forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Šta ocekujete od 2012. ?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 31/12/2011 : 14:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Neki se stvarno nikad nece dozvati pameti. Zar se i topic u kojem se cestita Nova godina mora pretvoriti u teren za ispucavanje frustracija?

ti ovo shvatas kao frustracije???????

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/12/2011 : 14:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

A zasto lepo ne prestanete i pustite ljudi da napisu svoja ocekivanja u NG?

Svi ste odrasli ljudi, a sve ovo je na nivou desetogodisnjaka....

E moj prijatelju. HAZARSKI KAGANAT nam sudbinu kroji a ti ovako...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/12/2011 : 14:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ocito imaš neku potrebu za iznošenjem neke svoje demagogije, ali ovdje nemaš željnu publiku za slušanje, tj. citanje toga.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2011 : 14:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ontopic: Želin svima sve najbolje u 2012. godini, a ovu godinu što prije zaboravit!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16471 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/12/2011 : 14:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Covek veruje u nesto, ok, ali ne mora da svima soli pamet ovde. Bez ljutnje kosmajac, samo kazem da je jedan lep topik totalno otisao u kurac.
Ja iksreno ne verujem u tog hrista i ne dotice me sve ovo pisanije, samo mi je krivo sto sve mora da ode na neka prepucavanja.

Sretna Nova svima

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 31/12/2011 : 14:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

Ma nisu sve. Imam i stripove i ploce. I poneki bluray. Posto u tvog hrista ne verujem previse, racunam da nemam sta da stedim za carstvo nebesko, pa sam resio da barem ovu dolinu suza razveselim malo.

I ne bih na Antile. Al' neke druge krajeve ne bih odbio.

Izvini Mairosu brate sto sam te sebi predstavio kao moguceg sabrat u Hristu
Zao mi je sto ne smatras Hrista za svog spsioca(on proli krv i mucenja zbog nas svih,a eto mi okrecemo lice od toga i posle 2000 godina)
zao mi je stvarno...ali ako ce ti BLYRAY i zemaljska zadovoljstva doneti toliko trazeni mir zelim ti to od sveg srca

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/12/2011 : 14:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
E tako, to moze, sa time se slazem. Ja sam tebi jos pre stranu dve pozeleo srecnu novu i puno srece sa time u sta verujes.

I nemoj da ti bude zao. Meni super. Tebi super.

Samo nemoj ruse da prizivas, pls. :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/12/2011 : 14:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Takoder svima Sretna nova 2012..i da nam je sta manje ovakvih spika..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 31/12/2011 : 14:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

Covek veruje u nesto, ok, ali ne mora da svima soli pamet ovde. Bez ljutnje kosmajac, samo kazem da je jedan lep topik totalno otisao u kurac.
Ja iksreno ne verujem u tog hrista i ne dotice me sve ovo pisanije, samo mi je krivo sto sve mora da ode na neka prepucavanja.

Sretna Nova svima

CALEB ovde je ispalo da ste svi VI upravo pokazali frustracije na moje pisanije...nema demagogije...ja to ne jebem nit` jedem...
Pa sta da Vam kazem...da Vam cestitam Novu 2012-tu koja to nece biti
NEEEEE...bice jos gora..daj niste klinci...kakve nove godine...uzmite se u pamet...vreme kicenja jelki je proslo...to je Vasa istorija...
Budite realni pa ce tako i manje boleti
BILI MI ZDRAVI SA PUNO LJUBAVI ZDRAVLJA I POSTOVANJA
evo odlazim da Vas postedim,jer dodjoh i ne nadjoh brata.....
do nekog novog susreta
OFF

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12938 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 31/12/2011 : 14:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Takoder svima Sretna nova 2012..i da nam je sta manje ovakvih spika..

...i što više stripova.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16471 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/12/2011 : 14:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ja niti verujem, niti toj NG dajem neki poseban znacaj. Zato je i ne slavim vec godinama, veceras cu opet kuci, hocu da budem sam, jer mi je ovo vece kao i svako drugo.

Ali, ako ja ne verujem u to, ne znaci da ne treba drugima da pozelim sve najbolje u sledecoj godini. Neka ljudi slave, neka se vesele. Ono sto zelim svojima i drugima je zdravlje, za ostalo me i nije preterano briga.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/12/2011 : 14:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

CALEB ovde je ispalo da ste svi VI upravo pokazali frustracije na moje pisanije...nema demagogije...ja to ne jebem nit` jedem...
NEEEEE...bice jos gora..daj niste klinci...kakve nove godine...uzmite se u pamet...vreme kicenja jelki je proslo...to je Vasa istorija...

do nekog novog susreta
OFF

Nadasve veseo, pozitivan, druželjubiv i optimistican lik...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

Ja niti verujem, niti toj NG dajem neki poseban znacaj. Zato je i ne slavim vec godinama, veceras cu opet kuci, hocu da budem sam, jer mi je ovo vece kao i svako drugo.

Ali, ako ja ne verujem u to, ne znaci da ne treba drugima da pozelim sve najbolje u sledecoj godini. Neka ljudi slave, neka se vesele. Ono sto zelim svojima i drugima je zdravlje, za ostalo me i nije preterano briga.

takoder, ni u NG ni u Jesusa......svako dobro!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 31/12/2011 15:10:47
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

do nekog novog susreta
OFF

Nakon ovakvog teksta ispunjen sam radošcu i veseljem.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ajmo malo podignuti tmurno raspoloženje

http://www.youtube.com/watch?v=Kfxo-mdE8pQ

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=yb3lbbZcs3M&feature=related

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2011 : 15:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Ajmo malo podignuti tmurno raspoloženje

http://www.youtube.com/watch?v=Kfxo-mdE8pQ

Al' si zavida granu?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Zlotvore, ne kužim tvoj dalmatinski sleng, pojasni zadnju recenicu.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
ajmo svi na dim.......uz kralja funka sve je lakše!

http://www.youtube.com/watch?v=Zul99aY4TYQ&feature=related

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

Zlotvore, ne kužim tvoj dalmatinski sleng, pojasni zadnju recenicu.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2011 : 15:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Zato je dosada ubra iz prve

A mislin da san ti sa smajlijem bia dovoljno jasan pa ne bi tribalo biti dileme

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Pomislio sam na travu, ali ovo "zavida" prvi put cujem.
Mi kažemo "svrndati".

Edited by - selanne on 31/12/2011 15:34:43
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2011 : 15:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Pomislio sam na travu, ali ovo "zavida" prvi put cujem.

Zavidat granu, zapalit baklju, namotat koru... To su ti sve izrazi za zapalit joint

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 31/12/2011 15:36:40
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/12/2011 : 15:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Hahaha, svaki dan nešto novo naucim na ovom forumu. Doduše, ne bih znao kako je, nisam nikad probao, a Ðita mi se svida i bez trave.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2011 : 15:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ovaj zadnji ti je ono baš lokalni izraz. Znan da glupo zvuci ali ima jedna anegdota kako je nasta. Duga prica.

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000