Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/01/2012 : 16:20:27
|
quote: Originally posted by Bananaman
Ali ovi vasi komentari da su se svi sportski komentatori (mislim na one iz UK Eurosporta) urotili protiv vas Srba, to mi nije jasno!
a to ti je omiljeni hobi nas balkanaca-kriv je sudija, ako nema njega onda komentatori. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:20:51
|
quote: Originally posted by Bananaman
Ali ovi vasi komentari da su se svi sportski komentatori (mislim na one iz UK Eurosporta) urotili protiv vas Srba, to mi nije jasno!
Gleda preko UK ES, sve Ok. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/01/2012 : 16:22:06
|
bio je jadan genijalan mec izmedu samprasa i agassija u finalu australije, agassi dobio i federer / nadal 2007 u wimbledonu ovaj mec je tu negdje, ludilo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:23:20
|
quote: Originally posted by Caleb
Imrahile, sto nerviras ljude svojim navijanjem protiv Novaka..
ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 29/01/2012 : 16:24:31
|
quote: Originally posted by globinjo
ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...
U svako zito kukolj |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:25:00
|
quote: Originally posted by o.O 321
ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...
U svako zito kukolj
razlog?ne pada mi napamet ni jedan... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 16:26:12
|
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:28:34
|
U pravu si, ne moze se ovo porediti, ali jbm li ga. Svako ima pravo da navija za koga hoce. Ja licno, neki out navija za Zvezdu kada igra u Evopi, neki put ne. Zavisi od raspolozenja, od ekpie protiv koje igraju i sl. Meni je glupo to, da ako ne navijas za ekipu iz tvoje zemlje, onda si manji Srbin ili sta vec. To su gluposti, nismo svi isti. Meni je Rafa omiljeni igrac, ali i Nole je tu, naravno i navijao sam za njega, ali mi ne bi bilo zao i da je Nadal osvojio.
Imrahil se verovatno vodi time da je ovo pojedinacan sport u kome Novak predstavlja sebe, barem je tako pisao, cini mi se.
A bilo je verovatno i kod vas ljudi koji jednostavnu nisu mirisali Ivanisevica, to je normalno. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:29:25
|
quote: Originally posted by selanne
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.
zašto?
Jer je Zvezdaš. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:29:29
|
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.
Ako neko gleda na taj nacin, onda je to stvarno glupo. |
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:30:48
|
Ako neko gleda na taj nacin, onda je to stvarno glupo.
Ja sam tako skontao, po nekim vašim postovima. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 16:31:44
|
Nole je reprezentacija. Kad igraju Zvezda i Partizan, tu je vec sve razumljivo. Ali, naravno, ne moraju svi da se sloze oko ovoga, bitno je samo da Nole nastavlja da pokazuje ko je najbolji u trenutnom svjetskom tenisu. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:32:12
|
Meni je bitno da majmunko ne pobjeduje. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:32:39
|
Ako neko gleda na taj nacin, onda je to stvarno glupo.
Ja sam tako skontao, po nekim vašim postovima.
Na pratim bas ovu temu najbolje, ali nigde nisam video da se potencira Novakovo Zvezdastvo. Mislim da to nema veze. |
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 16:37:26
|
Evo ja cu da kazem svoje vidjenje.
Protiv Novaka licno nemam nista. Decko je na mestu, odlican sportista, posten i OK lik. Umarao je ranije sa onim predajama, ali trenutno je najbolji teniser na svetu i jebiga, rispekt. Zameram mu jedino sto se izdaje za najveceg Srbina na svetu, a prijavljuje poreze u Monte Carlu, dok bi od njegovih poreza standard zemlji skocio za barem 10% - no, ovo je ipak uticaj njegovog dragog oca pre bih rekao.
Ali Novakov entourage bih spalio, onu slinu od njegovog oca, ujaka i ostala govna, kao i medijski pritisak da "nije srpski ako ne pusis Novaku". Skandal sa Viskovicevim teranjem sa televizije, pa onda "Djokovic open" na Dorcolu, pa razni vasionski zahtevi da im se da pola novog beograda da grade "terene" po ceni od tipa pet eura hektar, "family sport" misli da je vlasnik ove zemlje. Situacija ti je u Srbiji takva da Novak sutra moze u kafani izvuci pistolj i ispaliti ceo sarzer u nekoga iz cista mira, i taj neko bi u medijima bio "bahata stoka koja se nasla nasem Novaku na nisanu a on je pucao bezveze", a Novak bi verovatno dobio dve godine uslovno koje bi mu oprostili pri prvom sledecem osvojenom grand slamu.
Inace ne gledam tenis zaista, danas nisam gledao ni minuta, kao ni ceo turnir, igrao novak ili neko osmi, pa mi je skroz jednako ko pobedjuje, mada volim cesto da jebuckam novakologe ako imam priliku. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 29/01/2012 : 16:42:42
|
quote: Originally posted by Mairosu
Evo ja cu da kazem svoje vidjenje.
Protiv Novaka licno nemam nista. Decko je na mestu, odlican sportista, posten i OK lik. Umarao je ranije sa onim predajama, ali trenutno je najbolji teniser na svetu i jebiga, rispekt. Zameram mu jedino sto se izdaje za najveceg Srbina na svetu, a prijavljuje poreze u Monte Carlu, dok bi od njegovih poreza standard zemlji skocio za barem 10% - no, ovo je ipak uticaj njegovog dragog oca pre bih rekao.
Ali Novakov entourage bih spalio, onu slinu od njegovog oca, ujaka i ostala govna, kao i medijski pritisak da "nije srpski ako ne pusis Novaku". Skandal sa Viskovicevim teranjem sa televizije, pa onda "Djokovic open" na Dorcolu, pa razni vasionski zahtevi da im se da pola novog beograda da grade "terene" po ceni od tipa pet eura hektar, "family sport" misli da je vlasnik ove zemlje. Situacija ti je u Srbiji takva da Novak sutra moze u kafani izvuci pistolj i ispaliti ceo sarzer u nekoga iz cista mira, i taj neko bi u medijima bio "bahata stoka koja se nasla nasem Novaku na nisanu a on je pucao bezveze", a Novak bi verovatno dobio dve godine uslovno koje bi mu oprostili pri prvom sledecem osvojenom grand slamu.
Inace ne gledam tenis zaista, danas nisam gledao ni minuta, kao ni ceo turnir, igrao novak ili neko osmi, pa mi je skroz jednako ko pobedjuje, mada volim cesto da jebuckam novakologe ako imam priliku. :D
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:43:26
|
Ovo da se on izdaje za najveceg Srbina, ne bih se slozio. Vise ga mediji i navijaci prave takvim.
Za porez se isto ne slazem, covek zivi gde hoce i neka tamo placa porez.
Za caleta se slazem, ali meni tu Novak nije kriv uopste. Ne moze on da bira roditelje.
Za Viskovica se potpuno slazem i to je bila prava bruka sto mu se desilo. Ali opet mislim da Novak nema ucesca u tome, niti ista sa bahanalisanjem njegovog oca.
Momak na mestu. |
|
|
|
Topic |
|
|
|