prohijalim vremenom
znaci ostarilo se....

Ja se jos skolujem
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/12/2011 : 20:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by feniks

Ne znam kako ostali al mene puskom ne bi vratio u skolsku klupu bilo koje vrste.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/12/2011 : 20:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
nikad se ne bih vratio u školu
ali bi na fakultet kad ocistim godinu :)
onda miran do iduceg ljeta
eee to su bila vremena

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 21/12/2011 : 21:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
U dobra, stara vremena osnovne i srednje skole sam uspevao da bez ikakvog napora budem odlican, a uz to sam sve vreme trenirao, prvo veslanje, pa basket, naravno vladanje uvek diskutabilno( ne znam da li svi ovde isto lazu, kao svi odlicni ali buntovnici), uspevao da izlazim i postanem lagani alkos(Naravno na kraju gimnazije batalio sport zbog toga). Onda skupio muda i upisao gradjevinski fakultet ( U Beogradu i Srbiji posle medicine ubedljivo najtezi faks, prosek studiranja 11 god) i posle 7 godina studiranja vec trecu godinu se jebem kao apsolvent. Tek sada sam svatio caletove reci koje mi je ponavljao celo skolovanje: ''Guzica zavrsava fakultet, a ne glava'' (Ne u bukvalnom smislu, da predupredim neke komentare)
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/12/2011 : 21:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Odlican uvijek, sa pokojim ukorom i zajebancijama, strebanje nikad. Cito s 3 godine latinicu, s 4 cirilicu. Ucestvovao na takmicenjima striktno iz fizike i matematike, gdje bih se zadovoljio da budem prvi u gradu, a kasnije ne bih ni takao knjige :)
Student sa finim prosijekom, ali sa previse godina studentskog staza :), sta cu kad me interesovalo milion usputnih stvari. Sportista sam los, ali mi fudbal ili basket povremeno mogu samo dobro doci, nista bolje nema od malog fudbala sa najgorim igracima koje je svijet vidio.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/12/2011 : 21:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Osnovna škola sve 5. Zlatna petica, 8 pohvalnica.
Srednja škola (matematicka gimnazija, jak razred) - cetvorka.
Fakultet došao do pola i odustao zbog socijalne fobije.
Radim kao NKV radnik u skladištu.

Kakva divna silazna putanja!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 21/12/2011 21:41:57
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/12/2011 : 21:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Osnovna - Strebercic.
Srednja - Odlican, al na ivici :D Uzoran ali ne sportas.
Faks - nastavio da bivam sve gori i sve lenji. Na prvoj sam jos i ucio, na drugoj i trecoj radio dovoljno da prodjem, prosao jedva bez padanja do cetvrte ali evo cu da ostanem ovde malo, lepo mi je vala :D Januarski rok sam vec otpisao potpuno :P
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 21/12/2011 : 21:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Ramath

Koliko ono imas zaposlenih

Od danas nijednog! Svima sam podijelio knjizice kad dar za uspjesno odradjen posao u ovoj godini!

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 21/12/2011 : 21:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:

znaci ostarilo se....

Ja se jos skolujem

Sve dok Vrbas Banja Lukom tece,
feniks, feniks, skolovace se...

Moj drug vjeciti student i nezenja,pomalo me podsjecas na Dilan Doga... Samo ti fali Gruco...

Edited by - Ramath on 21/12/2011 21:39:50
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 21/12/2011 : 21:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message
Ne kužim. Koja je razlika izmedu dobrog, normalnog i prosjecnog ucenika?
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 21/12/2011 : 22:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Nikad nisam voleo da ucim.U osnovnoj sam bio vrlo dobar.Dok sam bio mladji bio sam tih i povucen i miran decko.E u srednjoj sam se malo oslobodio, pa u drugoj godini krenula kaznjavanj,upisivanja i sta ti ja znam sve.Bilo lose odeljnje pa za 4 godine smo cetiri puta ucionicu menjali.U trecoj godini dosao nam direktor i rekao nesto ste nam mirnimora da cete skolu da zapalite:D Inace sam sad dobar,vrlo dobra djak.U drugoj godini isao na popravni kod razredne u trecoj iz jebene statistike.Sad za tri dana treba da poppravim tri komada pred polugodiste ali bice bolje :D

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/12/2011 : 22:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Dao Bog meni da se krpim k'o i ti...

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000