Author |
Topic |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21291 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/02/2012 : 19:26:44
|
samo procitajte ovo pa posle slobodno zakljucavajte ili brišite.
Poenta otvaranja topika "prazan topik" nije posledica pijanstva,nadrogiranosti ili neke frusttracije - odlicno svako zna da nisam tome podložan.
jednostavno sam hteo da napravim eksperiment, kako iz nicega može da se napravi nešto - i mislim da je prica od nicega krenula na neku zajebanciju.Bane je ubacio dobar post, zatim Mairosu. Nažalost morao sam da se neplanirano udaljim, tako da nisam uspeo da usmerim diskusiju na dobru zajebanciju. da nije zakljucan topik i da ste mu dali još 12 sati fore, garantujem vam da bi se ovde dobro zezali, a da pri tom ne pominjemo cene,izdavace,politiku,ovo,ono.
sad kad je zakljucan, cak i da ga otkljucate, izgubice na spontanosti - jebi ga!!
Ne ljutim se što ga je neko zakljucao, jebeš jedan topik, samo mi je krivo što ne znam kako bi se razvila cela prica, i da li bi zaista iz nicega stvorili nešto - odnosno, sjebali ste jedan naucnoistraživacki eksperiment.Šteta.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 24/02/2012 : 19:38:06
|
quote: Originally posted by anto
Poenta otvaranja topika "prazan topik" nije posledica pijanstva,nadrogiranosti ili neke frusttracije - odlicno svako zna da nisam tome podložan.
jednostavno sam hteo da napravim eksperiment, kako iz nicega može da se napravi nešto - i mislim da je prica od nicega krenula na neku zajebanciju.Bane je ubacio dobar post, zatim Mairosu. Nažalost morao sam da se neplanirano udaljim, tako da nisam uspeo da usmerim diskusiju na dobru zajebanciju. da nije zakljucan topik i da ste mu dali još 12 sati fore, garantujem vam da bi se ovde dobro zezali, a da pri tom ne pominjemo cene,izdavace,politiku,ovo,ono.
sad kad je zakljucan, cak i da ga otkljucate, izgubice na spontanosti - jebi ga!!
Ne ljutim se što ga je neko zakljucao, jebeš jedan topik, samo mi je krivo što ne znam kako bi se razvila cela prica, i da li bi zaista iz nicega stvorili nešto - odnosno, sjebali ste jedan naucnoistraživacki eksperiment.Šteta.
ili jednostavno da kreneš opet od nule s istom svrhom u ovom topicu |
http://typotecture.net / http://www.klada.hr |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 24/02/2012 : 19:59:46
|
quote: Originally posted by anto
Kako se samo usudjujes?Banujte ga,strijeljajte ili sto se vec radi prilikom ovakvih ispada. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 24/02/2012 : 20:13:43
|
Predlažem najstrožu mogucu kaznu - neka s odredenim novcanim udjelom sudjeluje u ovim 1Eurovim idejama. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 24/02/2012 20:14:03 |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 24/02/2012 : 20:35:13
|
Predlažem oduzimanje svih stripova koje ima u posjedu i obavezno druženje sa punicom preko vikenda iducih dva mjeseca. Isto tako, ukazala se potreba za osnivanjem stripovi.com policije koja bi imala ovlasti upada u stan bez naloga, te privodenje u službene prostorije pa ako treba i zadržavanje u pritvoru. Molim administratora da razmotri ovaj prijedlog. |
always progressive, never conventional! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 24/02/2012 : 20:39:53
|
Koje su službene prostorije? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 24/02/2012 : 20:46:44
|
quote: Originally posted by fikus
Predlažem oduzimanje svih stripova koje ima u posjedu i obavezno druženje sa punicom preko vikenda iducih dva mjeseca. Isto tako, ukazala se potreba za osnivanjem stripovi.com policije koja bi imala ovlasti upada u stan bez naloga, te privodenje u službene prostorije pa ako treba i zadržavanje u pritvoru. Molim administratora da razmotri ovaj prijedlog.
Znaci i do tebe su doprle ove glasine... Ja sam cuo da svaki novi clan bude vezan za stolicu i mucen dok se iz njega ne izvuku informacije.Kazu...kazu,da hodnicima stripovi.com nocu odjekuju krici novih clanova i glas dezurnog moderatora koji ponavlja: -"Jesi li ti profesor inz?Jesi li ti profesor inz?Sto znas o Bobu Roku?Govori!..." |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 24/02/2012 : 21:01:26
|
Osobno poznajem nekoliko osoba koji su bili pozvani kod administratora i od onda im se gubi svaki trag. Kad sam se ja registrirao na stripovi.com pocele su mi se docadati cudne stvari. Mislim da me prate. Par savjeta ako medusobno razovarate telefonom: - budi kratak - razgovor pripremi - budi svjestan da neprijatelj prisluškuje |
always progressive, never conventional! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 24/02/2012 : 21:13:36
|
Podcijenio si nas , a precijenio sebe. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21291 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/02/2012 : 21:58:51
|
Ma evo me; ovi su moji klinci pobudaleli - samo prave gluposti, a žena ko žena, ne može da se izbori sa njih troje pa me cima non stop. Što se tice moderatora - ma klasicna mafija.Cuo sam da su neki ovdašnji forumaši, koji su im se zamerili, prosto nestali.Progutao ih je mrak, tako se prica!
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47321 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/02/2012 : 22:37:09
|
quote: Originally posted by selanne
Koje su službene prostorije?
bolje da ne znaš . te prostorije vidiš samo 2 puta.prvi i zadnji |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 24/02/2012 : 22:55:53
|
Poslije ovog topica, anto je posta politicki nepodoban...
EDIT: mislia san na "tabula rasa" topic... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 24/02/2012 22:57:35 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
|