forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zakopavanje rakije!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 19/03/2012 : 09:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Kad sam procitao naslov, mislio sam da je Euro otvorio topic. Doduše, Whetherpine je sve lijepo pojasnio u prvoj recenici prvog posta.

Hehe, moram priznati (mada to stvarno mislim napraviti) da za postavljenje ovog posta bio sam inspiriran sa 1Eurom. Nacitao sam se njegovih bedastoca i baš sam se zabavio. Takve stvari ovaj forum cine zabavnim.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/03/2012 : 10:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Tu se slažem, gotovo uvijek me nasmije i oraspoloži. Samo ne vjerujem da mu je to ikad namjera.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/03/2012 : 12:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Inace ima obicaj da se i pokojniku stavi litar rakije neka mu se nade na onom svitu...
Covjek mi je pricao da je potegao iz boce koju su našli u grobu njegovog dida kad su ga premještali u zajednicku grobnicu.
Kaže da ubija koliko je dobra!

Have mercy
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/03/2012 : 13:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by Whetherpine

Kad cemo to sin i ja otkopavati, jednu cemo strusiti odma a druga bude na vjencanju!

A ako bude antialkoholicar

ili homic pa nist od vjencanja:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 19/03/2012 : 13:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by Whetherpine

Kad cemo to sin i ja otkopavati, jednu cemo strusiti odma a druga bude na vjencanju!

A ako bude antialkoholicar

ili homic pa nist od vjencanja:)

Do tada ce se legalizirati homosexualni brakovi .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/03/2012 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Inace ima obicaj da se i pokojniku stavi litar rakije neka mu se nade na onom svitu...
Covjek mi je pricao da je potegao iz boce koju su našli u grobu njegovog dida kad su ga premještali u zajednicku grobnicu.

Smrtuša

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4421 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 19/03/2012 : 14:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:

Znaci pokojnik je nije popio jel?
Ne zaozbiljno - ovo je neka zajebancija ili ?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 19/03/2012 : 14:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message
quote:

Brrrr. Ovo mi je tu mac!

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/03/2012 : 14:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Baš... Premorbidno.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/03/2012 : 16:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pricam ja ženi što je whetherpine najavio na ovom forumu da ce napraviti, i kako je to dobra fora i da bi mi to mogli napraviti. Kad ona meni na to kaže da smo vec o slicnome razgovarali pred par mjeseci i da smo dogovorili da cemo spremiti vino koje smo donijeli iz Izraela iz Kane Galilejske, da malom nazdravimo kad ce se ženit u dalekoj buducnosti.
Uh, mogao sam se zaboraviti pa popiti to vino koje smo cuvali. mislim da bi bilo najbolje da i ja to zakopam!

Bi li zakopano vino preživjelo kojih dvadesetak godina?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/03/2012 : 16:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Znala su vina preživjeti i po stotinu ili više godina, pogotovo u potopljenim brodovima u 18. ili 19. st.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/03/2012 : 17:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
kad sam se ženio,stari je otkopao rakiju koja je bila stara 28 godina i cekala dan moje ženidbe...ja sam u 16 sati bio mrtav pijan od te rakije,a pijuckao sam cašu od jednog decilitra,nevjerovatno koji je to okus bio...a crkva u 19 sati...najviše mi žao kuma koji se tek napio u 6 ujutro kad je završio pir jer su se bojali da cu opet pronaci rakiju pa me cuvao od daljnjeg konzumiranja alkohola
kad mi se cer rodila,stari je opet zakopao rakiju,i otvara je kad se moja cer bude udavala...stari obicaj u dalmatinskoj zagori i dalmaciji,za ostale dijelove zemlje i ex yu tvorevine,ne znam...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2012 : 17:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo
...stari obicaj u dalmatinskoj zagori i dalmaciji,za ostale dijelove zemlje i ex yu tvorevine,ne znam...

Skoro svuda je taj obicaj.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/03/2012 : 18:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Pricam ja ženi što je whetherpine najavio na ovom forumu da ce napraviti, i kako je to dobra fora i da bi mi to mogli napraviti. Kad ona meni na to kaže da smo vec o slicnome razgovarali pred par mjeseci i da smo dogovorili da cemo spremiti vino koje smo donijeli iz Izraela iz Kane Galilejske, da malom nazdravimo kad ce se ženit u dalekoj buducnosti.
Uh, mogao sam se zaboraviti pa popiti to vino koje smo cuvali. mislim da bi bilo najbolje da i ja to zakopam!

Bi li zakopano vino preživjelo kojih dvadesetak godina?

vino ne bi prezivelo.... ukvarilo bi se. Vina se obavezno drze u hladnoj i mracnoj prostoriji u polozenom polozaju i nakon nekog vremena se mojaju okretati. A drzanje u ormaru ili na fijoci ne pali vino ce se pokvariti.

http://www.mali-podrum.com/Cuvanje

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 19/03/2012 18:53:13
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2012 : 18:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by masni
A drzanje u ormaru ili na fijoci ne pali vino ce se pokvariti.

Zato ja vino ne cuvam, sve popijem da se ne bi pokvarilo!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47341 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
...stari obicaj u dalmatinskoj zagori i dalmaciji,za ostale dijelove zemlje i ex yu tvorevine,ne znam...

bogami kod mene nije

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

bogami kod mene nije

Pa kaže globinjo, stari dalmatinski obicaj. Hoceš da kažeš da laže moderator?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47341 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
globinjo ima zemlje u zagori pa me to i ne cudi,ne znam di bi ovde po obali i moga nešto zakopat.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

globinjo ima zemlje u zagori pa me to i ne cudi,ne znam di bi ovde po obali i moga nešto zakopat.

Možda potapaju u more!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47341 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Možda potapaju u more!

u more bacaju samo dinamit

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Možda potapaju u more!

u more bacaju samo dinamit

Love ribu na taj nacin?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47341 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2012 : 19:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
lovili su prije.sad je preskupo
što? to je baš lep narodni obicaj

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
767 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 19/03/2012 : 20:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message
quote:

kad sam se ženio,stari je otkopao rakiju koja je bila stara 28 godina i cekala dan moje ženidbe...ja sam u 16 sati bio mrtav pijan od te rakije,a pijuckao sam cašu od jednog decilitra,nevjerovatno koji je to okus bio...a crkva u 19 sati...najviše mi žao kuma koji se tek napio u 6 ujutro kad je završio pir jer su se bojali da cu opet pronaci rakiju pa me cuvao od daljnjeg konzumiranja alkohola
kad mi se cer rodila,stari je opet zakopao rakiju,i otvara je kad se moja cer bude udavala...stari obicaj u dalmatinskoj zagori i dalmaciji,za ostale dijelove zemlje i ex yu tvorevine,ne znam...

Pre mesec dana moj brat je pravio proslavu povodom prvog rodjendana svoje cerke. Na tu proslavu je pradeda devojcice doneo rakiju koju je ostavio/zakopao kada se rodila njegova unuka, odnosno devojcicina majka.
Ta rakija je bila takodje stara 28 godina i to je najbolja rakija koju sam do sada probao.
Bila je neverovatno pitka pa smo za kratko vreme popili dosta, a onda nas je sve redom poobarala s nogu.

Btw, to je stari obicaj u mnogim delovima ex YU.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/03/2012 : 21:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
vino ne bi prezivelo.... ukvarilo bi se. Vina se obavezno drze u hladnoj i mracnoj prostoriji u polozenom polozaju i nakon nekog vremena se mojaju okretati. A drzanje u ormaru ili na fijoci ne pali vino ce se pokvariti.http://www.mali-podrum.com/Cuvanje

A shit! Propo plan! Izgleda da cemo morati rakiju...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 19/03/2012 : 23:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
vino ne bi prezivelo.... ukvarilo bi se. Vina se obavezno drze u hladnoj i mracnoj prostoriji u polozenom polozaju i nakon nekog vremena se mojaju okretati. A drzanje u ormaru ili na fijoci ne pali vino ce se pokvariti.http://www.mali-podrum.com/Cuvanje

A shit! Propo plan! Izgleda da cemo morati rakiju...

Da, vino ne bi to preživjelo. Nisam baš ni ja tip za rakiju ali nemam izbora.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000