Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 03/06/2012 : 19:14:38
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by tumen
Ne blistaju Nole i Fed, to je sigurno, ali oni nemaju taj problem da idu na Davida Ferera.
Jeste, usra se Nadal od straha i pomisli da igra protiv David Ferera u polufinalu, to je sigurno. :) Drugacije receno, ne lupetaj.
Au, opusti se covece, nema potrebe da se nerviraš i nipodaštavaš druge forumaše, mogao si to i drugacije srociti, mada mislim da nisi uopšte ni razumeo smisao mog posta, a ko je uopšte bilo gde napisao da se Nadal plaši?Mislim da Nadala nisam ni spomenuo cak, ali eto, valjda ti imaš neku drugu percepciju stvarnosti i vidiš ono što drugi ne vide. Laganica, prati tenis i uživaj uz neko pice.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:16:50
|
quote: Originally posted by dosada
jel taj ferer ikad uzel set nadalu? ...znam da sam par put igral na kladi da bu mu uzel set a papak ga glatko razbije (:
Neko ti je postavio pitanje vezano za to, pa sada objašnjavaš? Zar ti nisi onaj kojem se nikako ne svida Rafina igra i koji toliko trubi o tome kako je to mucno gledati?Pa šta je sad ovo, odustaješ od svojih principa ili i ti imaš malo iskrivljenu percepciju stvarnosti i zamišljaš da si na braniku necega )šta god da si vec umislio) ? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:16:51
|
Ne blistaju Nole i Fed, to je sigurno, ali oni nemaju taj problem da idu na Davida Ferera.
Jeste, usra se Nadal od straha i pomisli da igra protiv David Ferera u polufinalu, to je sigurno. :) Drugacije receno, ne lupetaj.
Au, opusti se covece, nema potrebe da se nerviraš i nipodaštavaš druge forumaše, mogao si to i drugacije srociti, mada mislim da nisi uopšte ni razumeo smisao mog posta, a ko je uopšte bilo gde napisao da se Nadal plaši?Mislim da Nadala nisam ni spomenuo cak, ali eto, valjda ti imaš neku drugu percepciju stvarnosti i vidiš ono što drugi ne vide. Laganica, prati tenis i uživaj uz neko pice.
daj molim te, kak te nije sram ovak nekaj napisat |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:19:09
|
daj molim te, kak te nije sram ovak nekaj napisat
E cudan ti je ovo život njofra znaš? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:19:10
|
jel taj ferer ikad uzel set nadalu? ...znam da sam par put igral na kladi da bu mu uzel set a papak ga glatko razbije (:
Neko ti je postavio pitanje vezano za to, pa sada objašnjavaš? Zar ti nisi onaj kojem se nikako ne svida Rafina igra i koji toliko trubi o tome kako je to mucno gledati?Pa šta je sad ovo, odustaješ od svojih principa ili i ti imaš malo iskrivljenu percepciju stvarnosti i zamišljaš da si na braniku necega )šta god da si vec umislio) ?
ispocetka je bilo žalosno, ali kad si još jednom svojim odgovorom potvrdil neke stvari onda se jednostavno covek pomiri s cinjenicom koga ima za sugovornika, pa postaje smiješno... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 03/06/2012 19:19:55 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:20:53
|
Tacno, najgore je kada za sagovornika imaš dosadu. U takvim situacijama kada ti je dosadno predlažem da se latiš lepo desne ruke i gore dole. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:30:44
|
kak to misliš...krenul je uobicajeno za ovaj RG, vec dva kola redovito gubi set! evo, servis za 2. set....
Marticka se ispucala (:
Jadna ona, nema šta sada se okreceš juniorskom delu turnira, mora se uvek biti na braniku, zar ne? A cuo sam da u blizini ima i jedan pionirski turnir, bolje požuri, moraš biti spreman. |
Edited by - tumen on 03/06/2012 19:31:41 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/06/2012 : 19:37:06
|
Niko nije pomenuo da je danas Rafi rodendan, to je uticalo na lošu igru Ðokovica i federera! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/06/2012 : 19:37:30
|
Au, opusti se covece, nema potrebe da se nerviraš i nipodaštavaš druge forumaše, mogao si to i drugacije srociti, mada mislim da nisi uopšte ni razumeo smisao mog posta, a ko je uopšte bilo gde napisao da se Nadal plaši?Mislim da Nadala nisam ni spomenuo cak, ali eto, valjda ti imaš neku drugu percepciju stvarnosti i vidiš ono što drugi ne vide.
Da se opustim? Je'l ti to ja zvucim napeto? I ko je uopste nerviran? Od nas dvojice, sigurno ne ja. Pocinje tipicno tumenovo sranje na ovom topicu, gdje pametujes bez ikakve poterebe i stalno preldazes drugima da nesto popiju. Kakva su to lijepa 4 mjeseca bila kad se uopste nisi ni pojavljivao na ovom topicu od kad su ti dali ban posle finala u Austrailiji. Ah, dobra stara vremena (Februar, Mart, April, Maj). |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/06/2012 : 19:44:12
|
Acestroke & dosada, ako ne umete da diskutujete bez provokacija i uvreda, a vi nemojte da diskutujete. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:44:17
|
Au, opusti se covece, nema potrebe da se nerviraš i nipodaštavaš druge forumaše, mogao si to i drugacije srociti, mada mislim da nisi uopšte ni razumeo smisao mog posta, a ko je uopšte bilo gde napisao da se Nadal plaši?Mislim da Nadala nisam ni spomenuo cak, ali eto, valjda ti imaš neku drugu percepciju stvarnosti i vidiš ono što drugi ne vide.
Da se opustim? Je'l ti to ja zvucim napeto? I ko je uopste nerviran? Od nas dvojice, sigurno ne ja. Pocinje tipicno tumenovo sranje na ovom topicu, gdje pametujes bez ikakve poterebe i stalno preldazes drugima da nesto popiju. Kakva su to lijepa 4 mjeseca bila kad se uopste nisi ni pojavljivao na ovom topicu od kad su ti dali ban posle finala u Austrailiji. Ah, dobra stara vremena (Februar, Mart, April, Maj).
Da budem iskren, zvuciš mi poprilicno napeto, ali mislim da mi je jasno i zašto cim pominješ nekakva "sranja".Ajde lepo onda se dobro napregni, budi uporan i izaci ce vec to napolje iz tebe, samo veruj u sebe. Dobro, ako neceš nešto da popiješ, a ti ne moraš, ali barem pojedi nešto, pravo je vreme da okreneš jedno masno prase na ražnju i u slast ga nacneš, ako si u nemogucnosti evo ja te pozivam da dodeš kod mene, ima da se okrene jedno prasence i da se pojede u slast, mani prepucavanja, ajde da se lepo jede.
Predlažem ti da izumiš i vremeplov pa da se vracaš u prošlost kada god to poželiš, verovatno ce te to opustiti pošto si tako setan za prošla vremena, ali ako ne uspeš, opet možeš kod mene, narucicu samo za tebe tamburaše sa pesmom "Prošlost moja" od Miroslava Ilica. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:45:48
|
ace, zanemarivanje najviše voli pa mu darujmo ljubav ;)
Eskluzivno javljanje sa branika? Mora da je neka velika zverka skoro prošla tamo pa si u srculencima. |
Edited by - tumen on 03/06/2012 19:46:06 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:45:53
|
@ace
Nije ovo tvoj, ni moj, ni tumenov forum, pa da možeš da braniš nekome da piše!
Samo opušteno i popij neko pivce, lepo ti kaže covek! |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:51:34
|
acestroke za moderatora, to mu je životna želja. Zamislite koliko bi se tek onda usavršio?
Može, umesto manhuntera! |
Edited by - srdjandj on 03/06/2012 19:52:10 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:54:49
|
Tacno, držimo se tenisa, ako je uopšte dozvoljeno o tome nešto napisati. Izem li ga, mesecima nisam napisao ni slovo o Ðokovicu, sada napišem da je u slaboj formi i opet ne valja. Postavim ovde slike seksi Arance Rus i niko da reaguje, pa šta je ljudi ovo? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:55:47
|
Novak: Nisam zabrinut, moracu bolje
Posle pobede u pet setova u cevrtom kolu Rolan Garosa prvi reket sveta Novak Ðokovic je izjavio da nije zabrinut, ali da želi da zaboravi mec sa Sepijem.
"Nisam zabrinut, ali bih voleo da zaboravim ovaj mec. Uvek više volim da pobedim u tri seta nego u pet. Imam dovoljno iskustva na grend slemovima, ali moracu da igram mnogo bolje u nastavku turnira".
Novak Ðokovic je pobedio Andreasa Sepija sa 4:6, 6:7(5), 6:3, 7:5 i 6:3.
"Uvek je olakšanje kada se pobedi, a to je bilo najvažnije danas. Sepi je u sjajnoj formi trenutno, dobro je igrao u Rimu, a pobedio je u Beogradu. Kada ste favorit, svi ocekuju laku pobedu, ali danas svi znaju da igraju tenis, a to se videlo u prva dva seta".
Srpski teniser je istakao da nije imao svoj dan.
"Ovo je jedan od dana kada vam ništa ne polazi za rukom. Nisam ušao u svoj ritam i morao sam da se potrudim da pobedim. A pobeda je jedino što je dobro danas". |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/06/2012 : 19:59:02
|
Postavim ovde slike seksi Arance Rus i niko da reaguje, pa šta je ljudi ovo?
Evo ja reagujem...
|
Edited by - srdjandj on 03/06/2012 20:01:03 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 04/06/2012 : 17:44:34
|
Dakle Novak igra Congu, a Federer igra Delpotra.
Bice ovo neizvesni mecevi, prognoziram pobede Ðokovica i Federera u 4 seta! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 04/06/2012 : 19:01:55
|
Slažem se da bi Ferrer mogao biti blizu pobjede Nadala u polufinalu, uvijek je bio blizu zadnjih medusobnih... Ali prvo mora proci Murraya |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Topic |
|