Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/12/2011 : 11:05:31
|
quote: Originally posted by teller
i na drugim podrucjima radit to što radi taj sajt na podrucju stripa..tj.povezivat bivše Yugo državice jer samo zajedno možemo opstati u tom pokvarenom izkorištavajucem kapitalistickom sustavu...tek tada kad se više poveže gospodarstvo ex Yuge maceha Evropa ce nas uzimati za ozbiljno...imamo sve zajedno a svaki za sebe nemamo ništa... stop nacionalizmu i ljepše sutra je sigurno....možda malo pateticno i politicno ali samo zajedno možemo u boljitak,svako za sebe smo pic....kin dim za velike..velike ribe gutaju male...nisam nostalgik ali Yuga se pokazala odlicnom dok nisu nebo prekrili jastrebi/orlovi nošeni na krilima nacionalizma.. razumiti se,uvažavati,poštivati,sudjelovati...i za sve ce bit bolje, fala bogu da gospodarstveniki brišu granice u glavama... Sretna nova 2012-ta svim ljudima dobrog srca i volje...gora valjda od 2011 i skoro da nemože bit.
E jbg, kud ne glasah za tebe u forumasu godine... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21271 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/12/2011 : 12:22:59
|
fala momci, dok ste vi tu bit ce i teller...taj sajt mi je mala utjeha za onim danima kad smo svi bili jedno... ta vremena se vratit nece ali dok smo mi tu i naše uspomene na NASILJE U DARKVUDU,SEDMU RUNDU,SINOVE ŠUME,PUKOVNIKOVU PODVALU...zaboravit jih necemo...iako nismo bogati bez tih uspomena bili bi sirotinja velika... Fuckaš i Evropu i dobru platu bez divnih uspomena....i dobrih ljudi iz svih dijelova bivše Yuge...a ako je taj sajt neki pokazatelj da takvi postoje i danas, onda su svi najbolji baš na tom stripovi.com sajtu...žao mi nekih koji su otišli, nadam se da se i vrate...to bi bio dobar znak...jer zajedno smo mocni,svaki za sebe jadni...a preživjeti i ova egoisticna vremena mogu samo jaki i složni...pokažimo svi zajedno onim "velikim"narodima koji nas dosta puta omalovažavaju da tu žive ponosni i pošteni ljudi, koji su samo ponekad naivni i prebrzog fitilja...mracne 91-ve su prošlost, život i strip scena nikad nije bila jadnija ko tada,ali sam siguran da se nece ponovit....BAR DOK SMO MI TU!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 31/12/2011 : 13:13:34
|
quote: Originally posted by teller Yuga se pokazala odlicnom dok nisu nebo prekrili jastrebi/orlovi nošeni na krilima nacionalizma..
...a prekrili su ju još i prije 1.prosinca 1918.! Daj malo ponovi povijest i pusti šuplje price ;)
Uostalom, zanimljivo je iz koje države se danas podržavaju takve ideje!? Vjeruj mi da barem 75% nas Hrvata više ne želi politicko povezivanje s nikim , osim s EU!
p.s. i ova i prosla i nadolazece....sve su manje vise iste, kaj se tu sad ima iscekivat, godina ko godina! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 31/12/2011 : 13:24:36
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by teller Yuga se pokazala odlicnom dok nisu nebo prekrili jastrebi/orlovi nošeni na krilima nacionalizma..
...a prekrili su ju još i prije 1.prosinca 1918.! Daj malo ponovi povijest i pusti šuplje price ;)
Uostalom, zanimljivo je iz koje države se danas podržavaju takve ideje!? Vjeruj mi da barem 75% nas Hrvata više ne želi politicko povezivanje s nikim , osim s EU!
p.s. i ova i prosla i nadolazece....sve su manje vise iste, kaj se tu sad ima iscekivat, godina ko godina!
O koakvom nacionalizmu pricas rodjo???Sto ne kazes otvoreno sta te muci,pa da vidimo jednom reakciju moderatora i za vas???? A sta mislis prikane da je nas obezglavljenih i istrebljenih Srba htelo sa nekim 1918. osim sa nama samima????A sta mislis??? pa da ti ni ne pojmis koliko smo zrtava imali da bi sve oslobodili... Pogresnu si istoriju citao
|
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:28:35
|
p.s. i ova i prosla i nadolazece....sve su manje vise iste, kaj se tu sad ima iscekivat, godina ko godina!
Uostalom,90% Srba je protiv unijacenja sa susedima jer su uvek najebali kad su pruzili rukom nekom...a za smrdljivu HAZARSKU EVROPU je jos i vise protiv Mi ovde kod nas uvek gledamo priliku da budemo sa Rusima i Grcima...mozda i sa Nemcima |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/12/2011 : 13:30:21
|
ma gonite se u tri kurca sa tim nacionalistickim spikama na danasnji dan.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:34:47
|
o bezuvjetnom ujedinjenju.........
nemam namjeru raspravljat, samo sam reagiral na pokušaju guranja RH u nekave balkanske asocijacije....shvatite više da nas one ne zanimjau, a vi oslobadajte i ginite za koga želite. Mi Hrvati smo dovoljni sami sebi i ne treba nas nitko "braniti", a još manje "oslobadati"!
Muci me samo jedna stvar....zakaj nas stalno netko negdje gura!? Ostavite nas da se sami znalazimo jer to želimo, htjeli smo zajednicku državu i imali smo je, nismo bili zadovoljni u njoj i više ju ne želimo! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:37:55
|
quote: Originally posted by brni
ma gonite se u tri kurca sa tim nacionalistickim spikama na danasnji dan..
u pravu si i ovo nije nova rasprava (barem ja nemam namjeru raspravljat), samo mi ide na kurac stalno guranje tamo gdje ne želimo! Zar se ne moze normalno komunicirat bez da se nekog negdje svrstava bez njegove volje.... |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:39:08
|
u pravu si i ovo nije nova rasprava (barem ja nemam namjeru raspravljat), samo mi ide na kurac stalno guranje tamo gdje ne želimo! Zar se ne moze normalno komunicirat bez da se nekog negdje svrstava bez njegove volje....
ako zelite si nesto dokazat imate PM pa si saljite tamo..ja to ne zelim citat na staru godinu iskreno.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/12/2011 : 13:40:58
|
jastrebi žive svuda, niso teritorialno ograniceni....razmnožavaju se i hrane ljudskom mržnjom...kao što jih je bilo 91-svuda tako jih ima i danas, samo jim treba izcupati perje da se ne vinu u visine...postojali su vec davno prije 1918-te, a postoje i danas...na žalost, Yuga je bila odlicna tvorevina dok je nisu raztrgali lešinari sa svih strana zemlje.... žaliti za njom je bez veze, ali suradnja i povezivanje je obavezno da nas ne proguta veliki orao...(na koga bilo vas podseca)....Evropa je na izdisaju i za svaku cijenu gurat se unutra je malo pase....i Evropa se deli na dvije brzine i oni koji izvise morat ce se povezivat,suradivat i živjeti pogutajuci nekad i svoj ponos...od ponosa se ne živi... dosada,oprosti ako sam uvrijedio tvoje nacionalne poglede ali mržnja nije buducnost tih naroda... evo, baš juce stigla u Beograd 2 puna vlaka Slovenca na novogodišnju feštu, stigli Hrvati skijat u Sloveniju, zar da se zatvorimo u ograde,stavimo svaki svoju zastavu i crknemo od gladi? suživot,suradnja,prijateljstvo,povezivanje, sve ja vidim i na tom forumu, takav je i zamišljen i stvaran valjda.... nije se valjda treba vratit u 1918 da bi u 2012 svi mi bolje živjeli.? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:41:21
|
u pravu si i ovo nije nova rasprava (barem ja nemam namjeru raspravljat), samo mi ide na kurac stalno guranje tamo gdje ne želimo! Zar se ne moze normalno komunicirat bez da se nekog negdje svrstava bez njegove volje....
ako zelite si nesto dokazat imate PM pa si saljite tamo..ja to ne zelim citat na staru godinu iskreno..
jasno, ali moram reagirati kad vidim takve natpise i onda se odmah javi njih nekoliko s pozdravljanjem ideje. A nas nitko niš ne pita, pa eto samo da se vidi da nas to ne zanima! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:44:50
|
quote: Originally posted by teller suživot,suradnja,prijateljstvo
apsolutno i to sa svima...i madarima, talijanima, albancima! I ne suživot nego život, ali bez povezivanja.
quote: Originally posted by tellernije se valjda treba vratit u 1918 da bi u 2012 svi mi bolje živjeli.?
upravo tak, krenimo od ovog kaj je sad bez vracanja nazad...EU je ono kaj nas sad ceka! |
|
Edited by - dosada on 31/12/2011 13:45:25 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/12/2011 : 13:47:46
|
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:49:49
|
quote: Originally posted by kosmajac
Mi ovde kod nas uvek gledamo priliku da budemo sa Rusima i Grcima...mozda i sa Nemcima
To mozda kod vas, kod nas u Srbiji ne. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:51:28
|
ako zelite si nesto dokazat imate PM pa si saljite tamo..ja to ne zelim citat na staru godinu iskreno..
jasno, ali moram reagirati kad vidim takve natpise i onda se odmah javi njih nekoliko s pozdravljanjem ideje. A nas nitko niš ne pita, pa eto samo da se vidi da nas to ne zanima!
veruj mi vi nama niste ni bili u planu...ali ajde ima vas vise ovde pa izgledate mocno... i lepo si rekao DOSADA,da nikakva vise ujedinjenja..ne dao BOG vise,niti da nas teraju niti da mi hocemo..a to ko je skim i zasto bio pitajte Vase buduce glavesine u Evropi koji su nas i povezali Jebala vas Evropa,pitacu vas posle 20 godina sta mislite o njoj... nemoj da nabrajamo s kim je ko bio pre 60 godina..pusti i bez nervoze... lepo DOSADA provedi blagdane,a ovom maliku sto hrani kurcevima ovde po forumu,zelim u novoj 2012-oj jednu lepu izbrijanu picu!!!! Pozdrav prekodrinska braco u Hristu i bez nervoze |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 31/12/2011 : 13:52:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by kosmajac
Mi ovde kod nas uvek gledamo priliku da budemo sa Rusima i Grcima...mozda i sa Nemcima
To mozda kod vas, kod nas u Srbiji ne.
oprosti mairosu ja se zapisao..nisam shvatio da ne zivis u Srbiji...a i sto bi,kad ti sebi uvek nadjes bolji izbor..vazno je biti mlak..nikako vatren ili hladan,jel tako mairosu??? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 31/12/2011 : 14:03:07
|
Srecna i tebi nova, i to u sta verujes. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/12/2011 : 14:08:55
|
@kosmajac
bla bla bla bla bla bla..mislim da si razumia ovo..ovako ja vidim tvoje recenice.. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 31/12/2011 : 14:09:00
|
Najbolje ni u šta ne verovati i ništa ne ocekivati,pa se možda i ugodno iznenadimo...Kad god smo ocekivali najbolje,nagrabusili smo! |
|
|
Topic |
|