forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 STARE GRAMOFONSKE PLOCE ( i knjige na njemackom )
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 16:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Eto, upravo se vratio iz posjeta baki. Kod nje se vratio moj ujak (njezin sin) iz Njemacke - za stalno. Dolazio je i prije ali eto sada kao za stalno, osim što treba tu i tamo neke stvari da sredi (doktori, mirovina,...).Živio je on u Njemackoj više od 40+ godina....
Danas mi je dao jednu gajbu (zaboj...)gramofonskih ploca i starih knjiga na njemackom....Nisam još ništa pregledao, ali cu se baciti na posao i da napravim neki popis šta sve tu ima...Koliko sam uspio vidjeti tamo ima neke knjige na njemackom oko 1930 godine....
A ima puno gramofonskih ploca, recimo vidio sam Elvisa Presleya (tog sam zapamtio,...) a i puno nekih bandova, i izvodaca. Najvjerovatnije muzika iz sedamdesetih godina.....

Mene zanima, da li netko od vas se razume u gramofonske ploce?
Jel netko to sakuplja?
Gdje da ja to prodam?
Jel ima neki forum sakupljaca ploca?
Jel ima neka trgovina koja se bavi tim?
Neki antikvariat...
Ili da mi netko bar oceni koliko to vrijedi(možda ima neka ploca koja je zanimljiva....)

Inace ploce su u albumima, ono kao nove, bez da su pocepane ili bilo šta...Kupljene u Njemackoj. Lijepo ocuvane....

Nemam pojma šta da radim sa tim....ja bi to prodao ali gdje......

Isto tako i za knjige, na njemackom jeziku....jel to nekome treba?
Na koga da se obratim....?
Možda ima nešto rijedko, zanimljivo,..šta ja znam...ovo stvarno nije moje podrucje.....

edvin
Senior Member

Croatia
1295 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 23/12/2011 : 16:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
daj spisak...

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 17:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Daj spisak.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/12/2011 : 17:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Daj spisak!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 23/12/2011 17:29:29
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 17:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
eto dat cu spisak, sada baš provjeravam ploce (neke nisu posložene po kesicama, pa sve to sredujem) kasnije cu objaviti spisak. Ima nekoliko kompilacija (ono Greatest hits, Beuatyfull woman of Rock,...) naletio sam i na SADE, EAGLES, Boney M,.....ali tek sam pregledao 20%.

STAY TUNED!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2011 : 17:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Vec mi se dugo broj ploca nije povecao sa 1231.
A možda kupim i novi gramofon. To bi bio treci koji imam:))
Daj spisak.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 23/12/2011 17:56:30
Go to Top of Page

rednazgul
New Member

Croatia
169 Posts

Member since 18/01/2011

Posted - 23/12/2011 : 19:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send rednazgul a Private Message
Arcie je sigurno jedan od najkompetentnijih i najkorektnijih hendlera sa vinilima u Hrvatskoj...pošalji mu spisak i znat ceš tocno koliko ti što vrijedi,ako prodaješ tu ili na ebayu...možeš ga naci na...
http://www.karmavinil.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2011 : 20:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ne znam za gospodina Archia ali preprodavaci inace daju iznimno malo za ploce koje otkupljuju. Npr. prodavaonica u Preradovicevoj ce ti plocu kupiti po 10 - 15% cijene za akoju ce dalje prodavati. Neka stavi ovdje nekoliko naslova sa ocuvanošcu( u nadi da je zna ocijeniti) i podatkom da li je ploca originalna ili licencirana pa da vidimo.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 21:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
eto upravo sam završio pregledavanjem (jer neke ploce nisu bile posložene po kesicama kako treba, pa sam onda sve to sredio).
Što se ocuvanosti tice, pa mogu ih ocjeniti prema kesicama koje su sve glanceri, jer neke od ovih kesica su bile dodatno u albumu koji ima plastificirane listice, pa su onda kao novi, na nekima je još uvijek cijena i tako,....neke imaju cak neke poruke (tada u to vrijeme su puno davali ploce za rodendan),pa su onda napisali neku poruku, jedna ploca ima cak strip unutra u boji na jednoj stranici, neke imaju neke revije od 50+ strana unutra, ma ima sve ga i svacega, a neke su bez kesica....
Pošto ja nemam gramofon ne mogu da ih testiram, ali cu svakako pronaci nekoga tko ga ima pa cu ih testirati (bar one za koje se bude netko interesirao).
Stavit cu spisak kasnije, sada imam neke obaveze, STAY TUNED!!!!!!!!!

Ali eto, da vam bar nešto kažem, ima npr dvostruki album (ako se tako kaže?) od Beatlesa 1967-1970, sjajni komadi su gore, dvostruki od Elvisa Presleya 32 hit collection (ili tako nešto), Tom Jones, ima jedno 3 albuma od Boney M, puno kompilacija najvecih hitova recimo 1978, 1980,....cak ima BRAVO HITS iz 1976 godine (ovo me je pravo šokiralo, jer sam ja kupovao Bravo Hits CD-je a nisam znao da su vec tada imali to), Ima album DŽULI od Daniela piše gore 3x diamanta ploca, ima puno nekih Disco i Reagee ploca, onda su tu Eagles, Elton John, GREESE (onaj film Briljantina sa John Travoltom), pa onda SATURDAY NIGHT FEVER (isto film sa John travoltom, vrucica subotne veceri), pa ima onda unutra izsecke iz filma i tako,....

napisat cu detaljni spisak kasnije ali ja sam jako zadovoljan, jer dosta od ove muzike poznajem i mogu vam reci da mi je jako žao da nemam gramofon jer bi ja to sada slušao......sve je tamo od 1967-1985 ovdje u tom periodu su ploce iako najviše ima sedamdesetih godina....Imaju i neki raperi ili Hip Hop iz tog doba i slicno (bar tako sudim po naslovnici).....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 21:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by rednazgul

Arcie je sigurno jedan od najkompetentnijih i najkorektnijih hendlera sa vinilima u Hrvatskoj...pošalji mu spisak i znat ceš tocno koliko ti što vrijedi,ako prodaješ tu ili na ebayu...možeš ga naci na...
http://www.karmavinil.com/

to care!!!!!!!!!!! sigurno cu i njega kontaktirati!!!!!!!!
Puno ti hvala!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 21:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
a knjige cu sutra popisati, jer u toj kutiji ima i puno knjiga, starih na njemackom jeziku..........ali lijepo ocuvane, neke mislim da su iz 1894 godina, i slicno,....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 22:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Sve sto si pobrojao dosada mozda ti izadje 20-30 eur skupa. To su stvari koje su stancane u tolikim tirazima da ih sad mozes kupiti zaa 2-3 eur komad.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/12/2011 : 22:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Imaš kake nemške albume s slicicami? :)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2011 : 23:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
aj stavi taj popis ploca da vidimo cega tu ima

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 23:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Euro, da skratimo. U ovom regionu, jedino od iskonske vrednosti su ploce "novog vala" i njegovih potomaka (1980-1991), kao i odredjeni stariji yugo rock/prog rock. Od stranih albuma, retko sta ide jace od 15-20 eur i to u ekstremnim slucajevima - npr. Jugotonov pressing "Appetite for Destruction" je bio skup jer je stampao necenzurisan omot. Originali tj. ne-licence mogu otici za 20-30 eur, ali i tu najvise idu punk, metal, hardcore itd.

Ako su ti ploce jugoton, rtb, rtlj itd. neces se leba najesti od toga :)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 23:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Eto spisak gramofonskih ploca. Ove su sve velike ploce 30 cm / 45 rpm, zajedno sa kartonom (kesicom):

BONEY M - Love for sale (2 jednaka komada)
BONEY M - Rasputin, Painter Man (super sound single) LIMITED EDITION
BONEY M - Nightflight to Venus (izgleda kao dvojni album, unutra ima veliki poster, ima i netaknute kartice (postcards) sa ovim muzicarima,koje se može poslati)
SANTA ESMERALDA - Don't let me be misunderstood
SATURDAY NIGHT FEVER ( the original movie sound track)
DISCO EXPRESS - 20 Original Hits, 20 Original Stars
HIT ROCKET - 20 Super Hits
TINA CHARLES - Dance little lady
AMANDA LEAR - Sweet Revenge (ova mora da je bila nekakav sex simbol u to vrijeme jer je unutra njezina top less slika, a i piše da je ovo prica o djevojci koja je prodala svoju dušu džavolu i pobijedila,...)
EUROPA - Disco Sensations
HITS TORNADO - 20 Super Hits
FANNY - Rock and roll survivors
ROY BLACK - Im Land der Lieder
DANIEL - Bio sam naivan (Eurovizija Džuli) 3x dijamantna
JAMES LAST - Wir Wollen Spass
MUSICAL YOUTH - Different Style (unutra ima i mali strip u boji, u vezi ovih momaka i spomenuti su i the Jacksons, Donna Summer),ovo je ko neki hip hop ili nešto...
DEBUT (nummer 09) - ovo je nek arevija gdje unutra ima interview sa queen, Carmel,...ima 62 stranice, unutra su reklame, sve i svašta a na kraju ploca gdje ima razlicitih izvodaca SADE npr....
NADA OBRIC - Pogledaj me ti u oci (platinasta ploca)
THE GREATEST HITS OF THE WORLD 2 - The original versions (ima 14 hitova, na ploci je godina 1974, a izvodaci su npr Janis Joplin, Fleetwood Mac, Santana, The Byrds,....)
MILVA - Was ich denke
HEAVEN 17 - Let me go!
THIS IS REGGAE MUSIC - razliciti Reggae izvodaci, medu njima i Bob Marley
RICK JAMES - Garden of Love
ROMY HAAG - Flugblatt
CURTIS MAYFIELD - Back to the world (unutra ima i tekstovi pjesama)
HOT LADIES OF ROCK - razlicite izvodacice recimo Blondie, Belle stars, Pat Benatar,...
HIT ACTION 82 - vjerovatno hitovi iz 1982 godine...
MODERN TALKING - Let's talk about Love
EAGLES - One of those nights
INTERNATIONALES DIXIELAND FESTIVAL DRESDEN '79
DEBUT Nr.05 - opet ono o cemu sam pricao, magazin na 62 stranica plus ploca sa razlicitim izvodacima, npr Billy Idol, yello,...
DEUTSSCHE TOP HITS '78 - neki njemacki hitovi 1978 godine, prepoznao sam npr Richard Claydermanna
SPEZIAL HITLADEN INTERNATIONAL - dvojni album nekih hitova 1977 godine....
ANSAMBEL LOJZETA SLAKA - Mavrica (dvojni album, Lojze Slak, legenda na frajtonarci)
WITZE AM LAUFENDEN BAND - Tunnes & Schal - mislim da tu nek advojica šaljivdžija pricaju viceve i slicne gluposti, kao Mujo i Haso npr...
SECRET SERVICE - OH Susie
16 TOP HITS - 16 hitova medu njima recimo Elton John, Carpenters, Mungo Jerry,....muzik aiz 1973 godine, Elton John je još imao kosu...
THE FOUR TOPS - Catfish
ALEKSANDAR ILIC - Isplaci se na grudima mojim (nemam pojma tko je taj ali lici na BORAT-a)
JOACHIM WITT - edelweis (neki njemac, 1982 godina)
RICCHI & POVERI - Mamma Maria
THE BEATLES / 1967-1970 dvojna ploca na njoj sami hitovi ukupno 28 poznatih pjesama! OVO JE SIGURNO PRAVA STVAR!!!
TOM JONES - hitovi izmedu 1965-1968 recimo It's not Unusual, Delilah,...
TOP CHRYSALIS - hitovi razlicitih izvodaca recimo Blondie, Jetro Tull, Pat Benatar, Frankie Miller,...
NADA TOPCAGIC - Pomozi Mi
MANFRED MANN'S EARTH BAND - Eyes of Nostradamus
BEST OF POP MUSIC OLDIES Original Stars - Original Hits Vol.IV - razliciti hitovi iz razlicitih godina
JOE AM KU'DAMM - Berlin Live
MARC HARRIS - Airport (long version), We're Lost in a Jungle (super sound single)
GEORGE BAKER SELECTION - River Song
ELTON JOHN - The album
LEVI'S ROCK - FESTIVAL NEUE MUSIK AUS DEUTSCHLAND - Spliff Extrabreit Interzone Prima Klima
JURGEN DREWS - Rockig
MOTOWN - A Motown Disco Single (nešto u vezi Diane Ross, Marvina Gaya, Smokey Robinsona i Stevia Wonderja)
KISS - Music from the Elder
BLUE MONDAY - The beach
DEBUT Nr.06 - opet taj magazin na 62 stranica i ploca
SOMMER HITS '83 - znaci ljetni hitovi 1983 godine
CHIC - Real people
MONSTER TRACKS - razliciti izvodaci npr Genesis, Dire straits, The Who, Status Quo,...
IT'S MY DISCOTHEK VOL.4 - 20 Original Hits
AMERICA'S GREATEST HITS - uff prava stvar, stvarno hitovi razlicitih era od 1950-1977 dvojni album
30 godina SLAVKO AVSENIK - Legenda slovenske narodno zabavne muzike dvojni album
TROMPETEN ECHO SLAVKO AVSENIK - opet dvojni album od Slavka Avsenika ali druge pjesme, na ovom ima GOLICA

Za danas dosta, sutra nastavljam. Svejedno molim poznavaoce da malo ocene ovo do sada, koliko bi to bilo interesantno, koliko ovo vrijedi odprilike, jel ima neka ploca koja vrijedi više i slicno....i gdje da se to proda. Ja bi to najradije sve odjednom prodao...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 23:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Auh....onaj Kiss bi mogao otici za 10-15 eur nekom kolekcionaru, taj Elder im je najpropaliji album ikada pa je zato zanimljiv. Sve ovo ostalo, sumnjam da ces uopste naci kupca...taj album beatlesa (popularni "plavi", imas i "crveni" 1963-1966) mozda uhvati 5 eur ako je dobro ocuvan.

Probaj to prodati na gomilu, ali stvarno sumnjam da ces moci uzeti bilo sta.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 00:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Imaš kake nemške albume s slicicami? :)

bojim se da nemam....nisam nigdje video, skoro sigurno nema,...možda ima neke interesantne knjige,....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 00:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Auh....onaj Kiss bi mogao otici za 10-15 eur nekom kolekcionaru, taj Elder im je najpropaliji album ikada pa je zato zanimljiv. Sve ovo ostalo, sumnjam da ces uopste naci kupca...taj album beatlesa (popularni "plavi", imas i "crveni" 1963-1966) mozda uhvati 5 eur ako je dobro ocuvan.

Probaj to prodati na gomilu, ali stvarno sumnjam da ces moci uzeti bilo sta.

ok hvala što si me upozorio na taj KISS...inace sutra nastavljam sa spiskom, možda ce se pronaci još nešto zanimljivo, jer ima još ploca....i da naravno, ja bi se svega od jednom riješio, ono na gomilu,....
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/12/2011 : 00:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
ALEKSANDAR ILIC - Isplaci se na grudima mojim (nemam pojma tko je taj ali lici na BORAT-a)

Koji si ti kralj.
A Nadu Topcagic i nadu Obric znas

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 00:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Koji si ti kralj.

paaaa....nope, nemam pojma ni tko su ti dve dame...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/12/2011 : 00:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by okiboki

Koji si ti kralj.

paaaa....nope, nemam pojma ni tko su ti dve dame...

E bas me nasmeja.Ma to su neki nasi narodnjaci.Ukucaj na you tube pa ces videti.Stariji narodnjaci.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/12/2011 : 01:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
meni je od vsega zanimljivo jedino Eagles-i i ti hitovi iz 83.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 09:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

meni je od vsega zanimljivo jedino Eagles-i i ti hitovi iz 83.

to je sve što ti je zanimljivo? A Hitovi iz 1982?

Stay tuned, sada cu dodati još ploca, a kasnije cu dodavati i knjige.....
Ali ostali možete biti od koristi i potražiti mi nekakav antikvariat, nekakvog sakupljaca ploca,....pa da se riješim toga...Jer meni to ne znaci ništa jer nemam gramofon, ali netko tko ga ima, sigurno ce mu se svidjeti da odjedanput poveca izbor ploca na 100+. Ipak se radi o "hitovima" tog vremena....

Ja sam razmišljao da sam sebi kupim gramofon, pustim brkove, stavim hlace na zvono, pocnem pušiti hašiš i otvorim neki 1970 klub i ja cu da budem DJ.....
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4297 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 24/12/2011 : 10:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message

Pa vecinu toga ti ima svaka druga obitelj u exyu tak da se nemoj nadat nekoj velikoj svoti.
Bitno je da ploce nisu yugotonke jer za te možeš dobit šaku kikirikija

Bok, kako si.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 10:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Spisak gramofonskih ploca (NASTAVAK):

SINDBAD DER SEEFAHRER - Die Gefangenen des Sultans
GREASE - The Original Soundtrack from the motion picture (John Travolta, Olivia Newton John)
OTIS REDDING - (Mr. Pitiful, The Dock of the bay, The happy Song, Amen,...)
WITZE AM LAUFENDEN BAND - Fips Asmussen (vjerovatno neki njemacki stand up komik,...koji prica viceve, fore,...tipa DUDEK recimo....)
GESAMMELTER HUMOR MIT HERBERT HISEL - vjerovatno opet neki šaljivdžija.....
BRAVO - Kenny ( Fancy Pants, The Bump, u.v.a,...)
FRANK ZANDER - Donnerwetter
FRANK ZANDER - Zander's zorn
ELVIS - Forever 32 hits ( dvojni album, 32 hitova,...)
CLIFF RICHARD - We Don't Talk Anymore ( No.1 Hit ENGLAND), Count Me Out 12'' MAXI SINGLE
FERN KINNEY - Groove me (LIMITED EDITION)
ERUPTION - Leave a light
HIGH SPEED DISCO - 20 top - aktuelle Original - Hits (uff ovdje stvarno ima hitova, razlicni izvodaci)
PERCY SLEDGE - Where a man loves a woman
W.AMBROS - Nie und Nimmer

Sada dolaze ploce bez omota (kese iz kartona...):

ANSAMBEL BRATOV AVSENIK ( pjesme tog ansambla....)
INSTRUMENTALNI TRIO LOJZETA SLAKA (pjevaju "FANTJE S PRAPROTNA")
ANSAMBEL BRATOV KOVACIC (pjevaju FRANC KOREN BRACO i DRAGICA SMEJ)
LUDWIG VAN BEETHOVEN - Symphonie n.5 en et mineur
INSTRUMENTALNI TRIO LOJZETA SLAKA (pjevaju "FANTJE S PRAPROTNA") druge pjesme, nisu jednake kao one gore....
TRIO DE SANTA CRUZ - Valencia
LOS MACHUCAMBOS - Caramba!
INSTRUMENTALNI TRIO LOJZETA SLAKA (pjevaju "FANTJE S PRAPROTNA") ovaj put crvene boj eomot umjesto plave....ne znam u cemu je razlika osim u boji...
NEKA PLOCA NA KOJOJ SU POLKA I VALCEK (razliciti SLOVENSKI izvodaci) od založbe RADIO TELEVIZIJA BEOGRAD
SLOVENSKI INSTRUMENTALNI KVINTET - Sprevodnik Vanc (pjeva DANICA FILIPLIC, Humorist (Šaljivdžija) IVAN ANDREJC - BREZNIKOV VANC)
INSTRUMENTALNI TRIO LOJZETA SLAKA - (pjevaju "FANTJE S PRAPROTNA") opet nešto u vezi tih ljudi, ne znam koja po redu ploca....
ANSAMBEL ŠTIRJE KOVACI - cijeli album (polke i valceri)
NEKA PLOCA NA KOJOJ SU RAZLICITI IZVOÐACI IZ SLOVENIJE (Polke i valceri...)
VOKALNI ANSAMBL "DALMACIJA" - neke Dalmatinske pjesme (Vokalni ansambl "DALMACIJA", dirigent: SERGIJE RAINIS, Solisti: ANÐELKA STANKOVA i BORIS NIKOLIC)
INSTRUMENTALNI TRIO LOJZETA SLAKA - (pjevaju "FANTJE S PRAPROTNA") opet ovi, neka druga ploca, ne znam kolika po redu...
DUET: Hristovski, Cerepovski (4 njihove pjesme)
NEKA TURSKA PLOCA - založba FIRAT ( Kendim Ektim Kendim Buldum, Emel Sayin, Ben Seni Unutmak icin Sevmedim)
RITA PAVONE - wenn der zirkus kommt, Tschau amore, Tschau Amigo, Cheerio
IVICA ŠERFEZI i ansambel Valterja Skoka ( imaju dvije pjesme: ŠE ŠE EN KRAJCARCEK MAM i PO HALOŠKIH CESTAH JE FURATI FAJN)
RAY MILLER - Gina
RAPUNZEL - ovo je vjerovatno za cišcenje gramofona....

Eto, to bi bilo sve....
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000