forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zaljubio sam se
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/05/2012 : 14:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Evo da se pohvalim.
Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo.
Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu.
Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...

E, ovo je stvarno ljepo. Svaka cast!

No sikiriki
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 11/05/2012 : 15:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

Evo da se pohvalim.
Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo.
Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu.

odustao sam od ovog idiotskog, samoreklamerskog, pubertetskog topika još na prvoj strani
ali neki dava me potaka da ga opet otvorim
i evo
ako je cagliostro morao pricat koga jebe, je li se zaljubio ili nije, je li ona, nije, oce, nece, zašto... neka je
bez tih gluposti, ne bi bilo ovog posta

svaka cast obi
vecinu ljudi koje cijenim na ovom forumu upoznao sam osobno
ostali ste još samo D.J. i ti

ja stvarno nisam shvatio tvoj uvodni dio.... cemu to ?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/05/2012 : 16:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

quote:
Originally posted by ken2

quote:

Evo da se pohvalim.

odustao sam od ovog idiotskog, samoreklamerskog, pubertetskog topika još na prvoj strani
ali neki dava me potaka da ga opet otvorim
i evo
ako je cagliostro morao pricat koga jebe, je li se zaljubio ili nije, je li ona, nije, oce, nece, zašto... neka je
bez tih gluposti, ne bi bilo ovog posta

svaka cast obi
vecinu ljudi koje cijenim na ovom forumu upoznao sam osobno
ostali ste još samo D.J. i ti

ja stvarno nisam shvatio tvoj uvodni dio.... cemu to ?

ništa osobno, jesam malo pretjerao, ali meni je jednostavno nezrelo pricati po forumu o svojim ljubavnim poduhvatima
i dodatno, ako sve skupa nije zajebancija i ako si ti stvarno bio ili još jesi u vezi sa starijom, udatom ženom, i još ktome poznatom facom sa estrade, onda nije baš pametno prosipat svoju i tudu intimu po internetu
hrvatska, dalmacija, split...sve je to jedno selo, malo istraživanja i nekakav žuti novinar je mogao do afere i problema za tvoju ljubavnicu
inace, uživaj dok si mlad

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2012 : 16:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ajde priznaj da si ga tia isprovocirat

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 11/05/2012 16:38:47
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2012 : 16:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

...jebene zene mrtve

Zna san da ceš zabasrljat u nekrofiliju.

sicaš se "Miss Autopsije"?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/05/2012 : 17:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

...jebene zene mrtve

Zna san da ceš zabasrljat u nekrofiliju.

sicaš se "Miss Autopsije"?

Zapravo ja nisam ni shvatio ovaj uvodni navod... Cemu on vodi? Pucnjavi u nekom kaficu i lokvi krvi na podu?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 11/05/2012 17:03:15
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 22:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
E da malo obnovim topic, dakle potpuno sam zavrsio sa bivsom i sa odlukom da zelim imati stariju tetu za ljubavnicu...
Stvar je da sam upoznao curu ( starija al ajde 6 mjeseci ) koji mi je jebeno predobra... al nazalost ovdje je samo do kraja mjeseca, a onda se vraca zivjeti u Istru ( odakle je rodom ) jer je finila fakultet...

Sto ciniti ?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 23:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
jel ti stvarno ocekujrs savjet u svojim godinama na ovom forumu ili samo privlacis paznju? kao i sa kaktusima?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
sto ti mislis ?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

E da malo obnovim topic, dakle potpuno sam zavrsio sa bivsom i sa odlukom da zelim imati stariju tetu za ljubavnicu...
Stvar je da sam upoznao curu ( starija al ajde 6 mjeseci ) koji mi je jebeno predobra... al nazalost ovdje je samo do kraja mjeseca, a onda se vraca zivjeti u Istru ( odakle je rodom ) jer je finila fakultet...

Sto ciniti ?

zadrži je,bogati. al ti sve triba crtat?

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ma nema zadrzavanja, jedino da joj bebu napravim....
otic ce ona iovako ionako... al opet pitanje je dal da napravim nesto u ova tri tjedna... da mi nebi srce opet puklo kasnije
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

ma nema zadrzavanja, jedino da joj bebu napravim....
otic ce ona iovako ionako... al opet pitanje je dal da napravim nesto u ova tri tjedna... da mi nebi srce opet puklo kasnije

koji si ti diletant.
imaš podrum?

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
nemam, imam drvarnicu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
eto vidiš . imaš još koji problem da ti rješin dok san ovde?

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
sto je sa onim frendovim frendom od frenda ?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vidicemo. iako sumnjan da se to da lako nabavit .
jebiga, nismo u Mexicu nego u HR

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 23:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
zijeev

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ma sve u svemu u kurcu sam... cekam da mi posalje na face poruku a ono nista... lagani odjebi... dovraga....

sve je mamlaz kriv...
sto lec ne odes kad ti se spava sine ?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 23:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ocu tata, cim dodjem doma iz izlaska:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
:D op op
sad se vidi tko je dezurni bekrija... cak sam i ja doma...
btw danas sam pusten sa terapije... pluca cista totalno :D
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 23:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
bravo, e sada mozes ici van sa menom:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/06/2012 : 23:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ma ne pijem ja vise :)
opila me ljepota cure iz Istre ( Istrijanke ... )
a inace mi ide na kurac Istra....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

ma ne pijem ja vise :)
opila me ljepota cure iz Istre ( Istrijanke ... )
a inace mi ide na kurac Istra....

vrijedanje po regionalnoj osnovi . ban samo takav

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 23:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
daj ne seri:) ne pijes????!!!! hehe to ne pali ovdje:)
ps . mrzis Istru a Istrijan si:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

daj ne seri:) ne pijes????!!!! hehe to ne pali ovdje:)
ps . mrzis Istru a Istrijan si:)

možda tamo ne prihvacaju njegovu spolnu orijentaciju

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000