Author |
Topic  |
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 20/04/2012 : 20:39:48
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
vrijeme je za lock :D
Pukla ljubav!?  Ili si dobio zabranu da se javno prica 
Sad kad si svima raspalio maštu, lock?   |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/04/2012 : 22:16:50
|
quote: Originally posted by paro
Mladjo katastrofalniji post u životu nisam procitao što se tice ljubavnih savjeta..
Haha, mladjo, pa mislim stvarno, nisam mislio da si takav bracno-seksualni savjetnik... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
Member since 02/01/2011 |
Posted - 20/04/2012 : 22:31:55
|
quote: Originally posted by mladjo
To je, naravno, katastrofalcna odluka protiv koje ima milion razloga. Ti si se jednostavno, kao junac, zaljubio u dobru ribu i ne možeš hladne glave razmišljati. To znaci da ti se to, vjerojatno, dogada prvi put. Pretpostavimo da želiš s njom uci u ozbiljnu vezu. Kao prvo, žena ima 41 godinu, a ti imaš 26. Za 10 godina ti ceš biti muškarac u najboljim godinama a tvoja žena ce imati - pazi sad 51 (pedeset i jednu) godinu. A da ne govorim što ce biti još deset godina kasnije. Osim toga, žena vara muža. Na žalost postoje indicije da, ako to sada radi njemu s tobom, isto to može raditi tebi s nekim drugim. Možda joj ti nisi prvi s kojim to radi. A želiš li u buducnosti biti u poziciji u kojoj je njen muž sada? Osim toga, žene ti u odredenim dobima života - "prebaci." To znaci da u jednom kratkom periodu postanu puno starije izgledom. prvi put krajem dvadesetih, a drugi put negdje krajem tridesetih. Ona se sada dobro drži ali za tri-cetiri godine... Žene puno prije ostare nego muški. Što ti roditelji kažu? Da pogodim, nisi im rekao. Osim toga prika ili ceš ti odgojiti ženu ili ce žena odgojiti tebe. A ako ona dominira tobom 8kao što mi se cini) onda to nije dobro. Žene se zasite muškaraca koji nemaju autoritet nad njima. Osim toga, ti ocito nemaš ni približno, ni PRIBLIŽNU ideju što znaci biti sa udanom ženom. Ti nemaš pojma u što ulaziš a posljedice bi bile katastrofalne.
Hladne glave razmišljaj prika. Bolje da si sad u depri zbog prekida nego da si u depri cijeli život. Što ako zatrudni? njoj paše covjece ali tebi?
Oprezno sa ženama, narocito u tim godinama.
Nema lukavijih bica od njih.
Meni ne bi smetalo. Što više djece sa razlicitim ženama   |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 21/04/2012 : 07:39:56
|
quote: Originally posted by hrvoje23
vrijeme je za lock :D
Pukla ljubav!?  Ili si dobio zabranu da se javno prica 
Sad kad si svima raspalio maštu, lock?  
ma mozda nije dobio  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/04/2012 : 10:45:04
|
Ili je ona dobila, pa su se u miru rastali.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 21/04/2012 : 13:19:55
|
Možda je iskoristila cagliostra da zatrudni i nestala, baš kako je mladjo predvidjao u svom scenariju... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/04/2012 : 16:06:54
|
quote: Originally posted by DeeCay
Možda je iskoristila cagliostra da zatrudni i nestala, baš kako je mladjo predvidjao u svom scenariju...
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 21/04/2012 : 17:03:45
|
quote: Originally posted by King Warrior
Mladjo, svaka cast, odlican post. Poslije ovoga vecina muskaraca ce razmisliti da li ikad vise da stupi sa nekom zenom u vezu.

ja sam dosad bija uplašen ali sam sad prestravljen nacisto.Necu više ni pricati s njima. Držim se interneta |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 21/04/2012 : 17:29:50
|
Evo da se pohvalim. Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo. Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu. Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 21/04/2012 17:40:03 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 21/04/2012 : 17:52:02
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Evo da se pohvalim. Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo. Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu. Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
Ovde san se ismija na "ružnim" stvarima, a skoro rasplaka na lijepim.
  |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 22/04/2012 : 12:29:08
|
quote: Originally posted by split85
Evo da se pohvalim. Izdržao sam sa istom ženom vec punih 10 godina (za dva dana). Kupio joj patike i torbicu za jubilej (cvijece smo davno prevazišli). Vidi se da je starija nego kada sam ju upoznao, a ja ko momcic (doduše kosa mi je "više nemam nego što imam"). Ona je vatra (brzo plane i mora sve po njenom), ja sam led (uvijek hladno razmotrim i popustim). Prepiremo se redovno, pa se pomirimo. Problemi sa nametljivim roditeljima (ona ima 2 para jer su razvedeni, moji nisu, ali bolje da jesu), novcani problemi, zdravstveni problemi i sve ostalo što se životom naziva, nije nas pokolebalo ni u jednom trenutku vec samo osnažilo. Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti. U 10 godina izmedu nas dvoje se nije promjenilo apsolutno ništa (osim što se volimo možda cak i više nego na samom pocetku). Smatram se neizmjerno sretnim što sam doživio istinsku ljubav i ne vjerujem da bih bez nje imao ikakav smisao u životu. Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
Ovde san se ismija na "ružnim" stvarima, a skoro rasplaka na lijepim.

nisan zna da si toliko emocionalan  |
 |
|
panzer
Advanced Member

12795 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 23/04/2012 : 10:31:11
|
Cagliostro ce nam kad-tad reci, tko je ona, a onda ce jedan od forumaša reci:"Cagliostro!!! Pusti moju mamu na miru!"
 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2012 : 11:19:38
|
quote: Originally posted by Obi-wan Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
Naravno da je to najvažnije... Ali prevelika razlika u godinama ponekad daje ljubavi i odnosu novu dimenziju i probleme.
Samo nisi spomenuo godine. Radi li se i u tvom slucaju u takvoj razlici s godinama? |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/04/2012 : 16:32:29
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Obi-wan Mislim da je jedino ljubav važna, sve ostalo u vezi je sporedno...
Naravno da je to najvažnije... Ali prevelika razlika u godinama ponekad daje ljubavi i odnosu novu dimenziju i probleme.
Samo nisi spomenuo godine. Radi li se i u tvom slucaju u takvoj razlici s godinama?
Da ja sam 3 godine stariji... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 25/04/2012 : 11:39:58
|
Razlika u godinama ne mora biti toliko važna, barem ako je muškarac stariji od žene. Moj djed je od bake bio stariji 10 godina (kad su se vjencali njemu je bilo 28 a njoj 18), a svih 53 godine zajednickog života proveli su u izuzetnom skladu i razumijevanju. Dobro, moguce da tako ne bi bilo da je ona bila desetljece starija od njega, no to krajem 30-ih godina prošlog stoljeca nije ni bilo moguce. Lako moguce da bi tako nešto i danas bilo problematicno, osobito u manjim, konzarvativnijim i zatvorenijim sredinama.
No ipak mislim da je ljubav u svakom slucaju najvažnija, jer ako je ona prava i iskrena nece biti nikakvih problema i sve ce se lako ili barem lakše rješavati, a ako nije vezu ili brak ce ugroziti prva veca nevolja. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 29/04/2012 : 00:10:39
|
Ona je jedina osoba koju volim više nego sebe i ciji život mi znaci više nego moj vlastiti.
Lijepo receno covjece  |
 |
|
herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 29/04/2012 : 16:18:16
|
quote: Originally posted by zlikovski
poderi ju ko udbaš glas koncila!
Ta polovnjaca smo moze njega pocijepat,uzmite samo to dok je on pisao u pelene ona se vec pocela odradjivat ,a ta razlika u iskustvu je nedostizna,a prilog tome ide i stvar da se on zaljubio,a ona nije,znaci staroj koki prinaumpalo malo mladog mesa da je zelja mine ,a onda zdravo drugari,kako god okrenes on ce biti jebena strana,a ako jos muz sazna,najbolje ti je prije upustanja u vezu sa njom ,ako imas sta stripova da testamentom /oporukom ostavis to stripovi.com,da poslje ne propadnu.I na kraju to ti dodje kao da ti hodas sa djevojcicom od 11 godina,a to ti je pedofilija,ali posto si punoljetan ona nece moci odgovarat za iskoristavanje djeteta.MANI SE TOGA NEGO NADJI NESTO MLADO,FRISKO GDJE CES TI BITI DOMINANTAN I GORNJI!!! |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 30/04/2012 : 01:46:37
|
Svaka cast! Lijepo napisano!
     |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/05/2012 : 10:52:24
|
   |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 06/05/2012 : 12:23:23
|
bivsa mi je rekla da me mrzi i da je nikad nisam slomio ovako kao sad strasno :D
ona još uvijek razgovara sa tobom.....nakon svega.....cccccc |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 06/05/2012 : 13:25:37
|
bivsa mi je rekla da me mrzi i da je nikad nisam slomio ovako kao sad strasno :D
pazi da te ne likvidira  |
 |
|
Topic  |
|