forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SA 1EUROm do MILIJUNA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 18:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Ja bi iz najmanjeg sela napravio Las Vegas, toliko sam sposoban!

Meni se prije cini da bi ti uspija iz Las Vegasa napravit najmanje selo.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/02/2012 : 19:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
kakva si ti trolcina 1euro, prvo sam mislio da se sprdaš, a sad vidim da nisi normalan cak ni ako se sprdaš
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 19:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Pazi, stavit ce te na ignore listu isto ko i mene

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/02/2012 : 19:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Cilj mi je, da sakupim što više tih stvari (OD OVOGA NEMA ODUSTAJANJA, TO JE TO; ZATO SAM SE RODIO!) i onda cu osnovati Muzej Svijetog Jurija i sve to izložiti tamo, da bi mogli domacini a i turisti posjetiti ga.

nemoj da se ljutiš, ali dokle više?
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4111 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 08/02/2012 : 20:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Ja bi iz najmanjeg sela napravio Las Vegas, toliko sam sposoban!

Meni se prije cini da bi ti uspija iz Las Vegasa napravit najmanje selo.

Euro nemoj se ljutiti!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 20:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

nego ajde pogledajte imate li možda nešto od 3D razglednica kod kuce?
Ili ako se može negdje kupiti,...

3D razglednice?? šta ce ti to?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 00:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Cilj mi je, da sakupim što više tih stvari (OD OVOGA NEMA ODUSTAJANJA, TO JE TO; ZATO SAM SE RODIO!) i onda cu osnovati Muzej Svijetog Jurija i sve to izložiti tamo, da bi mogli domacini a i turisti posjetiti ga.

pa u cemu je problem. Sakupljam više stvari, jer dosta toga preprodajem onda naprijed. Shvatio sam da strastveni kolekcionari, koji imaju novca ali nemaju vremena, da sam ja pravo rješenje za njih. Kupujem po ebayu,i drugim sajtovima i onda preprodavam svega i svašta. Zbog toga i pitam gdje se št amože dobiti. Inace jebe se meni živo za naprstake ( to sa muzejem je samo fora da se malo opusti atmosfera) ali dok jedna žena iz Španjolske kupuje naprstake od mene npr, zašto da ih ne skupljam i prodavam njoj. I takvih i onakvih kolekcionara ima puno.
Što se tice ovog svetog jurija, pa ja sam pronašao taj kip, kojeg cu sada pokušati da prodam. Ako ne uspijem, nema panike, jer ionako ja ne prodajem kip nego kontakt od onoga tko ga prodaje ( ja sam samo posrednik) pa ako ga žele kupiti, onda ce morati najprije meni platiti za taj kontakt, ako ne, meni je svejedno jer nisam uložio ni eura u to. A meni nije problem poslati nekoliko mailova i pitati Opštine Gradova, da li su zainteresirani za taj spomenik. I do sada su se javila dva grada (ovaj moj gdje ja živim, jer nam je taj sveti jurij u grbu i još jedan drugi grad koji ima crkvu po tom svetom juriju). Ja sam im dao podatke pa ako su ozbiljni trebat ce mi platiti za kontakt ako ne, baš me briga.
DA ti samo vidiš kakve sam ja kontakte sve prodavao ljudima. Recimo jednom sam se sjetio da spojim one muškarce bez djevojaka koji traže žene po dating sajtovima i one žene koje oglašavaju po novinama ili nekim drugim dajting sajtovima kao prostitutke, samo što ovi momci nisu znali da su to prostitutke, nego su mislili, da one isto tako traže "ozbiljnu vezu", pa sam im prodavao email kontakte ili telefonske brojeve tih žena. Jednom sam se osvetio svojo direktorici i dao njezin broj tim muškarcima (to je bilo kao da si bacio kost psima) telefon joj je non stop zvonio haha a ona nije imala pojma o cemu se radi, odnosno od kud tim ljudima njezin broj, i zašto su svi tako ljubazni do nje po telefonu haha.
Jednom drugom prilikom sam štampao plakate (jedno 10 plakata) i stavio ih po brdima, gdje imaju neke male povucene zajednice, da ima u mom gradu VELIKI PLANŠERSKI FESTIVAL (ono pastiri i to) i ljudi su dolazili tamo i pitali ove moje sumeštane gdje se održava taj festival haha, htjeli su da kupe neki planšerski sir i slicno haha.
Ja i moji prijatelji smo se smijali tjedan dana!!!

To ti pricam zbog toga, da znaš da se može sa prodavanjem kontakta, informacija,...dobro zaraditi ili zabavljati i to bez nekog uloga. Ako ide ide, ako ne, nema panike, ionako sljedeci tjedan ide neki novi projekat. Meni nikada ne ponestane projekata i nijedan projekat ne radim dvaput, jer mi bro postane dosadno pa smislim nešto drugo.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 00:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

nego ajde pogledajte imate li možda nešto od 3D razglednica kod kuce?
Ili ako se može negdje kupiti,...

3D razglednice?? šta ce ti to?

jako mi svidaju, kažem ti ozbiljno. Ne znam skoro ništa o njima, ali znam da postoje, znam da su postajale i prije 30+ godina, kada je 3D bio znanstvena fantastika za tadašnje vrijeme, i vrlo su neobicne, težko ih igdje možeš kupiti, jer nisu "standarne razglednice" a ja volim neobicne stvari.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 00:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

pa u cemu je problem. Sakupljam više stvari, jer dosta toga preprodajem onda naprijed. Shvatio sam da strastveni kolekcionari, koji imaju novca ali nemaju vremena, da sam ja pravo rješenje za njih. Kupujem po ebayu,i drugim sajtovima i onda preprodavam svega i svašta. Zbog toga i pitam gdje se št amože dobiti. Inace jebe se meni živo za naprstake ( to sa muzejem je samo fora da se malo opusti atmosfera) ali dok jedna žena iz Španjolske kupuje naprstake od mene npr, zašto da ih ne skupljam i prodavam njoj. I takvih i onakvih kolekcionara ima puno.
Što se tice ovog svetog jurija, pa ja sam pronašao taj kip, kojeg cu sada pokušati da prodam. Ako ne uspijem, nema panike, jer ionako ja ne prodajem kip nego kontakt od onoga tko ga prodaje ( ja sam samo posrednik) pa ako ga žele kupiti, onda ce morati najprije meni platiti za taj kontakt, ako ne, meni je svejedno jer nisam uložio ni eura u to. A meni nije problem poslati nekoliko mailova i pitati Opštine Gradova, da li su zainteresirani za taj spomenik. I do sada su se javila dva grada (ovaj moj gdje ja živim, jer nam je taj sveti jurij u grbu i još jedan drugi grad koji ima crkvu po tom svetom juriju). Ja sam im dao podatke pa ako su ozbiljni trebat ce mi platiti za kontakt ako ne, baš me briga.
DA ti samo vidiš kakve sam ja kontakte sve prodavao ljudima. Recimo jednom sam se sjetio da spojim one muškarce bez djevojaka koji traže žene po dating sajtovima i one žene koje oglašavaju po novinama ili nekim drugim dajting sajtovima kao prostitutke, samo što ovi momci nisu znali da su to prostitutke, nego su mislili, da one isto tako traže "ozbiljnu vezu", pa sam im prodavao email kontakte ili telefonske brojeve tih žena. Jednom sam se osvetio svojo direktorici i dao njezin broj tim muškarcima (to je bilo kao da si bacio kost psima) telefon joj je non stop zvonio haha a ona nije imala pojma o cemu se radi, odnosno od kud tim ljudima njezin broj, i zašto su svi tako ljubazni do nje po telefonu haha.
Jednom drugom prilikom sam štampao plakate (jedno 10 plakata) i stavio ih po brdima, gdje imaju neke male povucene zajednice, da ima u mom gradu VELIKI PLANŠERSKI FESTIVAL (ono pastiri i to) i ljudi su dolazili tamo i pitali ove moje sumeštane gdje se održava taj festival haha, htjeli su da kupe neki planšerski sir i slicno haha.

To ti pricam zbog toga, da znaš da se može sa prodavanjem kontakta, informacija,...dobro zaraditi ili zabavljati i to bez nekog uloga. Ako ide ide, ako ne, nema panike, ionako sljedeci tjedan ide neki novi projekat. Meni nikada ne ponestane projekata i nijedan projekat ne radim dvaput, jer mi bro postane dosadno pa smislim nešto drugo.

baš me zanima kako ce paro ovo komentirat

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 00:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

kakva si ti trolcina 1euro, prvo sam mislio da se sprdaš, a sad vidim da nisi normalan cak ni ako se sprdaš

a ti si kao normalan. Svugdje vredaš, dosadnog li stvora. Zar ja trebam tebi polagati racune, jer meni treba neka tvoja dozvola ili dopuštenje?
Pa šta te briga da li je sprdanje ili nije. U životu je najvažnije da uživaš i da ti je lijepo. Ne bi htio da budem u tvojoj koži ni pet sekundi. Ja znam da se zabavljam i da mi je super a šta si drugi misle baš me briga.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 00:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Pa si zato mene stavija na ignore jer te boli briga šta ja mislim o tebi?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 01:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

a ti si kao normalan. Svugdje vredaš, dosadnog li stvora. Zar ja trebam tebi polagati racune, jer meni treba neka tvoja dozvola ili dopuštenje?
Pa šta te briga da li je sprdanje ili nije. U životu je najvažnije da uživaš i da ti je lijepo. Ne bi htio da budem u tvojoj koži ni pet sekundi. Ja znam da se zabavljam i da mi je super a šta si drugi misle baš me briga.

ali si ga okacio

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13488 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 09:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kažem ja, isti del boy

pazi, nemam ja ništa protiv šta radiš. ako je tebi lepo i super, samo napred. ali nemoj sa pricama da je ovaj put sigurno i da si se rodio za to, kad ceš to isto pricati za potpuno drugu stvar nedelju kasnije
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 09/02/2012 : 11:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

ali si ga okacio

Hm dobro, kad te svugdje vrijedjam, stvarno nisam to skuzio, anyway slazem se da je u zivotu samo bitno da se dobro zabavljas. Necu te vise tlaciti sorry. Rekla mi je mater da se ne rugam retardima, da ce me Bog kaznit.

ajd bok
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 09/02/2012 : 11:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:

Hm dobro, kad te svugdje vrijedjam, stvarno nisam to skuzio, anyway slazem se da je u zivotu samo bitno da se dobro zabavljas. Necu te vise tlaciti sorry. Rekla mi je mater da se ne rugam retardima, da ce me Bog kaznit.

ajd bok

Je li to Severna ili Republika Irska?
Bog je umro Ako te savest ne kazni zbog ovakvih reci, nece niko
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 09/02/2012 : 12:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
Sjeverna naravno, ah znaci mogu mirno spavati
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 12:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Kad kažeš 3d razglednice, verovatno misliš na one štampane na lentikularu, kao što je ovde slucaj:
http://www.youtube.com/watch?v=xDFRYFyOToc
ili na nešto sasvim drugo?

Piši propalo!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 12:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

Kad kažeš 3d razglednice, verovatno misliš na one štampane na lentikularu, kao što je ovde slucaj:
http://www.youtube.com/watch?v=xDFRYFyOToc
ili na nešto sasvim drugo?

E TO; TO; MAJSTORE!!!!
Baš takve razglednice!
Mislim na taj 3D princip slike. To su mi jako lijepe razglednice ali ne znam gdje se to može kupiti, svugdje imaju samo obicne.
A po internetu sam opazio da su bile i pre 30+ godina, tako da ih mora biti ali gdje?
Jel to netko ima?
jel ih vi možete negdje kupiti?
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 09/02/2012 : 12:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
jel mozes ti ista igdje kupit sa svojim novcem, a ne zicat druge da kupe ?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/02/2012 : 12:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Recimo jednom sam se sjetio da spojim one muškarce bez djevojaka koji traže žene po dating sajtovima i one žene koje oglašavaju po novinama ili nekim drugim dajting sajtovima kao prostitutke, samo što ovi momci nisu znali da su to prostitutke, nego su mislili, da one isto tako traže "ozbiljnu vezu", pa sam im prodavao email kontakte ili telefonske brojeve tih žena. Jednom sam se osvetio svojo direktorici i dao njezin broj tim muškarcima (to je bilo kao da si bacio kost psima) telefon joj je non stop zvonio haha a ona nije imala pojma o cemu se radi, odnosno od kud tim ljudima njezin broj, i zašto su svi tako ljubazni do nje po telefonu haha.

I ja sam isto znao ljudima zvonit na portofone i bježat haha.. ili kad nazoveš neki broj, pa kad se ženski glas javi: Halo?, a ti pitaš: Dal je ovo stan Mesar?, a ona kaže: Ne. A ti ceš na to: A zašto onda imate telecu glavu? haha Ili kad je ovako napadala hrpa snijega, pa nas par u rano jutro s hamperima vode zalijemo stazu koja vodi do placa, pa da vidiš kad se babe pocnu klizat i padat haha...tada smo imali ovakve projekte svaki tjedan...imali smo 12 godina, al opet...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 09/02/2012 : 13:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
O, presvijetli Dominuse, reci tko ti smeta, ja cu ga likvidirati!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 14:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Recimo jednom sam se sjetio da spojim one muškarce bez djevojaka koji traže žene po dating sajtovima i one žene koje oglašavaju po novinama ili nekim drugim dajting sajtovima kao prostitutke, samo što ovi momci nisu znali da su to prostitutke, nego su mislili, da one isto tako traže "ozbiljnu vezu", pa sam im prodavao email kontakte ili telefonske brojeve tih žena. Jednom sam se osvetio svojo direktorici i dao njezin broj tim muškarcima (to je bilo kao da si bacio kost psima) telefon joj je non stop zvonio haha a ona nije imala pojma o cemu se radi, odnosno od kud tim ljudima njezin broj, i zašto su svi tako ljubazni do nje po telefonu haha.

I ja sam isto znao ljudima zvonit na portofone i bježat haha.. ili kad nazoveš neki broj, pa kad se ženski glas javi: Halo?, a ti pitaš: Dal je ovo stan Mesar?, a ona kaže: Ne. A ti ceš na to: A zašto onda imate telecu glavu? haha Ili kad je ovako napadala hrpa snijega, pa nas par u rano jutro s hamperima vode zalijemo stazu koja vodi do placa, pa da vidiš kad se babe pocnu klizat i padat haha...tada smo imali ovakve projekte svaki tjedan...imali smo 12 godina, al opet...

pa nemaju veze godine sa tim. Dobro to šta si ti radio, to je na nivoju 12 godišnjaka, moje fore su ipak kvalitetnije.
Ali nemaju godine ništa sa tim, jedan moj prijatelj ( a ima 34 godine), prije dvije godine (tada je imao 32), nešto smo se kladili i eto, covjek je uzeo škatlu od cipela, usrao se unutra,pokrio papirom od novina, taj papir zapalio i sve to stavio pred vrata svoga susjeda i poceo da zvoni kao lud. Kada je cuo da se netko približava, on se sakrio. Pošto je to bilo u 7 ujutro, dode ta susjeda (mislio je da ce doci susjed...) i ona kada je vidjela da gori vatra, ta mala vatra u toj škatli za cipele ona je to pogasila svojim copatama (hahahaa!!!!!!!!!!!), Shvataš? Time je ugazila u njegovo govno!!!

Legendarna situacija, a bilo ih je puno.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 14:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Ti si još uvijek ovdje?
Nemoj molim te me vredaš, jer ako ja tebe pocnem tebe da te vredam, ja cu dobiti ban od 5 godina a ti ceš plakati mjesec dana!

I nisam ja nikoga žicao DA MI KUPI NEŠTO, nego sam PITAO, GDJE SE TO MOŽE KUPITI, jer ja to nigdje ne vidim, a znam da ima.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/02/2012 : 14:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:

Da te covjek prebije ko magarca. Mislim stvarno, tako se igrati sa ljudskim osjecanjima i ove jadne ljude jebati u zdrav mozak.. kad pomislim da sam te branio na nekim temama
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/02/2012 : 15:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Ti si još uvijek ovdje?
Nemoj molim te me vredaš, jer ako ja tebe pocnem tebe da te vredam, ja cu dobiti ban od 5 godina a ti ceš plakati mjesec dana!

Daj Euro smiri se, šta ceš bez veze ban iznudit, nego daj rade napravi neki putopis popracen fotkama, pa vidiš da nikog ne zanimaju razglednice i muzeji. Radije pricaj o Londonu, kako je bilo živjet tamo, kakvi su Englezi, njihova hrana, u kojem si dijelu živio, pa sve to popraceno fotkama recimo tebe ispred Big Bena ili sa nekim sisatim crnkinjama u nekom nocnom klubu. Puno zanimljivije bi bilo citat nešto što je stvarno, što se dogodilo, a ne samo neke iluzije o nekim muzejima.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000