forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 KBS Spartanac - Imamo pobednika!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

lwood
Advanced Member

Colombia
47357 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2012 : 11:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

meni se vise dopadaju verzije gdje su nacrtani borci u kikboks pozama.
ovaj pobjednicki grb previse asocira na film 300, ali dobro, vi znate sta je za vas najbolje.

kako nisi skužia da ce njih 300 iz Žitišta polomit svakog?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40532 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/03/2012 : 12:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Hm, vidim dva problema u vezi sa vašim grbom:
-previše mi lici na grb fudbalskog kluba Olympiakos, a i sama špartanska kaciga (kao i ime) nema nikakve ali baš nikakve veze sa Žitištom,...ipak vi niste grci i malo mi je nedostatak mašte, da koristite nešto iz grške mitologije sa cim veze nemate....
-napis vam je u cirilici, to zna biti problem ako se natjecete na nekoj medunarodnoj sceni, pa ako biste voljeli da reklamirate klub, da prodajete neke majice,dresove,...ljudi van Srbije nece znati o cemu se radi....nece ni znati od kud adolazite, zamjenjivat ce vas sa Rusima, ili svim ostalim koji koriste slicna slova,....

Ne lici na grb Olimpijakosa osim sto je krug i ima iste boje...

Sparta naravno nema veze sa Zitistem ali je naziv kluba Spartanac jer nas asocira na spartansko ratnicko vaspitanje, odricanje, treniranje itd.

Cirilica je jer smo mi Srbi i pisemo svojim pismom. Idi u Rusiju pa trazi latinicu... Mek Donalds im pise na cirilici.. A o takmicenju van Srbije necu jer je to daleko kao i Neptun ili Pluton..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 28/03/2012 : 20:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

POBEDNICKI GRB

Neka se autor sam javi ovde, necu ga ja predstavljati! Cestitam mu i zahvaljujem se svima ostalima na trudu.. Ako budemo koristili nekad njihove radove, javicemo se i bice i oni nagradjeni!

Drago mi je da sam pobedio, tacnije moja sestra koja je graficki dizajner i do sada iza sebe ima gomilu odradjenih bilborda, logoa, internet stranica i svega sto vec ide uz to. Hvala svima koji su pre proglasenja pobednika glasali za ovo resenje.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47357 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2012 : 20:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sorry starudije meni je ovo prekricavo

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/03/2012 : 21:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Bez uvrede prema ostalim autorima, al vidi se da ženska ima veze s dizajnom. Jedan od rijetkih grbova koji poštuje zakone heraldike.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/03/2012 : 22:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
1Euro
-previše mi lici na grb fudbalskog kluba Olympiakos..

Šta lici ? Isti, bato, isti !
I zbog toga je dobar ! Crveno-beo, kao duša je

Bravo na izboru, Sale!
Posle onog zvezdaškog ovaj, bratskog Olimpijakosa, mi je bio najdraži

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2012 : 22:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ja se ne slažem s odabirom, grb nije nimalo originalan, po meni su bili najbolji onaj iza gladijatora, onaj od dicmanjca i onaj s jing-jangom

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13490 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/03/2012 : 00:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

cestitke pobjedniku

P:S. sawitchu ipak na kraju crveno-bijeli grb

i još me podseca na onaj šugavi olimpijakos

vizuelno ok, ali mi se boje ne svidaju
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/03/2012 : 00:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by ponki

cestitke pobjedniku

P:S. sawitchu ipak na kraju crveno-bijeli grb

i još me podseca na olimpijakos

vizuelno ok

Izabrali ga zbog Pantele

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40532 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/03/2012 : 07:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ali je pobedio Grobar na izboru!

Go to Top of Page

majstor kvarisa
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 02/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 08:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send majstor kvarisa a Private Message
Pobjednicki grb izgleda kao medalja za kvalitet novosadskog sajma, one slike sto mozete naci na kutijama Plazma keksa ili flasama mineralne vode. Promasen cilj totalno.
Najbolji su oni prvi, sa vrha, posebno sa bokserom s ledja, uzdignutih ruku, kao i uzdignuta pesnica na crvenoj podlozi. Moderni, upadljivi i efektni grbovi koji ne ostavljaju ravnodusnim i na svakom takmicenju bi privlacili paznju publike i ostalih takmicara. Ako vam je smetala latinica, mogli se kontaktirat autora i traziti cirilicnu verziju.
Ovako imate grb dostojan nekog podruma pica iz provincije.

Alan Ford, Dylan Dog, Corto Maltese
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40532 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/03/2012 : 13:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Postujem tvoje misljenje ali nije u redu da nipodastavas neciji rad... Samo toliko o tvom komentarisanju..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47357 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/03/2012 : 13:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by majstor kvarisa

Pobjednicki grb izgleda kao medalja za kvalitet novosadskog sajma, one slike sto mozete naci na kutijama Plazma keksa ili flasama mineralne vode. Promasen cilj totalno.
Najbolji su oni prvi, sa vrha, posebno sa bokserom s ledja, uzdignutih ruku, kao i uzdignuta pesnica na crvenoj podlozi. Moderni, upadljivi i efektni grbovi koji ne ostavljaju ravnodusnim i na svakom takmicenju bi privlacili paznju publike i ostalih takmicara. Ako vam je smetala latinica, mogli se kontaktirat autora i traziti cirilicnu verziju.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by majstor kvarisa

Tvoje ime govori o tvojoj merodavnosti.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ali je pobedio Grobar na izboru!

Veruj mi da i sestra to jeste, ima propusnice i za basket i za fudbal, a svrati i na ostale sportove povremeno.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000