Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 16:16:55
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
eto, zašto je dakle Federer najiritantniji tenisac ikada? ocito zato što debilno izgleda.
a osim toga, Ðokovic to kao nije? on može priznat poraz kad gubi?
Rekoh da svako ima pravo na svoje mišljenje i ja nemam ništa protiv da ti misliš na svoj nacin! Prijatno popodne! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 16:18:55
|
quote: Originally posted by acestroke
Znaci ono Novakovo ponasanje na terenu, lomljenje reketa, lomljenje one klupe u RG finalu ove godine, deranje na terenu i psovanje u stilu "idi u kurac! Picka ti materina" i slicno je ok ponasanje, ali bilo sta da Federer uradi, on je najgora osoba na svijetu. Lijepo smo objektivni prema protivniku naseg zemljaka, nema sta.
lomljenje reketa, kažeš? ne sjecam se baš kad je to zadnji put napravio... al svejedno, znam da sam gledao jedan njegov mec (ne znam protiv kog je igrao i koji je turnir bio u pitanju), i bio je promašen udarac u pitanju, i kad je stvar bila prikazana u instant replayu, mogao si mu s usana jasno procitat kak je opsovao mater |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 19/08/2012 : 16:21:17
|
quote: Originally posted by srdjandj
Rekoh da svako ima pravo na svoje mišljenje i ja nemam ništa protiv da ti misliš na svoj nacin! Prijatno popodne!
ne, nisam rekao da je Ðokovic takav i takav, nego sam samo pitao ovo što sam pitao. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 16:23:11
|
lomljenje reketa, kažeš? ne sjecam se baš kad je to zadnji put napravio... al svejedno, znam da sam gledao jedan njegov mec (ne znam protiv kog je igrao i koji je turnir bio u pitanju), i bio je promašen udarac u pitanju, i kad je stvar bila prikazana u instant replayu, mogao si mu s usana jasno procitat kak je opsovao mater
Je'l se ti to zajebavas sa mnom? Ja se, onako ofrlje, sjecam najmanje 10 ili 15 puta kad je to uradio, i to su samo oni mecevi koje sam gledao.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 16:27:10
|
Rekoh da svako ima pravo na svoje mišljenje i ja nemam ništa protiv da ti misliš na svoj nacin! Prijatno popodne!
ne, nisam rekao da je Ðokovic takav i takav, nego sam samo pitao ovo što sam pitao.
Ne želim da ulazim u dublju raspravu.Meni je Federer odvratan kako se ponaša kada gubi, jednostavno iritantan je kao pojava! Dok nije imao konkurenciju, osvajao je sve živo i ništa mu nije smetalo, a kad je dobio konkurente u Nadalu i Novaku, promenio se skroz. Poznate su samo njegove izjave i omalovažavanje Ðokovica, covek nije navikao da gubi i uvek mu je drugi kriv i nikad sportski nije umeo da podnese poraz. Ðokovic je pravi sportsmen, pa koliko puta smo samo videli da aplaudira protivniku na dobom potezu i poenu, što od nadmenog Švajcarca nema šanse da ce neko ikad videti! LP! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 19/08/2012 : 16:32:10
|
iskren da ti budem, ne pamtim (ni ne trudim se) kad je taj i taj tenisac razbio taj i taj reket u tom i tom mecu.
ako je istina da je napravio tako nešto 10-15 puta (vjerujem ti da jest), onda je jedna stvar sigurna - prešišat ce i Ivaniševica |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 16:32:29
|
quote: Originally posted by acestroke
Zlotvor, ovo odozgo je jedini slucaj gdje je Federer razbio reket kao profesionalac... kad je bio mladji u junior danima, to je cesto radio, ali kao profesionalac, skoro nikad. On i Nadal su jedini koje to nikad ne rade, niti psuju, kao neki, khm, nasi 'zemljaci' cesto rade.
Ma znan, samo san spomenia (a i naša prikladan video ). Iskreno, meni niko od trenutne ekipe nije nešto ekstra simpatican, Federer pogotovo.
Jedino koga volin i štujen je ona munjara od Gorana. On je jedini spontan, uredno opicen u tintaru Svi ostali to rade na silu, ali im ne ide |
Trljam ruke. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 19/08/2012 : 16:34:41
|
Ne želim da ulazim u dublju raspravu.Meni je Federer odvratan kako se ponaša kada gubi, jednostavno iritantan je kao pojava! Dok nije imao konkurenciju, osvajao je sve živo i ništa mu nije smetalo, a kad je dobio konkurente u Nadalu i Novaku, promenio se skroz. Poznate su samo njegove izjave i omalovažavanje Ðokovica, covek nije navikao da gubi i uvek mu je drugi kriv i nikad sportski nije umeo da podnese poraz. Ðokovic je pravi sportsmen, pa koliko puta smo samo videli da aplaudira protivniku na dobom potezu i poenu, što od nadmenog Švajcarca nema šanse da ce neko ikad videti! LP!
ok, tvoj stav. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 17:06:22
|
quote: Originally posted by Imrahil
Dragance nam prepun patološke mržnje
Isto kao ti što patološki mrziš Srbina Ðokovica! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 17:12:19
|
ja ga ne mrzim, samo me boli patka za njega za razliku od tebe koji samo cekaš da spomeneš federera
I mene boli patka za Federera.Jednostavno mi je iritantan, a nisam rekao da ga mrzim, što se ne bi reklo za tebe po pitanju Srbina Ðokovica!
Naravno, ti si sa ironijom komentarisao Ðokoviceve pobede posle OI, eto, onda još ti nekom soliš pamet! Neverovatno! |
Edited by - srdjandj on 19/08/2012 17:14:14 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 18:11:03
|
Što se mene tice, prakticno nijedan teniser mi nije iritantan nešto jer smatram da su svi oni prava gospoda za ostale sportiste, pogotovo fudbalere koji su pravi užas. Jednostavno tenis je takav sport gde se pojedinac, a pogotovo ako je dobar stalno nalazi u centru pažnje i meri mu se svaki potez.
Što se tice reakcija na terenu, tenis je u neku ruku dosta i psihološki sport jer se nije lako izvuci recimo iz serije grešaka i ponekad neka malo žustrija reakcija pomaže igracima.Ne treba zaboraviti ni to da retko ko kao teniseri provodi sate i sate trceci po najgorem suncu i veoma visokim temperaturama.To je jako teško, kako fizicki tako i psihicki.Da ne pricam tek o prenatrpanom kalendaru, jednostavno tenis je jedan od najzahtevnijih sportova gde se mnogo toga u životu mora žrtvovati.
Imaju i Nole i Rodžer, pa i Rafa neke svoje reakcije na terenu, Nole cešce razbija rekete, psuje i vice, Federer opet voli da gundja sudiji, ponekad odbrusi publici ili da nakon pobede malo zavrti prstom prema protivniku, Nadal takode gundja sudiji, zloupotrebljava pravila o pauzama izmedu poena, došaptava se sa trenerom i ponekad nešto cak i dobacuje protivniku, ali sve je to u neku ruku normalno i treba razumeti te momke.
I uopšte ne mislim da teniseri nešto previše zaraduju, pa mnogo više od njih dobijaju golferi, NBA igraci, bolji fudbaleri, vozaci formule 1.....Ne treba zaboraviti ni cinjenicu da teniseri pošto stalno putuju iz zemlje u zemlju po turnirima placaju i znatno veci porez od nagrada koje dobijaju, nije to toliko puno kada se porez oduzme, jeste ako konstantno osvajaš gren-slemove recimo, ali inace baš i ne.
Govoriti da Nole igra samo za pare je i jadno i smešno i nebulozno.Kao prvo, sigurno da nece igrati za džabe, to je njegov posao.Voleo bih da mi Imrahil objasni da li on radi za džabe ili dobija neku naknadu za to? Kao drugo, Nole je za srbiju osvojio i bronzanu medalju u Pekingu i Dejvis kup, ali neverovatno je kako se odjednom neki toga ne secaju.
Kao trece, koliko je samo novca Nole dao u dobrotvorne svrhe, samo za Kosovsku Mitrovicu je otišla poprilicna suma.I licno je Nole donirao, a još cešce je to uradeno preko njegovog fonda. Federer na primer nikada nije licno donirao neki novac vec se za to stara njegov fond, ali ne secam se nešto da je pažnja tog fonda bila usmerena baš na Švajcarsku, više je pomagano van nje. Ako uporedimo cinjenice šta je Federer uradio da bi pomogao ili promovisao Švajcarsku i šta je Nole uradio sa druge strane za Srbiju, razlika je ocigledna u korist Noleta. Federer recimo nikada nije osvojio Dejvis kup za Švajcarsku, cesto je izbegavao da igra to takmicenje, najcešce im je pomagao u plej-ofu za opstanak, a eto i kada je igrao, igrao je preko one stvari kao ove godine kada ga je Izner pobedio usred domaceg terena. I Nadal je recimo mnogo privrženiji Španiji nego što je to Federer Švajcarskoj. Naravno, Rodžer je radio ono što je on smatrao da treba, ok je sve to i ništa ja njega ne kritikujem, samo povlacim paralelu sa Novakom u vezi ovih stvari vezano za koje Imrahil recimo iznosi neke totalne nebuloze. Valjda je i zaboravio kako su Britanci i Slovenci dok je Nole još bio mlad nudili Noletu svoje državljanstvo, a on ih odbio.Mada sumnjam da je tada uopšte i cuo za Novaka.
Proste i jednostavne cinjenice jednostavno govore sve.
Nadam se zanimljivom finalu Sinsinatija i jedino je bitno da poraženi na kraju sportski i otvoreno prizna poraz i cestita pobedniku, to vec nema nikakve veze sa pritiskom na terenu i kako se tamo igrac oseca. |
Edited by - tumen on 19/08/2012 18:15:32 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 19:00:23
|
djedica isamarao mladu nadu svjetskog tenisa sa 6:0 u prvom setu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 19/08/2012 19:00:38 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 19:01:06
|
pa kad vidim da ga boli patka da se potrudi na olimpijadi gde nema keša
Neka kaze neko Novaku da se ovaj turnir igra za kes |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 19:26:57
|
quote: Originally posted by tumen
Ako uporedimo cinjenice šta je Federer uradio da bi pomogao ili promovisao Švajcarsku i šta je Nole uradio sa druge strane za Srbiju, razlika je ocigledna u korist Noleta.
Zato sto je Svajcarska najozbiljnija zemlja u Evropi i ne mora da se reklamira preko grbace tenisera, za razliku od Srbije za koju bi i dalje mislili da je u Aziji da nema Djokovica ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/08/2012 : 19:35:47
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ako uporedimo cinjenice šta je Federer uradio da bi pomogao ili promovisao Švajcarsku i šta je Nole uradio sa druge strane za Srbiju, razlika je ocigledna u korist Noleta.
Zato sto je Svajcarska najozbiljnija zemlja u Evropi i ne mora da se reklamira preko grbace tenisera, za razliku od Srbije za koju bi i dalje mislili da je u Aziji da nema Djokovica ?
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 19:42:07
|
Nevjerovatna su mi uopšte poredenja Feda i Ðokovica. Pa, Fed je najbolji teniser svih vremena, takav ce se ko zna kada ponoviti. Srbi, uživajte u tome što smo imali, a možda cemo opet imati prvog tenisera svijeta i što uživamo u njegovim igrama, ostali neka uživaju u sjajnom rivalitetu prve cetvorke na rang listi. Ne razumijem patološku mržnju prema bilo kom od ove dvojice, ni Draganovu ni Imrahilovu, mislim, šta vas boli kurac kakvi su oni ljudi? Jesu li ubili nekoga, iskasapili, silovali? Jbt, k'o da to nisu ljudi, moraju biti savršeni u svakom momentu? I za šta ce igrati Ðokovic nego za pare, jel' ovi drugi ne igraju? Ðoka je osvojio bronzu na OI i Dejvis kup, niko mu ne može spocitavati da ga libo racku ako nema para u igri. Za Srbiju i svoj narod je ucinio dovoljno, a vjerovatno ce još neke donacije ulagati i ok. Usput, kakvo cišcenje u prvom setu...da se naježiš... |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 19:43:51
|
quote: Originally posted by Mairosu
Zato sto je Svajcarska najozbiljnija zemlja u Evropi i ne mora da se reklamira preko grbace tenisera, za razliku od Srbije za koju bi i dalje mislili da je u Aziji da nema Djokovica ?
Ne vjerujem da bi puno više ljudi znalo ni gdje se nalazi Švajcarska... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA