izmedju ostalog ovisi i o tome kakvu televiziju imas....Ako imas neki fensi LCD/plazma full HD sit gledaj da ti plejer podrzava *.mp4 i *.mkv formate i da moze citat Blu-ray ripove
Jel ima neka fora da se poveze DVD ROM sa kucistem od nekog DVD plejera, tako da DVD ROM slusa komande sa plejera? To mi je san jer sam promjenio tonu plejera pa sam dosao na ideju da se to, ako moze, iskombinuje jer DVD ROM skoro pa neunistiv u odnosu na one sugave plejere...
Jel ima neka fora da se poveze DVD ROM sa kucistem od nekog DVD plejera, tako da DVD ROM slusa komande sa plejera? To mi je san jer sam promjenio tonu plejera pa sam dosao na ideju da se to, ako moze, iskombinuje jer DVD ROM skoro pa neunistiv u odnosu na one sugave plejere...
Ne razumjem se baš najbolje u to, ali preko media playera se možeš povezati s kompjuterom i gledati filmove s kompjutera ili cak ukljuciti dvd film na kompjuteru i gledati ga. Povezivanje može biti mrežno ili wi fi. Sljedeci tu logiku valjda postoji i neki dvd player koji može to isto.
kupio neki 26 incni sonijev bravija tv i zanimaju me samo divxi ponkead i dvd a nikako blu rej :D pogledat cu sta se nudi bio sam zadovoljan sonijevim plejerom godinama sad to brat koristi a morao sam jesmom update firmwarea