forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Daj jednu duplu ljutu....Drinks and Gastronomy
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 22:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Jel ima neki indijski dobar u Beogradu ? Na Malti redovno jedem indijsku, chicken tika masala i tako to, odlicna hrana.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/01/2012 : 22:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Video sam sve i svasta ali i dan danas ne mogu da shvatim da moj cale jede hleb i grozdje...To mi je neshvatljivo...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2012 : 22:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Jednom da vam ja spremim pilecu džigericu sa medom i cilijem pa da padnete u nesvest. :D

Ili škampi sa belim lukom i narandžom. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 22:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
To to, to su te perverzije o kojima pricam !

Inace od svih evropskih kuhinja, izuzmemo li nacionalnu, najmanje ostah gladan u belgiji i nemackoj. I oni neguju taj narodski "meso, prilog, salata" koncept, uz neke manje ili vece finese. Hvaljena francuska mi uopste ne lezi, bio sam na haute cuisine ruckovima i vecerama i meni je ono...paaa OK ako bi da se kurcis da imas para da izvedes na takvo mesto.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/01/2012 : 22:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja skroz volim te vocno-povrcno-mesne kombinacije, mada se ljudi u srbiji mahom gade toga, ovde ako razbijes sveto trojstvo meso-krompir-leba gledaju te k'o bolida :D Omiljena pizza mi je hawaii npr., volim kako kiselost ananasa da neku svezinu.

Piletina sa curryem with mesano voce iz konzerve, preko kolut ili 2 frisnog ananasa + pirinac. Ovog mogu pojesti kolko oces
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2012 : 22:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja volim francusku kuhinju. Ali onu pravu zdravoseljacku kujnu, nikakva haute cuisine proseravanja. Idem bar dva puta godišnje tamo i obožavam bagete, paštete i sireve. Moj favorit- ajolie!
Mada doduše, ta kuhinja koju tamo konzumiram ima ili dosta uticaja italijanske ili španske, ali kako god, više mi se svidja nego švapski buckuriši.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 22:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Od ajoliea mi nije dobro, bukvalno. Nisam fan belog luka, istolerisem kad je diskretan, ali ajolie me ubije.

Pastete, bageti i sirevi, toga imamo i u nasoj kraljevini i to prilicno kvalitetnih :D Za to ne moram do mrskih franaka.

Sta fali svapskoj zdravoseljackoj kuhinji ? Ko je u Munchenu ost'o gladan, taj dusu nema.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2012 : 22:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ne fali joj ništa, ali mesa, krompira i kiselog kupusa mi je preko glave i u Srbiji, kamoli još u Germaniji. Dosadna je, drugim recima. Više mi leži Mediteran, morski plodovi, paelja, kuskus ili razne varijacije italijanskih testenina.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2012 : 22:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A to što imate u Kraljevini je ionako 90% došlo od Franaka, tako da...:D

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/01/2012 : 22:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Pa smo unapredili :P

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2012 : 22:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Pa smo unapredili :P

Možda malo.
Ja inace volim belgijsku cokoladu, koja je najbolja na svetu, sireve i sladoled.

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/01/2012 : 23:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
PIVO - Paulaner, Hacker-Pschorr od Nemackih, ili Triple Carmelite i Delirium od Belgijskih. Vise volim toceno pivo.
ZESTOKO - Domaca sljiva, nema bolje. Moze i Uzo ponekad.
VINO - Ako je po neku casicu pored vecere, onda crno. Dobra su It.vina, Chianti je odlican a nije skup. Ili neko domace, Istarski Teran, to je sjajno. Ako pijemo dugo u noc, onda belo vino sa kiselom.
KOKTEL - Ne volim previse koktele, mozda u leto ponekad Mojito, kad je vrucina.

HRANA> Lazanja od moje drage, testeninu generalno obozavam, volim i pizzu, salate, supice, ribu, Dalmatinski prsut, voce...
SLATKO > sladoled, eurokrem, cokoladu (Najlepse zelje ili Dorina, Milku ne volim), marcipan, kolaci, torte, ma samo da je slatkis, ovisan sam od toga.

E i ljuto isto jako volim, tabasco je obavezan na pici i Lazanji.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/01/2012 : 23:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Zaboravih.. SIR!!!

Obozavam sve vrste sireva, kackavalj, kajmak, svezi, Feta, plavi..

Brie, Camembert, Gorgonzola, Maasdamer... a omiljeni mi je Chèvre, kozji sir
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2012 : 23:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Nemojte se ljutiti narode, ali zašto toliko volite Plazmu?:))

Pa to su najobicnije piškote:))

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/01/2012 : 23:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Od ajoliea mi nije dobro, bukvalno. Nisam fan belog luka, istolerisem kad je diskretan, ali ajolie me ubije.

Pastete, bageti i sirevi, toga imamo i u nasoj kraljevini i to prilicno kvalitetnih :D Za to ne moram do mrskih franaka.

Sta fali svapskoj zdravoseljackoj kuhinji ? Ko je u Munchenu ost'o gladan, taj dusu nema.

Fasizam izbija iz tebe..!!!!!Kamda bih se obradovao da dodju !!!

Edited by - radulovic marko on 19/01/2012 23:44:40
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4409 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/01/2012 : 10:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:

Ja skroz volim te vocno-povrcno-mesne kombinacije, mada se ljudi u srbiji mahom gade toga, ovde ako razbijes sveto trojstvo meso-krompir-leba gledaju te k'o bolida :D Omiljena pizza mi je hawaii npr., volim kako kiselost ananasa da neku svezinu.

I ovdje je isto tak Ja sam si još kao klinac pripremao tosteve sa šunkom, sirom, kecapom i ploškama kisele jabuke; pa su mi govorili da nisam normalan

Btw jucer sam si napravio caj od chilija sa medom planinskog vrijeska. Fenomenalno za ove dane kad haraju gripe i viroze.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40488 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 10:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ovde u mom delu Vojvodine madjari vole te slatko slane kombinacije.. Drugova mama pici zelenu jabuku kao salatu sve zvoni... Ja na primer volim mesinu sa sosom od visanja ili slatkim sosom od paradajza.. Uf kada mama to spremi... Po kineskim restoranima sam jeo svasta, od sosova od limuna, ananasa itd.. I nije lose... Samo to je za ponekad sto se mene tice.. Kada bih morao to da jedem svaki dan, bilo bi jebeno...

Cini mi se da sam negde pisao vec sta mi je jedno od najdrazih secanja iz detinjstva:

Babin vruc hleb iz kaljave peci, sa njim police, 'ladna slanina i licka basa... Jebes ti sve ostalo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/01/2012 : 10:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja na primer volim mesinu sa sosom od visanja

To je to. Visnje ekstra idu, kao i sumsko voce.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2012 : 11:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Znate za onu hladnu "supu" : sveže cedjene višnje, sitno seckani praziluk, malo vode, ulja i soli?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2012 : 11:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I naravno, divljac sa sosom od brusnice.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/01/2012 : 12:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

I naravno, divljac sa sosom od brusnice.

To je ovo ...vrhunsko jelo..http://alas.matf.bg.ac.rs/~mi06058/srnetina.htm

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 19:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Reka san bia da volin svu ribu što baš i nije tocno - bugve ne volin

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/01/2012 : 23:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Video sam sve i svasta ali i dan danas ne mogu da shvatim da moj cale jede hleb i grozdje...To mi je neshvatljivo...

moj stari namaže marmeladu na burek od sira...nevjerojatno

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2012 : 23:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Pa jede se to, grožde i hleb, dinje i hleb, šljive i hleb...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000