Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/01/2012 : 21:32:14
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by mamlaz
kako to mislis zabranili su ti pivu ali ostali alkohol mozes cugati? dobra ti ta bolest:)
zabranili sve živo, ali ja se nedam
Ne da se, licno sam prisustvovao njegovoj borbi protiv doktorskih instrukcija :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/01/2012 : 21:35:04
|
quote: Originally posted by Mairosu
PICE :
PIVO : manje-vise svaki pilsner kad je ladan (preferenca Stella), Leffe Bruin, Palm, Murphy's Irish Red ZESTINA : svaka rakija a posebno loza & kleka, single malt scotch (preferiram Glenlivet) VINO : belo vino iz Mosel-Saar-Ruwer regiona, australijska bela & crna, cileanska crna, a uvek moze i domaci buckuris tipa medvedja krv :D KOKTEL : ma koga vi jebete
HRANA
Sve s rostilja, al samo na drvo ili good ol' cumur Prebranac sa suvim mesom Podvarak sa dimljenim mesom ...ma jedem sve iz svake kuhinje, manje-vise.
Corava nauka ,,koja se debelo isplati... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 18/01/2012 : 21:36:30
|
Sve je to super al ne volem, prijatelju. Cisto pice je mater i otac. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 18/01/2012 : 21:45:11
|
PIVO: Lav, Amstel Staropramen, Stella(kada se ima para)
ZESTINA: loza, kajsija (ali samo domace, ne pijem ih u kafanama, jer nemam poverenja), viski Jamison, Tullamore dew(irske varijante), Johnny Walker, Chivas(samo u ekstremno retkim prilikama)
Vino: za spricere nisam probirac, prvo koje mi padne pod ruku,a ako pijem cisto, onda samo belo Kovacevic, Radovanovic, skoro sam probao TIKVES BARRIQUE i pao sam na dupe koliko je dobar
Kokteli: to je za devojcice
Hrana: pilece grudi, riba, biftek, i plodovi TORA |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 18/01/2012 : 21:47:02
|
Za spricere se tuku oni no-nejmeri od 150 din/5kg iz Maxija :D :D :D
|
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 18/01/2012 : 22:00:01
|
quote: Originally posted by mavra
PIVO: Lav, Amstel Staropramen, Stella(kada se ima para)
ZESTINA: loza, kajsija (ali samo domace, ne pijem ih u kafanama, jer nemam poverenja), viski Jamison, Tullamore dew(irske varijante), Johnny Walker, Chivas(samo u ekstremno retkim prilikama)
Vino: za spricere nisam probirac, prvo koje mi padne pod ruku,a ako pijem cisto, onda samo belo Kovacevic, Radovanovic, skoro sam probao TIKVES BARRIQUE i pao sam na dupe koliko je dobar
Kokteli: to je za devojcice
Hrana: pilece grudi, riba, biftek, i plodovi TORA
Trebao bih da probas Long Island Iced Tea pa da mi das odgovor ,jesi li njemu dorastao kao sve devojcice ... |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4409 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 18/01/2012 : 22:21:05
|
1.) PIVO - Pšenicno, bilokakvo, može i neuspjelo 2.) ZESTOKO - Vat 69, najbolji viskac za pristojnu cijenu 3.) VINO - domace (Samobor/Prigorje) a od stranih Vitac. Pozdrav Makedoniji!! 4.) KOKTEL - da citiram Zlotvora ''ja san seljak. Pametnom dosta''
Hrana
1.Fileki/Tripice - ali onak kak moja stara napravi, hrpa ljudi to radi bez ljubavi i znanja zbog cega su cesto diskriminirani/e. U kombinaciji sa predrasudama koje naši ljudi ljube, cesto marginalizirano jelo koje se voli ili mrzi.
2.Kotlovina - Najviše poludim kad ljudi rade ovakve stvari po receptu. Držim se tri vrste mesa + sve što se nade u frižideru. Kotlovina može ispast loša jedino ako su ljudi na fešti grbavi.
3.Losos u foliji sa kaduljom, lumunom i krumpirom, malo maslinovog ulja, sol krupna. Umjesto u foliji radije bih radio ispod peke ali sam usrani kontinentalac pa je pec za peku tek u nacrtima. No ne zadugo.
4.Janjetina, vesela.
5.Dimljena patka sa pireom od buce. Hokaido
Ovo je ovako na prvu, ima toga za dvije stranice.
@radulovic marko: ajd molim te nabaci recept za Taljatele sa kruskinim sosom. Jedem svakakve kombinacije ali ovo ne razumijem nikako
|
Bok, kako si.
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 18/01/2012 : 23:05:48
|
quote: Originally posted by Cromwell
1.) PIVO - Pšenicno, bilokakvo, može i neuspjelo 2.) ZESTOKO - Vat 69, najbolji viskac za pristojnu cijenu 3.) VINO - domace (Samobor/Prigorje) a od stranih Vitac. Pozdrav Makedoniji!! 4.) KOKTEL - da citiram Zlotvora ''ja san seljak. Pametnom dosta''
Hrana
1.Fileki/Tripice - ali onak kak moja stara napravi, hrpa ljudi to radi bez ljubavi i znanja zbog cega su cesto diskriminirani/e. U kombinaciji sa predrasudama koje naši ljudi ljube, cesto marginalizirano jelo koje se voli ili mrzi.
2.Kotlovina - Najviše poludim kad ljudi rade ovakve stvari po receptu. Držim se tri vrste mesa + sve što se nade u frižideru. Kotlovina može ispast loša jedino ako su ljudi na fešti grbavi.
3.Losos u foliji sa kaduljom, lumunom i krumpirom, malo maslinovog ulja, sol krupna. Umjesto u foliji radije bih radio ispod peke ali sam usrani kontinentalac pa je pec za peku tek u nacrtima. No ne zadugo.
4.Janjetina, vesela.
5.Dimljena patka sa pireom od buce. Hokaido
Ovo je ovako na prvu, ima toga za dvije stranice.
@radulovic marko: ajd molim te nabaci recept za Taljatele sa kruskinim sosom. Jedem svakakve kombinacije ali ovo ne razumijem nikako
To sam probao prosle godine ,neki nas kuvar koji je ziveo u americi ,radio je u Meksicko - Italijanskim restoranima ..Bila je par jela sa catnijem( sosom od kruske )..Ljuto slatkasto ,,bila je opcija sa piletinom i slagacu te sa jos necim..Ubijao sam se celo leto od toga ,vrunsko jelo ,,jedno od najlepsih koje sam ikad probao ..Par ljudi(kuvara ) me je isto pitalo za to.. ..A za recept videcu sa tim kuvarom , nisam ga video mesecima..Neobicno jelo ali toliko dobro da je to strasno... |
Edited by - radulovic marko on 18/01/2012 23:10:52 |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 18/01/2012 : 23:13:58
|
quote: Originally posted by radulovic marko Trebao bih da probas Long Island Iced Tea pa da mi das odgovor ,jesi li njemu dorastao kao sve devojcice ...
Sada ce ispasti da se preterano hvalim , ali probao sam i to u vecoj kolicini i nista posebno me nije uhvatilo. Pre par godina me burazer vodio na Cruz i kladio se sa mnom da necu moci da popijem 3 headbangera( 3x3 epruvete onog sranja u koje se svi kunu). On je izgubio opkladu, a ja sam presao na pivo. Jedini put kada sam se ubio od koktela bilo je kada sam kod drugara u kaficu eksirao 3 LEZI DOLE koktela (u casama od 0,75l). |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 19/01/2012 : 00:02:25
|
quote: Originally posted by radulovic marko Trebao bih da probas Long Island Iced Tea pa da mi das odgovor ,jesi li njemu dorastao kao sve devojcice ...
Sada ce ispasti da se preterano hvalim , ali probao sam i to u vecoj kolicini i nista posebno me nije uhvatilo. Pre par godina me burazer vodio na Cruz i kladio se sa mnom da necu moci da popijem 3 headbangera( 3x3 epruvete onog sranja u koje se svi kunu). On je izgubio opkladu, a ja sam presao na pivo. Jedini put kada sam se ubio od koktela bilo je kada sam kod drugara u kaficu eksirao 3 LEZI DOLE koktela (u casama od 0,75l).
Verovatno su pravili blazi da bih stipnuli na picu ..Zato je CRUZ i propao :)..Pogledaj na netu pravu recepturu tog koktela ..Teska smrt od alkohola... |
Edited by - radulovic marko on 19/01/2012 00:03:16 |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Posted - 19/01/2012 : 00:10:29
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Sada ce ispasti da se preterano hvalim , ali probao sam i to u vecoj kolicini i nista posebno me nije uhvatilo. Pre par godina me burazer vodio na Cruz i kladio se sa mnom da necu moci da popijem 3 headbangera( 3x3 epruvete onog sranja u koje se svi kunu). On je izgubio opkladu, a ja sam presao na pivo. Jedini put kada sam se ubio od koktela bilo je kada sam kod drugara u kaficu eksirao 3 LEZI DOLE koktela (u casama od 0,75l).
Verovatno su pravili blazi da bih stipnuli na picu ..Zato je CRUZ i propao :)..Pogledaj na netu pravu recepturu tog koktela ..Teska smrt od alkohola...
Nikada necemo saznati. U svakom slucaju drzim se oprobanih vrednosti, volim da znam sta pijem |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 19/01/2012 : 00:21:52
|
quote: [i]Originally posted by mavra Nikada necemo saznati. U svakom slucaju drzim se oprobanih vrednosti, volim da znam sta pijem
Lepo pitas i covek to jest barmen ti objasni ,nije tesko svaki ce ti reci.. 1,5 cl džina 1,5 cl votke 1,5 cl tekile 1,5 cl tripl seka 1,5 cl belog ruma 1,5 cl soka od limete 1,5 cl soka od limuna 1,5 cl sirupa koka kola |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40488 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 19/01/2012 : 08:27:25
|
Pica: 1. Koka kola led ledena 2. Koka kola hladna 3. Koka kola rashladjena 4. Svi ostali sokovi osim koktela, multivitamina i jagode :)
Hrana: 1. Testo u svim oblicima i na sve nacine :) 2. Krtina na rostilju 3. Plazme i mleka 4. Slatko sta god :)
Zdravlje na usta ulazi, pa se trudim da jedem zdravo :)))
MRZIM PICA: 1. Alkohol svih vrsta osim mozda nekog koktela ali i to je kao sok i pica tipa Bakardi brizer 2. Multivitamin sokove, antistresove, koktele, mesavine itd..
MRZIM HRANU: 1. Spanac (Ubedljivo najodvratnija namirnica u prirodi) 2. Sav zelenis i variva zelene boje 3. Sve sa cega curi mast i "belo" iz mesa :)
Sto se zacina tice, obozavam ljutu i zacinjenu hranu.. Uf.. Ali posle moram da se nagutam omeprola da mi sakupi kiselinu.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 19/01/2012 : 09:42:24
|
Trebao bih da probas Long Island Iced Tea pa da mi das odgovor ,jesi li njemu dorastao kao sve devojcice ...
Recept: 1,5 cl džina 1,5 cl votke 1,5 cl tekile 1,5 cl tripl seka 1,5 cl belog ruma 1,5 cl soka od limete 1,5 cl soka od limuna 1,5 cl sirupa koka kola
quote: Originally posted by sawitch
Pica: 1. Koka kola led ledena 2. Koka kola hladna 3. Koka kola rashladjena 4. Svi ostali sokovi osim koktela, multivitamina i jagode :)
MRZIM PICA: 1. Alkohol svih vrsta osim mozda nekog koktela ali i to je kao sok i pica tipa Bakardi brizer
Kad vidim njega i koka-kolu
Sawitch moze dati svoje vidjenje ovog gore koktela posto ga je pio kad je bio u Banjaluci i na njega vjerovatno misli kad kaze da mu je kao sok a jos kad vidim spisak omiljenih pica znam zasto mu se svidio zbog koka-kole u njemu jos kad se sjetim da mu je nakon njega i jos jednog dugog uz par kratkih bilo pravo svejedno sta pije poslije Jos da ujutro nismo morali za ZG pitam se kakav bi ono vece zavrsio
Priznaj sad lijepo svima da trenutno ne pijes samo zato sto toliko volis alkohol da se ne bi mogao kontrolisati |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40488 Posts
Posted - 19/01/2012 : 09:53:23
|
:))) 'ajde ne seri.. A ti koktelcici na koje si me odvukao su bili bas kao sokovi.. Jos 'ladni, idu kao nista.. :))) Toga mozes popiti hektolitre :))) |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 09:54:05
|
HRANA: picek s mlincima sarma s pireom pašticada janjetina brudet, škampi, školjke, lignje, hobotnica..
PICE: PIVO- svijetlo, tamno, pšenicno, svejedno, sve osim hajnica i stele. ŽESTOKO- Badelov pelinkovac, Jameson. VINO- samo bijelo (Katunar najbolji). KOKTEL- ne sjecam se kad sam ga pio zadnje....
EDIT: A poslije fine, obilne klope, najviše mi paše jedan
...ako nema toga onda Fanta |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 19/01/2012 10:05:59 |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Posted - 19/01/2012 : 10:07:53
|
1.) PIVO - Ne pijem ga ali ga moja cura voli tako da kod mene u kuci nema svadje bar oko toga 2.) ZESTOKO - GIN ohladjen,cist sa malo limuna i odvojeno malo tonika uz njega (domaci spiriti ne dolaze u obzir vec samo ovi uvozni koji se mogu naci kod nas i to ovim redosljedom: 1.Seagrams -mi je najdrazi ali ga nisam vidio u zadnje dvije-tri godine nigdje u ponudi, 2.Hendrik's, 3.Beefeater, 4.Bombay Saphire, 5.Finsbury, 6.Gordon's 3.) VINO - Volim ga ali ne vise od case ili dvije uz rucak ili veceru 4.) KOKTEL - Mojito i Capiroska fruit-malina ili borovnica
Moja Hrana :
1.) Mlinci sa piletinom ili puretinom 2.) Gulasi razni(cak ne mora biti sa mesom divljaci) - najbolje sa ceskim knedlama 3.) Cicvara sa kajmakom 4.) Krompir i teletina ispod saca(peke) 5.} Biftek english na 100 nacina 6.) Rijecna riba - obozavam smudja u kajmaku pecenog u foliji |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Posted - 19/01/2012 : 10:12:07
|
quote: Originally posted by sawitch
:))) 'ajde ne seri.. A ti koktelcici na koje si me odvukao su bili bas kao sokovi.. Jos 'ladni, idu kao nista.. :))) Toga mozes popiti hektolitre :)))
Odlicno, sljedeci moj dolazak u BG javim ti se da izadjemo, pa ces piti koktelcice...obezbijedit cu ti i spavanje tamo a i nosenje do kreveta |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 10:19:55
|
quote: Originally posted by ponki 2.) ZESTOKO - GIN ohladjen,cist sa malo limuna i odvojeno malo tonika uz njega (domaci spiriti ne dolaze u obzir vec samo ovi uvozni koji se mogu naci kod nas i to ovim redosljedom: 1.Seagrams -mi je najdrazi ali ga nisam vidio u zadnje dvije-tri godine nigdje u ponudi, 2.Hendrik's, 3.Beefeater, 4.Bombay Saphire, 5.Finsbury, 6.Gordon's
pazi ti ponkija, koji šminker, pravi arostokrat |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 19/01/2012 : 10:23:24
|
quote: [i]Originally posted by mavra Nikada necemo saznati. U svakom slucaju drzim se oprobanih vrednosti, volim da znam sta pijem
Lepo pitas i covek to jest barmen ti objasni ,nije tesko svaki ce ti reci.. 1,5 cl džina 1,5 cl votke 1,5 cl tekile 1,5 cl tripl seka 1,5 cl belog ruma 1,5 cl soka od limete 1,5 cl soka od limuna 1,5 cl sirupa koka kola
Odlicno,povlacim sve sto sam rekao za tebe
Sawitch |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40488 Posts
Posted - 19/01/2012 : 10:26:55
|
quote: Originally posted by ponki 1.) Mlinci sa puretinom
Ej, jesmo li ovo jeli u Zagrebu? Nije lose, nije lose.. :)))
A ribu ne mogu da smislim.. Izuzev jednom u 6 meseci tunjevinu iz konzerve... |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 19/01/2012 : 10:43:20
|
pice :
Sta dodje pod ruku
jelo :
samo corbe : -grah na bilo koji nacin -gulas -paprikas i ostalo sto se moze kasikom pokusati |
feka |
|
|
Topic |
|
|
|