Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
27010 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 02/02/2012 : 00:56:38
|
strasno! Zbog nekolicine maloumnih, pijanih, drogiranih idiota, koji su ocito tek nedavno sisli s drveta, strada na stotine nevinih ljudi a sta je jos gore, jedno zlo izaziva drugo i sada ce se zbog ovoga traziti i osveta gostujucih navijaca prvom prilikom i tako to ide u krug, ja tebe ti mene... pa budi ti sinko moj pametan pa idi na takvu utakmicu i uzmi jos sa sobom i dijete.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47295 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/02/2012 : 01:28:01
|
stravicno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 02/02/2012 : 08:14:09
|
ljudi dajte da ne pravimo pocetnicke greske... ovo je namerno uradila vojska da bi im sad jebala mamicu...kaganatau se ne svidja sto muslimanska liga dolazi na vlast,pa hoce ovako da mrcvari narod..izbori se ponavljaju na svaka tri meseca,naravno,vreme prolazi,neko hoce neizvesnost i onda im nametne vojsku kao jedinog pravog cuvara reda...zar ne shvatate??? kaganatu hazarski jos si 70-ak zivota pojeo!!!!!! |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 02/02/2012 : 09:32:57
|
quote: Originally posted by kosmajac
ljudi dajte da ne pravimo pocetnicke greske... ovo je namerno uradila vojska da bi im sad jebala mamicu...kaganatau se ne svidja sto muslimanska liga dolazi na vlast,pa hoce ovako da mrcvari narod..izbori se ponavljaju na svaka tri meseca,naravno,vreme prolazi,neko hoce neizvesnost i onda im nametne vojsku kao jedinog pravog cuvara reda...zar ne shvatate??? kaganatu hazarski jos si 70-ak zivota pojeo!!!!!!
Ideje su ti u rangu 1Eura što se tice maštovitosti, ali nisu ni blizu zabavne kao njegove. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/02/2012 : 09:51:51
|
ljudi dajte da ne pravimo pocetnicke greske... ovo je namerno uradila vojska da bi im sad jebala mamicu...kaganatau se ne svidja sto muslimanska liga dolazi na vlast,pa hoce ovako da mrcvari narod..izbori se ponavljaju na svaka tri meseca,naravno,vreme prolazi,neko hoce neizvesnost i onda im nametne vojsku kao jedinog pravog cuvara reda...zar ne shvatate??? kaganatu hazarski jos si 70-ak zivota pojeo!!!!!!
naravno, HAZARSKI KAGANAT!!!!!!!!
cudno da sam pretekao Mairosua |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 02/02/2012 : 10:16:38
|
quote: Originally posted by Barney
strasno! Zbog nekolicine maloumnih, pijanih, drogiranih idiota, koji su ocito tek nedavno sisli s drveta, strada na stotine nevinih ljudi a sta je jos gore, jedno zlo izaziva drugo i sada ce se zbog ovoga traziti i osveta gostujucih navijaca prvom prilikom i tako to ide u krug, ja tebe ti mene... pa budi ti sinko moj pametan pa idi na takvu utakmicu i uzmi jos sa sobom i dijete.
Ti huligani su predvodili revoluciju u Egiptu
Niko ni im nije rekao (a ni nama) da treba i evolucija da se desi |
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 02/02/2012 : 11:09:49
|
Njima su rekli da je njihovo demokratsko pravo da budu budale a, na kraju krajeva, ti ljudi su se borili za drzavu u kojoj mogu ovo da rade. Nek' im je sa srecom... demokratija je stvarno cudo. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 13:36:41
|
quote: Originally posted by Poli
naravno, HAZARSKI KAGANAT!!!!!!!!
cudno da sam pretekao Mairosua
nije smesno...zbog toliko mrtvih |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 13:37:41
|
quote: Originally posted by selanne
Ideje su ti u rangu 1Eura što se tice maštovitosti, ali nisu ni blizu zabavne kao njegove.
momak,ova tema i ne sme biti zabavna nekima...komeje ovo zabavno taj mora da je maloumni budalas |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 13:54:51
|
quote: Originally posted by wele
Mijenjas teze u stilu Vronskog.
dje si vele crnogosrski lafe... koji Vronski..ko je to neki grof??? objasni ili ucutkaj Nikolaidisa |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 02/02/2012 : 14:45:06
|
Ne moraš baš svaki dogadaj okretati ili pokušati okretati na politiku. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/02/2012 : 15:02:10
|
nije smesno...zbog toliko mrtvih
Naravno da nije, ali je zato tvoje pominjanje HK. Gde god stignes.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 15:30:04
|
Ne moraš baš svaki dogadaj okretati ili pokušati okretati na politiku.
ma ne okrecem nego verujem u to sto sam rekao..kome se svidja nek podrzi,kome ne,neka produzi...ne morate Vi uvek isti komentarisati moje komentare...ovde su dozvoljena razlicita misljenja,koja ne vredjaju clanove..molim lepo..sad meni ovo malo dosadjuje da odgovaram uvek na komentare na moje pisanje ljudi situacija je ozbiljna u svetu...kriza je namerno iscenirana da se sto vise novca popljacka po svetu,iz ko zna kojih razloga..nisu imali gde legitimno udariti(mozda ce na Iran dok Obama ne udje u predsednicku trku)pa uvek proizvode krize...da se niko nigde siguran ne oseca...pa sta vam je to ste ucili iz istorije kako se autokratski vlada...tamo je bio jedan drzavnik/kralj/sah itd...sada je nadnacionalna vlada...neverovatno ali osim bukvalno par ljudi na celom ovom sajtu,nigde nisam procito razgovore na ovu temu i to me sve vise zaprepascuju ako je neko pacifista ovda,mogu reci sa 90% sigurnosti ali 90%,da je to upravo moja malenkost(ne pitajte me otkuda to znam)...ali o ovakvim temama koje se ticu svih nas i mogu se odraziti sutra na nase medjudrzavne odnose...ma odnose svih sa svakim,zaista smesno da moderatori ne otvore jadan topic gde bi suptilno(bez vredjanja)mi istomisljenici mogli da raspravljamo/dajemo sugestije/apelujemo/osudimo ili sta vec na zadate svetske teme od strane kaganata nije ljudi sala..djavo rovari gde smo najtanji...danas kriza..sutra manjak novca za nasu decu..onda porast nacionalizma kod nekih/ili svih..zatim montirani dogadjaji ili stvarni excesi..tu i tamo po 1000+ mrtvih i eto sranja od neprocitanog romana kad se osvestis..a ono Boga mi ponovo greske nesavladane iz proslosti O Boze kako je ljudsko pamcenje kratko...kako smo bezobrazni i kako olako pljujemo po dedovskim kostima i zaista na svetu ima mnogo vise dobra od zla samo sto je to zlo bolje organizovano |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 02/02/2012 : 15:41:18
|
dje si vele crnogosrski lafe... koji Vronski..ko je to neki grof??? objasni ili ucutkaj Nikolaidisa
Molim te da me ne povezujes na bilo koji nacin sa Nikolaidisom i njegovim trabunjanjima |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 15:50:01
|
dje si vele crnogosrski lafe... koji Vronski..ko je to neki grof??? objasni ili ucutkaj Nikolaidisa
Molim te da me ne povezujes na bilo koji nacin sa Nikolaidisom i njegovim trabunjanjima
apsolutno dogovoreno |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 02/02/2012 : 18:07:53
|
Shvacam ovaj tvoj veliki post, ali nije ovdje mjesto da se o tome raspravljamo. Ne možemo ništa promijeniti, a samo dobijamo priliku da se posvadamo. Jebi ga, znam da je svijet daleko od idealnog mjesta za život, ali ovdje dolazim da malo pobjegnem od stvarnosti, a ti me onda podsjecaš na nju. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 02/02/2012 : 19:14:55
|
Shvacam ovaj tvoj veliki post, ali nije ovdje mjesto da se o tome raspravljamo. Ne možemo ništa promijeniti, a samo dobijamo priliku da se posvadamo. Jebi ga, znam da je svijet daleko od idealnog mjesta za život, ali ovdje dolazim da malo pobjegnem od stvarnosti, a ti me onda podsjecaš na nju.
sad se evo setih pa da te nesto priupitam naime cuo sam cudnu stvar...drug mi isao iz Bg-a kod frenda u Siroki Brijeg..kaze da je istina, da je to grad u Evropi sa najvise mercedesa po glavi stanovnika...da li je to istina???? pitam tebe jel sam shvatio valjda da si Hercegovac??? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 02/02/2012 : 19:19:22
|
Hahahahaha, to je i do Beograda došlo. Mi Mostarci imamo mali milijun viceva na racun naših sjeverozapadnih susjeda, ali nije ovo mjesto da ih pricam. Ne znam koliko je to statisticki tocna informacija, ali da imaju dosta - imaju. |
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 02/02/2012 : 19:30:47
|
Hahahahaha, to je i do Beograda došlo. Mi Mostarci imamo mali milijun viceva na racun naših sjeverozapadnih susjeda, ali nije ovo mjesto da ih pricam. Ne znam koliko je to statisticki tocna informacija, ali da imaju dosta - imaju.
Gledao sam (ima godina) dokumentarac o bivsem igracu Mostara (mogao bih mozda i da izguglam koji, ali mrsko mi je ). Dobar dokumentarac. Ova vest iz Egipta ima kakve-takve veze i sa tim dokumentarcem Citaj: Velez i Zrinjski
Ima i sa milion drugih bliskih primera No, ti pomenu Mostar, ja bejah tamo proslo leto (na 43 stepeni), a i setih se tog dokumentarca Ima li ikakve sanse da ta dva tima odigraju utakmicu tako da se navijaci ne ponasaju kao da su sisli sa grane? Ako je dokumentarac verodostojan, do sukoba dolazi i na utakmicama mladjih kategorija ova dva tima |
|
|
fred perry
Average Member
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
Posted - 02/02/2012 : 19:34:15
|
ovi neredi imaju veze sa sportom i navijackim pokretom kao i oni što su se dešavali pocetkom 90ih na našim stadionima... |
SAMO HAJDUK!!! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 02/02/2012 : 19:42:17
|
@ o.O 321 Ja sam igrao rukomet deset godina u Zrinjskom, Velež nije bio s nama u ligi, ali smo igrali "prijateljske" utakmice. Ljudi u upravama su uvijek iznova vjerovali u ideju da nece biti problema, a bolje da ne pricam što se sve dogadalo. To izmedu Zrinjskog i Veleža je jedna gadna i duga prica, s puno politike, nacionalizma i vjerskih problema, a ovaj forum nije mjesto za te price. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25514 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47295 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/02/2012 : 20:25:33
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|