Author |
Topic |
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 11/05/2012 : 14:44:58
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Evo da se pohvalim. Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo. Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu. Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
E, ovo je stvarno ljepo. Svaka cast! |
No sikiriki |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 11/05/2012 : 15:23:06
|
quote: Originally posted by ken2
Evo da se pohvalim. Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo. Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu. Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
odustao sam od ovog idiotskog, samoreklamerskog, pubertetskog topika još na prvoj strani ali neki dava me potaka da ga opet otvorim i evo ako je cagliostro morao pricat koga jebe, je li se zaljubio ili nije, je li ona, nije, oce, nece, zašto... neka je bez tih gluposti, ne bi bilo ovog posta
svaka cast obi vecinu ljudi koje cijenim na ovom forumu upoznao sam osobno ostali ste još samo D.J. i ti
ja stvarno nisam shvatio tvoj uvodni dio.... cemu to ? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/05/2012 : 16:30:20
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
quote: Originally posted by ken2
odustao sam od ovog idiotskog, samoreklamerskog, pubertetskog topika još na prvoj strani ali neki dava me potaka da ga opet otvorim i evo ako je cagliostro morao pricat koga jebe, je li se zaljubio ili nije, je li ona, nije, oce, nece, zašto... neka je bez tih gluposti, ne bi bilo ovog posta
svaka cast obi vecinu ljudi koje cijenim na ovom forumu upoznao sam osobno ostali ste još samo D.J. i ti
ja stvarno nisam shvatio tvoj uvodni dio.... cemu to ?
ništa osobno, jesam malo pretjerao, ali meni je jednostavno nezrelo pricati po forumu o svojim ljubavnim poduhvatima i dodatno, ako sve skupa nije zajebancija i ako si ti stvarno bio ili još jesi u vezi sa starijom, udatom ženom, i još ktome poznatom facom sa estrade, onda nije baš pametno prosipat svoju i tudu intimu po internetu hrvatska, dalmacija, split...sve je to jedno selo, malo istraživanja i nekakav žuti novinar je mogao do afere i problema za tvoju ljubavnicu inace, uživaj dok si mlad |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/05/2012 : 16:37:43
|
ajde priznaj da si ga tia isprovocirat |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 11/05/2012 16:38:47 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 11/05/2012 : 16:38:31
|
quote: Originally posted by Zlotvor
...jebene zene mrtve
Zna san da ceš zabasrljat u nekrofiliju.
sicaš se "Miss Autopsije"? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/05/2012 : 17:01:44
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Zlotvor
...jebene zene mrtve
Zna san da ceš zabasrljat u nekrofiliju.
sicaš se "Miss Autopsije"?
Zapravo ja nisam ni shvatio ovaj uvodni navod... Cemu on vodi? Pucnjavi u nekom kaficu i lokvi krvi na podu? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 11/05/2012 17:03:15 |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 08/06/2012 : 22:46:47
|
E da malo obnovim topic, dakle potpuno sam zavrsio sa bivsom i sa odlukom da zelim imati stariju tetu za ljubavnicu... Stvar je da sam upoznao curu ( starija al ajde 6 mjeseci ) koji mi je jebeno predobra... al nazalost ovdje je samo do kraja mjeseca, a onda se vraca zivjeti u Istru ( odakle je rodom ) jer je finila fakultet...
Sto ciniti ? |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 08/06/2012 : 23:04:01
|
jel ti stvarno ocekujrs savjet u svojim godinama na ovom forumu ili samo privlacis paznju? kao i sa kaktusima? |
Mrzim mrznju! |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:17:01
|
E da malo obnovim topic, dakle potpuno sam zavrsio sa bivsom i sa odlukom da zelim imati stariju tetu za ljubavnicu... Stvar je da sam upoznao curu ( starija al ajde 6 mjeseci ) koji mi je jebeno predobra... al nazalost ovdje je samo do kraja mjeseca, a onda se vraca zivjeti u Istru ( odakle je rodom ) jer je finila fakultet...
Sto ciniti ?
zadrži je,bogati. al ti sve triba crtat? |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:19:55
|
ma nema zadrzavanja, jedino da joj bebu napravim.... otic ce ona iovako ionako... al opet pitanje je dal da napravim nesto u ova tri tjedna... da mi nebi srce opet puklo kasnije |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:21:13
|
ma nema zadrzavanja, jedino da joj bebu napravim.... otic ce ona iovako ionako... al opet pitanje je dal da napravim nesto u ova tri tjedna... da mi nebi srce opet puklo kasnije
koji si ti diletant. imaš podrum? |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:25:06
|
eto vidiš . imaš još koji problem da ti rješin dok san ovde? |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:29:11
|
vidicemo. iako sumnjan da se to da lako nabavit . jebiga, nismo u Mexicu nego u HR |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:31:25
|
ma sve u svemu u kurcu sam... cekam da mi posalje na face poruku a ono nista... lagani odjebi... dovraga....
sve je mamlaz kriv... sto lec ne odes kad ti se spava sine ? |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:47:52
|
:D op op sad se vidi tko je dezurni bekrija... cak sam i ja doma... btw danas sam pusten sa terapije... pluca cista totalno :D |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:55:42
|
ma ne pijem ja vise :) opila me ljepota cure iz Istre ( Istrijanke ... ) a inace mi ide na kurac Istra....
vrijedanje po regionalnoj osnovi . ban samo takav |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:58:26
|
quote: Originally posted by mamlaz
daj ne seri:) ne pijes????!!!! hehe to ne pali ovdje:) ps . mrzis Istru a Istrijan si:)
možda tamo ne prihvacaju njegovu spolnu orijentaciju |
|
|
Topic |
|