forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zabludjeli stripoman u hramu stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 26/11/2002 : 00:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Zatvarajte ovaj topic sto pre! Za zdravlje svih a i moje takodje...

I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 27/11/2002 : 04:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Mislim daje kod SIGIJA vise toga blaga, nego u knjizari ANASAZA...

Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata
a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13143 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/11/2002 : 13:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

moram poceti sa Cabeza De Vaca ili filmom o ALVARU MAJORU....fantastican film!!!!!! a tek sigijeva kolekcija samurajskih filmova i spaghetti vesterna - uspio sam pogledati neke filmove koji su me se silno dojmili a posebica serija filmova po stripu Lone Wolf And Cub....nesto tako dobro da je nevjerojatno kako se o tome ne zna gotovo nista

Zanimljivo iskustvo. Ni ja dosad nisam cuo za te filmove.

Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 29/11/2002 : 08:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
Zdravo,prijatelji. I am back. Drago mi je, da se onima, koji ste mi dosli u goste, svidjela kolekcija. No, sto se rommela tice, mislim da ce morati ukratko obaviti kratak kurs joge(a spremicu i tablete za smirenje), jer se mora polako spremiti, da razgleda moju pravu kolekciju. Jer u Portorozu, gdje smo bili, ipak se nalazi samo tako oko deseti deo moje kompletne zbirke stripica.

No, da kazem, da mi je bilo strasno drago, da me posetila grupica stripomana. Sto se mene tice, ja vise manje zivim usamljeno sa tim papirom, na kome su nacrtane slicice, pa naravno jos i sa znanstvenom fantastikom i filmovima, a moj dragi prijatelj Jani ima sve ono najbolje sto i ja imam. Tako da i on ima komplet XIII-ice, pa Mac Coya, pa Blistoka pa sve one uvezene knjige na 500+ strana... A zbilja je to tezak i nemoguc posao. Da vam kazem, kakvom sam teskocom napravio Gartha. Svih onih oko 35 epizoda, na najrazlicitijem formatima...Od Bis-a, stripa 81/82, Lunovog stripa, Zov-a... Zaista, slicica po slicica...I sve to staviti na A-4 format. Dok se coveku skoro ne zgadi. Ali sada je bar taj junak zavrsen, pa pocinjemo sa Wes Sladeom i Matom Dilonom. I sa izborom western stripova, uglavnom iz crtanih romana... Da ne nabrajam, kakva me jos jada cekaju.
Ali i kakva zadovoljstva.

A sto se tice onih, koji bi zeleli kupiti Lone Wolfa, prvih sest tomova, nek potraze te filmove preko Movie Mail ili Artsmagic. Imaju i kasete i DVD. To su ti filmovi sa Wakayamom. A moze se tamo dobiti i Zatoichija. I Lady Snowblood. Sto uopste nije za odmet. A stripove o Ito Ogamiju izdaje Dark Horse. 28 tomova, ukupno 8600 stranice.
Necete pozaliti.
Do citanja!

sigismundus

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000