forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Jedna ideja u ovim "krasnim vremenima"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 16/03/2012 : 00:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Ovako,prije par dana procitao sam strip Nevidljive price.
Tematika stripa je prilicno tužna,a govori o problemima i teškocama ljudi sa posebnim potrebama u svakodnevnom prebrzom životnom ritmu,te kako su im neke sitnice stvarno bitne u životu.Nakon citanja mi je zasvijetlila lampica(u glavi,naravno).
Inace radim u Psihijatrijskoj bolnici Rab, kao medicinski brat na forenzickom odjelu.
Na poslu uvijek imam par stripova u ormaru za svaki slucaj,što su primjetili i pojedini pacijenti.Poceo sam im donositi neke stripove koji mi ne trebaju i ubrzo došao do zakljucka da od njih 50 na odjelu bar desetorica u biti vole citati stripove,a to je nekih 20 posto ,pa sam nastavio s tom praksom do danas.
Na poslu danas odem vidjeti kakav izbor knjiga ima u obnovljenoj bolnickoj knjižnici,ono klasika,svega i niceg.
Vidim nekog pacijenta cita Alan Ford klasik krck fu,pitam ga odakle mu,on mi odgovori da je napokon stigao red na njega da ga procita,što me nasmijalo i zamislilo.Pa ako na mom odjelu njih 20 posto cita,u cijeloj bolnici ima 500 pacijenata,samo nekih pet posto bi bilo nekih 25 ljudi,zar ne?
Dovoljno.
Sutra nosim apsolutno sve stripove koji mi nikad nece zatrebati(bez korica,pošarane,neke duple,loše ocuvane itd...) i poklanjam ih tamo nek ih bar još netko procita,bolje nego da meni oduzimaju prostor a nekome ce možda i pomoci,bar za mali bijeg u neki maštoviti svijet lišen svakondevnih problema.
Ovo nisam napisao da se pohvalim ,nego više kao neki primjer,hahhahaa.
Ako se netko voljan riješiti stripova koji mu ne trebaju,lošijih,koje ne može prodati ni za kunu i sl.nek ih pošalje meni,pa cu ih ja odnijeti tamo ili na adresu bolnice,svejedno.
Poštarinu za Hrvatsku cu ja rado platiti,valjda ih nece biti baš toliko
Za detalje slobodno pitajte...

eto toliko

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/03/2012 : 01:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Bravo, dobar rad.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/03/2012 : 01:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pohvalno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 16/03/2012 : 02:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Svaka cast na ovome. Vrlo pohvalno!
Kroz par dana cu tocno znati na cemu sam sa jednom hrpicom stripova pa ako cu imati visak stripova poslat cu ti ih, neka ljudi citaju.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 16/03/2012 : 08:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Otto Kraus

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 16/03/2012 : 08:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
Svaka cast Otto! Slijedeci tjedan ti stavljam paket na katamaran. Javim ti se još!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2012 : 09:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 13:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Kapa dolje!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17041 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/03/2012 : 19:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Bravo majstore!
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 17/03/2012 : 10:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Jebote,osjecam se kao hrvatska Angelina Jolie...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/03/2012 : 12:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Jebote,osjecam se kao hrvatska Angelina Jolie...

ne može dan proc da je neko ne spomene ili na netu ili na tv-u ili na radiju ili na ulici...
još malo iskakat ce i iz wc školjke

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/03/2012 : 13:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
jel ti netko vec poslao stripove?
Jer ovakvih akcija je vec bilo po internetu, sjecam se Ultrasove, gdje se isto tako skupljalo stripove za djecu,...i uvijek svi to podržavaju rijecima,ali ne i djelima.....neka ljudi zamjene ono "bravo majstore" , "svaka cast",....i samo tiho pošalju stripove....
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/03/2012 : 13:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Šalji mi adresu na PM,pa cu pomalo sakupljati i poslati ti u Hrvatsku, vec imam dva duplica Dylana Doga, jer sam kupio dva i nisam znao da vec imam kod kuce.
Stavicu ti ih na stranu, pa još malo da se okupi, pa šaljem. Pozdrav!!

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 17/03/2012 : 18:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

jel ti netko vec poslao stripove?
Jer ovakvih akcija je vec bilo po internetu, sjecam se Ultrasove, gdje se isto tako skupljalo stripove za djecu,...i uvijek svi to podržavaju rijecima,ali ne i djelima.....neka ljudi zamjene ono "bravo majstore" , "svaka cast",....i samo tiho pošalju stripove....

Da,neki su preko PM vec tražili adresu,pa ce vjerovatno i poslati.
U tišini,baš kako bi i trebalo,a tako ce i ostati jer strah me da ljudima porez ne udare...
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 17/03/2012 : 22:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Poslao sam ti PM. Poslati cu ti 10 stripova. 6 Lazarus Ledd i 4 Nathan Never. Nisu u olicnom stanju ali su ok. Htio sam ih staviti na aukcije, ali bolje je ovako. Tvoja ideja je super.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000