Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/04/2012 : 16:50:29
|
quote: Originally posted by dosada
....nemam kaj disat duboko, Ðokovic je spušil set i sad cekam Nadal da dignem lovu....
I onda placaš pice? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/04/2012 : 22:02:39
|
ATP Monte Karlo: Novak savladao bol i Dolgopolova
Pobeda Novaka Ðokovica nad Aleksandrom Dolgopolovim nikako nije vest iz kategorije senzacija. Medutim, situacija u kojoj se našao najbolji teniser planete pred mec sa Ukrajincem u trecem kolu Mastersa u Monte Karlu svrstala je Novakov trijumf u kategoriju nadljudskih dostignuca, 2:6, 6:1, 6:4 posle sat i 40 minuta borbe. Potresna vest o smrti dede, koja je stigla iz Beograda u toku cetvrtka, omela je najboljeg igraca sveta da u prvom setu zaigra bar blizu svog renomea, ali je Novak pronašao snagu da se vrati i savlada 21. igraca sa ATP liste.
Ukrajinac je iskoristio Novakov problem i iznenadujuce lako stigao do uvodnog seta, 6:2, uz dva brejka. Pocetak drugog seta bio je preloman za emotivno slomljenog Novaka. Prvi teniser planete nacinio je brejk u drugom gemu posle pet neiskorišcenih šansi, posle kojeg je urliknuo i izbacio bol iz sebe. Ðokovic je zaigrao mnogo bolje i rutinski stigao do izjednacenja, pošto je dobio drugi set sa 6:1.
Na pocetku treceg dela igre oba igraca osvojili su gemove na svoj servis, a kiša je prekinula duel pri rezultatu 1:1. Posle nešto više od pola sata pauze mec je nastavljen. Trenutak odluke dogodio se u devetog gemu kada je Ðokovic oduzeo servis Ukrajincu, poveo sa 5:4 i u narednom gemu završio posao. Usledio je pogled ka nebu i suze... Nema šta, nova herojska pobeda najboljeg tenisera planete... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/04/2012 : 08:49:33
|
Nadal tešio Novaka
Veliki potez velikog majstora. Rafael Nadal, najveci protivnik Novaka Ðokovica na ATP turu, otišao je u svlacionicu srpskog tenisera da mu izjavi saucešce povodom smrti dede Vladimira.
- Novakova pobeda nad Dolgopolovim je dokaz velike mentalne snage. Odigrao je sjajan mec. Bio sam kod Novaka da ga zagrlim i ohrabrim. Ali, posle takvog gubitka ne možete da kažete mnogo toga – istakao je Nadal.
Prvoplasirani i drugoplasirani sa ATP liste plasirali su se u cetvrtak u cetvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, pobedama nad Aleksandrom Dolgopolovim i Mihailom Kukuškinom. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 20/04/2012 : 17:38:04
|
quote: Originally posted by srdjandj
Nadal tešio Novaka
Veliki potez velikog majstora. Rafael Nadal, najveci protivnik Novaka Ðokovica na ATP turu, otišao je u svlacionicu srpskog tenisera da mu izjavi saucešce povodom smrti dede Vladimira.
- Novakova pobeda nad Dolgopolovim je dokaz velike mentalne snage. Odigrao je sjajan mec. Bio sam kod Novaka da ga zagrlim i ohrabrim. Ali, posle takvog gubitka ne možete da kažete mnogo toga – istakao je Nadal.
Prvoplasirani i drugoplasirani sa ATP liste plasirali su se u cetvrtak u cetvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, pobedama nad Aleksandrom Dolgopolovim i Mihailom Kukuškinom.
Svaka mu cast na ovom potezu
Evo danas su obojica pobedili. Nadam se da ce se sresti u finalu. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 20/04/2012 : 18:46:45
|
Po onome sto sam vidio, trebali bi da se sretnu u finalu. Nadal ce sigurno tamo da stigne, jer nijedan od one dvojice francuza (Simon ili Tsonga) ne bi trebali da ga uplase na ovom sporom terenu.
Novak je u malo slabijoj formi, i danas nije bas najbolje odigrao protiv onog Haase, ali je ipak pobjedio. Ako bude igrao onako osrednje i fulao lagane lopte kao danas protiv Berdycha sutra, nece daleko dogurat. Naravno, ocekujem da ce Nole ipak da digne formu i bolje da odigra u polufinalu, pa da gledamo onaj final koji svi hocemo. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/04/2012 : 17:38:29
|
Ocajno je Novak odigrao, isto kao da nije htjeo da uopste bude na terenu... dobro, Nadal je bio u super formi, moguce je da bio pobjedio bez obzira na Novakovu formu, ali Nole mu je, sa ovom losom svojom predstavom, sad vratio koliko-toliko samopouzdanja. Ne znam, mislim da je Nadal danas i izgubio, ipak bi bio favorit na Roland Garrosu... ali sad sa ovom pobjedom nad Novakom (prva u zadnjih 8 susreta), moguce je da Spanac ponovo ocisti sve turnire na sljaci (kao u 2010). Moguce je. Vidicemo.
Steta za Novaka, stvarno se nije previse potrudio (mislim, znam da mu je djed umro, ali odkad je saznao za to, ipak je uspio da pobjedi 3 meca, tako da nisam mislio da ce mu to toliko skodit danas, ali sta ti ja znam). Sve u svemu, cestitke Nadalu. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/04/2012 : 18:14:36
|
Vidno da je bio sporiji nego na nekim prethodnim mecevima..Nadal je dobro prostudirao seriju poraza i pokusao sa sto dubljim loptama ,koje ne odgovaraju djokovicu...Pokusavao je on to i ranije ali kljuc je bilo u Novakovom forsiranju Nadalovog forhenda ....Tu ne postoji sansa ni za jednog igraca na svetu...Novak je odustao od taktike koja donosi pobede a to je bekhend na liniju servisa gde je Rafa najtanji ...Kada se uzme u obzir i procenat Rafinog prvog servisa + nesto slabije kretanje Novaka ,veoma realan rezultat...Cestitka Nadalu.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 22/04/2012 : 18:17:53
|
naravno da mu je stalo itekak mu je stalo (dovljno vidjeti stisak ruke samom sebi nakon pobjede nad dolgopolovim), ali on uvijek djeluje nezainteresirano na prvi pogled (mislim da mu je to i dio taktike)...danas je naletil na jednog drugog nadala i naravno da je izgledal kak je izgledal ali to je zasluga nadala, nije mu dopuštal da izgleda bolje! Kao ni, na žalost Real Barci jucer... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 25/04/2012 : 22:16:38
|
Pa sigurno nece da se djaba potrosi na mali ATP 250 Turnir, ako moze fino da bude pun snage kad pocne ATP 1000 Madrid turnir za par nedelja. A to sto se tice iskrenosti, pa... sigurno ce reci da je povrijedjen, i to je to. Bilo sta drugo bi bilo suvisno i nepotrebno. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 25/04/2012 : 22:19:32
|
Nije rekao da je povreden, vec da nije skoncentrisan na tenis zbog svega što je bilo zadnjih dana. Cudo kako je bio skoncentrisan u Monte Karlu. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 26/04/2012 : 21:50:48
|
quote: Originally posted by acestroke
Tipsarevic protiv Nadala sutra u cetvrtfinalu u Barceloni, bas me interesuje hoce li Janko uspjet da uzme makar jedan set protiv spanca
Tosko. Protiv Rafe,jos u Barseloni,malo se ko moze nadati setu... |
|
|
Topic |
|