forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Split 1979 - MEDITERANSKE IGRE (za Splitcane i co.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/02/2012 : 14:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by milkywaymanser

quote:
Originally posted by 1Euro

Hej, jel znate zašto takav znak?
Izgleda kao AUDI znak haha bez jednog kruga....mislim, šta znace tri OOO, jel to ima neko znacenje ili tek tako.....

Sa wikipedie: "Službeni logo Mediteranskih igara, koje se ujedno kolokvijalno zovu i Olimpijske igre Sredozemlja, se sastoji od tri kruga koji simboliziraju tri kontinenta cije se države natjecu. Izradio ga je ugledni hrvatski dizajner Boris Ljubicic radeci rješenje za Sredozemne igre kojima je domacin bio Split 1979. Krugovi se odražavaju djelomicno ispod morske površine plave boje (do nedavno su sve države sudionice morale imati izlaz na Sredozemno more). Tijekom ceremonije zatvaranja zastava igara se premješta u državu ciji ce grad biti domacin iduceg izdanja Mediteranskih igara."

zahvaljujem!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/02/2012 : 18:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jebote, ove zene gore kao razne rase pasa.. Euro, i ja mislim da to ne vredi toliko.. Meni poznato je da najvise nose znacke sa grbovima klubova, i to inostranih... Rekao mi davno jedan kolekcionar.. Koliko je to tacno, ne znam..

poslao sam ti PM.
Jel netko zna koliko onda vrijede znacke "domacih" klubova iz druge lige?
Jedan moj prijatelj ih ima 40-tak....
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000