Author |
Topic |
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 01/03/2012 : 23:46:52
|
Stari mi je danas rekao da za skidanje filmova i muzike s interneta može doc neznam tko i zaplijeniti racunalo. Ja sumnjam i cuo sam da eventualno carnet pošalje obavijest ako to vide ali fakat neznam za ikakve takve mijere. zanima me ima li netko dobro upoznat sa time tko može pokazati zakon ili što vec u hrvatskoj kako je to kažnjivo?
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 01/03/2012 : 23:55:29
|
quote: Originally posted by mali od palube
Stari mi je danas rekao da za skidanje filmova i muzike s interneta može doc neznam tko i zaplijeniti racunalo. Ja sumnjam i cuo sam da eventualno carnet pošalje obavijest ako to vide ali fakat neznam za ikakve takve mijere. zanima me ima li netko dobro upoznat sa time tko može pokazati zakon ili što vec u hrvatskoj kako je to kažnjivo?
Ahahahahahahahahahah Koji si ti kralj jebote,ugusih se od smijeha |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 02/03/2012 : 00:07:05
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by mali od palube
Ahahahahahahahahahah Koji si ti kralj jebote,ugusih se od smijeha
Pa meni je isto retardirano i nema baš smisla o.O Samo pitam :P
Znam da vani to prate ali ne znam baš u hr da to rade? |
Edited by - mali od palube on 02/03/2012 00:08:11 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/03/2012 : 00:48:05
|
Curinom susjedu su tako upali i odnili kompjuter prije koju godinu. Doduše, to je jedini slucaj za kojega sam ikad cua da se to desilo, tako da ko zna o cemu se radilo |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/03/2012 : 01:29:59
|
ako dodu pošalji ih u Pakao |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 02/03/2012 : 02:37:28
|
Policija je dosad upadala u stanove kad je bilo u pitanju organizirano piratstvo (oni likovi koji su snimali i prodavali sve i svašta) te u slucaju pedofilije (ovo je obicno koordinirano sa stranim službama tipa Interpol). Nije poznat slucaj da su nekom dolazili zbog skidanja filmova ili sl., ali nije ni to više tako daleko. Cuo sam i da je bilo nekih upada u više gradova (Zagreb, Sl. Brod i još neki), ali vecina je bila kao posljedica necije prijave, a ne nekakvog motrenja prometa na netu od strane policije.
Usvoje li naši ACTA-u (a sudeci po stavovima našeg predsjednika mogli bi) e tu ce vec biti svašta. |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 02/03/2012 : 03:45:37
|
Novi zakon jos nije stupio na snagu, ali vjerojatno uskoro hoce (iako sam cuo da ce biti protesti zbog toga) i donjeli su odluku da ce policija imati ovlastenje da bez sudskog naloga mogu upasti bilo kad i bilo kome u kucu i pregledati mu racunalo i naravno ukoliko pronadju nesto protuzakonito osim velike novcane kazne moguca je kazna 3-5 godina zatvora. Izvor ovog sranja je Amerika, i opet oni imaju svoju racunicu i svoje razloge i cijeli svijet se mora prilagodjavati kako se njima sprdne. S obzirom da danas gotovo svaka kuca ima barem jedan komp ako ne 2 ili 3, ne vjerujem da ce se nesto bitnijeg promjeniti sto se tice kontrole, jer u pitanju su milijunske cifre samo ovim zakonom zele svakom kucnom korisniku utjerati strah u kosti i vjerojatno ce u pocetku imati par upada tek toliko za primjer ostalima i to ce se procuti po novinama i televiziji pa da oni mirno spavaju a mi bojazljivo gledamo kad ce i nama netko pozvonit na vrata. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
drablj
New Member
Serbia
233 Posts
Member since 06/06/2007 |
Posted - 02/03/2012 : 05:14:52
|
nadrljali smo ako prodje acta na ovim prostorima. culi ste da su amerikanci uhapsili momka IZ BRITANIJE koji je na svom sajtu OSTAVIO LINK (nije on nista kacio) ka drugom sajtu na kome se mogu skidati fajlovi? naravno da nece ici od kuce do kuce, ali koga potrefe, taj je nadrljao. |
Edited by - drablj on 02/03/2012 05:15:29 |
|
|
nikia
Junior Member
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 02/03/2012 : 12:19:15
|
ne diraj pedofiliju i za sada bi trebao biti na miru. imas i programe za staviti koji ti skrivaju ip adresu kada skidas torente. |
Mrzim mrznju! |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/03/2012 : 12:35:10
|
quote: Originally posted by Barney
Novi zakon jos nije stupio na snagu, ali vjerojatno uskoro hoce (iako sam cuo da ce biti protesti zbog toga) i donjeli su odluku da ce policija imati ovlastenje da bez sudskog naloga mogu upasti bilo kad i bilo kome u kucu i pregledati mu racunalo i naravno ukoliko pronadju nesto protuzakonito osim velike novcane kazne moguca je kazna 3-5 godina zatvora. Izvor ovog sranja je Amerika, i opet oni imaju svoju racunicu i svoje razloge i cijeli svijet se mora prilagodjavati kako se njima sprdne. S obzirom da danas gotovo svaka kuca ima barem jedan komp ako ne 2 ili 3, ne vjerujem da ce se nesto bitnijeg promjeniti sto se tice kontrole, jer u pitanju su milijunske cifre samo ovim zakonom zele svakom kucnom korisniku utjerati strah u kosti i vjerojatno ce u pocetku imati par upada tek toliko za primjer ostalima i to ce se procuti po novinama i televiziji pa da oni mirno spavaju a mi bojazljivo gledamo kad ce i nama netko pozvonit na vrata.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 02/03/2012 : 13:32:36
|
quote: Originally posted by mamlaz
ne diraj pedofiliju i za sada bi trebao biti na miru. imas i programe za staviti koji ti skrivaju ip adresu kada skidas torente.
Jel ovo neka zajebancija? |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/03/2012 : 18:49:09
|
Mogu li ja u zatvor zato što gledam streamove Milanovih utakmica? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 03/03/2012 : 19:40:58
|
Ma kak bi rekao nas dobri prosti narod,mogu ti ga slobodno popusi......moj kompjuter koji smo u porodici kupili je Cosa Nostra.Ako bi neko u mojoj kuci pipnuo nesto bez pitanja morao bi da trazi protezu za ruku.
Anarchy je moje opredeljenje, nisam duzan da se povinujem zakonu ako to ne zelim.Nisu mi ga oni kupili nece ga ni uzeti. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 03/03/2012 : 22:25:40
|
Može li se anarhizam okarakterizirati kao posebna subkultura? Ili možda spada u terorizam? |
always progressive, never conventional! |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 03/03/2012 : 22:26:18
|
naravno da nije zajebancija. pa ne mislis valjda da je pedofilija ok?
Mozda cu ispast glup al ajde, dakle suludo mi izgleda da se mora nekoga upozoravati da se drzi dalje od pedofilije, eto :) |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 03/03/2012 : 22:32:43
|
quote: Originally posted by ordell
Mozda cu ispast glup al ajde, dakle suludo mi izgleda da se mora nekoga upozoravati da se drzi dalje od pedofilije, eto :)
Upozoravanja nikada dosta kada je pedofilija u pitanju. Svatko tko ima djecu znat ce zašto. |
always progressive, never conventional! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 03/03/2012 : 22:47:12
|
quote: Originally posted by ordell
Mozda cu ispast glup al ajde, dakle suludo mi izgleda da se mora nekoga upozoravati da se drzi dalje od pedofilije, eto :)
aha sada kuzim:) pa u pravu si. |
Mrzim mrznju! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 04/03/2012 : 00:27:05
|
quote: Originally posted by fikus
Može li se anarhizam okarakterizirati kao posebna subkultura? Ili možda spada u terorizam?
Nisam mislio na anarhizam kao na ideologiju,vec na pravo da ne budem deo sistema koji je deo nekog drugog sistema ili Brick in the wall. Ne volim punk van muzike,bilo kakvu uniformisanja bilo to vojno ili Bajkersko.Jednostavno mogu da odjebu svi koji ce me naterati da se stopim sa masom koja klice predvodniku.Hrabrost je reci ne kada si u manjini a ne kada za to dodje vreme. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/03/2012 : 00:32:44
|
quote: Originally posted by fikus
Može li se anarhizam okarakterizirati kao posebna subkultura? Ili možda spada u terorizam?
ili kao ekonomski nesto? tko god je rodjen u jugi i ima volje raspravljati o tome morao bi znati sta to znaci u smislu ekonomije . kakve crne subkulture i terorizmi. |
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 04/03/2012 00:33:40 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic |
|