Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 09/03/2012 : 22:16:59
|
quote: Originally posted by fikus
Živio sam u Americi i zaista je lako registrirati firmu, ali je i još lakše izgubiš. Problem sa firmama na ovim prostorima je da cim nešto tražiš od njih odmah su sumnjicavi i gledaju te kao nekog grebatora za razliku od Amera koji ce ti vrlo lako izaci u susret jer u tome vide svojevrsnu reklamu i to je win-win situation.
pa o tome pricam. Morat cu i ja jednom da idem u USA, bar na izlet, da vidim ima li mjesta za mene. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 09/03/2012 : 22:22:51
|
Nešto mi je upalo u oko kad sam pogledao popis. FC ŽITIŠTE kažeš jel? Jedva cekam odgovor (ne tvoj naravno).
|
always progressive, never conventional! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/03/2012 : 22:51:27
|
Nešto mi je upalo u oko kad sam pogledao popis. FC ŽITIŠTE kažeš jel? Jedva cekam odgovor (ne tvoj naravno).
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 09/03/2012 : 22:53:28
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Combatrock
brate euro imam predlog za tebe kupi dres manchester uniteda broj 3 ... i resio si sve probleme na ledjima ti pise 3 evra...
Ne bi nosio dres Manchestera da mi plate.U obzir dolaze samo: -Barcelona -Real -Porto -Benfica -Maribor -Celje -Napoli -Roma -Inter -Juventus -Valencia -FC ŽITIŠTE -Hajduk -Partizan -Olimpiakos -Celtic -Monaco -PSG -Arsenal -Schalke -Koln -Newcastle -Sporting -ARGENTINA -BRAZILIJA -ŠPANJOLSKA -SLOVENIJA -GANA -OBALA BJELOKOSTI -KINA -MONGOLIJA -JAMAJKA -SVE KARIBSKE ZEMLJE -OD DRŽAVA BI NOSIO SKORO SVE DRESOVE,jer više volim da imam dres nacionalnog tima nego klubskog....
super. ja ih dosta ne bi nosia.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 09/03/2012 : 23:03:38
|
Baš me zanima kako izgleda dres Mongolije. Možda je na dresu mongolski jak sa erekcijom. |
always progressive, never conventional! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 09/03/2012 : 23:08:22
|
Baš me zanima kako izgleda dres Mongolije. Možda je na dresu mongolski jak sa erekcijom.
ili Ðingis kan okrice kokoš na ražnju? |
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/03/2012 : 23:20:31
|
Baš me zanima kako izgleda dres Mongolije. Možda je na dresu mongolski jak sa erekcijom.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Posted - 09/03/2012 : 23:43:00
|
quote: Originally posted by lwood
brate euro imam predlog za tebe kupi dres manchester uniteda broj 3 ... i resio si sve probleme na ledjima ti pise 3 evra...
Ne bi nosio dres Manchestera da mi plate.U obzir dolaze samo: -Barcelona -Real -Porto -Benfica -Maribor -Celje -Napoli -Roma -Inter -Juventus -Valencia -FC ŽITIŠTE -Hajduk -Partizan -Olimpiakos -Celtic -Monaco -PSG -Arsenal -Schalke -Koln -Newcastle -Sporting -ARGENTINA -BRAZILIJA -ŠPANJOLSKA -SLOVENIJA -GANA -OBALA BJELOKOSTI -KINA -MONGOLIJA -JAMAJKA -SVE KARIBSKE ZEMLJE -OD DRŽAVA BI NOSIO SKORO SVE DRESOVE,jer više volim da imam dres nacionalnog tima nego klubskog....
super. ja ih dosta ne bi nosia.
meni se više svidaju državne selekcije, nego klubske. Isto tako više volim da gledam SP,euro,copa,africki kup nacija,concacaf,...nego liga prvaka, uefa,....pa mi je tako bolje imati dres Mongolije nego Milana npr |
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 10/03/2012 : 00:27:28
|
meni se više svidaju državne selekcije, nego klubske. Isto tako više volim da gledam SP,euro,copa,africki kup nacija,concacaf,...nego liga prvaka, uefa,....pa mi je tako bolje imati dres Mongolije nego Milana npr
Da ne znam da si dosad tražio šumske rendžere i zakopano blago, mislio bih da si ozbiljan, ovako znam da se šališ. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/03/2012 : 09:29:34
|
samo: -Barcelona -Real -Porto -Benfica -Maribor -Celje -Napoli -Roma -Inter -Juventus -Valencia -FC ŽITIŠTE -Hajduk -Partizan -Olimpiakos -Celtic -Monaco -PSG -Arsenal -Schalke -Koln -Newcastle -Sporting -ARGENTINA -BRAZILIJA -ŠPANJOLSKA -SLOVENIJA -GANA -OBALA BJELOKOSTI -KINA -MONGOLIJA -JAMAJKA -SVE KARIBSKE ZEMLJE -OD DRŽAVA BI NOSIO SKORO SVE DRESOVE,jer više volim da imam dres nacionalnog tima nego klubskog.... [/quote] Samo
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4820 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 10/03/2012 : 11:30:02
|
brate evro promasio si poentu u ovim klubovima nema nikoga ko se zove evra... a u manchesteru ima... jedino da sacekas da covek potpise za neki drugi klub... recimo da zaigra za samrok roverse pred kraj karijere ... |
sangue navajo |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 10/03/2012 : 11:41:50
|
quote: Originally posted by sawitch
Ti kao da si se rodio negde u pampasima i nikad civilizacije nisi video... Naravno da je moguce.. Ispises sta 'oces...
Da sam na tvom mestu uzeo bih dres i nastampao nazad "Sutni me molim te, zasluzio sam!"
pa ti ne znaš citati ili se praviš blesav samo kako bi mene diskreditirao. Ja sam napisao da znam da se tako nešto može napraviti, cak sam stavio primjer kako su to napravili kod Maribora ali SAM PITAO DA LI MI NETKO MOŽE RECI GDJE (koga treba kontaktirati Klub, proizvodaca adidas npr,...) Pun mi te je qu..c savitcu jer umjesto da pomogneš ti vrijedaš. Moglo bi se puno toga reci tko živi u civilizaciji "gospodine iz Žitišta-gdje god to bilo". Imam nekoliko prijatelja koji su Srbi ali žive u Sloveniji ili su iz miješanih brakova i NITKO NE ZNA GDJE JE ŽITIŠTE....
a ti ih svakodnevno po par puta pitas; Hej gdje je Žitište ? |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 10/03/2012 : 12:01:06
|
Vidim, ovde još uvek birate dresove |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 10/03/2012 12:01:25 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 10/03/2012 : 12:11:27
|
brate evro promasio si poentu u ovim klubovima nema nikoga ko se zove evra... a u manchesteru ima... jedino da sacekas da covek potpise za neki drugi klub... recimo da zaigra za samrok roverse pred kraj karijere ...
Ili možda za Celje |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Posted - 10/03/2012 : 12:45:27
|
brate evro promasio si poentu u ovim klubovima nema nikoga ko se zove evra... a u manchesteru ima... jedino da sacekas da covek potpise za neki drugi klub... recimo da zaigra za samrok roverse pred kraj karijere ...
a kužim!!! 3 EVRA haha!!!! Dobro sacekacu da prede u neki "ozbiljan" klub |
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Posted - 10/03/2012 : 12:45:57
|
quote: Originally posted by tinton
Ili možda za Celje
onda bi kupio odmah!!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Posted - 10/03/2012 : 12:46:50
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
quote: Originally posted by sawitch
Ti kao da si se rodio negde u pampasima i nikad civilizacije nisi video... Naravno da je moguce.. Ispises sta 'oces...
Da sam na tvom mestu uzeo bih dres i nastampao nazad "Sutni me molim te, zasluzio sam!"
pa ti ne znaš citati ili se praviš blesav samo kako bi mene diskreditirao. Ja sam napisao da znam da se tako nešto može napraviti, cak sam stavio primjer kako su to napravili kod Maribora ali SAM PITAO DA LI MI NETKO MOŽE RECI GDJE (koga treba kontaktirati Klub, proizvodaca adidas npr,...) Pun mi te je qu..c savitcu jer umjesto da pomogneš ti vrijedaš. Moglo bi se puno toga reci tko živi u civilizaciji "gospodine iz Žitišta-gdje god to bilo". Imam nekoliko prijatelja koji su Srbi ali žive u Sloveniji ili su iz miješanih brakova i NITKO NE ZNA GDJE JE ŽITIŠTE....
a ti ih svakodnevno po par puta pitas; Hej gdje je Žitište ?
ne pitam svaki put ali sam ih pitao i znam da nisu znali. A ti si kao znao!??? |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Posted - 16/03/2012 : 12:17:51
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Baš san mislia od OB kupit dres, ali pricekat cu neka bolja vrimena. Imaš na ovom linku dobre dresove, pa vidi
http://dresdirekt.com/
Uff, super za link, hvala! Jel misliš, da se može sa ovima koji prodavaju dresove na ovoj stranici dogovoriti da mi stave napis koji ja želim, ili oni samo prodavaju šta vec imaju |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 16/03/2012 : 16:29:45
|
Ljubi te Sawitch! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/03/2012 : 16:30:49
|
Zacrvenio si pogrešan klub, trebao si onaj 2 mjesta iznad. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
|
Topic |
|