forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 16 beogradskih voda copora i 19 000 pecinara!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/01/2012 : 12:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
19000 ljudi ne cini jedan narod, ali tih 19000 ljudi koji su bili u beogradskoj areni nisu zaslužili da se nazivaju ljudima, to su najgora smeca koje postoje,cisti ljudski otpadak, naime to su primitivni pecinski ljudi.
Toliko izviždati jednu himnu da se nije mogla cuti od zvižduka, šalji slobo salate bit ce mesa klat cemo hrvate... i da takvo nešto vice cijela dvorana. Mislim nešto strašno kako ih ije samo sramota bagra smrdljiva banda!
Srbija je igrala sp u zadru znate koliko se culo zvižduka u dvorani koja je skoro bila puna? Jedva desetak ljudi je zviždalo!!!

Strogo sam bio protiv nasilja nad Srbima u hrvatskoj, nekoliko sam puta ljeti i sam spasio ljude koji su došli na ljetovanje u zadar od nemilih batina.
Kako vas nije sramota rat je završio prije 20 godina i na ljeto ce te doci kupat se ovdje bagro jedna smrdljiva.

Porucujem svima onima koji su bili u dvorani dci ce te kad tad u hrvatsku pa cemo viditi.

A onim 16 smradova cetnickih koljaca da dragi Bog da dodu na ep koje ce se ako Bog da održavati u hrvatskoj... jadna vam majka onda cu vas vidit sa cetnickim kokardama pljuc smradovi smrdljivi kako vas nije sram.

I za kraj šlag na kraju torte slika koja ce mi se zauvijek vracati u sjecanje kad cujem bilo što što ima veze sa srbijom: " u dvorani caca ditetu od najviše 10 godina naija na glavu cetnicku kokardu i huška ga sine vici slobo šalji salate bit ce mesa klat cemo hrvate" ja nakon ovog letim sa foruma na misec dva ali oni koji su bili u dvorani i srpski rukometaši doci ce te kad tad u hrvatsku a onda se pazite... bando cetnicka primitivna serem se na sve vas koliko god vas je bilo u dvorani. Zapamtite doci ce te u hrvatsku a onda vam jadna majka jesti ce te cetnicke kokarde!
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000