forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Skidanje s interneta
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 01/03/2012 : 23:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Stari mi je danas rekao da za skidanje filmova i muzike s interneta može doc neznam tko i zaplijeniti racunalo. Ja sumnjam i cuo sam da eventualno carnet pošalje obavijest ako to vide ali fakat neznam za ikakve takve mijere. zanima me ima li netko dobro upoznat sa time tko može pokazati zakon ili što vec u hrvatskoj kako je to kažnjivo?

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/03/2012 : 23:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ludilo

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/03/2012 : 23:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
mali od palube
Stari mi je danas rekao da za skidanje filmova i muzike s interneta može doc neznam tko i zaplijeniti racunalo.

Samo ne puštaj neznance u kucu i nema brige.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/03/2012 : 23:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by mali od palube

Stari mi je danas rekao da za skidanje filmova i muzike s interneta može doc neznam tko i zaplijeniti racunalo. Ja sumnjam i cuo sam da eventualno carnet pošalje obavijest ako to vide ali fakat neznam za ikakve takve mijere. zanima me ima li netko dobro upoznat sa time tko može pokazati zakon ili što vec u hrvatskoj kako je to kažnjivo?

Ahahahahahahahahahah
Koji si ti kralj jebote,ugusih se od smijeha
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2012 : 00:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ma samo skidaj

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 02/03/2012 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by mali od palube

Ahahahahahahahahahah
Koji si ti kralj jebote,ugusih se od smijeha

Pa meni je isto retardirano i nema baš smisla o.O
Samo pitam :P

Znam da vani to prate ali ne znam baš u hr da to rade?

Edited by - mali od palube on 02/03/2012 00:08:11
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/03/2012 : 00:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Curinom susjedu su tako upali i odnili kompjuter prije koju godinu.
Doduše, to je jedini slucaj za kojega sam ikad cua da se to desilo, tako da ko zna o cemu se radilo

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/03/2012 : 01:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ako dodu pošalji ih u Pakao

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 02/03/2012 : 02:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Policija je dosad upadala u stanove kad je bilo u pitanju organizirano piratstvo (oni likovi koji su snimali i prodavali sve i svašta) te u slucaju pedofilije (ovo je obicno koordinirano sa stranim službama tipa Interpol). Nije poznat slucaj da su nekom dolazili zbog skidanja filmova ili sl., ali nije ni to više tako daleko.
Cuo sam i da je bilo nekih upada u više gradova (Zagreb, Sl. Brod i još neki), ali vecina je bila kao posljedica necije prijave, a ne nekakvog motrenja prometa na netu od strane policije.

Usvoje li naši ACTA-u (a sudeci po stavovima našeg predsjednika mogli bi) e tu ce vec biti svašta.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 02/03/2012 : 03:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Novi zakon jos nije stupio na snagu, ali vjerojatno uskoro hoce (iako sam cuo da ce biti protesti zbog toga) i donjeli su odluku da ce policija imati ovlastenje da bez sudskog naloga mogu upasti bilo kad i bilo kome u kucu i pregledati mu racunalo i naravno ukoliko pronadju nesto protuzakonito osim velike novcane kazne moguca je kazna 3-5 godina zatvora.
Izvor ovog sranja je Amerika, i opet oni imaju svoju racunicu i svoje razloge i cijeli svijet se mora prilagodjavati kako se njima sprdne.
S obzirom da danas gotovo svaka kuca ima barem jedan komp ako ne 2 ili 3, ne vjerujem da ce se nesto bitnijeg promjeniti sto se tice kontrole, jer u pitanju su milijunske cifre samo ovim zakonom zele svakom kucnom korisniku utjerati strah u kosti i vjerojatno ce u pocetku imati par upada tek toliko za primjer ostalima i to ce se procuti po novinama i televiziji pa da oni mirno spavaju a mi bojazljivo gledamo kad ce i nama netko pozvonit na vrata.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 02/03/2012 : 05:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message
nadrljali smo ako prodje acta na ovim prostorima. culi ste da su amerikanci uhapsili momka IZ BRITANIJE koji je na svom sajtu OSTAVIO LINK (nije on nista kacio) ka drugom sajtu na kome se mogu skidati fajlovi? naravno da nece ici od kuce do kuce, ali koga potrefe, taj je nadrljao.

Edited by - drablj on 02/03/2012 05:15:29
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 02/03/2012 : 12:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message
Skidaj sve redom a posle,videcemo šta cemo i kako.Toga je uvek bilo i bice.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/03/2012 : 12:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ne diraj pedofiliju i za sada bi trebao biti na miru. imas i programe za staviti koji ti skrivaju ip adresu kada skidas torente.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 02/03/2012 : 12:31:52  Show Profile Show Extended Profile
pedofilija - nikako
sa ostalim budi pažljiv i umjeren.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/03/2012 : 12:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Barney

Novi zakon jos nije stupio na snagu, ali vjerojatno uskoro hoce (iako sam cuo da ce biti protesti zbog toga) i donjeli su odluku da ce policija imati ovlastenje da bez sudskog naloga mogu upasti bilo kad i bilo kome u kucu i pregledati mu racunalo i naravno ukoliko pronadju nesto protuzakonito osim velike novcane kazne moguca je kazna 3-5 godina zatvora.
Izvor ovog sranja je Amerika, i opet oni imaju svoju racunicu i svoje razloge i cijeli svijet se mora prilagodjavati kako se njima sprdne.
S obzirom da danas gotovo svaka kuca ima barem jedan komp ako ne 2 ili 3, ne vjerujem da ce se nesto bitnijeg promjeniti sto se tice kontrole, jer u pitanju su milijunske cifre samo ovim zakonom zele svakom kucnom korisniku utjerati strah u kosti i vjerojatno ce u pocetku imati par upada tek toliko za primjer ostalima i to ce se procuti po novinama i televiziji pa da oni mirno spavaju a mi bojazljivo gledamo kad ce i nama netko pozvonit na vrata.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 02/03/2012 : 13:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

ne diraj pedofiliju i za sada bi trebao biti na miru. imas i programe za staviti koji ti skrivaju ip adresu kada skidas torente.

Jel ovo neka zajebancija?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/03/2012 : 15:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
naravno da nije zajebancija. pa ne mislis valjda da je pedofilija ok?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/03/2012 : 18:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Mogu li ja u zatvor zato što gledam streamove Milanovih utakmica?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 03/03/2012 : 19:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ma kak bi rekao nas dobri prosti narod,mogu ti ga slobodno popusi......moj kompjuter koji smo u porodici kupili je Cosa Nostra.Ako bi neko u mojoj kuci pipnuo nesto bez pitanja morao bi da trazi protezu za ruku.

Anarchy je moje opredeljenje, nisam duzan da se povinujem zakonu ako to ne zelim.Nisu mi ga oni kupili nece ga ni uzeti.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 03/03/2012 : 22:25:40  Show Profile Show Extended Profile
Može li se anarhizam okarakterizirati kao posebna subkultura?
Ili možda spada u terorizam?

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 03/03/2012 : 22:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:

Mozda cu ispast glup al ajde,
dakle suludo mi izgleda da se mora nekoga upozoravati
da se drzi dalje od pedofilije, eto :)
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 03/03/2012 : 22:32:43  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by ordell

quote:

Upozoravanja nikada dosta kada je pedofilija u pitanju.
Svatko tko ima djecu znat ce zašto.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/03/2012 : 22:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by ordell

quote:

aha sada kuzim:) pa u pravu si.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/03/2012 : 00:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Nisam mislio na anarhizam kao na ideologiju,vec na pravo da ne budem deo sistema koji je deo nekog drugog sistema ili Brick in the wall.
Ne volim punk van muzike,bilo kakvu uniformisanja bilo to vojno ili Bajkersko.Jednostavno mogu da odjebu svi koji ce me naterati da se stopim sa masom koja klice predvodniku.Hrabrost je reci ne kada si u manjini a ne kada za to dodje vreme.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/03/2012 : 00:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

ili kao ekonomski nesto? tko god je rodjen u jugi i ima volje raspravljati o tome morao bi znati sta to znaci u smislu ekonomije .
kakve crne subkulture i terorizmi.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 04/03/2012 00:33:40
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/03/2012 : 00:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ovog fikusa ponekad ne kuzim. :D

Ne to sto kaze...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000