Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/05/2012 : 22:41:29
|
quote: Originally posted by dosada
kak sam i rekel neki dan, za Fedexovu igru protiv jednog od dvojice papak ipak nije dovoljno dobra......
Federer je mogao da pobeduje pacere, ali cim je tu šampion Ðokovic, može samo da popase šljaku! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 20/05/2012 : 16:51:10
|
Kisa pljusti u Rimu, zenski final izmedju Li Na i Sharapove je zaustavljen na 6:6 u trecem setu, muski final je posle ovog. Mislim da je Novak inace favorit danas, pogotovo onako kako je igro protiv Federera, ali ova kisa i hladna temperatura ce da uspori loptu i teren, a to ce sigurno da pomogne Nadalu. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 21/05/2012 : 14:28:04
|
gledam malo finale, pa koliko se ovaj Novak ne snalazi da mreži to je smiješno....
Koliko ga je samo ona pogrešna odluka linijskog sudije u finišu prvog seta izbacila iz takta(kada je prakticno imao prvi set u džepu), tako da teško može da se oporavi od toga! |
Edited by - srdjandj on 21/05/2012 14:29:02 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 21/05/2012 : 14:32:10
|
poen koji nije bil niciji se ponovil (da, njegova lopt je bila dobra), kakve glupe isprike i oporavak. Jednostavno se ne snalazi na mreži, a skracenu loptu takoder ne zna odigrati kak treba, tak da mu preostaje ovo nabijanje s osonovne kaj Nadalu trenutno ide bolje...ali ostalo bu napeto do zadnje lopte. Nisu to pravi tenisaci pa da znaš da imaju prednost kad serviraju... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 21/05/2012 14:41:20 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/05/2012 : 14:35:18
|
Nadam se da ce Novak da izgubi. Tako da ce na RG moci da se sretne sa Nadalom tek u finalu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/05/2012 : 14:50:26
|
Ok, slazem se da je onaj bad call bio los za Novaka, ali to bi mu samo dalo set poen, a ne set. Ipak bi se treb'o malo bolje oporavit od toga, a ne onako negativno ponasat, jebi ga, ipak je on #1, i osvojio je 4 od zadnjih 5 Grand Slemova, cemu onako negativno ponasenje? Pa izgubio je on i prosle godine prvi set protiv Nadala nekoliko puta, a ipak se uspio vratit da pobjedi 2 i 3 set. Ko ce znat je'l bi Rafa ipak spasio tu set loptu kad je servir'o 4:5 u prvom setu, i moguce je da bi vratio gejm na Deuce, ali eto, sta ces, onako kako je branio, uopste me ne bi iznenadilo da bi i taj poen uspio da pobjedi.
Ja sam ipak ocekiv'o da sampion kao Novak igra malo bolje, pogotovo u drugom setu, ali previse je post'o negativan, i onda je slomio onaj reket, to nikad nije dobar znak. A da ne zaboravimo kako je u prvom setu, kad je bilo 5:5, im'o 40:15 na svojoj servi, i ipak izgubio 4 poena za redom da izgubi servis. Jebi ga, onaj Spanac brani k'o lud, i ako je prije bilo ikakve sumnje ko je favorit za Roland Garros, sada je sigurno nema. Stavise, vrlo je moguce da Nadal osvoji RG bez gubljenja niti jednog seta, kako sto je uradio u 2008 i 2010 godini (ova godina je parna, tako da to radi u njegovu korist). |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 21/05/2012 : 14:52:49
|
ispunila ti se želja!
Sad jos da izvuku Rafu i Pederera zajedno i to je to. |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 21/05/2012 : 15:27:53
|
poen koji nije bil niciji se ponovil (da, njegova lopt je bila dobra), kakve glupe isprike i oporavak. Jednostavno se ne snalazi na mreži, a skracenu loptu takoder ne zna odigrati kak treba, tak da mu preostaje ovo nabijanje s osonovne kaj Nadalu trenutno ide bolje...ali ostalo bu napeto do zadnje lopte. Nisu to pravi tenisaci pa da znaš da imaju prednost kad serviraju...
Jedan poen u ovakvom mecu može mnogo toga da odluci, jer Novak je bio u strahovitom, ubitacnom, naletu i sigurno bi pocistio Nadala, a ovako umesto set lopte dobio je nervozu, slomio reket i povratka nije bilo, to je ta psihološka barijera koju nije mogao da preskoci.
Kako samo, uvek, sudije greše na štetu Ðokovica, to je nevideno. |
Edited by - srdjandj on 21/05/2012 15:28:28 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/05/2012 : 15:34:08
|
vec smo nebrojeno puta spominjali taj mentalitet "uvijek sude protiv nas".....jel to možda zarazno kad tak oboljevate od toga?
Pa da, svi smo zarazeni Dakle, balkanska pandemija |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 21/05/2012 : 15:56:30
|
nisu svi, ima i onih koji neoboljevaju....
Ima, tacno, svar individualizma, ne kolektivizma Nisu ni svi od svinjskog gripa |
Edited by - Jasko on 21/05/2012 15:56:53 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/05/2012 : 16:37:36
|
quote: Originally posted by acestroke
Ja sam ipak ocekiv'o da sampion kao Novak igra malo bolje, pogotovo u drugom setu, ali previse je post'o negativan, i onda je slomio onaj reket, to nikad nije dobar znak. A da ne zaboravimo kako je u prvom setu, kad je bilo 5:5, im'o 40:15 na svojoj servi, i ipak izgubio 4 poena za redom da izgubi servis. Jebi ga, onaj Spanac brani k'o lud, i ako je prije bilo ikakve sumnje ko je favorit za Roland Garros, sada je sigurno nema. Stavise, vrlo je moguce da Nadal osvoji RG bez gubljenja niti jednog seta, kako sto je uradio u 2008 i 2010 godini (ova godina je parna, tako da to radi u njegovu korist).
Ne bih se tako lako zalijetao sa prognozom da ce Nadal da osvoji RG bez problema. Novak je danas imao igru da pobijedi Nadala ali nije imao glavu i dozvolio je da bude izbacen iz ritma zbog jedne loše odluke sudija. Ako se sretnu u finalu RG mislim da ce Novak pobijediti, ali treba stici do tog finala što mu svih ovih godina nije nikad uspjelo. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/05/2012 : 16:55:06
|
Stvarno ne znam na osnovu cega mislis da Novak trenutno moze da pobjedi Nadala na sljaci, a pogotovo u 5 setova. Spominjes ove Novakove mentalne prepreke, pa naravno, zar mislis da ih u Parizu nece imati, pogotovo onaj 'pressure' da bude prvi covjek u zadnje 43 godine koji ce istovremeno da drzi sva 4 Grand Slema.
Ali eto, zivi bili pa vidjeli sta ce se desit. Ja cu ovdje stavit one expert pickove i najavu za Roland Garros za 4 ili 5 dana, pa cemo prognozirat i zenskog sampiona. :) |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 21/05/2012 : 17:16:23
|
quote: Originally posted by acestroke
Stvarno ne znam na osnovu cega mislis da Novak trenutno moze da pobjedi Nadala na sljaci, a pogotovo u 5 setova. Spominjes ove Novakove mentalne prepreke, pa naravno, zar mislis da ih u Parizu nece imati, pogotovo onaj 'pressure' da bude prvi covjek u zadnje 43 godine koji ce istovremeno da drzi sva 4 Grand Slema.
Ali eto, zivi bili pa vidjeli sta ce se desit. Ja cu ovdje stavit one expert pickove i najavu za Roland Garros za 4 ili 5 dana, pa cemo prognozirat i zenskog sampiona. :)
Na osnovu igre koju je pokazao protiv Federera i danas, kao i na osnovu svih igara na prethodnih 5-6 grend slem turnira. Novak od pocetka godine prica kako mu je RG uz olimpijadu glavni cilj ove sezone, pa ne sumnjam da ce biti mnogo smireniji i iskoristiti bolje svoje prilike kojih je i danas imao gomilu. Ima on igru za Nadala, samo treba da bude malo smireniji i strpljiviji i imace odlicne šanse da ga skine sa trona. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/05/2012 : 17:29:16
|
Velika je razlika izmedju Federera na sljaci, i Nadala na sljaci. Ako mene pitas, razlika je dan i noc. Ok, nema veze. I ne slazem se s tobom da ce Novak da bude smireniji u Parizu; naprotiv, veliki pritisak ce da bude na njemu da osvoji cetvrti GS za redom. Koliko ja vidim, jedino sto ce sprijecit Nadala da osvoji sedmi RG title je povrijeda, kao sto se desilo prije 3 godine protiv Soderlinga. Ako ga koljena pocnu zajebavat, onda naravno nece osvojit. Ali u kakvoj je covjek trnutnoj formi, ako ostane zdrav, uopste ne vidim kako ce iko da osvoji dva seta protiv njega, a kamoli tri.
Ali kao sto sam vec rek'o, ovo je samo moja prognoza, i nista vise. Vidicemo za tri sedmice sta ce se desit. I naravno, final koji bi i ja volio da vidim je Nadal/Djokovic. To bi trebalo da bude istorijski cetvrti GS final susret za redom izmedju dva igraca, sumnjam da se to ikad prije desilo. :) |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 21/05/2012 : 17:47:25
|
To za Federera i Nadala na šljaci je tacno. To je vještacki pritisak koji on mora da skrajne, valjda je nakon prošlogodišnjeg polufinala naucio lekciju. Imace i Nadal pritisak odbrane svoje teritorije. Ako ne osvoji RG nece mu mnogo znaciti ovogodišnji rezultati na šljaci. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 21/05/2012 : 20:21:43
|
gledam malo finale, pa koliko se ovaj Novak ne snalazi da mreži to je smiješno....
Jebiga, tvoju PUDLICU izbaci PAPAK u malenom polufinalu. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 21/05/2012 : 20:42:59
|
quote: Originally posted by skviki
Jebiga, tvoju PUDLICU izbaci PAPAK u malenom polufinalu.
Ja sam ovo shvatio kao prilog a ne pridev... |
|
|
|
Topic |
|