forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 97

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

bravo nole- naš si

prije ce bit naš,nego vaš

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Imrahile, sto nerviras ljude svojim navijanjem protiv Novaka..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/01/2012 : 16:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Bananaman

Ali ovi vasi komentari da su se svi sportski komentatori (mislim na one iz UK Eurosporta) urotili protiv vas Srba, to mi nije jasno!

a to ti je omiljeni hobi nas balkanaca-kriv je sudija, ako nema njega onda komentatori.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Bananaman

Ali ovi vasi komentari da su se svi sportski komentatori (mislim na one iz UK Eurosporta) urotili protiv vas Srba, to mi nije jasno!

Gleda preko UK ES, sve Ok.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 29/01/2012 : 16:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
Hvala Svetom Vasiliju Ostroskom!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
bio je jadan genijalan mec izmedu samprasa i agassija u finalu australije, agassi dobio
i federer / nadal 2007 u wimbledonu
ovaj mec je tu negdje, ludilo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/01/2012 : 16:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
@ken2:
Mislim da je to Fed / Nadal final iz 2008, druze. Nadal 9:7 u petom setu ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 29/01/2012 : 16:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...

U svako zito kukolj
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:

quote:

U svako zito kukolj

razlog?ne pada mi napamet ni jedan...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 16:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka
. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.

zašto?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

U pravu si, ne moze se ovo porediti, ali jbm li ga. Svako ima pravo da navija za koga hoce. Ja licno, neki out navija za Zvezdu kada igra u Evopi, neki put ne. Zavisi od raspolozenja, od ekpie protiv koje igraju i sl. Meni je glupo to, da ako ne navijas za ekipu iz tvoje zemlje, onda si manji Srbin ili sta vec. To su gluposti, nismo svi isti.
Meni je Rafa omiljeni igrac, ali i Nole je tu, naravno i navijao sam za njega, ali mi ne bi bilo zao i da je Nadal osvojio.

Imrahil se verovatno vodi time da je ovo pojedinacan sport u kome Novak predstavlja sebe, barem je tako pisao, cini mi se.

A bilo je verovatno i kod vas ljudi koji jednostavnu nisu mirisali Ivanisevica, to je normalno.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 16:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

zašto?

Jer je Zvezdaš.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.

Ako neko gleda na taj nacin, onda je to stvarno glupo.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 16:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

Ja sam tako skontao, po nekim vašim postovima.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Nole je reprezentacija. Kad igraju Zvezda i Partizan, tu je vec sve razumljivo. Ali, naravno, ne moraju svi da se sloze oko ovoga, bitno je samo da Nole nastavlja da pokazuje ko je najbolji u trenutnom svjetskom tenisu.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 16:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Meni je bitno da majmunko ne pobjeduje.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 16:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

zašto?

Jer je Zvezdaš.

nije baš neki razlog...ali ok...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja sam tako skontao, po nekim vašim postovima.

Na pratim bas ovu temu najbolje, ali nigde nisam video da se potencira Novakovo Zvezdastvo. Mislim da to nema veze.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/01/2012 : 16:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
Imrahile "glodarcino"
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Evo ja cu da kazem svoje vidjenje.

Protiv Novaka licno nemam nista. Decko je na mestu, odlican sportista, posten i OK lik. Umarao je ranije sa onim predajama, ali trenutno je najbolji teniser na svetu i jebiga, rispekt. Zameram mu jedino sto se izdaje za najveceg Srbina na svetu, a prijavljuje poreze u Monte Carlu, dok bi od njegovih poreza standard zemlji skocio za barem 10% - no, ovo je ipak uticaj njegovog dragog oca pre bih rekao.

Ali Novakov entourage bih spalio, onu slinu od njegovog oca, ujaka i ostala govna, kao i medijski pritisak da "nije srpski ako ne pusis Novaku". Skandal sa Viskovicevim teranjem sa televizije, pa onda "Djokovic open" na Dorcolu, pa razni vasionski zahtevi da im se da pola novog beograda da grade "terene" po ceni od tipa pet eura hektar, "family sport" misli da je vlasnik ove zemlje. Situacija ti je u Srbiji takva da Novak sutra moze u kafani izvuci pistolj i ispaliti ceo sarzer u nekoga iz cista mira, i taj neko bi u medijima bio "bahata stoka koja se nasla nasem Novaku na nisanu a on je pucao bezveze", a Novak bi verovatno dobio dve godine uslovno koje bi mu oprostili pri prvom sledecem osvojenom grand slamu.

Inace ne gledam tenis zaista, danas nisam gledao ni minuta, kao ni ceo turnir, igrao novak ili neko osmi, pa mi je skroz jednako ko pobedjuje, mada volim cesto da jebuckam novakologe ako imam priliku. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
1 od 3.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 29/01/2012 : 16:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Evo ja cu da kazem svoje vidjenje.

Protiv Novaka licno nemam nista. Decko je na mestu, odlican sportista, posten i OK lik. Umarao je ranije sa onim predajama, ali trenutno je najbolji teniser na svetu i jebiga, rispekt. Zameram mu jedino sto se izdaje za najveceg Srbina na svetu, a prijavljuje poreze u Monte Carlu, dok bi od njegovih poreza standard zemlji skocio za barem 10% - no, ovo je ipak uticaj njegovog dragog oca pre bih rekao.

Ali Novakov entourage bih spalio, onu slinu od njegovog oca, ujaka i ostala govna, kao i medijski pritisak da "nije srpski ako ne pusis Novaku". Skandal sa Viskovicevim teranjem sa televizije, pa onda "Djokovic open" na Dorcolu, pa razni vasionski zahtevi da im se da pola novog beograda da grade "terene" po ceni od tipa pet eura hektar, "family sport" misli da je vlasnik ove zemlje. Situacija ti je u Srbiji takva da Novak sutra moze u kafani izvuci pistolj i ispaliti ceo sarzer u nekoga iz cista mira, i taj neko bi u medijima bio "bahata stoka koja se nasla nasem Novaku na nisanu a on je pucao bezveze", a Novak bi verovatno dobio dve godine uslovno koje bi mu oprostili pri prvom sledecem osvojenom grand slamu.

Inace ne gledam tenis zaista, danas nisam gledao ni minuta, kao ni ceo turnir, igrao novak ili neko osmi, pa mi je skroz jednako ko pobedjuje, mada volim cesto da jebuckam novakologe ako imam priliku. :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ovo da se on izdaje za najveceg Srbina, ne bih se slozio. Vise ga mediji i navijaci prave takvim.

Za porez se isto ne slazem, covek zivi gde hoce i neka tamo placa porez.

Za caleta se slazem, ali meni tu Novak nije kriv uopste. Ne moze on da bira roditelje.

Za Viskovica se potpuno slazem i to je bila prava bruka sto mu se desilo. Ali opet mislim da Novak nema ucesca u tome, niti ista sa bahanalisanjem njegovog oca.

Momak na mestu.

Go to Top of Page
Page: of 97 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000