sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 29/11/2002 : 08:35:40
|
Zdravo,prijatelji. I am back. Drago mi je, da se onima, koji ste mi dosli u goste, svidjela kolekcija. No, sto se rommela tice, mislim da ce morati ukratko obaviti kratak kurs joge(a spremicu i tablete za smirenje), jer se mora polako spremiti, da razgleda moju pravu kolekciju. Jer u Portorozu, gdje smo bili, ipak se nalazi samo tako oko deseti deo moje kompletne zbirke stripica.
No, da kazem, da mi je bilo strasno drago, da me posetila grupica stripomana. Sto se mene tice, ja vise manje zivim usamljeno sa tim papirom, na kome su nacrtane slicice, pa naravno jos i sa znanstvenom fantastikom i filmovima, a moj dragi prijatelj Jani ima sve ono najbolje sto i ja imam. Tako da i on ima komplet XIII-ice, pa Mac Coya, pa Blistoka pa sve one uvezene knjige na 500+ strana... A zbilja je to tezak i nemoguc posao. Da vam kazem, kakvom sam teskocom napravio Gartha. Svih onih oko 35 epizoda, na najrazlicitijem formatima...Od Bis-a, stripa 81/82, Lunovog stripa, Zov-a... Zaista, slicica po slicica...I sve to staviti na A-4 format. Dok se coveku skoro ne zgadi. Ali sada je bar taj junak zavrsen, pa pocinjemo sa Wes Sladeom i Matom Dilonom. I sa izborom western stripova, uglavnom iz crtanih romana... Da ne nabrajam, kakva me jos jada cekaju. Ali i kakva zadovoljstva.
A sto se tice onih, koji bi zeleli kupiti Lone Wolfa, prvih sest tomova, nek potraze te filmove preko Movie Mail ili Artsmagic. Imaju i kasete i DVD. To su ti filmovi sa Wakayamom. A moze se tamo dobiti i Zatoichija. I Lady Snowblood. Sto uopste nije za odmet. A stripove o Ito Ogamiju izdaje Dark Horse. 28 tomova, ukupno 8600 stranice. Necete pozaliti. Do citanja!
sigismundus
|
|
|