Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/01/2012 : 23:04:52
|
quote: Originally posted by srdjandj
"Strucnjaci", ostavite Novaka na miru!
Nataložili se zloba i zavist medu ljudima u tolikoj meri da bi mogli da postanu reprezentativna srpska roba za izvoz. Zato me i ne cude otrovne žaoke uperene minulih dana u lik i delo Novaka Ðokovica. Samo da podsetim - najboljeg tenisera planete. Ne kažem da je Nole zbog ove "privilegije" amnestiran od oštre kritike, ali mi nisu jasna pisanija brojnih forumaša u kojima su žestoko opleli po lideru srpskih sportista.
"Novak folirant", "Novak igra zbog para", pa Novak ovo, Novak ono... Razumem kada se Ðokovicevom uspehu ne raduju Britanci ili Švajcarci, koji nikako da prebole da je zakon smenjivosti uvela priroda i da ga je nemoguce izmeniti. I baš me briga za Federerove zemljake jer moj život nije Švicarska. Ali, ovako negativna Srbija jeste. I to me brine...
Povlacenje Novaka Ðokovica sa Mastersa u Parizu uslovilo je, dakle, bujicu neumesnih parola, bljutavog ukusa. Ako je prvi reket sveta toliki folirant kakvim ga predstavljaju, ako je u Gradu svetlosti igrao zbog bonusa od 1,6 miliona dolara, pitam se zašto je rizikovao težu povredu igrajuci rovit za Srbiju u polufinalu Dejvis kupa protiv Argentine? Tada nije bilo finansijske injekcije, niti se igralo za Masters trofeje, vec za Srbiju. Za zemlju za koju mnogi nisu ucinili ništa, ukljucujuci u ovu ogromnu grupu i veliku vecinu politicara demagoga.
I baš taj "folirant" Ðokovic koji žudi za novcem zaradio je u prvih 10 meseci tekuce godine 10.609.318 dolara. Pa, cak i da se igrao ugledom na pozornici "Bersija" zbog 1,6 miliona dolara, to je njegova stvar. I da svakome bude jasno - zaslužio je da uzme taj novac. Zaradio ga je titulama u Melburnu, Dubaiju, Indijan Velsu, Majamiju, Beogradu, Madridu, Rimu, Londonu, Montrealu i Njujorku.
A, dušebrižnici, po zanimanju dežurni kriticari svega i svacega, neka ucine nešto korisno, barem za svoju bližu okolinu: neka pociste smece ispred zajednickog ulaza u zgradu, neka propuste pešaka na predvidenom prelazu, neka ustanu nemocnoj starici ili [b]trudnici[b] u gradskom saobracaju.
Prijatelji, procitajte knjigu, odigrajte partiju basketa sa društvom, prošetajte sa najbližima. I bicete zadovoljniji toga dana. Za Novaka ne morate da navijate, ali ga poštujte. Svetski je, a naš. Tacka.
P.S. Pitam se, zašto ova mucna prica o Novaku Ðokovicu asocira na Nemanju Vidica, Dejana Stankovica i Dušana Ivkovica?
Sad procitah ovo i samo da kazem da mi pre nedelju dana neki kreten napao trudnu zenu.. Stajala na parking mestu i onnasrnuo kolima na nju, poceo da je gura branikom i da urla na nju.. Jebote, iscepao sam mu sve sto je imao na sebi kada sam ga iscupao iz kola.. Da nisu naisli panduri unistio bih ga.. Sreca u par ljudi sto su rekli pandurima sta su videli pa ovaj jos i dobro prosao.. Rekli mi panduri da se smirim i da ga pustim.. Pitali me da li hocu da preduzmem nesto protiv njega ili ne.. Ja rekao da mi ga sklone s ociju i oni ga otprasili.. Da mi je neko pricao da moze da zenu sa stomakom gura neko kolima i da vice na nju ne bih mu verovao, majke mi.. I dalje ne nogu da verujem.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 23:09:42
|
Strasno jebote,,,,,uzas,, ...Sto se tice gornjeg posta od Dragana..Svaka cast.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 29/01/2012 23:10:48 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:32:00
|
quote: Originally posted by Imrahil
Vukajlija, srpski pokušaji duhovitosti.
Znam i ja da bih voleo da si kao on..Da si mlad ,uspesan i bogat....Da ceo svet zna za tebe ....Da imas mnogo lepu devojku ,brod i kucu...Da ti se divi pola sveta.....Da si ikona svoje zemlje......Da klinke vriste kada te vide..... Da te juri par postenih ,tipa Natasa Bekvalac ,itd...Da si trenutno najbolji teniser na svetu,mozda i sportista .....Voleo bih ti,ali jebiga ... Ti si samo jedan mali covek koji voli da kucka i trazi mane ....Jebiga ovo nije humor ovo je istina.... |
Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 00:33:45 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 00:35:24
|
Ja bih voleo sve te pare, al ne bih voleo da budem on. Mani me drndanja sa tenisom.
Inace, ovako moze i on tebi da ispise kad se god proseres o Liverpoolu npr. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:40:33
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja bih voleo sve te pare, al ne bih voleo da budem on. Mani me drndanja sa tenisom.
Inace, ovako moze i on tebi da ispise kad se god proseres o Liverpoolu npr. :D
Veze sa vezom nema ..... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 00:51:54
|
Kako nema. Seres po Carrolu, a voleo bi da si on....da imas njegove milione....da igras u premier ligi....da jebes skupe kurve....da vozis neki dobar aaaauto...ali ti si samo mali covek...a on fudbaler....sa veliku platu....
Mislim...da, verujem da svi odavde zarko zele da budu Novak u dubini duse. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 00:51:56
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Znam i ja da bih voleo da si kao on..Da si mlad ,uspesan i bogat....Da ceo svet zna za tebe ....Da imas mnogo lepu devojku ,brod i kucu...Da ti se divi pola sveta.....Da si ikona svoje zemlje......Da klinke vriste kada te vide..... Da te juri par postenih ,tipa Natasa Bekvalac ,itd...Da si trenutno najbolji teniser na svetu,mozda i sportista .....
Precrtah ono što ne bih voleo I nema veze moj prethodni komentar sa Noletom. Vukajlija je generalno teško sranje i jadan pokušaj da se bude duhovit i ispadne faca kada napraviš neki poster.
|
Edited by - Imrahil on 30/01/2012 00:53:02 |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 30/01/2012 : 00:56:47
|
jesus and mary chain!!!!!!! :O
ko zna sta je sve ispisano na prethodnih dvadestak strana, meni jedino preostaje samo da hejlujem i mantram:
nole, we're not worth it, we're not worth it!! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 01:36:15
|
quote: Originally posted by acestroke
@tumen: To sto sam prognoziro da Nadal osvaja ovaj mec u pet setova, ti si prihvatio kao neku uvredu protiv citavog srpskog naroda? Stvarno imas mentalnih problema, predlazem da posjetis psihijatra, i to ne jednog, nego najmanje tri, jedan nebi ni pocet mogao da analizira tvoje komplekse.
@acestroke Idiota ima svuda, sto bi Srbija bila izuzetak. Samo nemoj da cenis sve na osnovu ovog idiota koga cu licno da prebijem cim mi se ukaze prilika. Malo govance definitivno jeste za lecenje i ako je on neki primer Srbina ovde, evo i ja se nudim da vratim pasos. Na srecu nije, kao i svuda imas dobre i lose ljude i posebnu kategoriju idiota gde doticni spada. A veruj mi, kad-tad ljudi se sretnu, pogotovo ako zive u maloj drzavi kao sto je nasa.
Ja izbegavam sportske forume bas zbog klupsko-nacionalnih prepucavanja, jer uopste nisam u tom fazonu. Odgledam, izradujem se i posle 5 minuta vratim onome sta radim u tom trenutku. I za ovo prepucavanje sam saznao preko PM. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 30/01/2012 : 01:41:44
|
quote: Originally posted by anto
Pa ovo što je rekao Imrahilu i Acestroku, stvarno je neverovatno,neverovatno nisko. Još kad se setim šta je rekao Savicu pre izvesnog vremena, ali i Teksu - teško da to može reci psihicki stabilna osoba. Poznajuci obojicu Saša (Texa i Savica), ako se ikad budu našli u njegovoj blizini, ne bih mu bio u koži.A kako je svet mali ...
A naci ce se, samo polako |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 30/01/2012 : 01:44:00
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by selanne
Tu se ne uplicem, i ja mislim da bi bilo dovoljno dan-dva, ali valjda oni imaju tu hijerarhiju kazni.
Meni najvise ide na onu stvar kad coveka napadaju, a nema priliku da se brani i obrazlozi svoj stav i svoje misljenje. Napadati tumena kad je banovan, je neprimereno.
Misljenje ima onaj ko ume da misli, slobodno kazi kad bude smeo da se pojavi negde, pa taman sa sve utokom. Nateracu ga da je pojede. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 02:04:58
|
@ Tex
Ti si gori od Murinja koji pritisak vrsis za tipovanje sledeceg kola tipovanja JSL. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Topic |
|