Author |
Topic |
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 11/06/2012 : 16:13:57
|
Nadal ima veliku šansu da stigne Feda u GS titulama, upravo zbog te velike prednosti na šljaci. I još ima plus što je osvajao Dejvis kup i OI, Masters titule su na njegovoj strani, tako da cemo za 4-5 godina možda pricati o drugom kralju tenisa... Novak je jednostavno kasno upalio da bi se moglo njega uzeti u obzir, ali je pokazao da je u jednom momentu bio bolji od njih dvojice i za to mu svaka cast. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/06/2012 : 16:17:34
|
quote: Originally posted by dosada
ali bi bilo dobro da nas modovi poštede ovakvih komentara....i onaj jedna je bil previše a kamoli dva!
Kaj je sad? Zar nisi rekel da ne buš gledal finale RG? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 11/06/2012 : 16:40:31
|
Novak Djokovic posle meca:
“I think the sport is experiencing some really good times now,” said Djokovic. “We're attracting a lot of attention to men's tennis because we have, these two great players, [Nadal and Federer], Murray, [and] myself. We really have some great players, some charismatic players, a lot of personalities. This is good for tennis.
“He has won three finals against me. It's tough to be more consistent than that, on this surface. Last year I lost only one match on clay. But look, things happen for a reason. I could have lost in this tournament earlier.
I managed to get to the final for the first time, so I wouldn't change anything. I don't like going back and saying, ‘Okay, maybe this could have gone better.’ Everything in life is a lesson, and that's the way it goes. I hope I can come out stronger and better from this experience.”
To se zove perspektiva i mudrost.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 11/06/2012 : 16:55:21
|
quote: Originally posted by kosmajac
HAHAHA Matc Vilander mrzitelj Srbina dodeljuje nagradu...ne mogu da verujem koja farsa Nadal primi moje iskrene cestitke...ali i ovo velika si ti konjina da ponovo kao zec skaces na tribine da se grlis..pitaj Novaka kad je to radio bilo kad protiv tebe ili bilo koga...u tvoje suze ne verujem Nadal..ili bar malo jer znam da si se trudio ne da osvojis Garos po 7.put vec da sprecis i Novaka da spoji 4.slema zaredom..ali jebes to...nije vazno..Novaku se stisla ruka,mada ti je poklonio bar 40 poena zbog pritiska koji je trpeo zbog svega....i to jos prvi put u finalu RGarosa...ali idemo dalje..Novak moras odbraniti titulu na Wimbldonu pa cemo za dalje videti Novace,nisi useo da pobedis danas sebe Nadal,cestitke mada si se provukao kao zilet kroz guzove Vilanderu pickice,jednom cemo saznati ko te je placao....
@Djokovic -Nevjerojatna igra, može on i bolje ali izgledalo je koda mu treba više vremena da izbaci najboje iz sebe. Ono što je on vracao Nadalu i kako mu je forehandom slao winnere, to stvarno niko ne može... Nadalu svaka cast! |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2012 : 17:46:52
|
Ovo je ocigledan primer sportske nepravde i dokaz da u sportu ne pobeduje uvek bolji protivnik. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2012 : 19:53:01
|
quote: Originally posted by srdjandj
ali bi bilo dobro da nas modovi poštede ovakvih komentara....i onaj jedna je bil previše a kamoli dva!
Kaj je sad? Zar nisi rekel da ne buš gledal finale RG?
a otkud tebi da sam gledel!?
Pa zato kaj ovde komentiraš, pa bumo pomislili da si gledel. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/06/2012 : 19:58:41
|
quote: Originally posted by swamp thing
Nadal ima veliku šansu da stigne Feda u GS titulama, upravo zbog te velike prednosti na šljaci. I još ima plus što je osvajao Dejvis kup i OI, Masters titule su na njegovoj strani, tako da cemo za 4-5 godina možda pricati o drugom kralju tenisa... Novak je jednostavno kasno upalio da bi se moglo njega uzeti u obzir, ali je pokazao da je u jednom momentu bio bolji od njih dvojice i za to mu svaka cast.
dobro zboriš i vjerojatno bu Nadal kralj po broju titula ali Fedex je po nacinu igre jedinstven i nenadmašan. To je elegancija s kojom se jednostavno rodiš.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2012 : 20:11:02
|
dobro zboriš i vjerojatno bu Nadal kralj po broju titula ali Fedex je po nacinu igre jedinstven i nenadmašan. To je elegancija s kojom se jednostavno rodiš....
Pominješ penzionere, mogu i ja da pocnem da nabrajam redom, Borga, Mekenroa, Bekera, Samprasa, Lendla i ostalu tenisku elitu.
Sad se igra moderan tenis u kome se Fedex ne može pokupiti, a kamoli pomisliti, ne o osvajanju neke GS titule, nego ne može razmišljati ni o, eventualnom, ulasku u finale.
Fedex je prošlost i vreme mu je da se više ne blamira. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/06/2012 : 20:19:00
|
quote: Originally posted by srdjandj Pominješ penzionere, mogu i ja da pocnem da nabrajam redom, Borga, Mekenroa, Bekera, Samprasa, Lendla i ostalu tenisku elitu.
pratil ih sve redom osim Borga i oni jesu redom klasni igraci zajedno s Nadalom, Connorsom, Agassijem i još pojedinim igracem, ali svi su oni ispod Fedexa!
a o finalima bumo još vidli iako se slažem da Fedex nije igrac za ovaj "baba" tenis, gdje je važnije se dobro branit od dobro napast a kaj im omogucuju usporavanjem podloga, povecanjem lopticam i sl. (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 11/06/2012 20:19:48 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/06/2012 : 21:05:34
|
quote: Originally posted by manhunter
Sampras može da bude ispod Federera samo u tvojim snovima.
Sampras ne samo da ima manje slemova nego Federer, nego nikad u karijeri nije stigo niti u jedan Roland Garros final (ima samo jedan polufinal, i tu ga je Kafelnikov ocistio s terenu u tri seta u 1996 godini) Da nije bilo Nadala, Federer bi sada im'o 5 Roland Garros Titula, a ne jednu... ali ipak, bio je u finalu 5 puta.
To je statistika koja dize Federera milje iznad Samprasa, sorry.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/06/2012 : 21:07:25
|
Sad sam vidio da je Nadal u turniru u Halle (Njemackoj), i prvi mec mu je u Cetvrtak. On mora da je lud da uopste igra to posle zavrsetka ovog turnira u ponedeljak, ali eto, haman hoce da se pripremi za travu.
I Federer je u istom zrebu, dok je Murray u drugom turniru u Londonu (Queens). Novak, medjutim, nije ni u jednom od ta dva. |
Edited by - acestroke on 11/06/2012 21:07:55 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/06/2012 : 21:09:12
|
quote: Originally posted by acestroke
Sad sam vidio da je Nadal u turniru u Halle (Njemackoj), i prvi mec mu je u Cetvrtak. On mora da je lud da uopste igra to posle zavrsetka ovog turnira u ponedeljak, ali eto, haman hoce da se pripremi za travu.
I Federer je u istom zrebu, dok je Murray u drugom turniru u Londonu (Queens). Novak, medjutim, nije ni u jednom od ta dva.
nisi cital kaj pišem ;) |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/06/2012 : 21:12:58
|
quote: Originally posted by acestroke
I Federer je u istom zrebu, dok je Murray u drugom turniru u Londonu (Queens). Novak, medjutim, nije ni u jednom od ta dva.
nisi cital kaj pišem ;)
Znam da si to reko prije par dana, ali ipak sam mislio da ce se covjek povuc odande, pogotovo kad je ovaj mec morao da se danas zavrsi. Ipak je jos uvijek u zrebu, i od danas planira da igra u cetvrtak. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 11/06/2012 : 21:43:57
|
Federer je i u ovim zamaklim godinama predobar za sve ostale,osim za dvojac Nadal-Ðokovic a cak i njih može pobijediti ako ga krene dan. Moram priznati da nije u redu ovo što zadnjih godina rade u Wimbledonu.....sve više usporavaju podlogu/travu ne bi li njihov Murray možda imao više šanse....takva situacija ide najviše na ruku Nadalu.
Za mene je Roger jedan jedini i stoji sam na vrhu,posjeduje nevjerojatan arsenal razlicitih oružja....kad bi trava bila kao prije....oprao bi on sve jer ga servis i dalje služi. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/06/2012 : 00:17:58
|
Steta za Noleta, bas mi je krivo. Ne pamtim kad je bio ovoliko nervozan. Ali sa druge strane. Rafa je kralj, najveci svih vremena. Sportista za primer. Potpuo zasluzeno. Ove sezone je nepobediv, ponovo je masina koja melje sve pred sobom.
Jedno pitanje za poznavaoce tenisa. Je l zna neko kada je Federer poslednji put, ili jos bolje, da li je nekada izgubio mec bez osvojenog seta? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 12/06/2012 00:18:59 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/06/2012 : 01:29:01
|
Mislio sam uopsteno, ne pratim bas detaljno, a nisam primetio da je Federer nekad izgubio sa 3:0. Znaci bilo je toga ihahaj puta. Hvala na odgovoru. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 12/06/2012 : 07:05:03
|
Cestitke Nadalu na trijumfu, pokazao je da je i dalje kralj šljake.Fokusiraniji je bio u nastavku i zasluženo osvojio trofej.Malo je imao i srece da mu je vrh mreže pomogao na brejk lopti u onom prvom gemu u nastavku, ali sreca prati hrabre. Sada je Nadal igrac sa najviše trofeja na samo jednom gren-slemu, odnosno Rolan Garosu.
Ðokovic je imao svoju šansu, ali jednostavno uz onakav prvi servis, zatim 3 duple greške na brejk loptama i uz par neiznudenih grešaka u kljucnim momentima, nije se moglo više.U nastavku je opet gurao lopticu umesto da pusti ruku, mada ju je gurao zaista vrhunski i to bi protiv bilo kojeg drugog igraca bilo dovoljno, ali protiv Nadala ne.Nole mora da shvati da treba da nade sredinu izmedu ziheraškog guranja loptice u uglove i pokušaja da masivnim forhendom iz prve reši poen.Vec sam rekao da protiv Nadala treba polako da gradi poen, ali rizikujuci da bi na kraju ulakom na pola terena imao laku egzekuciju.U tom slucaju Nadalu pomoci nema.
Sledi trava i sasvim druge okolnosti, rekao bih da tamo možda još poneki teniser ima šanse.Svakako recimo Conga ili Berdih.Što se tice betona posle OI, mislim da ce tamo Ðokovic dominirati jer je to njegova omiljena podloga. Inace, nikako ne bih otpisao ni Federera, ima stari lisac još toga da pokaže, mada mislim da mu je ovo poslednja sezona na ovako visokom nivou. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 12/06/2012 : 07:09:14
|
quote: Originally posted by swamp thing
Nadal ima veliku šansu da stigne Feda u GS titulama, upravo zbog te velike prednosti na šljaci. I još ima plus što je osvajao Dejvis kup i OI, Masters titule su na njegovoj strani, tako da cemo za 4-5 godina možda pricati o drugom kralju tenisa... Novak je jednostavno kasno upalio da bi se moglo njega uzeti u obzir, ali je pokazao da je u jednom momentu bio bolji od njih dvojice i za to mu svaka cast.
Ne znam po cemu misliš da je kasno upalio, pa i Federer je tek kada osvojio svoj prvi gren-slem, a za razliku od njega mislim da ce Nole osvajati najvece titule i sa 30 godina jer jednostavno nema šanse da ce tada biti tako jaka konkurencija kao što je sada. Svima je jasno da ce Nadal dosta pre Ðokovica završiti karijeru, jednostavno njegovo telo i kolena nece moci i sa preko 30 godina da isprate ovaj ritam.
Mislim da su zaista deplasirane te price ko je najbolji teniser, sacekajmo recimo nešto više od 5 godina pa pricajmo onda.Trenutno, to je i dalje Federer jer je najviše postigao i Nadal, Ðokovic i svi ostali kaskaju za njim.Cifre ne lažu. Trenutno po formi, najbolji je Ðokovic, sem na šljaci gde je to Nadal.Opet, cifre ne lažu, kao ni ATP lista. |
|
|
Topic |
|