Author |
Topic |
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17835 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/03/2012 : 16:44:32
|
kako je krenulo pješobus i biciklo ce biti osnovno prevozno sredstvo a auta ce biti ko mobiteli... naftne kompanije nudit ce ti najskuplje auto samo da koristiš njihovo gorivo :D koje ce biti skupo ko djavo
hrana skupa cokolada ce biti kao u depresivnim filmovima naucne fantatsike
i na kraju ce siromašni jesti bogate |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 14/03/2012 : 17:27:58
|
quote: Originally posted by zeljko
kako je krenulo pješobus i biciklo ce biti osnovno prevozno sredstvo a auta ce biti ko mobiteli... naftne kompanije nudit ce ti najskuplje auto samo da koristiš njihovo gorivo :D koje ce biti skupo ko djavo
i na kraju ce siromašni jesti bogate
Pa ce se na kraju bogato israt. |
always progressive, never conventional! |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/03/2012 : 18:09:26
|
quote: Originally posted by okiboki
Gorivo nikad skuplje ali realno jako se puno vozi.Automobila na ulicama kao nikad.Ja imam drugare koji vecito kukaju kako nemaju para a ovamo ne izlaze iz auta.Pola plate trose na gorivo.Pa jebem mu mater,prosetaj,idi biciklom,vozi trotinet,jebote ne moras kolima u klonju. Ja nemam kola i da mi ih dzabe daju ne bi ih uzeo.Sa danasnjim primanjima auto je luksuz samo takav.
Isto kod mene. Meni ih daju džabe (punica ima 2 auta), ali ja to ne želim. Da moram hraniti auto novcima, bilo bi manje nama za hranu, režije, stripove... Neka hvala, ja bih radije imao koju kunu više nego trošio 1000 kn. na benzin i bio gladan. Luksuz. No, ljudi su se navukli. Kada jednom zasjedneš, više ni prdnut bez auta. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/03/2012 : 18:12:53
|
quote: Originally posted by zeljko
i na kraju ce siromašni jesti bogate
E to se ceka... Mljac. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/03/2012 : 20:17:21
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by velka031 Osim toga sam i biciklist, nije mi teško napraviti i po 100 km dnevno ljeti kada imam slobodan dan,
Jbte, s ovakvim sposobnostima bi trebao da sudjelujes u onom Tour De France, pa mozda nesto i zaradis
Ace, ma nije to nikakav problem, ako si u normalnoj kondiciji, imaš solidan bicikl i društvo za takvu vožnjicu, to je vrlo ugodno provedeno vrijeme... Ja se družim s takvim manijacima koji i na more idu biciklima, a prema njima sam "mala beba" |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 21/03/2012 : 10:46:47
|
quote: Originally posted by sawitch
Stvarno, ko je spomenuo lose gorivo... Ja idem iskljucivo na plin.. Kao da idem na vazduh.. Ubrzava do 70km/h 10 minuta... Stisnem gas, nema snage... Pre godinu dana je Eko bio super plin, a sada svuda krs... Kada sam skinuo filter za plin, otpadaka kao iz pepeljare posle noci kartanja... Strasno...
A i od kada imam kola sve manje idem peske...
Apsolutno podrzavam bojkot.. Plin 75 dinara.. Strasno... Kaloricnost nula...
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic |
|