forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Fudbalski dres
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/03/2012 : 22:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Živio sam u Americi i zaista je lako registrirati firmu, ali je i još lakše izgubiš.
Problem sa firmama na ovim prostorima je da cim nešto tražiš od njih odmah su sumnjicavi i gledaju te kao nekog grebatora za razliku od Amera koji ce ti vrlo lako izaci u susret jer u tome vide svojevrsnu reklamu i to je win-win situation.

pa o tome pricam. Morat cu i ja jednom da idem u USA, bar na izlet, da vidim ima li mjesta za mene.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 09/03/2012 : 22:22:51  Show Profile Show Extended Profile
Nešto mi je upalo u oko kad sam pogledao popis. FC ŽITIŠTE kažeš jel?
Jedva cekam odgovor (ne tvoj naravno).

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/03/2012 : 22:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Da,da...Bit ce to odgovor koji nestaje...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2012 : 22:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Nešto mi je upalo u oko kad sam pogledao popis. FC ŽITIŠTE kažeš jel?
Jedva cekam odgovor (ne tvoj naravno).

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2012 : 22:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Combatrock

brate euro imam predlog za tebe kupi dres manchester uniteda broj 3 ... i resio si sve probleme na ledjima ti pise 3 evra...

Ne bi nosio dres Manchestera da mi plate.U obzir dolaze samo:
-Barcelona
-Real
-Porto
-Benfica
-Maribor
-Celje
-Napoli
-Roma
-Inter
-Juventus
-Valencia
-FC ŽITIŠTE
-Hajduk
-Partizan
-Olimpiakos
-Celtic
-Monaco
-PSG
-Arsenal
-Schalke
-Koln
-Newcastle
-Sporting
-ARGENTINA
-BRAZILIJA
-ŠPANJOLSKA
-SLOVENIJA
-GANA
-OBALA BJELOKOSTI
-KINA
-MONGOLIJA
-JAMAJKA
-SVE KARIBSKE ZEMLJE
-OD DRŽAVA BI NOSIO SKORO SVE DRESOVE,jer više volim da imam dres nacionalnog tima nego klubskog....

super. ja ih dosta ne bi nosia.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 09/03/2012 : 23:03:38  Show Profile Show Extended Profile
Baš me zanima kako izgleda dres Mongolije. Možda je na dresu mongolski jak sa erekcijom.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2012 : 23:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Baš me zanima kako izgleda dres Mongolije. Možda je na dresu mongolski jak sa erekcijom.

ili Ðingis kan okrice kokoš na ražnju?

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17041 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/03/2012 : 23:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/03/2012 : 23:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

brate euro imam predlog za tebe kupi dres manchester uniteda broj 3 ... i resio si sve probleme na ledjima ti pise 3 evra...

-Barcelona
-Real
-Porto
-Benfica
-Maribor
-Celje
-Napoli
-Roma
-Inter
-Juventus
-Valencia
-FC ŽITIŠTE
-Hajduk
-Partizan
-Olimpiakos
-Celtic
-Monaco
-PSG
-Arsenal
-Schalke
-Koln
-Newcastle
-Sporting
-ARGENTINA
-BRAZILIJA
-ŠPANJOLSKA
-SLOVENIJA
-GANA
-OBALA BJELOKOSTI
-KINA
-MONGOLIJA
-JAMAJKA
-SVE KARIBSKE ZEMLJE
-OD DRŽAVA BI NOSIO SKORO SVE DRESOVE,jer više volim da imam dres nacionalnog tima nego klubskog....

super. ja ih dosta ne bi nosia.

meni se više svidaju državne selekcije, nego klubske. Isto tako više volim da gledam SP,euro,copa,africki kup nacija,concacaf,...nego liga prvaka, uefa,....pa mi je tako bolje imati dres Mongolije nego Milana npr
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/03/2012 : 23:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
FK BEGEJ ŽITIŠTE:

http://www.youtube.com/watch?v=o8yf1HC2FRI&feature=related

a ovo je njihov trener koji ide na posao:

http://www.youtube.com/watch?v=fIYFeRNzZes&feature=related

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/03/2012 : 00:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

meni se više svidaju državne selekcije, nego klubske. Isto tako više volim da gledam SP,euro,copa,africki kup nacija,concacaf,...nego liga prvaka, uefa,....pa mi je tako bolje imati dres Mongolije nego Milana npr

Da ne znam da si dosad tražio šumske rendžere i zakopano blago, mislio bih da si ozbiljan, ovako znam da se šališ.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/03/2012 : 09:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

samo:
-Barcelona
-Real
-Porto
-Benfica
-Maribor
-Celje
-Napoli
-Roma
-Inter
-Juventus
-Valencia
-FC ŽITIŠTE
-Hajduk
-Partizan
-Olimpiakos
-Celtic
-Monaco
-PSG
-Arsenal
-Schalke
-Koln
-Newcastle
-Sporting
-ARGENTINA
-BRAZILIJA
-ŠPANJOLSKA
-SLOVENIJA
-GANA
-OBALA BJELOKOSTI
-KINA
-MONGOLIJA
-JAMAJKA
-SVE KARIBSKE ZEMLJE
[/quote]
Samo

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4820 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 10/03/2012 : 11:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message
brate evro promasio si poentu u ovim klubovima nema nikoga ko se zove evra... a u manchesteru ima... jedino da sacekas da covek potpise za neki drugi klub... recimo da zaigra za samrok roverse pred kraj karijere ...

sangue navajo
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 10/03/2012 : 11:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ti kao da si se rodio negde u pampasima i nikad civilizacije nisi video... Naravno da je moguce.. Ispises sta 'oces...

Da sam na tvom mestu uzeo bih dres i nastampao nazad "Sutni me molim te, zasluzio sam!"

pa ti ne znaš citati ili se praviš blesav samo kako bi mene diskreditirao.
Ja sam napisao da znam da se tako nešto može napraviti, cak sam stavio primjer kako su to napravili kod Maribora ali SAM PITAO DA LI MI NETKO MOŽE RECI GDJE (koga treba kontaktirati Klub, proizvodaca adidas npr,...)
Pun mi te je qu..c savitcu jer umjesto da pomogneš ti vrijedaš.
Moglo bi se puno toga reci tko živi u civilizaciji "gospodine iz Žitišta-gdje god to bilo". Imam nekoliko prijatelja koji su Srbi ali žive u Sloveniji ili su iz miješanih brakova i NITKO NE ZNA GDJE JE ŽITIŠTE....

a ti ih svakodnevno po par puta pitas; Hej gdje je Žitište ?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/03/2012 : 12:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Vidim, ovde još uvek birate dresove

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 10/03/2012 12:01:25
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/03/2012 : 12:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

brate evro promasio si poentu u ovim klubovima nema nikoga ko se zove evra... a u manchesteru ima... jedino da sacekas da covek potpise za neki drugi klub... recimo da zaigra za samrok roverse pred kraj karijere ...

Ili možda za Celje

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/03/2012 : 12:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

a kužim!!! 3 EVRA haha!!!!
Dobro sacekacu da prede u neki "ozbiljan" klub
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/03/2012 : 12:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ili možda za Celje

onda bi kupio odmah!!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/03/2012 : 12:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ti kao da si se rodio negde u pampasima i nikad civilizacije nisi video... Naravno da je moguce.. Ispises sta 'oces...

Da sam na tvom mestu uzeo bih dres i nastampao nazad "Sutni me molim te, zasluzio sam!"

pa ti ne znaš citati ili se praviš blesav samo kako bi mene diskreditirao.
Ja sam napisao da znam da se tako nešto može napraviti, cak sam stavio primjer kako su to napravili kod Maribora ali SAM PITAO DA LI MI NETKO MOŽE RECI GDJE (koga treba kontaktirati Klub, proizvodaca adidas npr,...)
Pun mi te je qu..c savitcu jer umjesto da pomogneš ti vrijedaš.
Moglo bi se puno toga reci tko živi u civilizaciji "gospodine iz Žitišta-gdje god to bilo". Imam nekoliko prijatelja koji su Srbi ali žive u Sloveniji ili su iz miješanih brakova i NITKO NE ZNA GDJE JE ŽITIŠTE....

a ti ih svakodnevno po par puta pitas; Hej gdje je Žitište ?

ne pitam svaki put ali sam ih pitao i znam da nisu znali. A ti si kao znao!???
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 10:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Baš san mislia od OB kupit dres, ali pricekat cu neka bolja vrimena. Imaš na ovom linku dobre dresove, pa vidi

http://dresdirekt.com/

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/03/2012 : 12:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Baš san mislia od OB kupit dres, ali pricekat cu neka bolja vrimena. Imaš na ovom linku dobre dresove, pa vidi

http://dresdirekt.com/

Uff, super za link, hvala!
Jel misliš, da se može sa ovima koji prodavaju dresove na ovoj stranici dogovoriti da mi stave napis koji ja želim, ili oni samo prodavaju šta vec imaju
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/03/2012 : 12:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Samo ovo ..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 16/03/2012 : 16:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
quote:

quote:

-Barcelona
-Real
-Porto
-Benfica
-Maribor
-Celje
-Napoli
-Roma
-Inter
-Juventus
-Valencia
-FC ŽITIŠTE
-Hajduk
-Partizan
-Olimpiakos
-Celtic
-Monaco
-PSG
-Arsenal
-Schalke
-Koln
-Newcastle
-Sporting
-ARGENTINA
-BRAZILIJA
-ŠPANJOLSKA
-SLOVENIJA
-GANA
-OBALA BJELOKOSTI
-KINA
-MONGOLIJA
-JAMAJKA
-SVE KARIBSKE ZEMLJE

Ljubi te Sawitch!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/03/2012 : 16:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Zacrvenio si pogrešan klub, trebao si onaj 2 mjesta iznad.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/03/2012 : 16:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Evo vam ga:

http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDiti%C5%A1te_(op%C4%87ina)

http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDiti%C5%A1te

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000